- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
Watercolour #2833 üzenetére
Az a haszna, hogy itt túlnyomó többség értelmes, 20 év feletti kooperatív játékosokat találsz. Tehát ha azt javaslod, hogy hozzon más hőst, akkor meg fogja fogadni a tanácsodat. Ez oda vissza így van. Szóval nem találsz süket fülekre.
Az más kérdés, hogy mennyire skilles az illető. Ez idővel javulni fog egyrészt, másrészt egy együttműködésre képes csapat már fél siker!
-
torik
senior tag
válasz
Watercolour #2830 üzenetére
Azért ne várd hogy ilyen mentalitással majd sorba állnak a jelentkezők
(#2827) tibee77: Azért durva hogy a 7 millióból pont összesorsolt minket
amúgy meg ha nincs összhang meg kommunikáció a csapatban akkor jöhet bárki bármilyen hőssel
-
sirszevenap
addikt
válasz
Watercolour #2830 üzenetére
Mi is úgy alakultunk ki 5-en 6-an, hogy "kipróbáltuk egymást". Akik szimpatizáltak / tudtak együttműködni azok meg is maradtak egymásnak és szinte csak egymással játszanak.(Hozzáteszem, én mindenkivel szívesen játszom). Nem hiszem, hogy ennyire körülményesnek kell lenni.
A Rankeddel kapcsolatosan pedig írtam nem is olyan rég, hogy a versengeni kívánó emberkék jelezzék felém és kitalálunk rá valamit. Nagyjából már kialakultak a 6-os fogatok, de én nem az az ember vagyok aki el fog küldeni valakit ha játszana velünk és befér. Tehát nyugodtan vedd fel az ottani embereket, maximum szelektálsz később. Kibukott már jó pár olyan játékos, aki agresszivitási problémákkal küzd és nem tud emberien viselkedni. A szép, hogy ő törölte a társaságot. Nincs gond belőle, jobb ha az elején távoznak az összeférhetetlen emberek.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Watercolour #2828 üzenetére
Nem egyszerűbb felvenned mindenkit a listáról? Nem értem... Felveszed és megkérdezed tőlük ha játszanak, hogy beférsz e hozzájuk. Annyian vagyunk már, hogy bőven tudsz majd válogatni. Van egy komplett lista, ne várd már, hogy írogassuk le külön neked privátba. Összefoglalóban megtalálod, nem dísznek csináltuk. Ne vedd bántásnak, de x+1. voltál már ilyen hsz-el. Ezért készített a kolléga listát.
(#2827) tibee77: Komám, ott rendesen megfőttetek. Én pl néztem, mit keres ott egy Junkrat.
(Amúgy jó az mindenhova, de van tőle oda jobb is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest