Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Úgy fest jönnek majd a skinek + egyéb dolgok.
Lesz hero lvl, és player lvl is, szóval lesz progression.
1 hét múlva Blizzcon, szerintem ott sok újdonságokat bemutatnak.
-
.LnB
titán
fov-ot lehet állítani a játékban?
-
DaveNo1
veterán
Elvileg küldtek ki új meghívókat.
-
wjbhbdux
veterán
pro TF2 játékosok streamjei, kicsit jobban tolják mint a twitch nagyágyúi

tracer 21 killstreak az egyiküktől
-
Wolverine
félisten
-
fuvi
senior tag
-
nonsen5e
veterán
Maradjunk annyiban, hogy a látványvilághoz (ahogy a legtöbb Blizzard cuccnál) magas a gépigénye. Különben elfogadható teljesen.
No meg a 660-nak inkább a 7850 / 7870 lenne a párja, de sebaj.Valaki innen (= átlag ember) kapott már meghívót, vagy effektíve csak a "hírességek" játszhatnak vele?

-
DaveNo1
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Haha ez jó

Reddit szavazás alapján úgy látom kb. jelentkezők 4%-a kapott meghívót most.
Várom már a hétvégi stresszteszteket, akkor talán sokan be tudunk jutni (ha előbb nem).
Amúgy ahhoz képest, hogy Closed béta eleje, nekem HOTS-hoz képest egy csomó mindenben már most kiforrottabbnak tűnik, HOTS-ban például még mindig nincs death recap, itt meg már van visszajátszás is.
Aki a meccs végig statok miatt aggódik: HOTS alfában még ennyi sem volt, szóval ez bővülni fog.
-
fuvi
senior tag
válasz
whitezo88
üzenetére
néztem tegnap streamjét, hát nem sok köze volt hozzá

a sok wowos, diablos streamer akiket láttam, csak hullottak az elejénezt az oldalt ajánlom ismerkedni:
http://www.overpwn.com/ -
wjbhbdux
veterán
Blizzard játék, így biztosan lesz a lövöldözésen felül is egy rendszer amiben lehet előre haladni, a Blizzconon várható több infó ha bejelentik hogy milyen üzleti modellt használnak és miért kell majd fizetni.
A stat mentesség szerintem is fura, mindenkinek csak annyit mond a játék hogy ők miben voltak jók, mindenki vállveregetést kap, nincs semmi amivel összemérhetnéd a tudásod a többi játékoshoz. Ha assistod van azt is úgy prezentálja mintha te öltél volna, így repkednek a hatalmas killstreak számok. Aki nézi a South Park egész 19. évadát átölelő történetet, és tudja mi megy végig most amerikában a politikai korrektség témában a társadalmon, az talán érzi hogy miért van ez.
-
Ch0b
tag
A healerek nem feleslegesek, viszont sajnos most Mercy kb. must have minden csapatba, a damage boost amit ad nagyon erős, és a heal is, nem beszélve a feltámasztásról. Persze úgy nem lehet healelni senkit, ha az illető megáll mint a pálya közepén, mint egy target dummy és szétlöveti magát. Amúgy még Lucio aki nagyon jó. Egy normális csapatban, ahol tudják az emberek, hogy mi történik, ott a Symmetra is.
Tankok OP-k? Nem. Ha sok a tank, vagy counterelni akarod őket durván, akkor Reaper, vagy Mcree-t kell hoznod.
-
prokxy
veterán
Értem amit mondasz, de én elég sokat BF-eztem és így, h elértem a max rangot, stb, kb unalmas, kör végén nincs folyamatjelző, pl csináltam egy 50/4-et (tehát jól ment, nem a KD a lényeg), MVP ribbon, na bumm, persze az élmény megvan, 2-3 körig aztán kifújt. CS-ben legalább van pénzed és vehetsz új fegyót, skint, kacatokat. oké, ez még béta, de akkor is kell szvsz vmi, ami ösztönöz, h legyen még egy kör a fun-on kívül.
Nekem...
Streamen is a srác a kör végén csak les, oda sem néz, h mi van, nekem ez fura, oké, h lövöldözök és jópofa, de ez így sztem kevés. -
whitezo88
nagyúr

most nézem, abból áll a játék hogy a turretel, minigunnal beáll valahova és folyamatosan lő
nagyon tetszik a játék, pörgős, feszültséglevezetésre is jó.más: Closed Beta után 1 nappal még ne akarjuk minden csillivilli extraságot bele, az huszadrangú. Majd lesz biztos.
-
Rayner
őstag
Ahogy néztem pont az a lényeg, hogy nincs fejlődés.
Egyszerű és gyors a játékmenet. Minden kasztnak 3 spec skillje van attól függően, hogy DPS/tank/supp/healer
nincs túlbonyolítva.
Nekem mondjuk a healer kaszt egyenlőre feleslegesnek tűnik (nincsbalansz) mivel kb amit healel (elég keveset) azt a játék gyorsasága miat kb 0,000001 sec alatt leszedikTank egyenlőre OP kb leszedhetetlen
Jó kis FPS lett egyébként, úgy írnám le mint ahogy a LOL casual megfelelője a HotS ez amolyan COD egyszerűsítve.
Összességében arra tökéletes,hogy munkából hazaérve egy két gyors kör zúzás és mehetsz aludni

Mivel nincs fejlődési szint így nem marad le semmiről aki mondjuk 1-2 hétig nem tud grindelni napi 24 órát és ez így is van jól -
prokxy
veterán
Hali!
Nézem a streamet, de hol van a fejlődés belőle vagy mi ösztönöz majd, hogy hosszútávú legyen a játék?
Gondolok itt szintekre, amik adnak vmit vagy perkekre, mittudomén... -
Stylerr
addikt
Hát én most nem voltam olyan szerencsés, mint anno HOTS-nál. Nem kaptam sajna bétát, de remélem minél hamarabb fogok.

-
Redcaster
őstag
Nekem nincs hozzáférésem a bétához, de azért még reménykedek, hogy osztogatnak majd még néha

-
wjbhbdux
veterán
70 FPS korlát van, fosport

-
Rayner
őstag
Megjött a béta kulcs és meglepően jó lett ez is a blizztől

I5 8ram HD7770-en simán fut akadás mentesen és még szép is -
TBT
Topikgazda
Látom a magyar YT gamer celebek is kaptak a bétából... Milyen rendes ez a Blizzard.

-
törölt tag
-
DaveNo1
veterán
Gépigény:
Minimum (targeting 30fps):
Operating system: Windows® Vista/7/ 8/10 64-bit (latest Service Pack)
Processor: Intel® Core™ i3 or AMD Phenom™ X3 865
Video: NVIDIA® GeForce® GTX 460, ATI Radeon™ HD 4850, or Intel® HD Graphics 4400
Memory: 768 MB VRAM, 4 GB System RAM
Storage: 7200 RPM with 5 GB available HD spaceRecommended (targeting 60fps on Medium settings):
Operating system: Windows® Vista/7/ 8/10 64-bit (latest Service Pack)
Processor: Intel® Core™ i5 or AMD Phenom™ II X3, 2.8 GHz
Video: NVIDIA® GeForce® GTX 660 or ATI Radeon™ HD 7950
Memory: 2 GB VRAM, 6 GB System RAM
Storage: 7200 RPM with 5 GB available HD space -
TBT
Topikgazda
Soe már kapott (Blizzard host):

-
P00By
nagyúr
Én nem kaptam, pedig kíváncsi lettem volna mennyire fut rosszul a gépemen

-
TBT
Topikgazda
Köszöntő Jeff Kaplan-től:
Welcome to Beta! -
savior
őstag
Már kiküldték a béta kulcsokat?
-
Razzul
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Mekkora szemetek, hogy a zárt bétateszt fázist arra használják amire való. A játék tesztelésére, nem pedig a promótálására.

Amúgy meg lesznek nagyobb közönségű teszthétvégék, amikor a szerverek terhelését fogják vizsgálni, és sokkal több embert fognak felengedni mint amúgy.NA pedig azért kapja hamarabb, hogy az esetleges fel nem fedezett, kijavítandó hibák nélkül indulhasson majd az EU meg az Asia szerver.
-
DaveNo1
veterán
Ha valakit érdekel Twitchen most megy az első közvetítés Blizzard HQ-ból.
-
TBT
Topikgazda
-
wjbhbdux
veterán
Overwatch Beta Preview Livestream
Thursday, October 15 @ 10:00 a.m. PTnálunk este 7.
-
P00By
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem meglepő a trendeket tekintve

-
AD4MINATOR
nagyúr
Dedikált szerverek lesznek, LAN nem
A rendező, Jeff Kaplan elárulta, hogy a játék nem támogatja a privát szervereket, és mindenképp a Battle.netre kell csatlakozni, ha játszani szeretnénk. Ennek ellenére összehozhatunk saját ízlésünkre szabott meccseket, beállíthatjuk, hogy csak a barátaink csatlakozzanak, vagy csak bizonyos beállítások mellett lehessen játszani.
-
wjbhbdux
veterán
Indul a beta, a kiválasztottak már töltögetik. Gondolom halandóknak lesz vagy 500 dollár ebayes kulcs vagy fél év várakozás mint a Heroesnál..

-
TBT
Topikgazda
Szép! A Blizzard erre is odafigyel!
-
Edem05
őstag
Kaptunk róluk bemutató videót: Overwatch: Junkrat Ability Overview Overwatch: Roadhog Ability Overview
Introducing Roadhog and Junkrat | Overwatch
Úgy érzem mind a kettő elég OP.

-
TBT
Topikgazda
Hamarosan 2 új karakter érkezik a játékba.
És a bétateszt is hamarosan kezdetét veszi (persze nem lepne meg, ha ezzel megvárnák a novemberi BlizzCon-t)!

-
.LnB
titán
Van aki már játszik vele? Vagy egy egyáltalán van már lehetőség kipróbálni? Én jelentkeztem a bétára, de a Blizzard nem szokta nekem szórni a meghívókat (más kiadók rendszeresen).
-
Edem05
őstag
-
TBT
Topikgazda
A menetrend:
Thursday, August 6 at 18:00 CEST - Live unveiling of the next expansion for World of Warcraft
Friday, August 7 at 18:00 CEST - Exclusive content updates for Heroes of the Storm and Hearthstone
Saturday, August 8 at 18:00 CEST – Exclusive content updates for Overwatch and StarCraft II: Legacy of the Void
Sunday, August 9 at 17:00 CEST - The developers chat about the next World of Warcraft expansion -
DaveNo1
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Megjelent nálam is, elvileg ősszel indul a zártbéta, de GC-n biztos lesz róla több infó.
-
ígyvanferi
addikt
Megjelent a bnet kliensben az Overwatch is. Hamarosan jöhetne valami zárt béta, amibe beválogatnak. Vagy most hol tartunk? Egy ideje nem igazán követtem a játékkal kapcsolatos híreket (persze pár hős bemutatón kívül sok minden nem is látott napvilágot azt hiszem).
-
Edem05
őstag
Még egy új karakter: Lúcio
Képességei: Lúcio Ability Overview
meg vannak új pályák is: Volskaya Industries és Numbani
-
Edem05
őstag
Majd máskor
De van itt még egy gameplay is. -
Tüphón
senior tag
Új hős érkezett, Soldier: 76.
Soldier: 76 Origin Story
Introducing Soldier: 76
Soldier: 76 Ability OverviewLassú voltam

-
Edem05
őstag
Új karakter: Soldier: 76 [link] Képességei: [link]
-
Tüphón
senior tag
-
Tüphón
senior tag
-
AS
félisten
Overwatch: Widowmaker Gameplay Preview
Ez elég idegesítő lehet főleg ha jól célzó játékos kezében van... -
AS
félisten
Nekem tetszik , biztos majd kipróbálom ..
-
Edem05
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

most nézem, abból áll a játék hogy a turretel, minigunnal beáll valahova és folyamatosan lő
nagyon tetszik a játék, pörgős, feszültséglevezetésre is jó.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)