- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Ti a fő menübe látjátok a shop részt nekem tegnap óta eltünt
-
Gomez86
őstag
válasz
hadam98 #16093 üzenetére
De tart. Idő is és pénz is. Ezt csinálják éppen:
"We’re continuing to add nodes to ease the pressure on the player database. The process of adding nodes requires replication of data, which inherently adds pressure to an already stressed system, so we’re doing it slowly to not cause any further disruption as devs and engineers work through separate issues." -
markknight
veterán
Jól látom, hogy a BP nem ad vissza aranyat? Micsoda dolog ez? Franc fog 3 havonta fizetni ezekért a lomokért.
-
Peace
nagyúr
Jó eséllyel lecseng az őrület 1 hét alatt és jövő pénteken már ki is tudom próbálni?
Hogy 8000-ről lemegy 1000-re a sor, majd felugrik 40.000-re, az úgy nem poén. Rá pár órára meg már csak time out volt és kapcsolatot se tudott teremteni a szerverrel. Pedig érdekelne a játék nagyon!
-
TBT
Topikgazda
válasz
Something_ #16087 üzenetére
A Blizzard már tud a hibáról! Néhány hozzászólással ezelőtt már írtuk.
Legyetek szívesek olvasni is és nem csak írni! Köszönöm! -
Something_
őstag
Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy PS5ön játszok, meg volt PS4re is a jatek és PCre is. Profilomat felismerte, meg vannak a régi karakterek, skinek, viszont tegnap már a két új karakterrel nem tudtam játszani, lockolva van. Első nap tudtam pl Junker Queennel játszani.
Ez valami hiba vagy nekem kell csinálni valamit? -
savior
őstag
válasz
Tomi-san91 #16085 üzenetére
Ismert hiba. Majd javítják.
-
Tomi-san91
friss újonc
Hello nekem olyan kérdésem lenne felétek, hogy nekem meg volt az 1 ps4-en és most letöltöttem ps5-re a 2-t(ps4 és ps5-ös változatot is) de nem kaptam meg a régi karaktereket ez miért lehet ?? Career profile-ban is azt mutatja mintha meg se lett volna az 1.
Válaszokat előre is köszönöm -
-
Gomez86
őstag
Ezt állítólag szándékosan vették ki, mert ment a shaming az új játékosokkal szemben. Bár őszintén én ezt nem nagyon tapasztaltam. Inkább volt az hogy: valaki rankedet játszott és világát nem tudta 2O óra játék után (érthető módon) és szóltunk neki hogy ilyen "frissen" ne szivasson már mindenkit, vagy legalább hallgasson a jó szóra. A másik meg a triviális baromkodás amikor valaki only-headshot widow-zott és kilógott a lóláb. A többi esetben meg legalább tudtad hogy a csapatod hogy áll össze....
Ez nekem is hiányzik
-
TBT
Topikgazda
Jó hosszú állapotjelentés az Overwatch 2 jelenleg ismert hibáiról!
Tartalma:
- Sorbanállási problémák, szerverösszeomlások és stabilitás
- Hibásan zárolt hősök, hiányzó tárgyak és korábban elért eredmények a korábbi játékosok számára
- SMS alapú védelem eltávolítva (nem kell már telefonszámot beállítani a Battle.net-en a játékhoz)Röviden: Tudtak a hibákról és igyekeznek is javítani őket. A játékosok türelmét kérik!
(Ez csak azért furcsa, mert 2 publikus bétateszt is volt, emellett a korábbi launch-ok elbaltázásából is tanulhattak volna.) -
ÁdiBá
veterán
Ow2 tegnap játszottam, nekem kicsit az fura hogy nem látni ki hány órát pakolt bele az előző részben.
Nem teljesen értem mi ez a Battle Pass rész a játéknál. -
markknight
veterán
A saját infrájukat nem fogják illyen hamar kukázni (helyette inkább a battle.net-tel kéne ezt tenni), mert megvette őket a Microsoft. Úgy tudom sok szerver házon belül, de elég keményen AWS van, ott meg valóban kettő kattintás.
Ám fontos kiemelni egy hatalmas multiról beszélünk és persze nem a világ, hogy 15 percet dekkolsz szerverre várva, de azért egy Blizzardtól csak többet várna az ember.
tescodr: Már régen megvette őket a Microsoft, pont arról ment pár hónapja a vita, hogy megfogják-e a COD-ot exkluzív címnek.
-
tescodr
aktív tag
Még nem vette meg, csak bejelentette a vételi szandekát. Jelenleg több nemzetközi versenyhivatal is azt vizsgálja hogy mennyire kerül így monopól helyzetbe az MS. Ha úgy döntenek nincs biznisz akkor az akvizíció meghiúsul. De ez ilyen szempontból lényegtelen is, ha arra van ész hogy mikrotranzakciókkal pakolják teli a játékot, akkor arra is legyen hogy a megjelenéskor nagyobb terhelést kapnak a szerverek, erre lehetett számítani.... Szamitottak is, csak valószínűleg le$arják.
-
VoidXs
nagyúr
Ha azt várod tőle, hogy egy node vigyen el mindent egy szálon, akkor valóban meghal egy pillanat alatt. Azért a Blizzardnál még mindig hozzáértő contractorok dolgoznak, az OW relatív bugmentessége, optimalizálási szintje, és hogy ez az egész 2 év alatt nulláról a piacon volt, legalábbis ezt sugallja. Közben rájöttem, hogy a legtöbb munkáltató mindent házon belül akar, hiába van sokkal jobb/olcsóbb megoldás.
-
k-adi
nagyúr
válasz
tescodr #16071 üzenetére
Valószínűleg a wow esetén is kiszámolták kb. mekkora lesz az átlag játékosszám és az alapján üzemeltetnek X db szervert és az első pár napos túlterhelést leszámítva kijön a matek és az üzemeltetési költség is.
Mivel pár napos túlterhelés miatt nem fognak még Y db extra szervert csatasorba rakni, mert túl költséges lenne és utána nem tudnának vele mit kezdeni, így a megoldás feltételezhetően vagy szerver bérlés lenne mondjuk 1 hónapig míg beáll az átlagos player szám, vagy a backup szervereket is berakni pár hétig és utána szépen lekapcsolni, visszarakni backup-ba. Legalábbis én így csinálnám. Aztán lehet ők tele vannak pénzzel és inkább vesznek még szervert pluszba és kész - de ugye ez is "időbe telik".
-
k-adi
nagyúr
válasz
VoidXs #16070 üzenetére
Úgy tudom mintha az MS megvette volna a blizzt (is) így technikailag akkor már gondolom azure lenne, de mindegy is, ennyire ne menjünk bele. Nyilván itt ez soktényezős dolog, a mindenféle szerződéseken át, szerverüzemeltetési SLA-kon át, az infrastruktúra bővítésig, lehet bármi. Nyilván ég az arcuk egy új rész (ami egy dlc) startjakor, ezért nemsokára biztos rendbe rakják, kicsit kéne türelmesnek lenni.
(amúgy az AWS-t is meg lehet fektetni) -
Bazsi1987
őstag
Mi bajotok a blizzel? Nem megy rendesen a szero ki is vették a store-t
-
tescodr
aktív tag
Sziasztok gondoltam ow1 es régi playerként meglesem milyen lett az új game, meló után letoltottem, indítom, fail.. Telefonszámom kell megadni.. Gondoltam ok legyen... Nos mivel uk régió volt eredetileg megadva a magyar számot nem fogadja el... Ok agyvérzés... Regio change... Na ott meg az oldal tojja össze magá, rengetegen panaszkodnak erre... Aztán inditom, immáron mérgesen... 5000 sor es failed to login... Komolyan mondom eszem megáll, mindig ezt csinalja a blizz minten launchnál, kicsit már uncsi. Ok ez free to play de mikor egy egy wow kieg megjelenik akkor is ez van, és az már kemény valutában fáj...
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #16066 üzenetére
Volt már dolgod komoly szerver karbantarssal, és terhelés újralosztással? Értem én hogy zavaró a kapcsolódási zavarok de hidd el, hogy azért többet kell ilyenkor kattintani mint 2... és ezt nem azért írom, hogy védjem őket, mert egy nagy cég, kellő erőforrással de néha még ez is kevés, főleg egy új cím release-kor... pár nap és helyreáll a rend magától is, még hétvégén megint beszakad mikor nincs suli a gyerekeknek, jövőhéttől már jó lesz valószínűleg
-
savior
őstag
Soldierrel mentem egyet ai ellen. 1 killem volt, azzal lettem play of the game(a vegen a legjobb jelenet).
-
markknight
veterán
válasz
tepenzed #16059 üzenetére
Én tényleg nem értem, hol vagyunk az őskorba? Aztán meg megy a sírás, hogy pusztul a playerbase. Nem tudják a vásárlókat kiszolgálni, ez 2022-ben már röhej kategória. Lehet tőlem, DDOS meg Greta Thunberg, nem hat meg.
Gomez86: Ja, tegnap óta dolgoznak rajta.. Engem meg az egész csapatot már biztos kirúgtak volna a munkahelyemről ha ilyeneket engednénk.
-
Gomez86
őstag
Szia, úgy tudom hogy a new player roster (választható karakterek) szándékosan szűkre van szabva hogy ne szakadjon rád a 32 (?) karakter súlya. Próbáld ki azokat amiket elérsz quick play-ben és válasz egyet ami megtetszett aztán játsz vele jó sokat. utána szépen lassan tudod majd belakni az újakat amiket elérsz. Én anno így kezdtem
-
MaYDaN
tag
A belépési probléma ideiglenes megoldása:
Állítsd át a régiót Ázsiára és úgy indítsátok el a játékot. Lehet akkor is lesz queue, de ha lepereg akkor beenged. S ráadásul a pinged is jó lesz, mert valahogy Európára rak. Ki van próbálva 40-es volt a pingem. -
savior
őstag
Megpróbáltam megint a belépést, és connection failed-et ír. Ez most egy általános jellegű hiba vagy nálam van valami gond?
-
sith7
félisten
válasz
markknight #16055 üzenetére
-
TiMoN
senior tag
Aki most kezdi a játékot mit kell tegyen, hogy tudjon játszani olyannal akinek már megvolt?!
Egyszerűen nem tudom beinvelni grp-ba mert szürke. -
sith7
félisten
Sziasztok
Aki még az első résszel sem játszott, annak van valahol egy kis gyorstalpaló a karakterekről, game - ről stb. ?
Esetleg magyarul ? -
savior
őstag
Beregiztem.
Először nem tudott csatlakozni, utána pedig 20k sor volt.
Mennyi idő bejutni? -
lacuska74
tag
Xbox on játszom az 1 megjelenésétől kezdve.
magától lefrisítette a játékot, de semmit nem hozott át.
Amikor először beléptem, akkor megadtam a telószámomat is.
Most 1 es szintű vagyok.
mit tudok csinálni? -
TBT
Topikgazda
Frissítettem az összefoglalót a legutóbbi információkkal a játék megjelenése kapcsán.
Ha van bármi, amivel szeretnétek, hogy bővüljön az összefoglaló, kérlek, jelezzétek!
Előre is köszönöm! -
TBT
Topikgazda
válasz
markknight #16043 üzenetére
Én tegnap este tudtam játszani vagy 10 meccset, de az 50% winrate itt is megvan. 2-ből 2 meccsen a padlót törölték velünk, azután meg 2-t nyertünk simán. Éppen Kiriko-val játszottam, amikor nagyon jól álltunk, győzelem is lett volna (mert vagy 10 másodperc volt hátra), de épp akkor döglött le a szerver...
Én sem igazán érzem egy teljes értékű folytatásnak, inkább Overwatch 1 ez, csak kibővítve. Az egyetlen nagy változás, az az 5v5.
A régi térképek 6v6-ra vannak tervezve, eléggé idegen ott ez az 5v5 felállás. Az új tankok brutálisak, sokkal pörgősebb a játék emiatt, viszont ez a hátránya is. Ha az adott játékost ledobja a szerver/vagy csak kilép (mert F2P játék és úgysem számít, huhh mennyi ilyet láttam már a F2P játékokban), akkor az easy win az ellenfél számára. Főleg akkor probléma ez, ha a Role választós játékmódban játszol. Ha a Tank lelép bukó (nincs aki pótolja), ha 1 support/dps lelép az még valamennyire kezelhető, de már úgysem az igazi és hatalmas fölénye lesz az ellenfél csapatnak, role-t váltani ott meg ugye nem tudsz.
Míg régen, ha kiesett/lelépett egy tank, volt helyette még egy (2 tank, 2 dps, 2 support), akivel még lehetett carryzni a játékot. Nyilván akkor sem volt már az igazi a felállás, de kezelhető és nyerhető volt az adott meccs. Sokkal jobban, mint most. -
everest140
tag
Xbox store-ból az Overwatch 2-t kikeresve csak Trial verziót engedett telepíteni. Belépés után megcsináltam az SMS protectiont és most nem enged be ezzel a szöveggel: Sorry, the overwatch free trial is not available at this time.
Teljes verzióst nem találtam a store-ba. Mit rontottam el? -
markknight
veterán
Én tudtam most pár meccset menni, de ritka tróger csapattársakat kapok. Úgy tűnik jót tett az jó kis paywall, ám most özönlenek a barmok akiknek fingjuk nincs a játékról. (ranked)
Mondjuk nem értem, hogy milyen alapon hívják ezt Overwatch 2-nek, hiszen teljesen fullra ugyanaz mint az előző volt. Kicsit átszabták a karaktereket, a menüt meg a zenéket és a képességeket. Ennyi. Van egójuk az biztos
-
savior
őstag
válasz
markknight #16027 üzenetére
Vezetékes telefonunk van.
Családban anyukámnak van egy mobilja, de az meg feltöltőkártyás. Meg azt mondta ne adjam meg a számát, mert nem akarja hogy reklámokat küldözzenek neki. -
Bazsi1987
őstag
Most se megy le pereg gyors a 200 ember előttem aztán nem tud csatlakozni
majd este hátha össze jőn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy órán át próbáltam játszani, de nem akart összejönni az este. Na majd ma meló után hátha...
-
markknight
veterán
Szépen le lett amortizálva a szerver ha hajnali 4-kor is 20 ezren vannak előttem. Mint valami indie multi amire hirtelen ráharaptak.
-
Batawanga
tag
Hagyom én is, konzolon tűrhetően lehet játszani, de sajnos nem hozott át semmit az ow1-ből, így kicsit uncsi. Állítólag ismert hiba, megoldódik. Mentem egy kört Orisával, de úristen, mit csináltak vele?
-
TrueGooner
senior tag
Előttem most 40.000-en vannak, szerintem erre az estére elengedem ezt.
Amúgy Szevasztok, új leszek itt.
Most váltottam PC-re, és belevetem magam az Overwatchba egérrel. Kontrollerrel nem feküdtek az FPS játékok. Szóval amatőr vagyok, de majd csak alakul.
-
sittes79
addikt
válasz
markknight #16028 üzenetére
Külön kódos szervereken tolják, majdnem mint a league esek.
-
markknight
veterán
Na, ma nem lesz játék.. de megint mekkora érdekesség, hogy lehet akár Fortnite, Apex vagy bármi, a streamerek mindig be tudnak lépni, tudnak játszani.
-
Aki gondolja vegyen fel, mobal#2813.
-
TBT
Topikgazda
-
savior
őstag
Nekem meg nincs mobilom, így ez kimarad.
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
-
Batawanga
tag
Tudna valaki egy tippet adni, PS4-re hogyan kell telepíteni az ingyenes verziót? Ami sikerült eddig, mindössze az 1 Origins változat telepítése.
-
TBT
Topikgazda
válasz
markknight #16014 üzenetére
Időlegesen exkluzív. Most a Twitch adja, a második szezonban (amikor indul a második BattlePass is), azt hiszem november végén/december elején, kerül majd be az Ingame Shopba és akkor már ott is beszerezhető lesz.
-
TBT
Topikgazda
válasz
markknight #16009 üzenetére
Ha PC-n játszol, mehet a háttérben is, míg mást csinálsz/játszol.
És nem kell egyidejűleg 6 órán át nézni a "jóképességű" streamert, elég, ha naponta 1-2 órát megy a háttérben, akkor is megadja a Twitch.
Viszont! a Twitch fogja majd jelezni, hogy hogyan kell beaktiválni és nem kapod meg automatikusan (hiába van a Twitch fiókod hozzákapcsolva a Battle.net-hez). 14 napon belül kell beaktiválnod a kapott skint, más különben elbukod ezt a skint (viszont később a játékbeli shopban feloldható lesz).
Legalábbis az esemény alatti Kérdezz-Felelek részben ezt írják. -
TBT
Topikgazda
válasz
L_ajos #16010 üzenetére
Nem kell. Free-to-play modellt alkalmaz a játék, ingyenesen játszható (már ha a szerverek engedik).
Minden az első részben a hősökhöz kapcsolódó eredményed (skin, emote, spray, összegyűjtött coin, stb.) átkerül a második részbe, illetve még néhány ajándékot is kapni fogsz!
1 skint Sombra-ra és Baptiste-ra + automatikusan megkapod az új support hőst Kiriko-t (őt amúgy az új játékosoknak fel kell oldaniuk a BattlePass keretében - 55-ös szint elérésénél válik játszhatóvá).Viszont minden korábbi eredményed (win/lose arány, lejátszott mérkőzés, játékóra, kedvenc role, kompetitív rang, achievment stb.) törlésre került.
-
L_ajos
őstag
Csak egy gyors kérdés. Ha megvan az 1 akkor ezt meg kell venni vagy menni fog?
-
TBT
Topikgazda
Legendary Kiriko skin szerezhető Overwatch 2 közvetítések nézéséért a Twitch-en!
Twitch Drop 1 – Legendary Sukajan Kiriko Skin
Watch any stream in the Overwatch 2 category on Twitch for six hours total between October 7 at 2:00 p.m. PDT and October 16 at 11:59 p.m. PDT to earn the Legendary Sukajan Kiriko Skin!
Twitch Drop 2 – Razor Sharp Kiriko Spray & Donut Weapon Charm
Watch any stream in the Overwatch 2 category on Twitch for two hours between October 17 at 11:00 a.m. PDT and October 24 at 12:00 a.m. PDT to earn the Razor Sharp Kiriko Spray! Watch for another three hours (five total) during this time to earn the Donut Weapon Charm! -
markknight
veterán
válasz
sirszevenap #16001 üzenetére
Alapból korlátozva van, kattints a 99.05 KB/S-re és akkor ott tudod beállítani.
-
TBT
Topikgazda
válasz
sirszevenap #16001 üzenetére
Nekem nagyon gyorsan lejött, de nincs esetleg korlátozva a letöltésed a Launcherben?
Alapesetben korlátozva van 100 KB/s sebességre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest