- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
-
Pocok256
veterán
válasz
whitezo88 #6246 üzenetére
Nagyon naivnak kell lenned, ha elhiszed, hoyg képes vagy észrevenni egy profi csalást
(természetesen a videoban lévők már nagyon feltűnőek, de pusztán a csalás technikai léte a fontos nem pedig a megvalósítás)
Ahogy a cs ben is megy az aim nem húz targetre csak korrigál. Pl ha nyakra céloznál akkor picit fentebb húz hogy fejes legyen, ha pár pixellel mellé lőnél akkor picit korrigál és tovább húzza az egeret ezeket emberi szemmel lehetetlen észrevenni. Vagy pl autoshot van azt képtelenség kiszűrni, ha targeten van az egered akkor automatikusan lő.
-
leviske
veterán
válasz
whitezo88 #5720 üzenetére
Viszont, ha az enemy-ben van egy McCree, Soldier 76 és D.Va, nem biztos, hogy pl egy Phara-val érvényesülni fog.
Erre értettem a "körülményeket".
Illetve Lúcio healjéhez is idő, míg hozzáedződnek a társak.
Vagyis pubon én ezt tapasztaltam. Talán aki majdnem minden körülmények közt megállja a helyét, az S76.
-
torik
senior tag
válasz
whitezo88 #5650 üzenetére
Sokszor olyanokat produkálnak az emberek hogy az valami hihetetlen, és itt nem azt akarom mondani hogy mindig én kerülök a pocsék csapatokba, hanem egyszerűen a meccsek színvonala esett. Nagyon ritka lett az olyan meccs ami tényleg kiélezett és izgalmas, többnyire stomp van. Vagy végigzakatolunk az ellenfél csapaton, vagy ők gyalulnak le minket. Ez úgy igazából egyik félnek sem túl nagy élmény.
A megoldás nyitja az hogy ha qm-ezni megy az ember akkor ezen örök igazságot mormogja magában: Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel
-
k-adi
nagyúr
válasz
whitezo88 #5400 üzenetére
60 felett senki se hozza már. De Symet, vagy Torbot sem
Symmetra sokszor jól jön. Nem egy csatát nyertem meg a csapatnak úgy, hogy jó helyre raktam a teleportot és folyamatosan tudtak jönni védekezni ezért kibírtuk míg lejárt az idő.
Torb sem rossz, de ha turret kell akkor inkább Bastion. Payload mapokon elég jó tud lenni bastion... persze lenoobozhatsz, én már 60 felett vagyok de sokszor megyek bastionnal és általában beválik (rankeden) -
saen
veterán
válasz
whitezo88 #5128 üzenetére
Őszintén szólva sose próbálgattam, nekem ki van kapcsolva és 100fps körül mozog, nincs bajom vele. Lehet egyszer neki kéne állni tesztelni, bár amikor van időm inkább csak játszom. Profik egyébként letolják full low beállításra az egészet, több száz fps-ük van és még webkamerát is kikapcsolják, hogy stabilan magas legyen az fps, sose zuhanjon be. Nem tudom mennyire van igazuk, de jól tolják az biztos.
Engem egyedül a 144hz izgatna nagyon, csak egy jó monitor egy vagyon és pont tavaly nyáron vettem egy nagyon korrekt 60hz-set és így nehéz megmagyarázni magamnak, hgoy kell -
f3rdzs0
senior tag
-
saen
veterán
válasz
whitezo88 #4706 üzenetére
Dupla ugrásnál többről van szó Genji esetében. Van ez az edge dash vagy hogy nevezett ugrás, amivel szinte kilövi magát a Genji. Shadder csinált olyat múltkor, bár kicsit rá kellett készülnie. Lényeg a Gibraltar attack vége, ahol kijössz az épületből és van egy jobb kanyar, ott van néhány doboz a saroknál. Onnan indult a Genjivel és egy lendületből elment a köv bal kanyarig és a célegyenesben lévő kereszthíd tetején landolt, ott elővette a kardot és nagy rendet vágott. Ha valakinek rémlik ez a távolság, nem kicsi és brutál gyorsan átment rajta. Igazából leírni se nagyon tudom, nemhogy utána csinálni. De félelmetes mennyire jól használják ki a vertikális mozgást a Genjivel és közben rettentő pontosan céloznak.
Zenyatta pedig nem marad 200 hp-n, utolsó info, hogy 175 lesz a végső.
-
torik
senior tag
válasz
whitezo88 #4608 üzenetére
Nem tudom egyébként Zenya buffokkal mennyire lesz népszerűbb, egyetlen buff ami a csaták zömében tényleg kívánatosabbá teszi a karaktert az a hp buff. Ultis sebesség jó de nem látom hogy túl nagy különbséget jelentene, a gömbök sebessége pedig szintén nem annyira mérvadó.
Aztán lehet hogy élesben sokat dob majd a dolgokon, ptr-en sokat nem nyomott a latba.
-
-
saen
veterán
válasz
whitezo88 #4547 üzenetére
Ez is lényeges a cikkben:
"Zenyatta is getting a little more shields, and he goes a lot faster when he uses his Ultimate.
"D.Va's Defense Field, instead of clicking it and it lasting three or four seconds and having a long cooldown, it's now something where you can toggle it on and off and there's a meter that runs that."
-
k-adi
nagyúr
válasz
whitezo88 #4491 üzenetére
Payload-ra nem hülyeség Bastion-t vinni amúgy. Nem egy meccset nyertem már úgy hogy felhoppantam a payload-ra egy Rein-el és ketten kb. betoltuk a célba míg a többiek körülöttünk ugráltak ide oda
de maga a comp. játékmód tényleg kész vicc még quick-playhez képest is, zsinórba 10 meccset vesztettem, most már beestem 50 alá is...
így sosem lesz meg a 100
inkább megyek QM-be és a competetive módot meghagyom lnb-nek
-
saen
veterán
válasz
whitezo88 #4435 üzenetére
Level 77 vagyok és eddig ez jött:
17 Antique Bastion
26 500 €
41 Blackbeard Torbjörn
52 500 €
65 Night Ops: 76
67 Abominable Mei
77 Industrial ZaryaKicsit átlag alatt vagyok és nagy része hulladék a skineknek amit kaptam, de hát ez már csak ilyen. Vettem egy Sigrún Mercy-t eddig, van még egyre pénzem, de megvárom az új hőst. Ráadásul utóbbi időben elég sok kiesett nyaralás miatt, úgy tervezem, hogy most lesz nyitás bőven, főleg ha meglesz a 100-as szint.
-
f3rdzs0
senior tag
-
warcat
veterán
válasz
whitezo88 #4354 üzenetére
Azért ez bőven túlzó kijelentés, közepes AI 6 fős deathballként mivel mindig "észrevesznek",bőven ad annyi kihívást,mint a kezdőrészleg,akkor meg főleg ha nincs se healer se tank.
Annyi a kitétel,hogy néhány,a meglepetés erejére épülő hőst csak korlátozottan lehet gyakorolni és akkor is inkább csak azt a részt,amikor belekeveredsz a mészárszék közepébe.
Szerk: Szenya 200 hpval röhejesen OP lenne.
-
pachito
őstag
válasz
whitezo88 #4325 üzenetére
Semmivel sem jobb, mint a QM, sőt...
Én megpróbáltam, több, mint 100 lejátszott ranked meccsel de be kell látnom, hogy ez így, ebben a formában soloban játsz-ha-tat-lan. Pont. Lutri az egész. Egy lépés előre, egy hátra mert vagy a csapatod gázol át az enemyn vagy fordítva. Egy kezemen meg tudom számolni az olyan meccseket, ahol az utolsó percig kérdéses volt a győzelem.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
whitezo88 #4271 üzenetére
az XP-vel igen kezdhetnének valamit. elsőre úgy tűnik hogy többet ad, mert sok időt töltesz ott el, de most hogy beleöltem pár órát, látszik hogy jóval kevesebb XP-t kapsz mint azelőtt QM-ben.
tehát gyakorlatilag még lassabban is kapsz dobozokat ha competitive módban játszol :/ (szerk.: mindezt úgy, hogy a comp statjaim duplái a QM statjaimnak, tehát jobban is teljesítek) -
törölt tag
válasz
whitezo88 #4271 üzenetére
Amit írsz idióta az már nagyon szélsőséges, még max 2 hét és lecsúsznak. Egyre szélesedik a mezőny. Lefelé és felfelé is. Sajnos a placement-et nem tolta még le mindenki így ilyen rákeső lehet még a következő hetekben is.
Használd a Prefer player-t, Avoid-ot kivették, de ladderre jó a prefer, ha valaki jól tolta a teamedben. Reportold a gyereket azonnal (tippre 100% hogy megtetted
)
-
törölt tag
válasz
whitezo88 #4267 üzenetére
Az bőven javulás, hogy komolyabban veszik az emberek.
Amíg magas szintre rakja az embereket a selejtező, mindig lesz retardált. Én placement winenként nem adnék 2-3 szintnél többet.
Nem mindig retardált, aki ott van, hanem akkor rosszul alkalmazkodik vagy te(ti) méritek fel helytelenül, az adott helyzetet, lehet máskor pedig flottul megy. Most gondolj bele az esetek 90%-ban ott és akkor első blikkre kell összecsiszolódni vadidegennel, hát olyan nincs.
(Ofc ez akkor érvényes ha nincs állandóan fullon premade a team)
-
saen
veterán
válasz
whitezo88 #4262 üzenetére
81 a max tudtommal profiknál. Ma néztem egy srácot, ő eddig 79-es rangig jutott, de minden bukta egy teljes szint, minden győzelem egy miliméter előre. Már azt találta ki, hogy ketten voltak erősek egy barátjával, stream nézőket, direkt alacsony rangúakat hívtak be maguk mellé, csak az volt a lényeg, hogy azzal játszanak amit mondanak nekik. Így próbáltak haladni, azt tudom, hogy az első meccset bukták, utána meg mennem kellett, de valszeg megnézem mi lett a kísérlet vége. Most este mondjuk már 74-es rangú volt, szóval jó eséllyel nem jött be, de mindenesetre érdekes próbálkozás volt.
-
tibee77
őstag
válasz
whitezo88 #4114 üzenetére
Nekem is 6-4 lett az eleje amivel majdnem rendben is lennek, mert csak egy meccs volt ami kiakasztott a maradek 3 az olyan volt, hogy tul sok volt a "random idiota", ugyhogy nem rossz az.Viszont az az egy meccs az konkretan azert uszott el, mert dc-zett az egyik csapattärs (groupba voltunk).Nem esett meg meg velem ilyen, gondoltam majd visszajön azt kesz, mert nagy elönybe hoztuk anubis tamadot es vedöt is eppenhogy elveszitettük.De persze nem jöhet mär ilyenkor vissza az ember, veletlenül se, na gondoltam majd akkor besorsol legaläbb egy randomot mellenk akkor lettünk volna 3 premade 3 random erre semmi...Mondom wtf ez most komoly?Hogy lehet ilyen idiota szabälyt kitalälni?Ez mire jo konkretan, hogy nem lehet vissza connectelni a meccsbe, hogy ha önhibädon kivül kidob a jatek?
-
törölt tag
-
7
addikt
válasz
whitezo88 #4114 üzenetére
Amikor 2 ember disconnectje utan secperc alatt egyedul maradtam a sajat csapatomban, akkor gondoltam achievementekben segitek az ellenseges csapatnak (symmetraval felhuzni 3 teleportert, amit megolhetnek + symmetraturretes achievement Winstonnak).
Persze amikor 2 turret hijan megvolt a Winston achija, a csapattarsai direkt elkezdtek trollkodni vele, es nem hagytak, hogy meglegyen neki. Kedves random pub, nem mondom.
-
ncut
csendes tag
válasz
whitezo88 #4093 üzenetére
Én is 0-10-mentem (négyes premadeben). 34-es rank. Sajnos azóta már nyertem egyet (solo queue).
S**r vagyok rankedbe és kész. Lucióval jól tolom, de az édeskevés. Lőni pedig még tanulok, mert sose játszottam comp fpst, hiába hogy c64/nintendo gen vagyok.
Öregember nem gyorsvonat.
Proof, hogy nem kamuzok.
-
BandiHUN
veterán
válasz
whitezo88 #4093 üzenetére
Én pl.ma jártam úgy,hogy PH-ssal játszottam,persze nyertünk egy pár kört,előtte is nyerős volt,erre amikor egyedül maradtam,úgy felrakott a szopórollerre...komolyan el se hittem,hogy csak 10es szintű,a játékhoz semmi köze embereket pakol be,de igen.
Jó,még én se vagyok 25,de tudom a dolgom+pár kari azért megy,nomeg betudom,hogy most az ügyesebbje rankedezik,de ez akkoris nevetséges.
Érdekes,ha sokat szívok,utána meg elkezd 20+-os lobbikba pakolni,ami konkrétan akkoris nyer,ha én ki se dugom a kislábujjamat se.Remélem,erre is lesz finomhangolás,kell manipulálni kicsit,ok,de az ember kedve jól elmegy,hogy napi 1x felmegy,aztán vagy 5 körös szopás,vagy 5körös win van,mégha minden kör után szétszalad a lobbi fele,saját csapat is,akkoris. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
whitezo88 #3998 üzenetére
nekem 5-5 lett és 49-esre sorolt be...
és volt benne rendesen gázos meccs. az a baj, hogy vannak noobozók akikkel nem tudsz vitatkozni. mint pl kings row defensehez hozott valaki genji-t, majd mikor sudden death defense volt, ugyanúgy behozta, végig azzal játszott, és egyáltalán nem volt hasznos a teamnek, úgyhogy valaki elkezdte csesztetni chaten.
ráadásul lvl 50 volt, tehát még csak nem is jogos hogy ne tudná hogy haszontalan adott helyzetbenkell most majd egy pár nap hogy az ilyenek eltűnjenek, vagy a kilépők is bant kapjanak, mert jelenleg a competitive elég gáz :/
-
.LnB
titán
válasz
whitezo88 #3950 üzenetére
Ezt linkeltem én is tegnap. De most hogy jön ez ide?
-
BandiHUN
veterán
válasz
whitezo88 #3917 üzenetére
Hát igen,sok múlik a kezdésen,helyezkedésen.Van,amikor olyan bénán kezdenek,hogy Mercyvel még nagyon heal se kell az első kitámadáskor,van,hogy 2 eliminationt is be tudok még én is dobni az ajtóban
Ahhoz képest egész jó Mercy pisztolya is,később ponton is a legyengített behatolók ellen,tank vs. tank-ba besegíteni,stb.Annó a TF2-ben azért eléggé gyengus volt a doki harcra,örülök,hogy itt ez nem így van,csodát persze nem szabad várni,de asszem' 9 kill volt a legtöbb vele eddig 1 körben,ami a heal mellett nem is rossz. -
-
sirszevenap
addikt
válasz
whitezo88 #3643 üzenetére
Ez borzalom. Gondalom te is ezt akartad írni, csak nem éppen ment a mondat szerkesztés!
"nem értem eleve miért jó ilyen gyors játékot úgy, sok hős nagyon rosszá/nehezen kezelhetővé válik"Ezért választottam a pc-t, még akkor is, hogy néha droppol az fps a laptopom miatt...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
whitezo88 #3608 üzenetére
Ez egy általános vélemény már manapság, felcsapod az internetet a három leggyengébb hős témájában a következő három névvel találkozol legtöbbször (a hangsúly az utolsó szón van): Zenyatta, Symmetra, D.Va.
Ettől függetlenül szerintem D.Va szerintem fun. Meg hülyebiztos legtöbb esetben, nem a játékosok képességeit bántva szerintem elég low-skill karakter.
-
kuLi_
tag
válasz
whitezo88 #3564 üzenetére
Botok eléggé kiszámíthatóan játszanak illetve mozognak még hard fokozaton is, szóval ez sajnos igaz, nem sok mindent lehet rajtuk gyakorolni.
Őszintén szólva én is azon genyók közé tartozom, akik néha lesz*rják, hogy mivel lehetne megnyerni a pályát vagy épp mi hiányzik a tökéletes comphoz vagy az ideális counterhez, hanem inkább azt pickelem, amit gyakorolni szeretnék, vagy amihez épp kedvem van. Lazán kipickelem a 2. Widowmakert, amúgy is összességében többet nyertem dupla widow-val, mint veszítettem. Mikor a kis baráti stackemmel összeülünk, nagyjából az első game során megbeszéljük, hogy aznapra tryhard lesz-e a menü, vagy mindenki válasszon azt, amit akar. Utólag is soz, ha ezzel valakit in-game megbántottam volna OW-s ámokfutásaim során, ha véletlenül velem hozott össze a sors ezen pillanatokban, de ez a helyzet.
WARNING: Unpopular opinion rovat:
Én amondó vagyok, hogy amíg nincs ranked, addig
- mindenki tanulja csak szépen, nyugodtan a játékot, hiszen alig egy hónapja, hogy hivatalosan kijött a játék (!),
- inkább hozzon olyat, amivel képes jól játszani (mintsem pl. előrukkoljon egy gyengébb Mercyvel, aki az összes ability közül csak a "sárga ugrókötelet" ismeri és elsők között hal meg szinte minden alkalommal, mert ordenáré módon helyezkedett),
- illetve összességében az én szememben kvázi mindenki azt csinálhat, amit akar, míg az nem egyértelműen a másik hátráltatása (pl. vicces kedvű Mei, aki szándékosan kinyírbáltatja a népet a falakkal, mert volt ilyen illetőhöz szerencsém, aki bevallottan ebben lelte örömét). Ez nyilván nem azt jelenti, hogy én is direkt el fogom paraszt módon rontani mindenki játékát, mert - talán látható is, ha streamelek, - igyekszem az esetek túlnyomó többségében értelmesen megválasztani a kör elején a dolgaimat, viszont ha a fent említett dupla Widow mellé Benőke kihozza még a Hanzot, nem fogok egyszerűen haragudni rá, maximum szólok, hogy a loss elkerülhetetlen, és ennyi.Lehet, hogy ez nem túl baráti felfogás illetve sokakban alapból kihozná a fröcsögést (néha előjön, de a random összesorsolt Urak/Hölgyek két szép szeméért nem feltétlenül leszek a meccsen Tank/Healer/DPS, mert ő ezt kérte), de szvsz a ranked üzemmód meg fogja hozni a sokak által kívánt változást és ott mindenki némileg komolyabban fogja venni a játékot. Aki pedig nem veszi eléggé komolyan, azzal előbb-utóbb nem fog téged összesorsolni a rendszer, mert több szinttel alattad marad, míg rá nem jön szépen és lassan, hogy muszáj lesz neki is alkalmazkodnia.
-
ZS3NI
őstag
válasz
whitezo88 #3432 üzenetére
Kínai overwatch
"You are in my direct vision" -Warrior 67
"It's roughly 12 PM" -McDonald
"Incoherent Italian" -Husbandkiller
"Poob poob eed eed" -Bashdin
"I'm gonna freeze y'all" -Macy
"Capital punishment falls on top of you" -Ferrah
"Dead, dead, dead" -Grim
"Incoherent polish" -Zarno
"Incoherent korean" -Handsoap
"Incoherent korean" -Gengi
"Buff that" -I. Dol
"Down it breaks" -Luka
"Don't die" -Marker
"Hot center" -Toblerone
"Portal dialing up" -Sinatra
"Walk inside eye" -Zayntaya
"Mallet lowering" -Rainhard
"Classy good natured laughing" -Streetpig
"The hole is on fire" -Trashmouse
"Im upset" -Wonton
"I repeated myself" -Drawer -
saen
veterán
válasz
whitezo88 #3429 üzenetére
Én is biztos vagyok benne, hogy próbálják 50% körül tartani a win rate-et. A reggeli szíváshoz képest hatalmas kontraszt volt amikor EMS-sel meg Arrowwal nyomtuk most kora délután. Sorban hoztuk a meccseket, alig buktunk. Temple of Anubison csináltunk egy 1:43-as attackot is
Majd este amikor ismét játszani fogok, tuti jönnek a lámák, túl jól áll a statisztikám
-
warcat
veterán
válasz
whitezo88 #3343 üzenetére
Jól össze lett foglalva ebben a hozzászólásban (gyakorlatilag nincs gyenge területe) ezt jól mutatja az is,hogy az igazán jó widow simán hidegre teszi az (elvi) hard counterét,Winstont is.
Maximum a saját MMR kategóriában nem találkoztatok 1-2 ezer órát CS:GO-ban eltöltött sniperrel, vagy ilyennelA meccs kezdete utáni 9.másodpercben team wipe szopós oldalán nem túl jó ülni
-
Zedz
addikt
válasz
whitezo88 #3343 üzenetére
Azért ennyire nem borzalmas a helyzet. Kell a csapatban valaki, aki le tudja vadászni WM-t és kész. Én át. dvazok, ha látom, hogy az enemy hozza WM-t, akkor nekem prior feladat lesz, hogy nem hagyom élni és ne okozzon bajt. Odarepülök, megdarálom, aztán vissza a többiekhez.
-
-
válasz
whitezo88 #3142 üzenetére
Nekem csak az idegesítő ha én nem vagyok tank vagy support, akkor 90%ban nincs a role betölve. Widow mindig van, aki olyan béna, mintha kikapcsolt monitorral jáccana. Tank meg support role-ra tolnék laza fix 20-30% xp +-t, akkor talán nem 2 reaper 2 widow, 1 genji, 1 mcree lenne a csapatom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest