Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jani18
aktív tag
Látom megint valami DDOS van folyamatban.Legalábbis nálam játszhatatlan a játék.RTT spike van folyamatosan.Ide-oda ugrál a karakter.De másik is panaszkodnak rá.Remélem megoldják hamar.
-
saen
veterán
Ma volt nálam is gond, két meccsből is kidobott, pedig premade ph-s csapat volt. Többieknek nem volt gondjuk, szerintem nálam volt a probléma. Utána egy darabig még próbálgattam, folyamatos disconnect volt, újraindítottam itthon a hálozatos dolgokat, utána tudtam játszani. A viszontagságokért, pedig egy Night Ops: 76 skint kaptam

-
warcat
veterán
válasz
üzenetére
Már jött hír róla,hogy rankeden ha kilépsz,először egy időre letiltanak ranked meccsről,ha ismételgeted,akkor meg az egész szezonra letiltanak és viszlát.
Meg is találtam:
Competitive bans up to an entire season for leaving repeatedly. -
törölt tag
válasz
Redcaster
üzenetére
Akkor milyen rage lesz majd mikor rankeden állandóan kiesnek vagy kilépnek a teamből, majd jön az azonnali derank. Ember hátrányból biztos vesztés. És nem egy meccset kell utána vissza hozni, aztán jön megint egy ember, aki kiesik és így tovább...remélem brutálisan és súlyosan könyörtelenül szankcionálni fogják a kilépőket vagy kiesőket, nem érdekel hogy technikai oka vagy vagy család vagy bármi.

-
paulka
tag
Nálam most játszhatatlan a játék, lost connection állandóan. Más valaki?
-
Genji
őstag
Ha ezt valaki nem látta pótolja! Kész vagyok.
-
Telda
addikt
Nekem is ugyan ez van, de a hivatalos fórum is tele van vele.
Ennyit reagáltak rá a kékek.
Posted by Zoevia
Hey all!Thank you so much for providing details on this and what you have tried. Our engineering team is reviewing this and collecting information to help us find a fix. We currently don't have an ETA but we appreciate everyone who has even been attempting to login as it's providing us with valuable data.
-Z
-
zola09
aktív tag
Erre a PTR-es Unexpected Erroros történetre nem tud senki sem megoldást?

-
Xalderon
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
No igen, nem hiaba van Group up emote (vagy micsoda), erosen ajanlott a hasznalata, hatha az ertelemre ebreszti az ilyen birkakat!

-
-
whitezo88
nagyúr
elég lenne egyéni ész. Hányszor, de hányszor volt hogy megölt valakit a Bastion/Turret, majd utána még 2 ember odamegy meghalni, mikor látja hogy ledarálta... Pharah is kiszedi, Soldier is, meg sok más. Csak nem berohanni kéne a halálba. 2nél több törpe max konzolon jó, PCn túl sok, hiába chain Molten Core.
-
törölt tag
Egyetlen dologban van rohadt nagy igaza. A meglepetés erejéből adódó szerencse a meccs kezdetén, ami végzetes hátrány lehet. Pl betettek 3 törpét hollywoodon, mire átverekedtük magunkat, mert csak idő kérdése azon átmenni, olyan időveszteséget okozott, hogy a ranked sudden death után már esélytelen lett behozni.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
Ugyan az szerintem a koncepció. Throttlestop nevű programot szedd le és pontosan így állítsd be:
A jobb oldali ablakot a TPL -re kattintva éred el. Ott TDP level control PIPA, érték 2, Lock PIPA és APPLY.
Ezután nem fogja visszavenni az órajelet, amint eléri a 72 fokot. De vigyázz, legyen laptophűtő alatta, mivel így 105 fokig fog melegedni és kikapcsol. Tehát végig melegszik. Nem mondom, hogy egészséges, de én a sajátomat 3 éve így használom és semmi baja, máskülönben semmit nem tudnék játszani normalisan mivel semmire se elég az a 1,8 GHz.
-
kuLi_
tag
Én ezen illető véleményét osztom, melóból sajnos nem tudom lefordítani.
-
knoxhu
senior tag
(#3761) Vanir
Ezt én se teljesen értem, kifejtenéd?
-
Ellia
addikt
Hanzo. A legtöbb játékos elég jól megtanulta az ultiját kikerülni de ez így a kezdőről...
-
.LnB
titán
-
ncut
csendes tag
Van vkinek tippje az olyan cheese comp ellen, amiben 2 kedves Reaper tolja egymással szimbiózisban élve?
(Mellettük Rhein+Road/Zarya+Mercy+McCree/WM). Defbe sikerült őket megfogni egyszer, de attackban no chance. Egyszerűen az a 2 Reaper olyan durva volt, hogy nem tudtuk counterezni őket. Minden pályán ugyanezt a compot hozták. (+Nyilván jól, összeszokottan játszott a csapatuk is.) -
knoxhu
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Meg nem mondom hány száz tf2-es clan war / esl / competitive meccs után én azon a véleményen vagyok, hogy nincs szükség limitre, legyen a végtelenségig változatos a játék. Szerintem minden kasztra meg van a counterpick, ez nem elég?
TF2-ben egy standard team, természetesen war-on: 2 soldier, 2 scout, 1 demoman, 1 medic volt. Szituáció függően a scoutok egyike volt hogy kiváltott Heavyre vagy Sniperre. Körülbelül ez volt a változatosság mértéke nagy általánosságban. Most mindenki döntse el, hogy melyik kimenetelt preferálja.
-
Bad Pritt
félisten
Más játékhoz viszonyítva nem feltétlen kiegyensúlyozatlanabb. Igazából nem is tudnám mihez hasonlítani, mert a TF-ben sokkal kevesebb a kaszt, tehát nyilván ugyanazt a karaktert használják többen is. Én úgy érzem, hogy elég sok karakter van itt ahhoz, hogy akkor is életképes felállásokat tudjon összeállítani a csapat, ha mindenből csak egyet hoz + a troll comp-okat is ki lehetne szűrni. Nagynak érzem a szórást a jól használható és a haszontalanabb karakterek között (a D.Va-vita, talán még emlékszel rá
).
De ez abszolút tárgytalan, ha kijelentették, hogy így marad. -
kuLi_
tag
Hero stacking is a core concept and strategy of Overwatch.
Welp... Nem vagyok ennek túl nagy rajongója, illetve meggyőződésem volt, hogy nem ez lesz a preferált verzió, oh well.
-
Jim-Y
veterán
Tegnap kaptam meccs végi összesítésben egy "MVP" címet, előtte még nem is láttam, hogy ilyen is van
Meg is szavaztak utána epic-nek, ennek ellenére kikaptunk 
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Raysen623
üzenetére
Ja, ez egészen logikusnak tűnik.
Egyébként laptop, de kb leégeti a kezemet 1 óra játék után.Szívok most keményen meccseken, akkor is mikor nem akadok. Még bele kell jönnöm. Persze volt, hogy én aláztam 4 aranyértemmel. Egyik meccsen kihoztak négy Roadhog-ot (aminek a hookján remélem nehezítenek, mert szinte akkor is betalál, ha nem akarod), olyan durván kikaptunk mint még soha. Kihoztam Reapert, mert olvastam hogy az jó tankok ellen, hát én valamit szarul csinálhattam.
FPS-t játékon belül ki lehet íratni vele, vagy külsőleg kell?
-
tepenzed
őstag
laptopnál okozhat már 72 fok is droppot? az elején el kezd 60 fps-el menni,aztán már tökmind1 mit csinálok bemegy 40 alá
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Na végül megvettem és nagyon fasza. Viszont van egy olyan problémám, hogy néhány meccsen elkezd elképesztően akadni teljesen random. Van amikor semmi baja és tökéletesen fut. Nem tudom mit kéne csinálnom.
Az akadás nem feltétlen az effektekből akad, mert ha belépek egy game-be, akkor már egyből problémázik és folyamatosan.
ramhiányra gondoltam először, de 8gigának elégnek kell lennie...
-
Mottie
őstag
kb mi az a szint amikor érdemes elkezdeni a PVP-t?

-
törölt tag
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
"hogy sok Vér István fog erre rákattanni"
A demote-nak ez a lényege a vér iván lent marad. Iszonyatosan utáltam hogy SC2-ből kivették hála az égnek itt betették újra.
-
törölt tag
Nem az a cél a ladderben hogy 50% legyél, hanem kíméletlenül a jobb nyer. Egyébként nagyon szuperül oldották meg. Az időért megy a verseny. Ha gyorsabban sikerül mondjuk befoglalni Anubis-t, akkor 2:2 (vagyis A,B capped) döntetlennél több időd lesz a következő körre, mint az ellenfélnek.
-
Feketelaszlo
senior tag
Feltehetőleg ugyanúgy, ahogy a legtöbb ranked rendszer működik: azonos rangúakkal kerülsz össze és győz a jobbik. Vagyis annyiban különbözik a qm-től, hogy nem egy nagy játékos pool van, amiből össze-vissza csemegéz a matchmaking, hanem bekerülsz egy bracketbe és csak olyanokkal rak össze, akik ugyanabban vannak. Mondjuk ezt a ranked dolgot én szólóban inkább hanyagolnám - az első hónapokban legalábbis mindenképp, mert a hatodik érzékem azt súgja, hogy sok Vér István fog erre rákattanni. Csapatoknak móka lehet, de egyedül várhatóan inkább pszichés megterhelés.
-
torik
senior tag
Egyébként azon gondolkoztam pont ranked kapcsán, ha a mostani rendszer 50% win rate körül tart szinte mindenkit (kivéve a profibbakat) akkor ez hogy fog működni?

-
törölt tag
Próbálta valaki PTR-en a kompetitívet?
-
whitezo88
nagyúr
Hanzo still working as intended
[link] -
ncut
csendes tag
A trükk az, hogy ugrálni kell, mert az reset-eli a wallrideot, ha olyan felületen mész, ahol sok a törés. Gyakorlásképp menj be custombe és mássz fel szobrokra, pillar-ra, aztán ugorj a kútba és gyere ki.

A "mostnemjuteszembemelyikpályán", ahol középen egy platformot kell foglalni és körülötte gödör van, na onnan is ki lehet jönni, ha lelöknek, de az sokkal nehezebb, mint a kútból, mert meg kell találni az egyenlőtlen felületet és kb. balra-jobbra ugrálgatni folyamatosan.
-
L4mie
veterán
-
saen
veterán
Wakamaki előtt már lőttem el közvetlenül Lúcio ultit, senki nem halt meg
Lehet ilyen vicceseket nyomni valóban, de ehhez azért mák kell. Viszont ahhoz, hogy igazán jó legyél Lúcioval meg kell tanulni a wallridingot rendesen, ez meg szerintem elég nehéz. Jártam már úgy, hogy belöktem a kútba az ellenfél Lúcióját aztán kimászott... Tudom, hogy ki lehet, de amikor fordítva történt, nekem még sose jött össze
Elméletben pedig tudom, hogy hogy kell csinálni, de a csata hevében azért nem olyan egyszerű... -
ncut
csendes tag
Lucióval jó kis environmental killekkel be lehet kerülni
, nekem eddig asszem egyszer sikerált (szinte csak Lucit tolok), akkor egy raging makit löktem le a platformról, meg még vkit. De pl.: mikor egy épp wakakukimukizni készülő Hanzót meg mellette vkit, akkor sajna nem, pedig iszonyat röhögés volt utána a voice-on. Nem nagy skill tudom, de cserébe rettenet vicces. 
-
Ellia
addikt
Végre sikerült nyomnom egy potg-et Symmetraval
Lucioval akarok még nagyon 
-
tepenzed
őstag
de amúgy ti milyen patch notesról beszélték? tudtommal a ptr-re jött most a competitive patch, azok fixei meg nincsenek élesen még
-
zola09
aktív tag
Srácok, mit csináltak a játékkal? Tegnaphoz képest van + 50 fps-em.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Assetto Corsa EVO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hát ok,. 

TBT