- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Nálam legtöbbször az a probléma (szinte mindig healerrel vagyok), hogy a másik 5 tag egyszerűen nem hajlandó oda menni ahova kell. Területfoglalásnál messziről nézegetik a helyet, payloadnál meg vagy túl előre mennek, vagy lemaradnak, vagy a pálya eldugott részein ugrálnak. Én meg egyedül healerként nem sokáig élek, hiába vagyok ott ahol kell
Más: Mcree jobb gombos képessége tényleg vicc kategória, főleg stunnal egybekötve.
-
thomeef
őstag
válasz
Feketelaszlo #45 üzenetére
-
thomeef
őstag
válasz
Cray Tyler #12 üzenetére
Alapvetően a moba egy felülnézetes real time strategy a szokásos 4 sarokból indulással, középen actionnel. Szerintem a srác még a tegnap este hatása alatt van
-
thomeef
őstag
Nekem az utolsó fps a counter strike sorozat volt amivel toltam, azt imádtam. Azóta 2,5 trilliárd féle fps jelent meg, egyik se fogott meg annyira hogy megvegyem, pedig pl. tesóm nagy TF2 fan. De ez most valamit megindított bennem, lehet hogy elfogult vagyok vele, mert Blizzard, de bejön és tuti megveszem. Iszonyat dinamikusnak, jól játszhatónak tűnik, nekem nagyon várós!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest