- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Winstonnak nem is ez a lényege. Ha Winston támad, akkor elvonja a figyelmet és a többieknek van idejük nyugodtan támadni. Egyszer már sikerült olyan csapatba bekerülni ahol nem volt tank, beválasztottam Winstont. Támadós küldiket kaptunk, összegyűlt a csapat, beugrottam középre, leraktam a pajzsot és ameddig tartott addig meghalt az ellenfél csapat, minden egyes alkalommal. A többiek nagyon profin tudták a dolgukat, nem tartott sokáig egy pálya sem
Emellett sérült, gyengült hősöket kivégezni bőven elég az a tesla cucc.
-
fuvi
senior tag
válasz
Shadowguard #1392 üzenetére
lehet blockolni játékosokat, nekem nagyon sokat segített kiszűrni a legalját
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #1396 üzenetére
Winston sebzését nagyon kevésnek éreztem, simán kihealelhető szerintem (az elektromos).
-
vegitossj7
addikt
válasz
Arnold2 #1394 üzenetére
Symmetra át tud lőni rajta.
Vagy egy junkrat kirobbantja onnan, a Bastion meg védtelen lesz.
+ Winston jégfal mögött szét tudja pörkölni az összeset..LnB: Igazi Reinhardt gyilkos, 1v1-be bármikor nyersz vele, csak nehéz vele jól tankolni, viszont össze-vissza lök mindenkit. 200 hp alatt bárkit kicsinál sec-perc alatt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Btw, jól gondolom hogy a teljes játék ugyan ez lesz mint a béta csak a skinekért lehet majd pluszban fizetni? Mármint az összes hős és pálya egyből elérhető lesz?
(#1398) wjbhbdux
Hja igen, az lesz a plusz még. Köszi.
-
Arnold2
őstag
válasz
Shadowguard #1392 üzenetére
Uhh de utálom a Reinhardt mögött Bastion kombót.. Remélem nem terjed el nagyon. Ha nem olyan a csapat, akkor kb semmit nem tudunk vele kezdeni :S
(#1393) .LnB
Én azt hittem a videók meg a bemutatók alapján, hogy Mei-jel egy percet nem fogok játszani, de miután kipróbáltam, kb vele van a legtöbb played time-om. Nekem nagyon bejött -
.LnB
titán
Látod pont ezt nem látom én benne. A tipikus "easy to play, hard to master" mechanikát. Ami eddig szinte az összes Blizzard játékban megvolt. És azért nem, mert csinálhatsz bármit, de ha rossz időben vagy rossz helyen akkor egy McCree ulti úgy hazavág, hogy csak nyekkensz. És esélyed sincs megúszni. Értem én, hogy csapatjáték. Higgyétek el elég nagy tapasztalatom van e téren. De itt annyi a kivédhetetlen dolog, hogy ha a 6 enemy ultiból 4-et meg is úszol valami csoda folytán akkor az 5. tuti, hogy arcba vág.
Ezért írtam azt, hogy tehetetlenség érzése.
Competitive módban meg olyan kombókat össze lehet hozni, hogy ihajj.. Mei ultira egy D.Va ulti.. Az "kösziszépen" egy controll ponton mondjuk.
Egyébként Mei egy baromi jó hős, Ice wall-lal nem egyszer szívattak meg nagyon.Az vicces.
(#1392) Shadowguard Payload: 2 Bastion, 1 Reinhard, 1-2 Mercy
-
Shadowguard
senior tag
Hát hogy hülyebiztos azért nem merném ennyire kijelenteni
Kaptam én már olyan csapattársakat, hogy csak a becsület kedvéért toltam végig a pályát, mert a csapatválasztásnál lehetett látni, hogy bukó. Amikor rendesen összerakott csapat ellen bepickelnek 4 Widowmakert akkor már lehet látni, hogy nem megyünk messzire. És könyöröghetsz nekik, hogy cseréljenek, még nekik áll feljebb, mert WM igenis jó karakter. Nyílt béta elején elég sok ilyenbe belefutottam, gondolkoztam is rajta, hogy lemondom az előrendelést a francba, mert ez nem buli...Viszont ha sikerül kifogni egy jó csapatot tényleg egész szórakoztató a játék. Szombaton 7 meccset toltam végig ugyanazzal a csapattal, abból ötöt nyertünk is és a maradék kettő is szoros volt. Folyamatosan cserélgettük a karaktereket, nem ragadt le senki egynél és egy payload defend kivételével nem volt 3-4 egyforma karakter: ott elnyomtuk a két Bastion egy Reinhardt mögül leszed mindenkit poént, miközben két WM fedezett minket.
-
XFoxyX
tag
Pár nap játék után eljutottam 22-es szintre. Azt kell hogy mondjam hogy nekem nagyjából ennyi elég is volt.
Ne értsetek félre a játék jó nagyon, a hősök szuperek és változatosak.Három nagy bajom van.1. Kevés játékmód. Személy szerint 2-t vettem észre. Payload és foglalás.
2. Kevés pálya. Ennél szerintem sokkal több pálya kéne. Hamar unalmas lesz így.
3. Lag. Többször volt hogy olyan szerverre rakott be ahol elviselhetetlen lag volt.Nemtudom van-e bármi info ezekről hogy fognak-e még hozzá adni pályákat.
-
.LnB
titán
válasz
tepenzed #1385 üzenetére
(#1387) fuvi Kitöröltem, hülyeség volt. a szint +dmg. Tracer nerf-ről olvastam, eddig oké is volt, de az Hots Tracerre vonatkozott.
+600XP-t jelent a win. Az nem túl jelentős szerintem. Vagy van ezen felül a győzelemért valami plusz?
Szeretném leszögezni, hogy nem céltalan fikázás volt a célom. Csak elég nagyot csalódtam. És lehet védeni akárhogy a játékot. Ez akkor is egy "hülyebiztos" alkotás a Blizz részéről. Ettől függetlenül lehet megveszem. Csak szerintem nem most.
-
.LnB
titán
válasz
tepenzed #1380 üzenetére
Ez a moba hasonlat nagyon jó. Én is így gondolom, csak nem mertem felhozni. Én elég sok órát beletettem Dota 2-be, sőt imádom azt a játékot. És sokszor észrevettem a hasonlóságot a képességek között. Csakhogy, egy moba teljesen más játék, más játékstílus. Szerintem itt nem működnek annyira jól ezek a skillek. Túl pusztítóak.
A másik amit előbb elfelejtettem még, hogy a játék semmiért nem büntet. Nem baj ha kikapsz kapod az XP-t dögivel.
(#1381) Raysen623 Eleinte szinte csak Mercy-vel mentem, hogy nézzem a játékot és tanuljak mellette meg nyomtam a heal-t. Jó karakter. Healre az egyetlen értelmes szerintem. Szóval nem rossz, csak lassú mint írtam. És nagyon is kell Mercy szerintem szinte az összes game-be. Mert az elején mikor Mercy-vel mentem 9/8 win-em volt. Aztán ugye próbálgattam a többi karaktert is, de ritkán használják az emberek. Ha meg használják akkor elkövetik azt a hibát, hogy leragadnak egy embernél és csak őt healelik. De ez csak pub, semmit nem jelent. Én nagyon szeretek supportolni, és ha megvenném a játékot, lenne csapatom, akkor szívesen tölteném be ezt a szerepkört Mercy-vel.
(#1383) Madwe Igen noob vagyok. Ez van. De még így noobként is belövöm neked azt a Hanzo ultit 5/5 úgy, hogy rohadtul nem mész te előle sehova.
Szituáció, és hely függő.
-
Madwe
nagyúr
Hajjhajj. A valós késleltetésed a következőkből adódik össze: monitorod input lagja + képfrissítés sebességéből eredő input lag + szerver tickrateje-pinged eredője. Azaz ha 60hz helyett 144hzen játszol, akkor 16ms helyett 7 ms lesz az abból eredő lagod, azaz nyertél majd 9ms-t.
Az meg nem értem miért gond, h van aki 144hzen játszik? ha neked is számít ennyit az a 9 ms akkor vegyél te is olyan hw-t, vagy fogadd el h ennyit tud a géped. Vagy most akkor mondjuk azt h legyen 20fps a lock, mert van aki csak annyin játszik? egérből meg kötelező legyen a lehető legszarabbat használni? dpi-t le kell szedni kötelezően az egeren? oldalsó gomb tabu! Hangot is csak 2.1ben kéne engedni, még a végén akinek 5.1 vagn jobban be tudja lőni ki honnan jön, ez csalás! Pláne ha a középtartományt megemeli ahol a léptek hangjai hallhatóak! Felháborító!
(#1377) .LnB Csak én tartom viccesnek h egyklikkes noobbarátnak hívod a játékot ami emiatt szar, majd tipikus ubernoob dolgokat írsz le? hanzo ultija kb esélytelen h elkapjon ha van eszed. bastion könnyen counterelhető.
Az meg h képességek között van olyan ami wh-t ad, amit taktikusan lehet használni balanceolt kitalált keretek között, azon sírni... Aimbot ulti meg miért is zavaró azt se értem. Egy ulti, de ha nem vagy noob az aimbot amugy se segít annyira sokat, mert amúgy is tudsz célozni... Vagy akkor már pl winston fegyvere is op mert rátapad az ellenre ha megvan a los? lol
Szóval nem értem h ha téged ennyire zavarnak az ultik, minek erőlteted? nem neked való.
-
Raysen623
addikt
Némi igazságod van, de valószínűleg még fognak kicsit balanszolni a karaktereken.
Pont tegnap mentem egy kört Mercy-vel és pont Winston-t healeltem orrba-szájba, meg mellette akit értem. Jó ha egyszer haltam vele, de akkora healt kitoltam vele, hogy az ellennek esélye sem volt eljutni a pontig, mert a két tank letolta őket a pályáról annyi healt dobtam rájuk. Viszont való igaz, hogy nem gyilkolásra való, bár néha jó a pisztolya is.
A többit meg már leírták mások, bizony meg kell tanulni a karaktereket...én előrendeltem, és nem bántam meg. COD vagy BF helyett tökéletes és sokkal csapatorientáltabb. -
tepenzed
őstag
de most komolyan, a hanzo ultiba én eddig kb kétszer haltam haltam bele (az is a kezdeti szakaszban inkább), egyrészt rohadtul hallani mikor ellövi, másrészt a 7 éves unakaöcsém is ki tudja dodgeolni
bastionról meg annyit, hogy fogsz egy reinhartot és mögüle kiszeded, vagy genjivel visszavered rá a darát és rip.
Semmi nem op, csak tudni kéne játszani...
A lenti kritikával kapcsolatban meg annyit, hogyha nincsenek benne ilyen dolgok, akkor mi értelme új fps-eket csinálni? Ott a call of duty aztán pittyegtesse a fegyvereket ott aki erre vágyik
Egy moba is ilyen, ott is van pillanatyi god mode, ellenfelek felfedése, ne próbáljuk már a standard fps játékokhoz hasonlítatni
-
.LnB
titán
Minél többet játszottam vele, annál jobban utáltam meg ezt a játékot. Előzetesen én nagyon nem erre számítottam. Ez a játék a Blizzard szégyene. Igen, azé a Blizzardé akiknek egy Diablo-t, WoW-ot, Starcraft-ot köszönhetünk. Mindegyik játék korszakalkotó volt a maga idejében és a maga stílusában. És mindhárom játék teljesen kielégítette a hardcore játékos réteg igényit is. Aztán szép lassan a Blizzard elkezdett a nyomiknak játékokat csinálni. Jött a HS, ami baromi jó, nagyon addiktív és lehet elég magas szinten is nyomni. De könnyen játszható alapjába véve. Aztán jött egy hülyére butított moba a ovis gyerekeknek. Majd most ez.
Nézzük mit kapunk 18 ezer forintért (jobb setben 11-12 ezerért)
-10 pályát, amik nagyon szépek.
-21 változatos hőst. Tökéletes karakter design-nal.
- milliónyi feloldható, felesleges szir-szart
- 3 játékmódot
- A teljes tehetetlenség érzését
- Legal WH-t
- Legal Aim-ot (több ízben)
- God Mode-ot (képességként)Hogy mi a baj ezzel az egésszel?! Az, hogy a Blizzard annyira túlzásba vitte a "segítsük a retardokat" kampányt, hogy ezt a játékot már szinte egygombosra csinálták meg. Hogy aztán most tényleg mindenkinek legyen sikerélménye. 2016-ra eljutottunk oda, hogy olyan dolgokért, amikért régen
karóba húzás, nyilvános kivégzésperma ban járt, mint az aim, wh és egyéb cheatek, mostanra alap elemei egy multiplayer játéknak! Gondoljuk már ezt át!! És ami számomra a legfájóbb, hogy ezt pont a Blizzard csinálta meg.Nem tudom, hogy a competitive játékmódban miként lesznek ezek a képességek jelen. Remélem ilyen szempontból is belenyúlnak, nem csak egy ranked keretrendszert adnak a meglévő játékhoz, és nevezik el competitiv-nek.
Órára nem tudom mennyit tettem bele. lvl15 körül vagyok. Ennek tükrében leírom pár észrevételemet.
-A játék legnagyobb pozitívuma Tracer.
-Mercy indokolatlanul lomha (sétálva). Esélye sincs a menekülésre ha nincs a közelben senki. Márpedig harcolni nem nagyon fogsz vele azzal a pisztollyal ha egyedül maradsz.
-Bastion a legretekebb noob karakter amit cast alapú játékokban valaha kitaláltak. ever.
-Hanzo ultija király. Kár, hogy nem az egész mapot fedi le, csak a felét.
-Junkrat ultija kilőhető/kivédhető. Ez tök fer, mert rengeteg hősé kivédhetetlen.
-Genji-n kellene egy kicsit még gyorsítani. Hátha akkor már csak 160fps felett látszódna a mozgása.
-Reaper legyen mindig Wraith form-ban, és természetesen lőni is tudjon úgy.
-Symmetra ő minek? Csak, hogy meglegyen a 21 hős?
-Torbjörn kellett egy engineer.
-Widowmaker legal WH! fuck yeah!
-Soldier: 76 legal aim fuck yeah!
-McCree legal aim fuck yeah! plusz a stun! Mert az még hiányozna.
-Winston pont annyi értelme van mint ahogy kinéz.Ebben a játékban vannak baromi jó ötletek. Marha jó is lehetne. Ha egy kicsit csínján bántak volna ezekkel a képességekkel. Ha nem lenne esetleg ulti benne. Ja akkor csak egy sima TF klón lenne átskinezve... Én úgy álltam neki a beta-nak, hogy utána úgy is megveszem. Aztán koppantam.
Ui: Bocsi, ha a fanokat sérteni fogja az írás. Biztos írok benne fals dolgokat is, eléggé indulatból született ez az iromány. De szerintem minden véleménynek helye van itt, legyen az pozitív, vagy negatív.
-
Rankerz
senior tag
A meccsek után kártyáknak meg szavazásnak van gyakorlati haszna is ?
Meg lettem szavazva "legendary" státusszal de nem észleltem hogy kaptam volna bármit is.
-
geristar
tag
Ad valami pluszt amikor elkezd "lángolni" a karakterem? Valami rage lehet vagy ilyesmi gondolom
-
whitezo88
nagyúr
jól tudom, hogy ha elindul a rendes játék majd a beta után, a bétások cuccait nullázzák? (skinek, currency stb)
-
FoLey-v
addikt
Üdv!
Letöltőttem Overwatch bétáját és elindul frankón megy introig,de utána kidobb Blizzard error-al The application encountered an unexpected-el . Van erre megoldás?
-
warcat
veterán
Mi lenne a kérdés,nem onnan van,de kulcsot 1-2 nappal megjelenés előtt tudnak és fognak küldeni,ha minden rendben megy náluk talán vasárnap esélyesen hétfőn,ezek általában ilyen dobozos verziókból bescannelt cuccok,szóval akkor tudják adni,amikor azok a változatok terítésre kerülnek.
-
oneal1
senior tag
vette meg valaki a cdkeys.com ról?
-
warcat
veterán
Sajnos ez a valóságban marketingduma már amit átvett a közönség.A 30 fpsnél ezt nem sikerült elsütni,mert a casual flash játékokon túljutott gamer már átlátott a szitán.
Igazából addig volt valóságalapja,amíg a kártyák grafikus teljesítménye is hasonló szinten mozgott (60fps jobb kártyákkal maxolva).Annyit tudok mondani,hogy le kellene ülnöd egy Asus PG279Q (vagy hasonló) elé,és használnod kellene egy darabig,aztán meg visszaültetni egy 60Hz-es panel elé majd beszámoltatni róla,hogy mennyire "nem" látod a különbséget.
Persze jelenleg kell egy G-sync vagy Freesync mellé,ami a 90-110 fpst tovább símitja,de még ezen is változtathat az 1000-es széria. -
k-adi
nagyúr
Minden hős hasznos, ha úgy veszem, de most elsősorban publicról volt szó és ott rendezetlen csapat mellett soloban nehézkes vele (ahogy sok más hőssel is), hiszen a gömbhöz nagy mák kell, mert nem lehet "bent tartani a töltést", mert mikor feltöltődik a gömb, el is lövi azonnal, így nagyon jól kell vele célozni, plusz erre jön rá az is még, hogy csiga lassan halad a gömb + sok idő mire feltöltődik (rate of fire kicsi), az energia nyaláb sebzéséhez pedig közel kell menni, ami = halál.
Persze lehet trollkodni a medipack-ok közelében, stb de mikor mindenki össze-vissza futkos akkor nem ez lesz az elsődleges dolgod
Én továbbra is tartom, hogy ugyan Symmetria alapvetően jó hős lenne, de normális csapat nélkül inkább más hőssel mennék.
-
warcat
veterán
válasz
tepenzed #1356 üzenetére
Olyan mint Mercy staffja a Caduceus, ha lenyomva tartod magától keresi a célt és rátapad aztán.
Csak lenyomva kell tartani a gombot,közben meg körbe-körbe ugrálni.Csak a LOS (line of sight) elvesztése szakítja meg (ha elbújik tereptárgy vagy fal mögé pár pillanatig).Nyilván ez megint olyan,hogy ha közben másnak a célpontodon kívül van ideje téged lövöldözni az jelentősen rontja az esélyeket.A távolság meg azért nem olyan kicsi,reaper értelmes hatótávján pl kívül tudsz táncolni,messzebbre meg ott a gömb.(Amit persze fel kell tölteni és csak akkor elereszteni,hogy nagyot üssön)
-
warcat
veterán
Ez megint csapatfüggő ám.
(A fentebbi összefoglalóban ez is részletezve van)A pajzs amit feldobál,az alacsony hps hősöknél pont a különbség a oneshot halál és az éppen életbenmaradás között,szerintem nem kell ecsetelni ez mennyire fontos lehet.
A turretek nem a feladat védelmére vannak,hanem riasztásra.A flankelő herók aktiválják a hátsó útvonalon lehetőleg extrém helyekre lerakott turreteket,ezt Sym látja és le tudja kommunikálni a csapattal.Így elveszik a legnagyobb fegyverük a meglepetés.
Másik okos felhasználása az ellenfél útvonalába eső medicpackok becsapdázása.Az alacsony hpra lement ellen beszalad érte de belül a bejárat mögé rejtett turretek ledarálják mire felvenné.A fegyvere meg nagyon erős, HA van egy megfelelően erős élmezőny akik tartják a frontvonalat és nem jut idő őt fókuszálni.Az elsődleges módban a sugár egyre durvábban sebez minél többet a célponton van,ez a tankokat nagyon gyorsan megeszi(mert lassúak).
A másodlagos tüzelési mód,a gömb meg átmegy kb mindenen, Reinhardt pajzsán is és mindenkin sebez akin csak áthalad.Simán megölheti a Reinhardt mögött rejtőzködő gyengébb hősöket és RH hpjából is szépen levesz ám,ha összeomlik a pajzs közben a többiek miatt,villámgyorsan meghal.És akkor még erre ott van a teleportja ultiként.
Szerintem nagyon komoly potenciál van benne,csak ez egy public meccsen könnyen elveszik és épp ezért érzed ilyen legyintősnek.Én játszottam vele pár kört és még a medium botok ellen is nagyon szépen előjött a fenti,amikor béna szar csapat volt ,akiket megöltek a botok,egyedül a 2-3 maradék Roadhog és társai ellen kevés az ereje.
Amikor ügyesebb csapat volt, ott nagyon szépen rá tudott dobni a darálásra és play of the gamek lettek belőle. -
Lokids
addikt
Symmetra is jó, ha védekezni kell. Adott pont védelménél azok a "szar" turettek eltüntetnek bárkit.
12 killstreakom volt csak a turettek miatt egyik gameben. Brutál amit tud.
Persze ha egyszer átjutottak akkor váltani kell. Ő szituációs support.Lucio is jó. Főleg hogy ha egy tankot teszel ki vele a pályáról.
Zenyattaval nem vagyok egyedül kibékülve. Elvileg neki lőnie kell az ellent, és nem is szabad közelükbe menni egyszerre. Fel kell tennie a buffot és a debuffot is. De ehhez egyszerűen kevés az élete. +50-75-el már jó lenne szerintem.
Bastion meg kapja be.
Amúgy mire jó a meccs végén, hogy valamelyik játékost pontozni lehet?
-
k-adi
nagyúr
válasz
tepenzed #1347 üzenetére
A gömbös robot jobban sebez ez igaz, de ugyanakkor kevés az élete és Mercy-nek hasznosabb az ultija + jobban is gyógyít, ha meg kell akkor damage boostot is tud adni, tehát kb. mindenben jobb.
Ha kifejezetten gyógyítós hős kell a csapatba nem csak "támogató", akkor egyértelműen olyan hőst érdemes vinni, aki erre specializálódott és nem csak félig-meddig passzív képessége a gyógyítás, mint Lucionak vagy az általad említett gömbös robotnak.
-
tepenzed
őstag
szerintem az összes support nagyon jó, bár a shieldessel, aki tud ilyet kis turreteket letenni azzal nem vagyok annyira kibékülve.
Az meg hülyeség, hogy Mercy a legjobb, inkább csak azt mondanám noob friendlynek soloban, de egyébként a kis gömbös is elég jókat healel, az ultija meg brutál tömegben.
-
sirdenis
tag
Egér input lagot senki nem tapasztal ? Érzésre elég nagy kikapcsolt vsync melett is.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Shadowguard #1342 üzenetére
Minél retardáltabb a csapatod, annál nagyobb kihívás (jó hőst választani és) nyerni
ezt jelenti a public soloban
-
Raysen623
addikt
Leszel szives nem kiforgatni más véleményét, mert az már ténylegesen abszurd. Nem egy ilyen játékban kell virítani a 144hz-es szarokkal. Nem teheti meg mindenki, hogy vagyonokat költsön monitorra meg miegymásra. Ráadásul nem osztom azt a véleményt, miszerint egy szűk kisebbségghez kellene idomulnia mindenkinek.
A linket amúgy köszi, mert sokat segít.
-
Shadowguard
senior tag
Mondjuk annyiból jó random emberekkel menni, hogy így kénytelen a játékos alkalmazkodni és más-más hősökkel menni, mint amivel alapból menne pl.
Muhaha, ez a nap poénja, ezzel most feldobtad a napom
Lehet én vagyok baromi balszerencsés, de ilyennel eddig nem sokszor találkoztam, de volt már olyan meccsem tegnap ahol 3 Genji volt, és most az előbb is belefutottam 4 Widowmakerbe. Mondjuk következő meccs legalább javított valamit, ott 4 Tracer volt az ellenfélnél.
Szóval kicsit ezt is szerencsejátéknak érzem ilyen szempontból, ha jó csapatot kap az ember akkor szórakoztató, de (én legalább) meglepően sok retardáltat találtam eddig.Mondjuk én is azt érzem, hogy ezt csak a blizzard logó fogja eladni. Kellett volna bele valami single rész, ami megtölti élettel a karaktereket, meg pár hosszabb játékmód, mert ez most kevés... Nagyon kevés...
-
Ellia
addikt
Dagad a májam
Először játszottam Pharah-val (eszem)
Csapatom szar volt kb én hoztam le egyedül a legtöbb szituációt, 2-1 lett a vége. Magasból nagyon keményen lehet osztani az áldást vele, játékosok 90% nem figyel felfelé... Amint látták, hogy mennyire lehet vele aprítani elkezdték másolni a taktikám. Amúgy nem engedném, hogy azonos karakterből több is legyen egy csapatban.
-
warcat
veterán
válasz
Raysen623 #1328 üzenetére
A lánc hitscanes,azaz az számít,hogy a gob lenyomásának pillanatában rajta volt-e a célkereszt az ellenen.
Itt egy jó tippek-trükkök a hősökhöz.
FULL Guide To ALL 21 Heroes in OverwatchA 144Hz problémád abszurd, ja persze bújjon vissza mindenki a kőkorszaki barlangba,mert úgy fair
Irány a konzol akkor. -
k-adi
nagyúr
Valóban csak Mercy jó a support-ok közül, de néha elgondolkozom azon, hogy lehet jobb lenne, ha az a játékos is inkább valami tankkal / támadóval jönne, lehet nagyobb siker lenne.
Symmetria csak a teleport miatt hasznos, a fegyvere szar és a kis lézerei is csak nagy számban erősek.
A robot golyós ürge (valami Zym.. nevű?) egy nagy nulla kevés HP-val, a görkorizós afro meg szintén nem elég erős sajna. (látszik még a nevüket sem tudom, annyira szarok)
-
Raysen623
addikt
válasz
tepenzed #1331 üzenetére
Miért kellene a többségnek egy szük 144hz-es kisebbséghez idomulnia???? Jó hogy nem egy ember miatt legyen mindenki hátrányban mert neki 200hz-es monitora van...ez engem baromira nem érdekel. A 144hz-ét majd használja máshol, de nem multiban ami mindig is kompromisszumokkal járt PC-k esetében. LAN partikon is szándékosan nem hagytuk a legerősebb gépet szerverként működni.
(#1334) Reno7: csak a magad nevében beszélj!
Nálam Lucio és Zenyutha rulez. Velük lehet counter attack-ot csinálni elit skillel. Sokan pont emiatt szeretik őket.
(#1336) k-adi: meg kell tanulni velük játszani és jók lesznek.
-
-
k-adi
nagyúr
Ha "rendes" hardcore csapatban mész, akkor mindenkinek ki van osztva, ki mivel megy és unalomba fullad. Te healer, te tank, te sniper, te meg egyéb valami support és kész mással nem lehetsz, mert akkor "felborítod" a csapat-egyensúlyt... Mentek 10 kört és megunod a hőst.
Így meg random emberekkel mindig mással lehetsz (kell) lenned ha nem akarsz 6 widowmakert 1 csapatba
Ennek is és annak is megvan a varázsa persze, kinek mi jön be
-
tepenzed
őstag
válasz
"Egy dolgot viszont fixálnék a játékban: mindenkinek max 60fps-e legyen és ne kétszáz. Megint szar lesz a PC-s mezőny emiatt..."
Ezt most nem értem
melyik fps-ben lockolják le mindenki fps-ét 60-ra
? ha valakinek 144hz monitora van, nem fog 60 fps-el játszani, dobhatja ki a hardvert
-
k-adi
nagyúr
válasz
Engem mindig elkap és be is aláz
kivéve ha Tracer-el vagyok akkor "vissza tudok teleportálni" a horgony után
Amúgy Widowmaker elég OP közelre és távolra egyaránt, és sokan is vannak vele.
Viszont a beszólogatások nagyon jók, mindig mondd valamit a karakter legyen az killstreak, vagy halál-újraéledés, stb... így tényleg olyan, mintha kicsit élne is az egész. De ettől függetlenül a játékélmény faék egyszerűségű és ez is tipikusan olyan napi 1 órás szórakozásra max... Mondjuk annyiból jó random emberekkel menni, hogy így kénytelen a játékos alkalmazkodni és más-más hősökkel menni, mint amivel alapból menne pl. -
Raysen623
addikt
Roadhog ott rohadjon meg ahol van láncával együtt: rohadt nehezen kapja el az ellent, ha pedig oda is húzza nem sül el a puskája akárhova klikkelek, akárhogyan.
Egy dolgot viszont fixálnék a játékban: mindenkinek max 60fps-e legyen és ne kétszáz. Megint szar lesz a PC-s mezőny emiatt...(#1326) Imilenni: a kettőt össze sem lehet hasonlítani! Titanfall nem véletlenül bukott el....
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom volt-e már, de ez egyszerre hatalmas és szánalmas.
(gif)
-
Imilenni
addikt
válasz
0karmacoma0 #1325 üzenetére
Én félek attól hogy a Titanfall sorsára fog jutni
-
0karmacoma0
senior tag
Én személy szerint örülök, hogy nem "free to play" lett. Semmi kedvem nem lenne ebben is grindelni a herokat, idegeskedni a questek miatt, meg néha skineket/extrákat venni. Ez pont olyan játék, hogy bármikor berakom 1-2 órára, mert pörgős és szórakoztató, de nem feltétlen illeszteném be a napi rutinba mint a Hots-ot vagy HS-t. Nyilván egy tökéletes világban minden ingyenes lenne és csak az adna ki rá pénzt, aki madárkát akar Bastionra, de személy szerint nekem megér ennyit heti 8-10 óra mókázás. Aztán ki tudja, lehet pár éven belül ez is beindul rendesen, mint a HOTS.
-
zola09
aktív tag
válasz
XXArcAngelXX #1322 üzenetére
Roadhog jó ha nincs normális healeretek, illetve Phara és hasonló ellenfelek ellen, viszont Reaper ellen használhatatlan.
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
tepenzed #1305 üzenetére
+1 Hammarabb is párologhatnának innen....
Valakinek esetleg van valami ötlete hogy álltalában milyen összeállítás mellé milyen tankot érdemes hozni?
Nem voltam ezért a szerepkörért sose oda túlzottan. HotS-ban konkrétan nem játszok meleet, de itt legalább a tankok lőnek isSokszor marad rám ez a szerep mert ha egyedül megyek fel akkor gyakran nem hajlandóak hozni
Zarya és D.Va akik tetszenek eddig. Illetve a Reinhardt nagyon jó Bastionnal vagy Torbjörnel. -
Ditoo0225
aktív tag
Sziasztok
Egy páran összeugrottunk játszani az elmúlt 2 napban, elég sok videó készült és folyamatos a feltöltés, minden nap felkerül 3-4 új vdieó. Akit érdekel és esetleg szeretne a továbbiakban (akár most hétvégén akár az éles játékban) az írjon privátot. Have fun
-
k-adi
nagyúr
Nos akkor röviden megosztom én is a gondolataimat:
- a játék rajzfilmes grafikája szép
- a játék humoros
- a hangok jók
- az ultik többé kevésbé ötletesek (aimbot ulti mondjuk eléggé low)
- a pályák változatosan vannak felépítve, bár már sikerült ismétlődő elemet találni
- a meccsek rövidek
- a balance szar (DVA és Reaper nagyon OP, Bastion és Tracer csak szimplán idegesítő, ahogy a nagy pajzsos állat is aminek valami Reinhard a neve..)
- az árát valóban nem éri meg jelenleg a magyar pénztárcához mérve... bár ha azt nézem, hogy az R6 Siege is kb. ennyivel startolt el tavaly december környékén és van benne jó pár órám már, így lehet mégse annyira sok ez érte... dehát ez mindenkinek egyéni dolog mi sok mi nem ugyebár, de egy általános vonalat azért lehet húzni nagyjából szerintem.
- random emberekkel eleinte poén, később már frusztráló leszÉn min. 2évig nyomtam a TF2-t még régen amikor még nem volt szarrá moddolva... nos ahhoz képest az OW nem sok mindent újít. Oké, a hősök poénos beszólásai jók, szépek is karakterek...de maga a gameplay nem évtized újítása. A marketing nagyon jó, tényleg le a kalappal Blizz előtt.. az animációs kisfilmek 10/10 valóban. Én nem hiányolom a single-t belőle, de vicces, hogy már az elején is a majom ezt sugallja, mintha lenne
szóval a lore, a történet kicsit kaotikus szerintem, TF2nél mondjuk nincs is ha jól tudom, de nem is hiányzik
menj és lőjj, ahogy itt is.
Annak viszont örülök, hogy nincs DM, TDM. Azért bízom benne, hogy lesz még több játékmód, pl. a nemrég emlegetett CTF jó lenne. -
törölt tag
Más nem tapasztalt olyat, hogy a legújabb patch óta rosszabbul fut a játék? 2 gépen is ezt tapasztaljuk, a grafikai beállítások pedig ugyanazok.
-
F-ECT$
titán
Különösebben én sem értem a sírást, ha legalább 20 órára leköt*, akkor az nem mindegy, hogy single vagy multi? És az open beta-ban minden hozzáférhető 4 napon keresztül, tehát bőven el tudod dönteni, hogy kell-e vagy nem.
Persze, amíg nyugatra a minimálbér annyi, mint nálunk az átlag, addig lesz feszülés abban, hogy mekkora áldozattal is jár egy játékot teljes áron megvenni, de mivel ezen úgysem tudsz változtatni (max jobb állás után nézni), így kár ezen folyamatosan sírni, el kell fogadni és kész.
* - egy mozi popcornnal kb 1000 Ft / óra, egy AAA játék max ára 20e Ft.
-
warcat
veterán
válasz
DaveNo1 #1314 üzenetére
De ez totál értelmezhetetlen panasz,mert mindenkit más köt le,és simán belefuthatsz olyan hiperszuper AA címbe,ami minden várakozásod ellenére semennyire sem köt le (a 60 eurós GTA V erre a sorsra jutott nálam).
Az igazán élvezetes multis játékokban akár 1000 órás játékidők vannak, nesze neked 6 eurocent/óra (19Ft)
ezt hogy hasonlítod össze egy hiperszupersztori single módos 20-30 órás mostani játék pénz/óra mutatójával?Döntse el mindenki magának,hogy tetszik -e neki a játék,de ne húzzuk már a szánkat ilyen árazós hülyeségen,triviális költség a végén,és az elég szemforgatós nálam,ha ingyen azért meg kellene.
-
warcat
veterán
Megint körbe kell járni ezt az árazós témát? Más játéknál is már annyiszor el lett mondva,nem hiszem el,hogy még újdonság lenne.
Nem csóró tengődő magyaroknak árazzák be,hanem a világ jómódú részének.Az AAA retail ár már legalább 2 évtizede 60 dollár USA-ban.A gyenge dollár időszakában (2007-12környéke) viszonylag sok kiadó engedményt tett EU felé és a valós váltási számhoz közelebbi, 50€ árazást alkalmazott.
Ennek a kornak vége és 60 eurónál járunk, amit az Usuck,EA,Activision erősen próbál felfelé nyomni már megjelenéskor Season Pass-al egybecsomagolt "Gold Edition"-ökkel. (89.99€)Az Overwatch a 40 dolláros árával ad kedvezményt annak tükrében,hogy nincs "csak" multi.Ha ez a kiadás nem csak digitális formában Blizzard boltban lenne elérhető,a disztributoroknál aki engedni szoktak a saját részükből, olyan 26-7€ környékén lenne elérhető.
Ez egy hátas ára a Blizzard webshopban,vagy egy WoW Tokené,amiért jelenleg EUban 85 000 arany üti a markodat.
Az Origins az egy "deluxe" kiadás mindenféle digitális extrával a többi Blizzard játékhoz, nem új koncepció.A lényeg,hogy a sima,vagy az ehhez elég közeli kulcsboltos Origins kiadás ára nem akkora,hogy " ezt kétszer átgondolom,meg alszok még rá egyet mielőtt megveszem" mint nálunk,hanem csak játszik egy jót a bétában,tetszik neki és megveszi,ha meg megunja, nem fog könnyeket hullatni érte hónapokig,hogy de hülye voltam.
Nem fognak lemondani ennek a potenciálisan milliós vásárlói rétegnek a 40-60 eurójáról azért,hogy pár százzal több magyar vegye meg, főleg,hogy a kiemelten árérzékenyeknek megmarad a "megveszem később" vagy a kulcsbolt. -
.OM.
aktív tag
Hello,
Most úgy érzem, hogy ezt egy jó kis játék. Tényleg látszik, hogy sok időt beletettek és törekedtek arra, hogy USA és a Keleti piacra is be tudjanak jutni vele.
Ahogy többen is írták, tényleg kevés igazán eredeti ötlet van benne, visszaköszönek az utóbbi évek hasonló játékaiból vett elemek.
Ami viszont tagadhatatlan, hogy jól össze van szedve mindenhonnan a működő dolog. Jó sok hős van, változatos skill-ek és skin-ek.
A program gyorsan indul, talál szervert és be is tölt a pálya egyből. Régi és új gépen is fut rendesen, és nem is csúnya.
A hangok és a hangulat is rendben van.
Igaz nálunk 40 EUR-ért az ingyenes TF2 mellett biztosan nem lesz akkora tábora az elején, de a világ szerencsésebb fejlődésű országaiban ez nem pénz, és attól tartok az itt kieső piac miatt nem fognak régiózáras olcsósított példányokat kiadni..
Bár tetszik, de engem nem csábítottak el. Esetleg egy gyenge pillanatomban befizetek rá, de addig is várom, hogy F2P státuszba tegyék. (vagy árazzák a 15 EUR lélektani határ alá)
.om.
-
DaveNo1
veterán
válasz
tepenzed #1298 üzenetére
Nem érdemes foglalkozni vele, minden Blizzard topicban elmondja hogy az adott játék mennyire szar + így szar úgy szar Blizzard.
Skillerz: Az utolsó "map" ARAM-osoknak került be, de valami új komplexebb nagyobb pálya tényleg nem ártana.
Azzal viszont egyetértek, hogy nem éri meg az árát az OW jelenleg, mert kb. olyannak érzem mint a D3-at az elején. Szóval majd 1-2 év múlva kiforr, és ráérek akkor megvenni.
-
Madwe
nagyúr
Logikádat követve minden fps játék egy doom1 rework, tekintve mindegyikben egy embert irányítasz, mindegyikben wasd mozogsz, egérrel nézelődsz, bal klikkel lősz, első személyből nézed, mindegyikben van életed. Igen, a műfajnak vannak alapvetései, hots pl azokhoz sokkal jobban hozzányúlt mint bármelyik másik moba.
D3 skillrendszer teljesen más, endgame teljesen más, kb csak a lore ugyanaz de pl a grafikai hangulat is tök más.
-
Fl3x
aktív tag
Mi a mas D3ban? Masok a skillek meg nem ugyna az a fegyverek neve es 3nal tobb arus van varosban, soloban ezt lattam eddig amig felhuztam a karit, majd ha lesz idom rafekszek a tier cuccokra stb, akkor lehet majd megvaltozik a velemenyem.
Hotsban meg ugyan ugy 4-6 gomb, ugyan ugy 5v5 egy palyan, ugyan ugy vannak erositesek szornyektol (melletek all), itt vasarlas helyett skillek dontod el h fejleszted a karit es ennyi. Azert dotaba sem hozod le egyedul, ahoz nagyon durvan lamakat kell kapni. LOLban ja, egy smurf siman lehozza low elon egyedul. Ez copy.
Reworkot a d3 es a wow ra ertettem. Amugy egyalatalan nen vagyok blizz ellenes, imadom az sc2, megvettem a reszeket, d3at is, wowot evekig fizettem, csak sajnos szo szerint szarnak bele igy elmegy a kedv. Szerintem rossz iranyba megy az uzletpolitikajuk es penzre fokuszalnak a minoseg rovasara.
-
Skillerz
aktív tag
Az utolsó map ha jól emlékszem a Towers of doom volt ( ezt az 1 lanes borzalmat nem számítom...) ami novemberbe volt, tehát új map nem jött lassan fél éve. Egy content patch miből is áll? Általában hoz új skineket illetve mountokat, meg max egy új portrait...-.- Tehát a patch 70%-a kizárólag euroért megszerezhető. Ne értsetek félre, játszottam a játékkal, van nekem is 30+ hősöm. Itt arra akarok utalni, hogy a játék baromira a pénzre hajt, nem pedig a szórakoztatásra, ha érdekelné őket a játék akkor megcsinálhatnák végre az össze soroslást illetve a laddert.
Az Overwatch-ról annyit, hogy nem lenne rossz játék. Viszont ezért az árért baromi kevés a tartalom (nem tudom mennyi lesz a különbség a béta illetve a teljes változat között). Kevés a játékmód, se egy dm, se tdm, ez a játék még egy ctf-et is simán elbírna. Pályák vannak az tény. Változatosak is, viszont mire az ember elkezdené felmérni a pályát arra vége a matchnek általában. Persze idővel változhat a helyzet, és remélem az ára is
-
Madwe
nagyúr
A d3 messze van a reworktől. Nem véletlen a path of exilet hívják az igazi d2 utódnak. D3 teljesen más, ezért is ment az elején a sírás. Szemellenzős vagy.
A hots teljesen más mint a dota lol, kb köze nincs hozzájuk, teljesen máson van a hangsúly, objektumorientált, tf orientált, nincs benne carry, csapaton múlik minden nem egy hősön. Ezt is reworknek hívni szemellenzős...
A wow milyen bc-t reworkolt? inkább eq-t, nem is tudom bc mi akar lenni...Ja h a saját kiegjük s az új kiegjükről beszélsz. ok azt megadom -
tepenzed
őstag
na fasza, beszabadult a sok anti blizzard club tag, várom már a béta végét, legalább eltűntök
-
F-ECT$
titán
Nekem meg 40 hős van meg az 51-ből és 10 euró alatt költöttem rá, valamint van 40.000 goldom (egy hős 2-10e gold közötti áron van). Szóval az full f2p tud lenni, ha az elejétől fogva tolod.
Van rá patch is kb 3-4 hetente (néha csak hős jön, néha balance, néha meg nagy content), viszont az tény, hogy a laddernek már vagy 1 éve benne kellene lennie, aztán mégse csinálták meg.
-
Fl3x
aktív tag
Ezt copyztak ossze
Semmi egyeni otlet, ahogy a wow-nal sem, ott is reworkolik a BC-t, meg bedobnak egy fajt/kasztot, amit amugy a wodra igertek es ennyi a kieg... D3 is egy D2 rework szinte, felturbozott grafikaval, HOTS is copy, nem veletlenul van itt ahol
Sajnos anyira durvan penz orientaltak, h eladjak akar 100x ugyan azt csak noljon a bankszamla.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Skillerz #1300 üzenetére
A hősöket ingyen kitermeled normális játék mellett. Nekem minden hős megvan traceren kívül - mert mostanában nem játszottam - s eddig kb 40 eurot költöttem rá... Betaból csak 1 éve lépett kb ki. Kéthetente de havonta biztosan van egy egy nagyobb patch. Pályák is jönnek kb 2-3 havonta, mindegyik teljesen más. Ladder lassan jön (remélem, mert amíg a hl hs szerű fos vissza nem megyek
-
Raysen623
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest