Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tepenzed
üzenetére
nem szól hogy nem stimmel valami? Bár ez csak +1 miért is gyanúsak ezek az oldalak. Végül konzolokszervizén előrendeltem, kb +1500 ft még így is ha ott 0% de tiszta és van doboz.
Aki boltból rendeli, hogy jön a Noire skin kód? Amikor átveszed adják pluszban? Fizetni is csak akkor lehet, 24én.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pont volt egy maszek telefonos videóm a kováccsal való játékomról! Nem futott éppen semmi videórögzítő, gondoltam megörökítem!

-
Redcaster
őstag
Bátorkodtam összeszedni egy Excel táblába a ph-s játékosokat fórumnévvel és battletaggel. Ha valaki kimaradt, szóljon és beírom

-
MeghaL0L
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Én gondolkodom, de nem tudom, hogy inkább dobozosan vegyem 14-15k-ért , vagy csak egy kódot. Szeretem kipakolni a polcra ezeket!

Egyébként múlthéten még 11k volt a global kód. Gondolom árfolyamtól függően csökken/nő. Szerintem nyugodtan veheted, shield megvéd attól, hogy ne kapd meg a kódot.
-
whitezo88
nagyúr
G2A-n az Origins Preorder global kód 12k. Vette meg valaki onnan?
-
vegitossj7
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Valami ilyesmik voltak nekem is, igaz nem gyakran, de mégis.

-
whitezo88
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Általában multikilleket tesz, de énis láttam már sima 1-killt benne...
Nekem még az a bajom hogy Bastion lenyomja a bal gombot, lekaszál vele 3 embert hogy még irányzékot se vált, és PotG...
-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor azt nem is akarom tudni te, hogy játszhattál azon a meccsen!

-
AD4MINATOR
nagyúr
Valaki vágja, hogy mi alapján számolja ki, hogy ki / mi érdemel "PLAY OF THE GAME" jelenetet? Mert sokszor olyanokat dobott be potg-be ami nemhogy szép hanem kb. szánalmas volt
(pl. törp ütötte a saját turretjét majd....meghalt.
és ez potg volt az OW szerint, úgy hogy a turret közbe 0 killt hozott a törpnek ) 
-
.LnB
titán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Volt nekem is konzolom.
Mikor már évek óta csak porosodott eladtam inkább. Meg többet volt ismerősöknél mint nálam.
Anno azért vettem mert "elegem van az állandó pc upgrade-ből" Megvettem, nyomtam sokat vele. De hiányzott a competitív játék. fél évre rá fejlesztettem is a gépemet. Megvolt pár jó cím az Xbox mellet, amikkel szerettem ott játszani Forza, NHL, NFL. De egy idő után már teljesen elhagytam. Pedig minden játék megvolt ami megjelent, csak a Verbatim lemezeket kellett venni. 
Ja hát akkor biztos ismersz te engem. Írogatok mindenhova, okoskodni azt szeretek
De most OW-be ketten jövünk Division-ből, ott ismerkedtünk össze. Aztán már egész héten úgy vagyunk, hogy megbeszéljük, este Division. Aztán este TS-en megbeszéljük, hogy inkább mégse. De majd ma! 
-
MeghaL0L
addikt
Magányos farkas vagyok!
Neem!
Xbox-on játszom a Division-t és csak nézegetni szoktam a forumot, tehát én "ismerlek"!
Overwatchot is xbox-on kezdtem, de párhuzamosan vele együtt töltöttem PC-re is aztán mondom kipróbálom ott, hátha jobb leszek egérrel és billel. Hát mit ne mondjak... Pc-n maradtam! 
Lehet én látom rosszúl, de ég és föld a két platformon. Mármint pörgősség szempontjából. Szerintem hihetetlenül visszafogja a controller ennél a játéknál az élményt és azt a dinamikát amit egyébként képviselni akar.
No meg ott van az is, hogy valami iszonyatosan jól van optimalizálva aztán nekem csak egy közel 3 éves Dell laptopom van és gyönyörűen fut ultrán (i7 4500u, R9 265x 2GB,8GB ram), akár kikötve tv-re fhd-ba is. Persze ez a render scale automatán van (70-100%), így néhol recés a dolog, de hát engem ez nem nagyon érdekel.
Mindig úgy vagyok vele, hogy ha elbírja a laptop akkor pc-re veszem, főleg ha közeli haverok is veszik mivel nekik nincs xbox.
-
whitezo88
nagyúr
Mi free alatt nagyon ráfüggtünk asszonnyal, nem akartam megvenni, de ebből dupla vétel lesz. Miután csalódtam hogy sose kaptam sorsolást még stress hétvégére se, nagyon elment a kedvem...
-
.LnB
titán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
CS-zel is Division-ozol is és nem vagy ismerős nekem.
Division topikba szoktál irkálni?Nem nem, Dota 2 , CS:GO, LoL stb stb nincs veszélyben. Én azt mondom 2-3 évig talán megközelíteni fogja őket. Lenyomni meg szerintem sose. Dota, CS mögött annyi év áll már, és akkora közönség. Óvodás hozzájuk képest az OW nagyon. Még ha nagy siker lesz akkor se, szerintem.
-
saen
veterán
A verseny része úgy tűnik elkezdett nagyon beindulni. Szokott lenni twitch-en egy The Overview nevű műsor amit a ChanmanV csinál (youtube-on is fennt van), most pár napja pont erről beszélgettek. Versenyek szervezés alatt, két LAN esemény is lesz megjelenés után rögtön, mindenki be akar kerülni jelenleg, azt mondják, hogy versenyekből nem lesz hiány. Az egyik srác aki beszélt a twitch-nél dolgozik, az Overwatch nézettsége is nagyon szépen beindult az open betával, folyamatosan a kezdő képernyőn volt. Szóval a kezdeti lendület meglesz tutira, utána meg majd kiderül, hogy meddig fog eljutni a játék.
-
MeghaL0L
addikt
Na így már értem!
Én is nagyon kíváncsi vagyok a "versengő" részére, hiszen én csak azzal fogok onnantól kezdve foglalkozni, mihelyst lehetőség van rá.Szerintem elég jó eSport játék lehet ebből, legalábbis így első benyomásból ítélve, hiszen tényleg számít az, hogy 5 ember ott legyen a csapatodba komolyan, ne csak szaladgáljon meg a kill-re menjen.
Az meg erősen kérdéses, hogy tud e egy CS vagy Dota szintjére emelkedni. Meglátjuk. Viszont az biztos, hogy minden percét szinte élveztem a játéknak és nekem a Division után ez az, aminél úgy érzem, hogy meg kell venni. (Bár remélem azért nem csúszik majd úgy a lejtőn mint a Division. Személy szerint biztos vagyok benne, hogy nem, hisz más kategória a kettő.)
Sokaknál olvasom, hogy TF2 Clone és hogy 0 forintot ér pontosan, hiszen a TF is free to play. Hát, hogy is mondjam? Én nem bírtam játszani 2 óránál többet a TF-el, egyszerűen nem jött át aminek át kellett volna!
Akkor csak van ott különbség!
Legalábbis nekem mindenképpen. -
.LnB
titán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Az szép CS:GO teljesítmény.
Én GO-val már nem annyira sokat nyomtam, de CS-t 11évig játszottam.Nehéz behatározni, hogy pontosan mit várok. Összetett. Mert nem csak a játékmenettel szemben vannak elvárásaim. Hanem azt várom, hogy kinő az OW-ből egy CS-hez hasonló scene, és minden ami körülötte van. Érdekel, hogy kialakul e az a profi légkör majd akiket lehet nézni, lehet olvasni róluk, követni a versenyeket. Várom a rendszeres frissítéseket, változtatásokat. Várok változásokat szezononként a metában. Hogy boruljon az egyensúly néha, ne álljon meg a játék ugyan azon a szinten. Változatos legyen.
A profi scene meg csak akkor fog kialakulni ha a játék mély és változatos. Akkor szavaznak neki esélyt ha alkalmas erre. Nem tudom az MLG mellett lehet e majd mondjuk ESL Major versenyszám. De az nagyon jó lenne.
Nagyon nagy kérdőjel, hogy milyen lesz a competitive mód. Azon rengeteg fog múlni ilyen szempontból.
Nem akarom, hogy megragadjon pub játéknak. Vagy csak annyira legyen competitív mint egy sz*ros cod.
Emelkedjen ki, legyen nagyá. Sorakozzon fel az általam követett e-sportok mellé (Dota 2, Quake, CS:GO).Valami ilyesmit szeretnék. Mert engem sokszor a profik játékának nézése motivál. Nem az, hogy enyém legyen a "play of the game", vagyis az is, de ahhoz sokat kell tanulni, sok trükköt kell ellopni profiktól.
Nagyon képlékeny még ez a dolog. Nem tudom lesz e csapatom, akarom/tudom e majd komolyabb szinten játszani csapattal. Én az időt energiát beleteszem majd kezdetekkor, az kérdés, hogy mennyire térül majd meg. Ezért félek a noskill ultiktól. Azok elég degradálóak lelkileg sokszor. Van kitartásom, de nem szeretem a tehetetlen "nincs mit tenni" heyzeteket. Quake-ben, CS-ben sokkal inkább magad irányítod a sorsodat. Remélem ha tapasztaltabb leszek jobban tudom dodge-olni majd ezeket az ultikat. Én bízom magamban, hogy menni fog, remélem a játék is alkalmas lesz ezekre a dolgokra.
"röviden" köbö ennyi.

-
MeghaL0L
addikt
Egyébként lehet csak én nem értem, de mit vártok még tőle? Kíváncsiságból kérdezem csak. Ennek a mélysége meccsenként változik. Volt olyan meccs ami lepörgött 3 perc alatt, észre sem vettem... Mikor volt ilyenből 5 darab zsínorba ki is léptem. Viszont volt olyan meccs amin nem kicsit izgultunk. Olyankor még többet akartam és ki sem szálltam a játék elől. Szerintem a játék megadja azt amit kell, csak élni kell vele. Nem csak neked vagy nekem és a csapatunknak, hanem az ellenfélcsapatának is. A CS:GO - ba pl nincs semmi érdekesség, mégis beleraktam közel ezer órát 1 év alatt!

-
zola09
aktív tag
Nem feltétlen azért írtam mert összefüggnek, viszont szerintem a profizmustól még messze vannak az emberek. Aztán majd kiderül hogy milyen mélysége van a játéknak, lehet, hogy tényleg már most toppon vannak. Szomorú lenne. Egyetértek egyébként, idő majd eldönti kinek van igaza, mások a tapasztalataink, felesleges ezen vitázni.

saen: A minimum az lett volna ha azonnal kukázzák az egész csapatot a bajnokságról.
-
.LnB
titán
Te, figyelj már. Napok óta nézek profi meccseket. Képzeld ők is ugyan úgy besz*pják az ultikat mint a kezdők... Most akkor hogy van ez? Az ultit lehet jól is eltolni. nem csak jól védekezni.
Az open beta alatt a vége fele már nekem is ment, hogy figyeltem a hangokra és kerültem az ultikat. De volt pár alkalom mikor nem volt mit tenni.
-
.LnB
titán
Noctis is tolja OW-t?
Király lesz... Egyszer remélem összekerülök majd egy Cypher, avek, winz meg hasonló emberekkel. Jó lenne leszivatni őket kicsit. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ez a bajom csak a játékkal amit ez a videó tökéletesen prezentál. Csak az ultikról szól. De sebaj, nekem is megvan a lehetőségem jól ellőni azt az ultit.

-
fuvi
senior tag
-
Edem05
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen, igen tényleg jópofa. Ha jól emlékszem a cinematic trailer-ben van benne az a jelenet.

-
TBT
Topikgazda
Szépen csendben megújult az Overwatch weboldala.
+ kaptunk egy egész alakos képet a Noire Widowmaker skinről:

-
Pedro78
senior tag
Elobb le kell loni rola a healert, tankot utoljara hagyjuk.
-
torik
senior tag
Zenyatta nálam top 3 legtöbbet játszott karakterek között volt, nagyon jól lehet vele osztani, viszont azt aláírom hogy egyedül healelni a csapatot legjobb esetben is nehézkes.
Nekem úgy tűnt akkor az igazi ha van egy dedikált healer, és mellé nagyon jó kiegészítő Zenyatta.A Discord Orb +50% sebzést ad az ellen akire rákerül + megjelöli, így a legnagyobb káoszban is tudod lőni, még akkor is ha épp nem látsz semmit
persze benne van a pakliban hogy ilyenkor beállt egy fal mögé az illető és azt lövöd, de nekem nem egyszer jött össze így egy kill.
Harmony Orb pedig azért jó mert rárakod valakire, és amíg megvan a los addig megy bele a heal, mehettek mindketten darálni. A két orb ha jól van használva durva dolgokra képesek
Az ultimate pedig az egyik legjobb ha a két csapat összecsap, főleg szűkebb helyeken, mint control point módokban.
Szóval Zenyatta nagyon jó karakter ám, szerintem 50% offense és 50% support mert mindkettőben tud érvényesülni ha olyan a helyzet, csak nagyon igényli a csapatmunkát, szólóban kevés esélye van, kevesebb mint rendes offense hősöknek, de ha van vele valaki egy tankot is hamar bedarálnak.
-
vegitossj7
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Winston/Zarya/D.va +Zenyatta + 2 Soldier 76 + Mei + Hanzo/Widowmaker
Bárkit kicsinálnak.
Symmetrával meg sokat toltam, nem egyszerű, de nagyon hasznos. Ő nem megy sehova, marad hátul, területet véd, ahonnan kerülhet az ellen, kis szobákba.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
whitezo88
üzenetére
Biztos jó, jó kezekben, de 3nap alatt 1x nem láttam olyan játékost aki tudott volna jól játszani vele. Amúgy meg királyság az aoe heal, de pl. McCreetől 1db flashbang és vége az ultinak. Az meg a másik, hogy nagyon kevés a HP-ja hiába jó a sebzése. Szimplán gyógyító karakternek hülyeség választani akkor már inkább Mercy vagy Lucio... A 6 slot nem olyan sok, szerintem Zenyatta helyett vannak sokkal jobb választások is a maradék 4 helyre (merthát 1mercy, 1 tank kötelező szinte)
Symmetria teleportja jó, azt elismerem, de attól még nem lesz izgi vele a játék. A turreteket nagyon gyorsan ki lehet szedni (pl. Mei vagy a majommal még "célozni se kell"), a fegyvere meg nem az igazi
-
whitezo88
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Zenyatta-nak hívják és nagyon jó csak tudni kell használni. Sebzése se rossz. Ultija meg self immune és massziv aoe heal, ami szintén nem nevezhető nullának.
Symmetra pedig szintén jó ha ügyesen tudsz turretet letenni, a teleport pedig iszonyat hasznos tud lenni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
2x
-
AD4MINATOR
nagyúr
Egyébként le a kalappal Blizz előtt, sikerült olyan support kasztokat alkotniuk amikkel jó a játék
mindben van valami csavar ami érdekessé teszi, Mercy-nek pl. pont a repkedés, intenzívvé teszi az egyébként monoton/egyszerű gyógyítást.Na igen, ez igaz Mercyre és talán Luciora. De pl. Zynetta egy nagy nulla. Symmetria pedig so-so.
Viszont Mery ultija tényleg nagyon király, főleg egy ellenség ultija után ahogy írtad
(mondjuk azért ilyenkor Mercy is hal, mert ugye közelben van a gyógyításhoz, de ha sikerül megúsznia akkor tényleg jó érzés) -
torik
senior tag
válasz
Joezyka
üzenetére
Mercy a röpködésével nagyon meg tudja nehezíteni az ellen dolgát, ha éppen van valaki látótávolságon belül már ott is terem. Nem egyszer volt hogy nem kellett megkerülni valamit/lépcsőzni hogy tudjam healelni a csapatot, hanem láttam hogy Pharah vagy bárki felugrik hozzájuk a magaslatra, és már ott is voltam rögtön a nyomában.
Egyébként le a kalappal Blizz előtt, sikerült olyan support kasztokat alkotniuk amikkel jó a játék
mindben van valami csavar ami érdekessé teszi, Mercy-nek pl. pont a repkedés, intenzívvé teszi az egyébként monoton/egyszerű gyógyítást.Ja, és nem kicsit csalt vigyort az arcomra amikor teszem azt egy RIP-tire kicsinálta az egész csapatot, majd egy ultimate elnyomásával semmissé tettem az egészet

-
Joezyka
senior tag
válasz
whitezo88
üzenetére
én nem sok kört mentem Mercy-vel, de egyetlen kör volt amikor volt valakinek annyi esze, hogy megkerüljön minket és engem kezdjen el keresni. Igaz, hogy folyamat mozogtam a háttérben és healeltem akit csak értem, de ezt az esetek többségében kb pont leszarták, csak lőttek ész nélkül... Azóta tudom én is, hogy ha van Mercy enemyben, kb vele kell kezdeni.
-
zola09
aktív tag
válasz
XXArcAngelXX
üzenetére
Az alap nyil max sebzese 125 Hanzonal, ezek szerint a fejloves dupla sebzes.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
En speciel imadom kiszedni a Healert Roadhoggal, kap egy pofanlovest azt fekszik is.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Amikor a nagydarab pajzsos (Reinhart) tank jön a healer-el (Mercy) akkor mindig a gyógyítót kell kilőni először, pontosan ezért. Mert hiába lövöd le a tankot, a gyógyítás miatt tuti marad még 10% élete valahogy.... (pl. McCree-vel 2x fam-of-hammer-eztem azaz túl élt 2x6 találatot... ki lehet számolni ez mennyi dmg)
Amúgy én mindig nagyon rámentem a Mercy-kre ha volt az ellenfélnél, ha lett volna achievement medic-ölésre akkor tuti unlocked lett volna már béta végére

-
Edem05
őstag
Bétát le kell törölni vagy azt patcheli fel a játék megjelenéskor?
-
MeghaL0L
addikt
Üdvözletem! A Bétában elért dolgok megmaradnak, vagy 24.-én mindenki elölről kezdi? (Bocsi ha volt már, nem találtam)
-
oxox
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
you know nothing jon snow...
nekem nem tf2 klon...azt sem tudom mi az a tf2
engem kicsit beszippantot (a kill assist beszámolást nem jön be...ha megkarcolok valakit azt ne mutassa már killnek... ill egy laddert jó lenne látni meccs közben...mégis kit kell levadászni
).sok karakterre nem volt időm (névről sem ismerem őket), de pl. a tank+healer párosok szerintem túl erősek..
ill. egy dolog nem lett számomra tiszta (lvl10-ig toltam), számit, hogy kapja az ellen a lövést???...anno rászoktam, hogy fejre célozzak, de itt ezt valahogy nem érzem különbségnek...pl. tankot hiába lövöm 3-4x fejbe, ha van mögötte egy healer...és ez szerintem igy nem tul balanszos...van, hogy kap kettőt hátulról (szeretek sunnyogni), és még megfordul, és leszed 1 shottal....persze közben is kapja...
-
.LnB
titán
válasz
tepenzed
üzenetére
Tipikus, most az elején gyorsan akarnak szakítani. Meg az elején még nem figyelnek fel annyira az emberek az ilyen dolgokra. Nincs akkora nézettsége egy egy versenynek. Könnyű nyeremény. De majd Lan-on, ott meg majd 0-ba lövik.
Egyébként szerencsétlen egy gyökér az a Surefour gyerek. A hülyéje Titanfall streamelés közben is aimozott. (Ki az a hülye aki Titanfallozik kezdjük ott
)
[link]Azon a meccsen meg McCree-vel, de legcsúnyábban Tracer-rel csalt. Arról is van csomó videó és gif.
Az ilyen hülyék hamar kihullanak majd a scene-ből. (Kivéve mikor nem, lásd CS:GO fnatic.JW, meg úgy a komplett fnatic CS:GO squad-ja.. )
(#1530) saen Blizzard szerencsére ügyes ilyen szempontból. Jön a Banhammer majd 'oszt odab*sz. Ők nem szoktak tökölni az ilyesmivel.
-
Brenor
aktív tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Ilyen könnyen kilehet játszani? Bárhol előlehet rendelni?
-
headhunter86
senior tag
Nyugodtan rendeld elő. Maximum lemondod, hogy mégsem kell. Én is előrendeltem 576-nál, és semmi kötelezettséggel nem jár, maximum nem veszed át. Engem konkrétan telefonon kerestek meg és ajánlották fel, hogy rendeljem elő.
Persze ha te megjelenés után akarod megvenni, akkor teljesen mindegy, hogy előrendelted-e vagy sem, előrendelői extrák akkor már nem fognak járni hozzá. -
Brenor
aktív tag
Kár, hogy véget ért a béta isteni játék volt. A hotsos tracert csak előrendeléssel lehet megkapni vagy akkor is megkapom, ha előrendelés nélkül veszem meg?
-
.LnB
titán
Elkezdtem a felkészülést a játék megjelenéséig. Ovlasgatás, profi meccsek nézése és ilyesmik.
Ezt a WM fraget figyeljétek (időre van linkelve, ha nem működne 30:05-től nézzétek): [link]
Egyébként McCree brutális kari szerintem.
-
bozont
veterán
Na igen, Hanzo nem kicsit OP, de Widowmaker fire rate-jét is csökkenthetnék kicsit. Tényleg nem vészes Hanzo ultija, mikor hallottam a kiáltását már álltam is félre (5.1 rulez). Viszont Mei (az egyik kedvencem, főleg védekezésre) ultijával kombinálva már elég jól működik.
Genji is elég OP tud lenni egy hozzáértő kezében.
Bastion meg szerintem nem annyira OP, könnyen lelehet szedni ha kicsit is összedolgozik a csapat.
Akik nekem nagyon feküdtek még: McCree, Soldier 76, Reinhardt és D.Va -
torik
senior tag
A legtöbb hősnek egy bodyshot Hanzotól és annyi. Az ulti szerintem annyira nem op, amikor látom hogy jön egyszerűen kiállok belőle, 10ből 8szor sikerülni szokott, másik 2 alkalommal vagy mással vagyok elfoglalva vagy low hp-m van és későn mozdulok. Az inkább arra való hogy szétoszlassa a népet.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kb annyi a játék vele, h balra-jobbra mozog + mindenkit szarrá lő. Ugye fejre, 1 lövés(vagy 2, combosabbaknál. fogalmam sincs, nagy részben nem is láttam mit találtam el), a karik meg marha lassan vánszorognak. Közelharcra is jó. (fejlövés kötelező, különben szopó van) Widowmaker uez, csak szegényt bedarálják közelről.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
Az utóbbi 2 napban rengetegen panaszkodtak chat-en Hanzora.... az hogy az ultija OP egy dolog (legalább ne menne át a falon...), de maga a nyilazás is fogyatékos-biztos sajna. Számomra a legjobban utált karakter, de poénból és a teljes kép átláthatósága miatt ma játszottam Hanzoval pár kört, mondom kíváncsi vagyok mit tud ez hős.... hát mondanom sem kell, hogy már első alkalommal is 7-9 killstreaket nyilaztam össze, pedig sokszor tényleg mellélőttem...

-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nálam gyakran belaggolt. Kicsit nosztalgikus élmény is volt, mert nagyon-nagyon ritka már mostanában. Beta még mondjuk, meg a fene tudja milyen szerverre csatlakoztatott.
A játék egyébként tényleg nagyon élvezetes volt, de mivel több komoly, hasonló f2p játék van, kereken 0 Ft lenne a megfelelő árazás. Grat a Blizznek (ill nem) ezért a kis rövidke trialért, mert tuti sokan nyitják majd a buxát.
Ha nem ők adnák ki, még topicja se lenne.Ja és Hanzo atom-ultra-mega op.

-
AD4MINATOR
nagyúr
Na emberek..... my watch has ended!

Kiértékelés: jófejek voltak, ~2 órával továbbnyomathattuk még a bétát.

Sikerült eljutnom kereken lvl 30-ig, (tehát elég sok meccset lenyomtam) úgyhogy úgy érzem nagyjából már átlátom mi is ez az egész.
Alapvetően nekem tetszett a játék, annak ellenére, hogy nem mutat nagy újdonságot, viszont a meglévő dolgokat jól mixeli össze, hangulatosan és élvezetesen.Eleinte fel se tűnt, hogy a kill-eket nem úgy számolja, mint más játékban, ugyanis itt a kill assist-ot is úgy írja ki, mintha "te ölted" volna és emiatt "magas killstreaked" van és királynak érzed magad játék közben (ami persze nem igaz de nagyon jó trükk!) Nem tudom ki találta ezt ki, mert eddig még így direkt "elszámolva" sehol nem láttam ilyet, de ha ez Blizz találmány akkor kiváló ötlet tőlük a JÁTÉKÉLMÉNY szempontjából, ugyanis tegye fel a kezét az, aki nem mosolyodna el egy 15-20as streaken játék közben...
(21 a rekordom ha jól rémlik)A pályák szépen rajzoltak és érdekesek, hangulatosak. A karakterek szintén szépen vannak rajzolva, bár azért itt-ott belelógnak dolgok a testükbe (pl. Widowmaker haja a hátába).
Ugyan pályából nincs sok sajnos, de cserébe kapunk még kevesebb játékmódot.
remélem a jövőben azért még pakolnak hozzá pályát + játékmódokat, mert így sem rossz, de azért jó lenne még pár darab...Amin meglepődtem, az a network/connection volt, ugyanis laggot alig tapasztaltam, szinte soha. Összesen kb. 5-7 meccsem volt érezhetően laggos de akkor mindenkinek az volt (írták chaten) és 1. forduló után vagy még kör közepén átdobott másik, már jó lobbyba és utána órákig megint jó volt. Úgyhogy ebben a játékban lehet jól sniperkedni, hirtelen kibújni a fal mögül, majd vissza, mert a "játékost követő szellem" nagyon picit van lemaradva a játékostól. (a lényeg hogy jó a ping, királyság van)
Viszont amire kíváncsi leszek, hogyan oldják meg az a balance lesz. Ugyanis ahogy itt is írták páran már, vannak hősök és vannak szuperhősök.. legalábbis a játékosok így érzik mégha nem is így vannak megnevezve a játékban.
Illetve vannak már most bejáratott hős-kombinációk amik publicon szinte minden esetben kemény alázást eredményez. Amíg eljutottam level 30-ig, kipróbáltam az összes hőst, megtaláltam a kedvenceimet is persze (McCree, Junkrat, Widowmaker, Tracer, Mercy) és nagyjából kitapasztaltam melyik mikor jó, mikor hasznos. Ezek alapján azt mondhatom, hogy a balance-ra még ráfér egy kis átgondolás, ugyan már vannak jelei (Bastionnak nem pajzsa hanem páncélja van, McCree fam of hammer lövés utáni újratöltésnél van 1sec delay, stb) de még lenne mit átdolgozni szerintem.A hősök mozgása tökéletes, sosem akadtam el tereptárgyban, amikor kell akkor meg sokszor automatikusan "ugrik", fellép így nem akad el a karakter, bár sétálhatnának egy picit gyorsabban is, az tény.
Tetszett, hogy visszatért a régi hagyományos medikit/medipack megoldás, jó volt kicsit "nosztalgiázni" a sok modern auto-regenerálós játék közt. Nem egyszer volt izgalmas a harc, mikor már épp alig maradt HP-m akkor begurultam McCree-vel ("combat roll") egy medikit/medipackhoz és mehetett tovább a harc

Ami még szintén tetszett az maga a hangulat. A karakterek "élnek", kommunikálnak egymással (automatikusan), illetve minden mérföldkőnél van saját egyedi szöveg mindenkinek. Legyen az halál/respawn, killstreak, foglalás, payload tolás, medikit/medipack felvétel, stb... tehát nem az van, hogy pl. medikit/medipack felvételnél nyög egyet a karakter, hanem még van mellé egyedi szöveg is.
Ugyan lehet, hogy ez apróságnak tűnik, de pont az ilyen kis dolgok miatt lesz hangulatos az egész. 
Mondjuk az "emote"-nak nem tudom mi értelme van azon kívül, hogy a forduló kezdésekor az első 1 percet elüssük baromkodással
...de az előre beprogramozott köszi, értettem, told a kocsit, foglald a pontot dumák nagyon jók és kényelmesen elérhetőek.Persze mihez máshoz, ha nem a jó öreg TF2-höz hasonlítjuk, annak ellenére, (ahogyan azt korábban már írtam) hogy nincs nagy eget rengető újdonság az OW-ben, mégis sokkal összerakottabbnak érződik az egész, pedig jobban belegondolva akkora nagy különbség nincs a kettő közt. Ezt a tipikus BLIZZ hatás.

Örülök, hogy volt lehetőségem kipróbálni (és hogy mindig talált 15 másodpercen belül lobbyt) több napon keresztül, mert így végképp el tudtam dönteni a kérdést magamban, de már sikerült: igen, ez kell.
(persze nem a jelenlegi teljes áron, mert ~13ezret nem ér szerintem egy TF2 Blizz-klón (és ez nem sértés, mert a maga stílusában az is egy jó játék, bár legutóbb jó 3 éve játszottam, azóta nem tudom hogyan moddolták szarrá azt), de idővel beszerzem, mert tetszik) -
torik
senior tag
Na most már vége. még 2 hosszú hét

-
saen
veterán
Úgy tűnik ennyi volt, messze van még a 24

-
zzeN
aktív tag
Jeff poszt Blizz fórumán: Have fun storming the castle...
Lehet még egy plusz nap?
-
Hol érdemes most megvásárolni a játékot? Legolcsóbb az opció!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Assassin's Creed: Valhalla
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Cyberpunk 2077
- Pánik a memóriapiacon
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor már javították.

Bár még nem döntöttem el, hogy megveszem-e, szerintem várok vele kicsit merre indul el a játék (am nyugodtan hagyj a listán).

Akkor csak van ott különbség!