- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Nyugi fiúk ne parázatok ezzen a fps, felbontás téren 23-24be úgyis polcokon lesz a fél gen majd az megoldja ezt a gondot
550-600 euro-ért
-
Bazsi1987
őstag
Én csak a battle passt veszem meg minden ilyen játékba abba van elég skin meg 60 naponta 10 euro nem vág földhöz sajnos lassan 2 kilo kenyér lesz
meg ezzel életbe tartom a kedvenc játékom. Esetleg storeba lévő skineket majd microsoft rewards programbol ki szedett pénzből veszek néha egyet egyet
-
Bazsi1987
őstag
Picit más téma meg lett 10 nap allat a 25 millió játékos meg aszem 3x több a napi csúcs player szám mint az első rész csúcsán
-
Bazsi1987
őstag
Ez itt a gond gondolom csak shopba...
-
Bazsi1987
őstag
Dps bronz1
pedig régen fix platinumos voltam
maradok rankeden mert itt normális mecsek vannak
-
Bazsi1987
őstag
válasz
markknight #16193 üzenetére
Konzol vagy pc-n nyomod? Ha konzol akkor játszhatunk együtt mert nekem minden báratom halo cod és apex-et nyomja de azokat már mérhetetlenül unnom és ezt sajna egyedül kell nyomnom, nem tudom őket rávenni pedig nagyokat mennék velük
-
Bazsi1987
őstag
Tegnap 5 győzelmem lett dps-ként 3 vereség egyelőre még nem dobott sehova, ja hogy utána is ilyen? Ezt mivel magyarázzák hogy ez miért jó nekünk?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
markknight #16189 üzenetére
6 év után ez a játék legnagyobb hibája sajnos ha nyertek piszok jó érzés ha kikaptok szörnyű 0 siker élmény, közbe ha codba kikaptok akkor még neked lehet egy jó streaked stb de itt ha nem megy akkor az egész mecs szörnyü frusztráló
-
Bazsi1987
őstag
Tegnap már rankedeztem inkább, ott már full élvezetes mecsek vannak
-
Bazsi1987
őstag
Ti a fő menübe látjátok a shop részt nekem tegnap óta eltünt
-
Bazsi1987
őstag
Mi bajotok a blizzel? Nem megy rendesen a szero ki is vették a store-t
-
Bazsi1987
őstag
Most se megy le pereg gyors a 200 ember előttem aztán nem tud csatlakozni
majd este hátha össze jőn
-
Bazsi1987
őstag
Hajnalba meg is jött a kód, promóciók között volt a levél
-
Bazsi1987
őstag
Kapott már valaki béta kulcsot?
-
Bazsi1987
őstag
Régen sokat nyomtam, várom is a második részt kb akkor hagytam abba mikor bejelentették a folytatást, miket viszek át az egyből?
-
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! Hol tudom beállítani hogy a portrém ne az alap karakter skin legyen?
-
Bazsi1987
őstag
Mi a véleményetek a 3 dps dologról? Engem aggaszt hogy nem lesz kevés az egy tank?
-
Bazsi1987
őstag
Ennek patchnek kell lenni mert kb semmi változás... Vagyis remélem 😁
-
Bazsi1987
őstag
Hát én kifogom hagyni ez pofátlanság egy ilyen játéktól, ugyan azok a karakterekért plusz pár újért teljes árat elkérni. Kösz nem..
-
Bazsi1987
őstag
Inkább lenne egy olyan üzleti modelje mint a siegenek pl.. Én nem fogom megvenni újra 60 euróért...
-
Bazsi1987
őstag
Szerintetek igazak a Ow2 pletykák?😊 Szerintem hülyeség lenne inkább legyen egy Ow 2.0 patch tegyenek bele battle pass vagy amit akarnak, kicsit feleslegesnek érezném még a folytatást 😊
-
Bazsi1987
őstag
Munkába menet futotam bele tegnap.😁[kép]
-
Bazsi1987
őstag
Nekem 28 ládábol egy régi mei legend meg most utoljára a lucio skin amit akartam nagyon😊
-
Bazsi1987
őstag
Én fix gold játékos vagyok 1-2x meg lett a 2700 ,most a 10 mecs után letett 1980-ba toltam pár mecset és már 2100 körül vagyok, szóval tényleg ha jobb az átlagnál ahova kerülsz gyorsan ki lehet kerülni 😉
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Tyler Durden #11822 üzenetére
Az egész rendszer szar ennél még a hs csillag rendszere is jobb 😁
-
Bazsi1987
őstag
Én is komolyan veszem nem funolok de írtam is 😉 nem hozok hülyeséget nem ülök rá egy karaktere ha nincs healer hozok azt ha tank kell hozok azt meg oda teszem magam teljesen ,próbálom motiválni a társakat is ,de a hogy arany platinun master van ott nem érdekel nem lesz attól jobb életem csak élvezni akarom a játékot és amióta nem görcsölök rajta jobban is megy 😉 ( arany színtű vagyok mindig 1-2 lett meg a plat)
-
Bazsi1987
őstag
válasz
kazuma921 #11813 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz a rankodal, szard le, ne ad fel, én már kb fél egy éve nem érdekel a rankom egyik játékba se és azóta jobban is megy mindegyikbe, tök mindegy bronz ezüst vagy master vagyok, de oda teszem magam minden mecsen úgyan úgy mert rankeden jobb mecsek vannak mint
a simába 😊 szerintem senkit nem fogja a párja jobban szeretni ha platinum master legend(hs) stb, élvezze mindenki a játékot, engem is felidegesít néha 3 vesztes mecs után hagyom 1-2 napig 😉 -
Bazsi1987
őstag
válasz
kazuma921 #11765 üzenetére
Nekem a taktikám minden osztályból kiválasztottam egy-egy hőst amit megtanultam, helyzethez képest ha kell akkor persze leváltok másikra amivel nem tudok annyira de igyekszek beszélni chaten hogy azzal nem megy próbáljuk meg cserélni, persze ez competitiv ott többször hallgatnak az embere 😊 egyet nem értek itt miért nincs solo meg team rank mint a heroes of stromba?
-
Bazsi1987
őstag
Szerintem E3-on lesz valami bejelentés ezzel kapcsolatba 😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz
sirszevenap #11624 üzenetére
Én meló helyen hs-t tolom sima casuelba farmolom az aranyat
aggro deckel 😁 -
Bazsi1987
őstag
Beszereztem újra xboxra a játékot kaptam megint kódokat, aki pc-re a simát vette annak szívesen oda adom 😊
-
Bazsi1987
őstag
Na ma kinyitotam az új bastion skint... 😁 Soha nem játszok vele 😊
-
Bazsi1987
őstag
Jól meg fogja variálni a dolgokat ez a sombra ☺
-
Bazsi1987
őstag
Sombra megjött ☺
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Feketelaszlo #6458 üzenetére
Szerintem nem lesz blizzconig semmi 😕 oda tartogatnak már mindent ☺
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #6444 üzenetére
Pc-re gondoltam hogy rengeteg a csaló 😕
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #6442 üzenetére
Inkább lehetne ha nem lenne ennyi csaló...😁
-
Bazsi1987
őstag
Szerintem a sobra nem hős lesz hanem új játékmód lesz valami vírus feltöltéses vagy valami 😁
-
Bazsi1987
őstag
Egy rövid videó D.va-val☺ tudom szerencsérem volt de ez után tudtuk simán betolni ☺ [link]
-
Bazsi1987
őstag
Én arra is gondoltam hogy nem lehet minden oké mert a konzolon bejelentették hogy 9-12 között ingyen kipróbálható szerintem pc-n is lesz! ☺ gondolom majd októberbe novemberbe lesz valami új event vagy dupla xp hétvégék. Ősszel nagyon sok ember el fog biztos szivárogni egy darabig, de úgyis visszatérnek mert én kb a bf-el 2 napig bírtam a bétát aztán este már overwatcoztam inkább ☺meg nagyon hosszú volt a szünet a két seasson között 😕
-
Bazsi1987
őstag
válasz
sirszevenap #5821 üzenetére
Cáfolom ezt ps-re kb vagyunk fix 10-en vagy többen szóval bármikor meg van a 6 ember ☺
-
Bazsi1987
őstag
Ezt az olimpiás cuccot csak én érzem izzadtság szagúnak? Inkább ezek a skinek meg az új brawl helyet megnéztem volna egy új pályát vagy bármit☺ hozzá teszem imádom a sportot plusz várom az olimpiát de nekem itt ebbe a formába nem jött át 😁
-
Bazsi1987
őstag
Ana egy két skinbe olyan mint a destiny-be a női hunter ☺
-
Bazsi1987
őstag
Tolom a competitive módot egy valamit furcsálok hogy mikor pár hónapja néztem róla híreket akkor láttam hogy minden nyert kör után kaptál x pontot ha kikaptál akkor meg levont és több osztályba lehetet igy feljutni kb olyan volt mint a halo5-be de most csak a skill ratingel találkoztam 😕
-
Bazsi1987
őstag
Az új hőst hivatalosan juli 21-én jelentik be☺
-
Bazsi1987
őstag
Soha nem értetem hogy a ranked dologra miért kell igy rá pörögni engem is motivál de azért nem fogok idegrohamot kapni ha ki kapok ez egy játék☺ játéknak aza célja hogy szórakoztasson szerintem... Ez a mod plusz egy motiváció. Aki ilyenre izgul az csináljon csapatot aztán induljon rendes versenyeken...☺ akit ennyire izgat milyen magas szintre jut attól kérdezném hogy mit csinál vele egy nullázzák kettő max p*nisz méregetésre jó max megmutatod a haveroknak meg a párodnak akit különösebb nem hiszem felcsigázna😁
-
Bazsi1987
őstag
Konzolon is elindult?☺
-
Bazsi1987
őstag
Konzolra is jön a frissítés? Ha igen mikor?☺
-
Bazsi1987
őstag
Holnap miért lesz karbantartás? Változik valami?☺
-
Bazsi1987
őstag
xbox one-on tolom de percegik nem talál senkit... Valami hiba lehet vagy nálam van a gond?☺
-
Bazsi1987
őstag
válasz
sirszevenap #2758 üzenetére
Én itt vagyok☺ xbox:Lampec87
-
Bazsi1987
őstag
Aki xbox-on tolja vegyen fel Lampec87 a nevem ☺ ha kell support is vagyok csak nyerjünk ☺
-
Bazsi1987
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy van aki tolja innen konzolon az overwatchot? Ha igen meséljen róla milyen lett konzolon ☺ sajnos béta alatt nem voltam itthon 😢
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest