Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
Két észrevétel a patchel kapcsolatban: 1/ Hog már kevésbé jó választás 2/ Reaper az új Hog
-
Edem05
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerinted nem vicces, szerintem meg az.

-
Edem05
őstag
-
Edem05
őstag
Jaj, Max ugye ezt nem gondoltad komolyan?
Kellenek értelmes dps-ek akik lőni is tudnak és meg van oldva a probléma. Behozol egy értelmes widow-t és kilövi mindkettőt mint a szart. Az OW nem szól másról mint, hogy zerg the support. Ez a divecomp. Megölöd a supportot és légyegében nyertétek a meccset. 
-
Edem05
őstag
válasz
kazuma921
üzenetére
Hát ezzel így nem sok mindent tudsz kezdeni, vagy összeállsz még 5 emberrel és úgy toljátok vagy sehogy. Letörlöd a játékot és elfelejted, hogy ez létezik. Van pár ismerősöm aki a második opciót választotta. Valakinek nem bírja az idegzete az ilyet, ez van. 😕
Azt mondod a comp nem tetszik a folyamat szívás miatt, a QP-t meg még annyira sem veszik komolyan az emberek. A meccsek 99%-a csak olyan pickekből áll, hogy Widow+Hanzo vagy Torb+Sym. Azt a solo játékosok szaladgálnak ki egyesével megdögleni. Ilyen ez a QP. Ha tényleg komolyabban érdekel akkor szerintem az első opciót válaszd. Keress még 5 embert és toljátok úgy, itt a topikban is bejött már ez a módszer, és milyen szépen haladnak felfelé. 🙂 -
Edem05
őstag
Tudom tudom, de úgy nyomod itt a savat mintha még senki nem csinált volna ilyet ebben a játékban. Semmi taktika nem volt, mentem előre azt megnyomtam a Q-t mikor láttam, hogy feltöltött az ulti ennyi, kész, cső.
Megörültem neki, felvettem, de belinkelni már nem kellett volna. -
Edem05
őstag
kommentár nélkül
videó a grafikát ne nézzétek, igp-vel nyomom most mert az menő
nem kell ehhez a játékhoz se vidikari, se 144Hz-es monitor. Ana boost and press Q 
-
Edem05
őstag
Kérdés. Nektek mennyit kell szenvedni az arcade-ban a 9 win-ért? Köbö 25 3v3 meccset játszottam és 3 win jött még csak össze, de már a hajam kihullik komolyan mondom.

-
Edem05
őstag
Srácok, mikor kezdődik az Anniversary event? Gondolom csak este lehet rá számítani.
-
Edem05
őstag
OMG CS:GO! Újabb widowmaker práu pléjer.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Edem05
őstag

-
Edem05
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
El tudom képzelni. Amúgy sem egy gyors mozgású karakter. Hee hoo hoo hoo-wee, hee hee hoo hoo hoo-wee

-
Edem05
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Olyat sem láttam még
Bastion általában hátul ül. -
Edem05
őstag
válasz
skitzoo
üzenetére
Az szép.

(#9640) saen: Hát igen, hiába hajtod ki a beled ha a többiek annyit érnek mint egy zsák krumpli, akkor ott sokra nem mész egyedül. Ha megengedsz egy baráti tanácsot azt a Hanzot inkább csak QP-n gyakorold. Ott teljesen mindegy mit csinálsz vele. Úgy is az esetek 90%-ában választják egyszerre a Widow + Hanzo párost.

(#9641) Jinxb1rd: Amit most én toltam meccset, ott is az volt a baj az ellenségnél, hogy nem védték meg a Mercy - Lució párost. Hoggal voltam és én is keményen rámentem a supportokra. Luciót nagyon sokszor elkaptam. Mercyt meg jó időben lőtték ki a többiek, hogy ne tudjon res-elni.
Ezért tudtunk nyerni egy Zennel. -
Edem05
őstag
Komolyan néha vicc mi megy comp-on is. Most is Oasis-t úgy nyertük meg, hogy egy darab solo heal Zen-ünk volt.
0:2-ről fordítottuk meg 3:2-re. -
Edem05
őstag
-
Edem05
őstag
Este már nem tudtam válaszolni mert meghalt az oldal.
Tegnap volt egy olyan meccsem ahol lehülyézett egy orosz csóka mert nem tudtam healelni (rein-t játszott) a pharah miatt. Mindig kilőtt. Aztán közöltem vele, hogy ha a csapat le tudja lőni a pharát akkor tudok healelni. Route 66 második kapu után tudtuk csak megfogni őket és így nyertünk mert mi meg betoltuk.
Nehéz a supportot játszani mert ha "nincs heal" akkor egyből hülye vagy. Arra már nem is gondol az illető, hogy az egyik ellenséges játékos éppen gyilkolja a supportod.
-
Edem05
őstag
Egy kis érdekesség: [link]
-
Edem05
őstag
Hát nagyon sajnálnám ha Ana még kapna nerfet.

Mostanában inkább tankot játszom vagy supportot.
A játék elején pickeltem mindig Pharát. Vele van a legtöbb játszott órám, de amióta volt McCree buff meg a legutolsó Soli buff azóta elő se vettem. Így átszoktam tankra meg supportra. Ezeket valahogy sose pickeli senki.

-
Edem05
őstag
Boldog, rage-mentes karácsonyt mindenkinek!

-
Edem05
őstag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Várj, kitalálom... Zayra pedig transzszexuális, csak még nem alakult át teljesen.

-
Edem05
őstag
-
Edem05
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Edem05
őstag
-
Edem05
őstag
Na, végre ma már lehet nyomni a HotS-ot, Genji skinért. Most már számolja a lejátszott meccseket EU szerveren is.
-
Edem05
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Én Gabberrel megyek, mondjuk ha beférünk akkor mehetnénk együtt 4-en, már leszedtem és megcsináltam a tutorialt. Viszi az IGP
Fura egy cucc ez a MOBA, nem tetszik az irányítása a karaktereknek. Mindegy azt a 15 meccset AI ellen gyorsan lenyomjuk azt törlöm is le a francba. -
Edem05
őstag
Ez mennyire így van... lul
videó -
Edem05
őstag
-
Edem05
őstag
Most lett vége a Finnek elleni meccsnek ESL-en. Hát, hogy is fogalmazzak... el lettünk p*csázva.
GG EZ -
Edem05
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Láttam profiknál egy olyan meccset ahol pont így 3-3 volt a felállás. Mégpedig: Rein, Zarya, Winston / Lucio, Zen, Ana.
Marha jól nyomták a koreaiak ezzel a felállással, Doradon, védőben. Annyi volt az egésznek a lényege, hogy Ana folyton beküldte Winstont nanoboosttal az ellenséges két supportra. Öröm volt nézni. Beugrik, két pillanat alatt lehegeszti a két supportot majd vissza ugrik a csapattársaihoz. Így az ellenséges csapat teljesen meg volt lőve. Azt se tudták hányas a nagykabát
A kis hídig jutottak csak a kocsival. -
Edem05
őstag
-
Edem05
őstag
Ez tök jó hogy van S2 meg új map, de engem most már Sombra jobban érdekel. Őt is betehetnék már a játékba

-
Edem05
őstag
Overwatch Animated Short | "The Last Bastion"
Ez sem lett rossz. De még mindig a Hanzo / Genji-s a legjobb.

-
Edem05
őstag
Új legendary Rein skin majd az új pályával együtt jön.

-
Edem05
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Tegnap volt pont ilyen "funolni jöttem" csapat ellenünk QM-en. Hozták a 6 symmetrát, pont kapóra jött mert eszembe jutott, hogy meg tudnám csinálni Winstonnal a Mine Sweeper achievement-et. Úgyhogy váltottam Winstonra és meg is lett.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem áll jól neked ez a karakter, ezt hagyd meg a többi kismillió hanzo main-nek 

Hát ilyen ez a szél, mindig össze-vissza fújdogál 

TBT