-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2746 üzenetére
Nem op, csak még nem jöttél bele a játékba
Egy reaper vagy egy genji szétkapja pikkapkk pl.
-
k-adi
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2746 üzenetére
Engem Hanzo után Widowmaker idegesít a legjobban... nem is oda céloz, mégis beadja neki a hitet... már 40 gigányi killcam videóm lenne ha minden ilyet felvettem volna
(tehát összesen két darab 4K-ban
)
-
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory #2700 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, a Div egyelőre nem izgat, ráadásul nekem ez az 1.2 végképp kiverte a biztosítékot...
No de sebaj, itt az OW.Tegnap írtam, h félek menni kicsit 4x+ emberekkel, mert ugye a tapasztalat, stb...egyik 49-es barátom invelt és 2 órát toltuk, enemy átlag szint 40 körül volt, volt 50-es és 35-ös is kb, de nem velem volt a gond lvl9-ként .
Viszont voltak az enemynek olyan szép megmozdulásai, ami elsősorban a pályaismeretnek köszönhető, én azt sem tudtam, h oda fel lehet menni, megkerült minket fentről a Reaper, leugrott, majd Lagzilajcsizott egyet (dájdájdáj), persze hullottunk, mint a legyek, nyomtam is neki csetben egy nicét. Szóval jó tapasztaltabbakkal (ellenük) menni, mert tök jó dolgot lehet tanulni.
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory #2700 üzenetére
nekem azóta ott van, mióta megjelent az OW
-
Kanczy
veterán
válasz
ForRedGlory #2696 üzenetére
Nagyon sajnállak, hogy most költöttél saját akaratodból egy csomót szórakozásra. Te szegény
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory #2696 üzenetére
és még egy f2p játékért is fizettél, well done
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Háztartási gépek
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest