- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
kemotox #4962 üzenetére
just saying
gl
én nem személyesen nem szeretem az ilyen 6 fős elkötelezettségeket, szerintem sokan szintén így vannak vele (legalábbis ami korábban be volt dobva ötlet az egy kicsit komoly volt szerintem). sőt igazából most a low rankom miatt nem vagyok hajlandó senkivel játszani, amíg fel nem kaparom magam solo q-ban, hogy aztán mondhassam, hogy lehetséges (nem mintha nem csináltam volna már egyszer meg ezt)
amúgy az előbb megdícsértek hogy jó Roadhog játékos vagy. nagyon jól esett
szerk.: az hogy Roadhog ultija +40%-ot tölt elég nerf-nek hangzik, viszont a selfheal miatt kb hamarabb megvan mint valaha
lehet rendesen spammelni végre
-
torik
senior tag
válasz
kemotox #4962 üzenetére
Ez így van, valahol el kell kezdeni.
A probléma szvsz abban rejlik hogy tombol a nyár, az emberek ilyenkor inkább vannak kint a szabadban minthogy görnyedjenek a monitor előtt, ami szerintem érthető, én is redukálom mostanában a gépezést, de nem áll szándékomban befejezni, sőt
A mi megszokott kis csapatunkból is többen nyaralnak/fesztiváloznak/stb. Beszéltük is hogy itt komolyabb csapatozás szeptembertől lesz ismét, addig meg ha beesünk páran online egyszerre akkor lenyomunk pár kört funolásból.
Persze közrejátszik az is hogy kezd a game körüli hype leülni, a gyengék lemorzsolódnak...Szóval ez a két dolog mostanában üt be egyszerre, de lesz itt még kétségtelenül második hullám
-
-
saen
veterán
válasz
kemotox #3685 üzenetére
Plusz 6 fős csapatok is vannak akik bonyolítják a helyzetet, mert jóval több embert érint. Emellett a világ egyik legjobb widowmakeréről volt szó, valszeg az MMR-ja max körül volt. Hányan vannak ilyen szinten a játékban? Nem sokan... Szóval szerintem ez nagyon jelentős a topon.
-
torik
senior tag
válasz
kemotox #3658 üzenetére
De annak nem is az a célja hogy megöljön bárkit is
teszem azt toljátok bőszen az utolsó pontba a cartot, D.Va feláll a tetejére és elultizik, mindenki hanyatt-homlok rohan el, a csapat többi tagja pedig vidáman tolja a kocsit mert őket nem sebzi
így értettem hogy erősen szituációs.
+ megszületett a fejemben egy D.Va ultit használó tax hanamura B pont bevételére, ha legközelebb arra járunk kipróbálom
-
Kanczy
veterán
válasz
kemotox #3577 üzenetére
Hát nézd, ha én hazaérek este a munkából, és leülök idegenekkel játszani, hogy kikapcsolódjak, többnyire nem fogok Mercyt vagy Luciot hozni, ha épp nincs kedvem velük játszani. Szerintem ettől nem leszek sem antiszoc. troll (én is nyerni akarok ettől még, csak kevésbé, mint szórakozni), sem önző. Nem érzem feladatomnak az önfeláldozást két idegen emberért egy 10-15 perces játékban. Ebben persze eltérhet a véleményünk, de ez pont ennyi, vélemény
-
kuLi_
tag
válasz
kemotox #3569 üzenetére
Quick play: szórakozz.
Ranked game: vedd komolyan.Minél ügyesebb vagy, annál jobb ellenfelekkel és társakkal fog összehozni a ranked és szép lassan eléred a "szinted", míg ha nem veszed komolyan, szépen mész a lista végére a többi jómadárhoz, kik nem igyekeznek annyira. A tétje az egésznek pont az, hogy elérd azt a pontot, ahol már nem a... hogy lehet ezt jól megfogalmazni... hétvégi játékosokkal fog összesorsolni a rendszer és nyert ügyed van. Más játékokban is működik ez, a fenti két játékmód pedig nem zárják ki egymást. Tíz esetből nagyjából 3-4 alkalommal fordul elő Dota2-ben is (4k körüli bracketben legalábbis ezt tapasztaltam), hogy olyan brutál kemény tryhard megy néha egy mezei játék során, mintha épp valami majoron tolnánk a nagydöntőt, pedig nyilván tét nélküli a dolog.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
kemotox #3486 üzenetére
Nem placebó, a McCree papírosodás érzésének okát pont az előbb írtam le, totál logikus... ugyanazzal a taktikával játszom, mint patch előtt de a kisebb sebzés miatt most fele annyiszor győzök a cowboy-al.... eddig én röhögtem rajtuk, most ők rajtam
A bosszantó igazából az, hogy ha váratlanul támadok rájuk, meglepetés szerűen akkor sem győzök, pedig azt megérdemelném....
Azt elfogadom, hogy a szemből flashbang-et talán nem, de amikor tényleg jól helyezkedem és sikerült megkerülnöm az ellenfelet és úgy is túlél egy teljes FTM-t közelről az gáz..pont ezért szerettem ezt a karaktert, mert hasonló reaper-hez, azaz nem a frontvonalon megy hanem oldalról segíti a csapatot de mégsem support hanem dmg dealer
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest