- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
f3rdzs0 #13262 üzenetére
Szerintem pont olyan babysitter emulátor a játék, mint eddig. 5 éves gyerekeket láttam, akik reflektívebbek a saját cselekedeteikre és arra, amit kimondanak, mint a játékosok elég nagy része. Ma 4 comp meccsből 4 azzal indult, hogy próbáltam csitítani az egymás torkának eső csapattársakat, akik már azelőtt szidták a másik pickjét, mielőtt még bárki bármit csinálhatott volna.
-
BaLee
addikt
válasz
f3rdzs0 #13262 üzenetére
Nekem meg teljesen negatív tapasztalatom van erről az évadról. Valahogy sikerült felmennem platinába (akkor még nem tudtam, hogy most már lehet rangot bukni) aztán onnantól egy 2530-tól 2300ig tartó szabadesés következett. Tiszta retardált lett mindenki, throwerek, első nehézségek után leaverek, társaikat folyamatosan fikázók. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy 15 meccs alatt 1-et sikerült nyerni. Olyan meccseim vannak, mint előtte még régen 1500 körül.
Én csodálkozom magamon, hogy tegnap is 2 ilyen halál szar meccs után még mentem egy 3.-at ami szintén hasonló volt, így hagytam is aznapra.
Lehet, hogy az hülyítette meg az embereket, hogy lehet rangot bukni? Vagy csak nekem van ennyire szar tapasztalatom?
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
f3rdzs0 #13245 üzenetére
megválaszolva a saját kérdésemet: egyelőre jobbnak tűnik ez az évad. helyből 3100ra visszaestem, de azoknak a meccseknek a nagy része jó volt, és egy-kettő volt csak ahol trollok vagy gyengeelméjűek miatt vesztettünk
és egy protip az új mercy-hez: érdemes a Q és E képességeket megcserélni, mert nem jó móka ultizni a semmire véletlen/megszokásból
főleg hogy az ulti cancellezi a res timert, úgyhogy akiben megvan ez a reflex, cserélje fel a kettőt
-
Swinegod
őstag
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
f3rdzs0 #10959 üzenetére
note: lehet még egyszer újra kell indítani, mert most hogy kiléptem még egy patchet letöltött (ma már ez a 4. O.o)
szerk.: közben újra indítottam, és kaptam egy 5. updatetoh és a compot estig nem nagyon ajánlom senkinek (amíg mindenki az EU-ban lefrissítette a kliensét), mert ilyen csodás meccseket rak össze, ahol a gold-tól masterig mindenki reprezentálva van (még jó hogy 500 az SR limit
)
-
Jinxb1rd
addikt
-
saen
veterán
válasz
f3rdzs0 #10717 üzenetére
Ezután is a skillednek megfelelő csapattal fogsz játszani. Streamerek még az előző szezonban jártak úgy, hogy a sok account közül leesett néhány diamondba grand masterből. Rögtön az első meccsen grand master meccseket játszottak és minden győzelemért 100+ pontokat kaptak. Nem rontották el senkinek a játékát, csak a rangjuk nem maradt meg, semmi más nem változott. Az MMR-ed nem csökken, csak a rangod.
-
7
addikt
válasz
f3rdzs0 #10468 üzenetére
Élesben még nem láttam, de az szerintem kifejezetten hasznos a leírás alapján, hogy látni lehet, meddig ér az aura.
Mondjuk ha már csökkenteni akarom a hatásfokot, én elgondolkoztam volna olyanon is, hogy a hatósugár megmarad, de minél messzebb van valaki Lúciotól, annál kevesebbet healelődik.
-
saen
veterán
válasz
f3rdzs0 #10472 üzenetére
DSP Stanky most tweetelt, hogy szerinte OP az új módosítás.
Egyébként az aura méretét leszámítva egyetértek, hogy nagyon erős lett. Igazából csak az a kérdés, hogy tudsz-e egy hatékonyan speed boost/gyógyítani. Én csak videokat néztem eddig, próbálni nem próbáltam. Nagyon kiváncsi leszek mi lesz belőle, Lúcio egyébként fun karakter, ha az is marad még a végén többet játszok vele
-
leviske
veterán
válasz
f3rdzs0 #10465 üzenetére
Ezen én is csodálkozom. Bár az igaz, hogy Phara ellenében sokkal inkább kitett lesz a csapat, ha ennyire együtt kell maradni és Widow-t se lesz annyira könnyű healelni.
Bár szerintem a must pick helyzet ugyanolyan húzással lesz megoldható, mint Rein esetében. Kell egy új hős, ami más képességkombinációban, de tartalmazza a speedboost-ot. Önmagában Lúcio-val eddig sem volt baj szerintem, csak alternatíva nincs rá.
u.i: Akinek előfordulnak mikroakadások olyan képességek használatakor (akár saját, akár másik csapattag használja), mint a sonic arrow és az infra-sight, azoknak megoldás lehet a több RAM.
-
válasz
f3rdzs0 #10436 üzenetére
Mint írtam nem azért raktam be a számokat, csak, hogy igazoljam a mondanivalóm. Ha félreérthető volt bocs. Nem igazán szeretek mással játszani rankbedben amíg ilyen ergya.
Szerk.: Zenyattával béna vagyok kegyetlenül. Ana? Vagy teljesen rossz ez a vonal és mondjuk húzzam röfit vagy a katonát?
Félreértések elkerülése végett nem akarok flamet keletni, no offens meg no toxic csak már rohatul unom a siker / belefektetett energia faktort. Nyilván amit szeretek jászani az nem való akkor ide.
-
Pocok256
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
f3rdzs0 #10325 üzenetére
Egyébként azt csodálom hogy tudsz felmenni low level diamond alatt lucioval magasabb szintre, ahol több értelme van luciozni.
Most hoztam próbaképp, de a team annyira useless volt, kb 6 perc alatt betolták Temple of Anubis mapon. Agyf@szt kaptam, mondtam, jó én nem fogom healelni ezt a noob csapatot tovább az fix. És leléptem voice-ról.
Támadásnál hoztam Roadhogot és kínkeservesen elvergődtünk a célig 3 perccel. Természetesen nyilván a platinum soldierünk hozta le 25%-os winrate-tel.
Támadás ismétlésnél kipickelte előlem direkt a Roadhog-ot, gondolom, mert nem tetszett neki, hogy szóvátettem, hogy mi a nénikéjéért hoz olyan hőst, amivel epikusan trágya a kedves barátunk. Hát mondom ezzel nehezen fogsz felbosszantani apukám, mert én akkor hozok egy D.va-t, amivel ugyanolyan impact tudok lenni. Megint elvittük, 4 pont.
Védekezésre hoztam sym-et. Nem tudom hány teleportot raktam le meg shield generátort ezalatt a 6 perc alatt, de sokat. Egy pontot tudtak csak hozni, az utolsó perc környékén.
És legtöbbször mindig ez van, nem tudok egy lazát játszani Lucioval, mert nincs dps vagy tank. De sokszor van, hogy más supportot is el kell váltsak, mert nincs kit healelni, meghalnak instant, vagy egyszerűen full hp-val nem támadnak. Miért alacsony szintű játékosok gondolják azt, hogy nekik kell carrizni a náluk ügyesebb játékosok mellett.
Múltkori seasonbe, amikor megközelítettem a Mastert, a végén már csak lucioztam, supportoltam, mert tudtam, hogy azt a szintet nem valószínű hogy tudom már hozni. Másnak nem jut eszébe ilyen, nem látják át, mik a képességeik?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
f3rdzs0 #10321 üzenetére
Én már leírtam, hogy ana képes megvédeni magát. Nyilván saját tapasztalatomból írtam le. Te meg leírtad, hogy ha sikerül is bealtatnod a genjit, akkor képes vagy otthagyni. Mit kellene még ehhez írnom?
Arra is tudnék mit írni, hogy Ana képes leölni egy Roadhogot. Engem speciel nem nagyon sikerül leölniük, nem emlékszem, hogy valaha szívtam volna különösebben miatta a fogam. Pedig túl vagyok már 200 meccsen Roadhog-gal. Talán 10 kill úgy jött elő, hogy altatásból le tudott ölni, mert felkelés után mellélőttem többször is. De ha egy Ana egy tankot folyamat letud ölni, akkor az nem Tank, hanem Feeder.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
f3rdzs0 #10283 üzenetére
Figy, kb 2 hőssel mentél előző seasonbe, ebből Ana az egyik, 50 meccsel, mint 'az egyik legtöbbet játszott comp hero', 47%-es win rate-val. Egyébként folyamat Lucioval mentél, amikor tehetted.
Szóval mondhatjuk, hogy kicsi a heropool-od? Igen mondhatjuk.
És miből gondolod, hogy jó vagy egyáltalán Lucióval? Csak mert statra én nem látok egetverő különbségeket köztünk, holott te folyamatosan azzal toltad én meg csak akkor, amikor úgy alakult.
Afk hőssel vagizni, hogy milyen király vagyok, hát bocs, de a csapatod hozza le elsősorban és nem te, mint passzív afk healer.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
f3rdzs0 #10280 üzenetére
Ha sikerült bealtatni, akkor biztos kill volt a genji. Ezekután nem lesz az.
Továbbá ha nem is sikerült bealtatni, akkor tudtál magadra dobni egy gránátot menekülés közben, hogy dash-sel ne tudjon kapásból kinyírni. Szerencsés esetben genji is kapott belőle. Úgy már kevésbé támadékony.
De ha Lucio helyett Ana-t hoznál, akkor tudnád f3rdzs0
Egyébként tök jó, amikor valaki minimális hero pool-lal véleményezi a nerfeket/buffokat olyan hősöknél, amikkel sose játszik.
-
Joezyka
senior tag
válasz
f3rdzs0 #10253 üzenetére
lehet, hogy a legjobb healer lesz, de attól még minden kis flanker szar ki fogja nyírni... eddig legalább sleep, lövés, gránát és integettél neki, hogy hello. most meg sleep és max elfutsz onnan, mert hogy kinyírni nem fogod az biztos. A csapat meg pont leszarja a flankereket, mert mindig a "kapuban" fitoktatják az erejüket és nyomkodják az "X"-et. esélytelen lesz így healelni is meg a flankerekkel kakaskodni. Ráadásul azt a nyanvadt pharát is már 4 lövés kell, hogy leszedd. Eddig a 3 jó volt...
Zen buffnak viszont örülök! tudtam, hogy azzal kell tolni
-
brumi1024
veterán
-
saen
veterán
válasz
f3rdzs0 #9992 üzenetére
Ezek a smurf accountok miatt vannak. Profik átlag 3-4 accounttal szoktak top500-ban lenni, sok volt a panasz emiatt, így próbálják csökkenteni a számukat. Átlag játékost egy accounttal ez lehet szarul érinti. Emellett a több visszaesett account miatt diamond is nehezebb lesz, több lesz a GM játékos ott aki nem játszott.
Engem ez nem érint mondjuk, de majd kiderül, hogy milyen hatása lesz. -
Joezyka
senior tag
válasz
f3rdzs0 #8798 üzenetére
ilyennel én is találkoztam tegnap. egyedül voltam heal, és volt 4 dps, erre a csávó beírja, hogy pick rein vagy afk lesz. nem volt rein pick, hozott soldert és kb kószált a pályán össze-vissza.
első kér vége, mondom, oké hozok reint, ne sírjon, volt healer is, akkor meg kalap sz* nem ért a bőre. ki is kaptunk csúnyánEzt leszámítva, a többi kör jó volt, +120-ba voltam tengap, úgy hogy 4es winsticket szedtem össze. (aztán persze jött a lose
). Kivételesen kommunikáltak az emberek, azt hozták amit kell, ha kértem/ünk valamit, hogy kéne counter mindig váltottak, volt, hogy én váltottam ha nekem kellett. Bár akikkel beszéltem, azok mind azt mondják amit te / ti is, hogy totál agyhalottak gyülekezete volt tegnap. (eddig nálam is ez volt, most a sz**t f*sz másik végén voltam kivételesen)
megjegyzés: ha ennyire agyhalottakkal sorsol össze, akkor inkább maradok lose stick-ben, de abbahagyom mint totál mélybe taszítsam magam. Én is most -350 ből kaparom vissza magam.
-
törölt tag
válasz
f3rdzs0 #8524 üzenetére
Ez is bejöhet, ha sikerül nagyon pontosan célozni. Bár ilyenkor megesik, hogy lemegy a földre míg maxon nincs a hp-ja a Mercy healtől, aztán jön újra.
Meg azért azt észre kellene venni, hogy 1v2 szituációról beszélünk ilyenkor.
1v1 Soldier vs Pharah csatában Soldier a favorit.
1v2 Soldier vs Pharah+Mercy nyilván rohadt nehéz dolgod van. De milyen 1v2-ben ne lenne?
Kérsz magad mellé te is pocket healert, ha már Mercy van Pharahnak, mehet melléd is, megint ti vagytok a favorit. Vagy kérsz magad mellé Zent, a két orbbal ismét ti vagytok a favorit, és szimplán mind azért, mert Soldier vs Pharah csatában Soldier a favorit.Jinxb1rd: De te folyamatosan arról beszélsz, hogy milyen nehéz az 1v2, azt azért remélem észrevetted.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
f3rdzs0 #8504 üzenetére
De amúgy tényleg b*sszameg, innentől ajtón / ablakon "bedobni", meg úgy bármilyen tereptárgy közelében nem lesz értelme használni a hookot, mert ha épp ugrott (vagy lagolt) valaki (ami ebben a játékban "elég gyakori", mondhatni "teljesen általános") akkor b*szhatom az egészet...
Mindegy, reméljük kurvagyorsan rájönnek hogy ez így nem lesz vicces hosszútávon, oszt visszacsinálják / kompenzálják valamivel...
-
brumi1024
veterán
válasz
f3rdzs0 #7822 üzenetére
Nagy gratula!
(#7819) Dani82: Mi most Joezykával nyomtuk, ha gondolod csatlakozhatsz, az alsó határba lassan felmászunk.
Más: A mai tapasztalat: divat lett a nyertes meccsről való lelépés.
3 meccsből az elsőnél egy hajszállal de jobban összeszedettnek tartottam magunkat (Hanamura első pont foglalása az első támadásból sikerült kb), a másodikat egy nehezebb indítás után 2-1-re fordítottuk és simán nyerésre álltunk. Volna a kulcsszó, mert az első felénél, a második esetében pedig 2-1-es állásnál egy kvázi teljes idő alatti KOTH ponttartás után fogta magát valaki és lelépett. Csak tudnám miért dob el valaki egy nyertes meccset (/ha nincs ideje/le kell közben lépnie miért nem QP-zik).
-
saen
veterán
válasz
f3rdzs0 #7769 üzenetére
Hát nem tudom mi lenne a megoldás, de valami változás kell. Most úgy döntöttem hétfőig pihentetem a játékot, kiakadtam kicsit az utolsó meccsen. Előtte igaz nyertünk, de ott is ment a feszültség, mert nem tudtuk a második pontot bevenni, mindkét support elrontotta az ultijait, de van ilyen, csináltunk full holdot első ponton, győzelem. Ezután viszont Gibraltár, ellenségnek se kívánom. Védelemben majdnem megcsináltuk a full holdot itt is, de áttörtek az utolsó pillanatban. Onnan viszont nem volt megállás, végigrobogtak a pályán. Persze ehhez kellett, hogy az egyik support elváltson anélkül, hogy szólna, mire észrevettük egy Zen volt csak már késő volt. Persze csapatunkat egy Bastion main is "segítette". Forduláskor szóvá tettem, hogy ilyen hülyeséget ne csináljunk, erre az volt a köszönet, hogy nem kaptam healt támadáskor és én voltam Rein. Innen persze már egyértelmű, hogy az első pontot se tudtuk bevenni... Én alapvetően nyugodt ember vagyok, de itt elfogyott a türelmem, úgy érzem pihenésre van szükség.
-
leviske
veterán
válasz
f3rdzs0 #7514 üzenetére
Két külön dologról van szó. A palcement rendszer nem lett az igazi, azonban az MMR átalakítása szerintem is elég jó lett. Vagyis nekem eddig pozitív élményeim vannak. Nagyon remélem, hogy sikerült megtalálni azt a modellt, amivel tényleg lehet pozitív élmény is a ranked fair-play meccsekkel és valóban beállt rankkal.
-
saen
veterán
válasz
f3rdzs0 #6242 üzenetére
Szerintem Lúcio és Zarya is borzasztó erősek. Lúcio azért, mert több a játékban borzasztó erős dolgot tettek egy karakterbe (speed boost + heal) és még némi elimination-t is lehet vele tolni. Zarya meg bár nehéz karakter, nagyon durván lehet vele sebezni + közben meg tudja menteni a csapattagokat. Zaryáról írt egyébként Jeff tegnap a hivatalos fórumra. Szerintük már a játék kezdete óta az egyik legerősebb hős és nagyon meg voltak lepődve, hogy milyen kevesen játszották. Most ível fel a pályája és figyelik, hogy hogy alakul. Igaz azt nem írta, hogy változtatni akarnak rajta, de szerintem ez volt az üzenet, hogyha ez így folytatódik, akkor megvariálják.
Szerk: (#6243) batai15: Türelem, türelem, egyelőre nagyon alacsony szintű vagy és nem kapsz még elég duplicate cuccot. Idővel ez át fog fordulni és szinte csak credit lesz minden ládában és nagyon kevés új. Emellett nálam a nyári olimpiai téma nagyon-nagyon megdobta a talált cuccokat, akkor 3 ládánként kaptam egy legendet. Azóta léptem kb 40 szintet és jött kettő összesen... Szóval szerencse dolga is.
-
törölt tag
válasz
f3rdzs0 #6117 üzenetére
Neten azt találtam, hogy a model detail befolyásolja a bokrokat, máshol azt látom, hogy a texture quality, aztán lehet, hogy mindkettő... Nem tudom, hogy éri meg, mert alacsonyabb textúráknál meg a karaktereket nehezebb valamivel kivenni, főleg a távolból, és az amúgy elég szép játék kezd kicsit kopottas benyomást kelteni (bár még úgy sem rossz). Szóval nehéz eldönteni, hogy megéri-e az a pályánként 3 bokor (azért nem egy Witcher 3, ha növényzetről van szó
), hogy elmosódott legyen minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózatokról alaposan
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest