- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
Watercolour #2833 üzenetére
Az a haszna, hogy itt túlnyomó többség értelmes, 20 év feletti kooperatív játékosokat találsz. Tehát ha azt javaslod, hogy hozzon más hőst, akkor meg fogja fogadni a tanácsodat. Ez oda vissza így van. Szóval nem találsz süket fülekre.
Az más kérdés, hogy mennyire skilles az illető. Ez idővel javulni fog egyrészt, másrészt egy együttműködésre képes csapat már fél siker!
-
torik
senior tag
válasz
Watercolour #2830 üzenetére
Azért ne várd hogy ilyen mentalitással majd sorba állnak a jelentkezők
(#2827) tibee77: Azért durva hogy a 7 millióból pont összesorsolt minket
amúgy meg ha nincs összhang meg kommunikáció a csapatban akkor jöhet bárki bármilyen hőssel
-
sirszevenap
addikt
válasz
Watercolour #2830 üzenetére
Mi is úgy alakultunk ki 5-en 6-an, hogy "kipróbáltuk egymást". Akik szimpatizáltak / tudtak együttműködni azok meg is maradtak egymásnak és szinte csak egymással játszanak.(Hozzáteszem, én mindenkivel szívesen játszom). Nem hiszem, hogy ennyire körülményesnek kell lenni.
A Rankeddel kapcsolatosan pedig írtam nem is olyan rég, hogy a versengeni kívánó emberkék jelezzék felém és kitalálunk rá valamit. Nagyjából már kialakultak a 6-os fogatok, de én nem az az ember vagyok aki el fog küldeni valakit ha játszana velünk és befér. Tehát nyugodtan vedd fel az ottani embereket, maximum szelektálsz később. Kibukott már jó pár olyan játékos, aki agresszivitási problémákkal küzd és nem tud emberien viselkedni. A szép, hogy ő törölte a társaságot. Nincs gond belőle, jobb ha az elején távoznak az összeférhetetlen emberek.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Watercolour #2828 üzenetére
Nem egyszerűbb felvenned mindenkit a listáról? Nem értem... Felveszed és megkérdezed tőlük ha játszanak, hogy beférsz e hozzájuk. Annyian vagyunk már, hogy bőven tudsz majd válogatni. Van egy komplett lista, ne várd már, hogy írogassuk le külön neked privátba. Összefoglalóban megtalálod, nem dísznek csináltuk. Ne vedd bántásnak, de x+1. voltál már ilyen hsz-el. Ezért készített a kolléga listát.
(#2827) tibee77: Komám, ott rendesen megfőttetek. Én pl néztem, mit keres ott egy Junkrat.
(Amúgy jó az mindenhova, de van tőle oda jobb is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest