Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Én erre hónapokkal ezelőtt rájöttem. Read mode-ban nézegetem ezt a topicot, nem értem, hogy az emberek akiket csak felb@sz a játék, minek szívatják magukat vele? Be kell látni ez a rang rendszer egy kalap hulladék, ha tudod csapatban tolni, akkor van esélyed, de ilyen soloban szerintem csak az agyvérzéshez kerülsz közelebb. /teljesen mindegy, hogy goldban, platban, diaban vagy, ahogy látom feljebb is még mindig elég sok a tard/
-
válasz
Lokids
üzenetére
Nekem előző season-ben az volt a main karim 40+ órát toltam bele. Jó tud lenni, a gömb rakásra nagyon kell figyelni /heal és discord is/ illetve irdatlan dmg-t lehet vele kitolni. Volt már vele 40+ elimem illetve 21k dmg is, szal nagyon lehet vele tolni. Annyi baj van amit te is leírtál, hogy sokszor nem hoznak mellé healt, olyankor ha összetöröd magadat, akkor se fogod tudni életben tartani a csapatot Zennel.
"sajna dps-elés közben nem tudok jól healelni. (kb fele annyit szoktam, mint egy mercy/lucio)."
Itt annyira figyelj oda, hogy elsődlegesen healer vagy, tehát ne az legyen a prio, hogy dobálózol ezerrel, hanem, hogy rakd a disco-t meg a heal mindig akire kell /ha esetleg voice chat is van és bemondod, hogy kin van épp a disco, az a perfect/.
Ultimate-nél pedig arra figyelj, ha van akit tudsz counterelni, akkor szerintem az esetek nagy többségében érdemes megtartani arra az ultit, /genji, soldier stb/. Agyf@szt fognak kapni, ha elnyomod pl mikor a Genji is eltolja az ultiját, mivel senkit nem fog tudni lekabaszabolni..
Összességében jó karaktert választottál, szerintem simán tudsz vele carryzni is idővel, ha ügyes vagy.
-
válasz
Lokids
üzenetére
A csapattal sajna nem tudsz mit kezdeni, pár nappal ezelőtt 2:0-ról dobott el a csapatunk meccset 2 ember miatt. Mertek szólni a Rein-nek, hogy túl aggró, erre fogta és elváltott widow-ra. A mercy aki kritizálta bepörgött és Torb lett. Innentől 2:0ról szépen vesztettünk 2:3-ra. Ezekkel nem tudsz mit csinálni. Nyílván baromi idegesítő, mikor ilyenek miatt vesztesz. De azt is mondhatnám, hogy nálunk baromi sokszor van leaver, ellenfélnél ritkábban, persze tudom valahol a végtelenben ez majd kiegyenlítődik.. Ezekkel együtt kell élni vagy hagyni a játékot a fenébe (: /mondom ezt úgy, hogy előző szezonban 40+ óra supportot toltam, a mostaniban pedig support + tankot tervezek hozni, szal úgy gondolom a csapathoz idomulásban nálam sincs gond/
-
válasz
MK VII
üzenetére
Szerintem nem kell ezt ennyire komolyan venni. Én még sose voltam goldban, elfogadom, hogy már nem olyanok a reflexeim, mint mondjuk 15-20 évvel ezelőtt. Nyersen fogalmazott, de mivel a medián a gold közepe fele van, ezért akárhogy nézed igaza van. Én előző szezonban voltam bronz 700-ban is, ahonnan duoban Saennel kimásztam. Jelenleg silverben vagyok éppenhogy /1550 magassága/, de 1900 körül játszom folyamatosan, mert Saen meg 2200+. Azt látom, hogy a gold elérhető megfelelő alázattal/kitartással, feljebb egyelőre nem gondolkoznék..
-
-
válasz
brumi1024
üzenetére
Rendben, akkor legyen skip-elhető, mert én pl nem vágyom rá, hogy 10 meccset lejátszak a semmiért. Akkor élről comp-t szeretnék tolni mindenféle előzetes bohóckodás nélkül.
Illetve a matchmaking még mindig katasztrofális, saen írta, hogy gold player került össze gm-el, biztos a hidden mmr-jük közel volt egymáshoz.. -
Pont emiatt mondom azt, hogy a legjobb az lenne ha skippelni lehetne a placement meccseket, és onnan indulnál ahol az előző season-ben zártál. Gyakorlatilag az igen nagy vicc, hogy 7 win 1 draw 2 loss mellett buksz lefele. Úgy gondolnám 5w5l-nél maradni kéne az SR-nek és ettől eltérni pozitív ill negatív irányban. Ez nonszensz, hogy pozitív winrate-el lefele mész..
-
Nekem mind2 megoldás tetszik amit leírtatok, igazából a 2. amit Madwe javasol talán jobb is. Pár ilyen paraszt 1 csapatba kerül és ha ott is leavelnek, akkor szépen egy loop-ban találják magukat, ahonnan már az adott seasonben nem keverednek ki (: Egy biztos, a mostani megoldás nem elég jó, mivel season elején nálam rengeteg leaver volt, illetve most a tegnapi nap is kicsapta a biztosítékot.
-
Auto rejoin van, ha visszalépsz a játékba. Nálunk az volt a baj Saennel, hogy 5 leavert kaptunk egy nap alatt, ami nevetséges /mind nálunk ellenfélnél 1se/, illetve vagy nem jött vissza vagy nem azonnal. Ráadásul olyan meccsek voltak, amit 5vs6-ban is egész jól tartottunk, valszín ha nem esik ki ember tőlünk, akkor win lett volna. Nemtudom ilyenkor miért nem működhet az a megoldás ami QM-ben is, bedob vkit a leaver helyére, annyi megkötéssel, hogy ha vesztés van, akkor nem veszít pontot, ellenben ha nyer a team akkor megkapja. Legalább ki lennének küszöbölve a leaver miatti fix vereségek és semmibe nem kerülne..
-
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Kb 1 évig komolyan toltam viszont utána teljesen kiégtem tőle. Igaz én nem mentem el se dota se lol irányba, szimplán dobtam ez a MOBA vonalat. Ami viszont nekem hiányzott belőle, az vmilyen szintű single carry. Nem azt mondom, hogy lol féle 1 man army lehetőség legyen, de az, hogy össze vagy zárva 2-3 idiótával, akit nem érdekelnek a map objective-k, rohan 3vs6ba harcolni stb, az teljesen haza tudja vágni a játékélményt..
-
1700-ról tartok lefele 1450 magasságába. Elmúlt 2 napban nemtom mivan, de megvadultak az emberek, olyan csapatok vannak, hogy első 2 percbe tudom, hogy ok ez bukta.
Tegnapi gyöngyszem Gibraltár attack: remek team comp: Rein, mercy, genji, lucio, soldier, majom. Megyünk majdnem végig is toljuk, teljesen jó volt. Következik a def és itt kaptam idegbajt, mindenki vált, nincs tank, ellenben van mei, junkrat, mcree. Mondanom se kell kb 2-3 perc alatt betolták a payload-t és game over.
Másik karaj meccs, Annubison Noob nevű player, defen genji mcree kb állandóan meghalt, ha 20mp-ig életben volt, az maga volt a csoda. Ennek ellenére kivédekeztük a 2es pontot nem vették be. Attackon hozott Torbot, amivel kint kalapált tornyot és azt javítgatta ill rebuildelte ha szétcsapták. Ofc első pontot se vettük be..
3.kings row, tökéletes compunk van. Elindul a game majd 2 perc után leaverünk van (: Szal kicsit úgy éreztem, hogy széllel szemben próbálok pisálni, így elég nehéz előre verekedni magát az embernek.PS: hja illetve Saen is tudna mesélni, mikor 1ütt mentünk és a Rein kijelentette, hogy ha nem vált el az egyik ember Hanzoról vagy vmi ilyesmi, akkor ő trollkodni fog és nem hoz tankot. Be is tartotta, Sombrát hozott tank helyett, az eredmény hasonló volt mint a fenti 3 esetben.
-
-
-
-
-
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem úgy tűnik, hanem így is van. Gyakorlatilag a HOTS-t ha megnézed a twitchen valahol a bányászbéka feneke alatt van 2 méterrel. Moba jellegű gaméban a lol ugye hasít, a hots-al ezt akarta volna meglovagolni a blizz is, de ez a húzásuk nem jött be. Most próbálja a népeket visszacsábítani, gondolom túl nagy bukta lenne ha meg se próbálnák. /régi playerként rakat dobozt bonthatsz: skinek, mountok, hero-k stb, erre azért van aki rápattan/
-
válasz
Derrewyn
üzenetére
Én legtöbbet duózok saennel innen a topicból és a bronz 700 után, most felértem hála neki silverbe 1506. Fixen Zenyázok, nem nézem a team compot, mert a fillerkedés se nagyon jött be :I Pontoknál az van amit írtam, ha full gold vagyok, akkor is 25-26 pont maximum, 30 felett ebben a seasonben nem kaptam. /közösen most vmi 1900 ratingnél vagyunk/.
Leaver most nálunk is kevesebb, aminek örülök, mert általában ha leaver van akkor fix vereség, nem szokás ezen a szinten 5vs6ban nyerni. -
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Azért humoros lesz felfele kapaszkodni 20 pontokkal, főleg ha beindul, hogy vesztésért meg kapok 25-t

Swinegod: leaver kérdés nálam is fájó pont, de ha sokat leavel, akkor bannolják az adott szezonból. Én kételkedtem benne, mert szezon elején elég sok leavert kaptam, de mostanra tényleg csökkent a számuk, legalábbis nálam /vagy csak szerencsém volt, de 2 napja nem volt 1db leaver sem/.
-
Jelenlegi hivatalos post SR számítással kapcsolatban: katt
Én pl Zennel játszom csapatban Saennel de 30 pontnál többet sose kaptam, akkor se ha winstreak volt, páran írnak hasonlókat a fórumban is.
-
-
-
-
-
-
válasz
Németh Péter
üzenetére
Hadonászik a kardjával össze vissza maga előtt. Miután ez lejárt, odapörkölhetsz neki nyugodtan.
-
-
Nekem is lementek a placementek 0:2-es indulás után 6:4-lett. Utolsó meccsen kidobott a bnet így 2133 pontom lett. 90%ban tankoltam, maradék 10%ban healeltem. Nemtom mitől jobb itt a játékos társadalom, ugyanúgy mindenki dps-t pickel, mint qm-en. Ergó ha vkiben épp nincs hajlandóság tankolni healelni, akkor remek 6dps-es csapatokkal lehet itt is menni..
-
-
Annyival egészíteném ki még, hogy szerintem nem feltétlen kell tank ill supportot hozni, ha mindenki dps-t pickel a csapatban. Többször saennal mi vettük ki a tank + healert, de mivel vérszegény volt a csapatban a dps így esélyünk se volt. Ilyenkor érdemes inkább akár 6dps-el is menni szerintem, mivel sebzés nélkül nincs győzelem..
A junkrat illetve a hanzo pickek szerintem is a legidegesítőbbek /a néhány kósza Genji mellett/, az esetek 90-95%ban ezen herokat választóknak fogalma nincs a játékról sajnos. -
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Baromi egyszerû a megoldás, a turret ne töltse az ultiját, bagy kevésbé számítson be. Hiába zero pickk high endben Torbjorn, low endben gyakorlatilag game changer. Kb elég ha normál helyre le tudja rakni a turretet, ill mikor jön a nagy push bengomja a core-t.. Ma reggel competitive-ben volskaja-n 3 dwarf + bastiont kaptunk ellenfélnek, csapatunkban meg dupla mcree volt, hiába kértük cseréljék le legalább az egyiket..
-
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Most végül a lelépőknek mi a bünti? Legelején az volt, hogy 3 leave után kap egy ban-t arra a seasonre, ezen változtattak?
Pöttyet nevetséges mikor lelép vki, 100% bukás akár az addig nyert meccs is, a gép meg kiírja nagylelkűen, hogy penalty nélkül leléphecc, persze a buktát így is benyalod.. Szal a leaverekkel kellene vmit csinálni, ha ez a 3as leaver szabály lett implementálva, akkor nem szóltam, hamar eljut a bannig az ember. -
válasz
Raysen623
üzenetére
Nekem 8-2 lett, és 42-re dobott be első nap. Azóta lementem 36-ra, hiába az egyéni jó teljesítmény, ha a csapattársak világtalanok. Ha healt/tankot hoz az ember, akkor a dps nem megfelelő /3x-os hurrá pl a rengeteg widownak, akik semmit nem csinálnak, vagy a Genjiknek, akik ugyanezt tolják pepitába/. Dps pick esetén meg hiába jó az ember, a heal/tank szerepkör az esetek nagy többségében nem népszerű, arról már nem is beszélve, ha nincs heal, akkor minek vigyen tankot az ember..
-
válasz
whitezo88
üzenetére
Nekem csak az idegesítő ha én nem vagyok tank vagy support, akkor 90%ban nincs a role betölve. Widow mindig van, aki olyan béna, mintha kikapcsolt monitorral jáccana. Tank meg support role-ra tolnék laza fix 20-30% xp +-t, akkor talán nem 2 reaper 2 widow, 1 genji, 1 mcree lenne a csapatom..
-
-
-
-
-
-
válasz
whitezo88
üzenetére
Akkor nálad még a jobbik eset volt. Nálunk lvl 32 Symmetra nem rakott teleportot. Tippre fogalma se volt mit tud a karakter. Spammoltuk neki többet is chaten, hogy dobja le a telpot, de vagy nem beszélni anglikánul vagy szimplán 40es iq-val tolta. Ennek ellenére is képesek voltunk nyerni, ami csodával határos.
Amúgy eddigi tapasztalatok alapján totál vegyes a felhozatal. Mi szinte mindig 2-3as csapatban jelentkezünk be, van mikor értelmes társakat kapunk van mikor nem. Tegnap pl 3an mentünk be, és tök értelmes 3ast kaptunk, egy szintén igencsak jó team ellen, össze is jött egy epic fight (:
Pár meccsel később megint összedobott velük a random, 3 retard volt velünk át is gyalogoltak rajtunk.. -
Rengeteg ilyen van, amit nem is bánnék, ha értene is hozzá. Hosszú távon mondjuk nemtom ezek a playerek, hogy várják el, hogy más hozzon tankot/healert. Nálam tegnap nem 1 meccsen előfordult, hogy a dps magyarázott, hogy kellene tank meg healer (: /miért nem hoz1et picsogás helyett? (:/
-
-
válasz
whitezo88
üzenetére
Engem még mindig Bastion b@sz fel. QM-ben sokszor nem tudod annyira koordinálni a team-et, hogy meg tudj birkózni azzal, hogy a pálya végén beáll 2x bastion 1x törpe /pl Hanamura/. Beváltok Pharah-ra de egyedül 3at nem tudok kiszedni. Tegnap kb 1 perc alatt eldaráltuk őket a pálya végére, majd ott szerencsétlenkedve simán kikaptunk.. + ugye itt is látszik a HOTS betegség, kb mindenki dps akar lenni, ami különösen vicces az olyan eseteknél mikor 5 dps mellett Lucióval silver dmg-et hozok /nem, egyáltalán nem vagyok pro fps player (:/
Na mind1, ennek ellenére az utolsó centig megérte a game
Pirxx: érdekes, hogy te is ezt a mapot említed, szerintem a beásásos nobrain team-eknek leginkább kedvező map a játékban.. második meg a temple of Anubis, bár ott legalább be lehet totál settenkedni a bal oldalon
-
-
-
válasz
headhunter86
üzenetére
Mindenki 0ról kezd.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 ugrásnyi idő alatt szerintem nem feltétlen kattan be, mert ugye van rajta delay. Meg ez elég szituációs dolog, mondom nekem van benne jópár órám, meg egyik kedvenc hősöm, de elég nehéz jól időziteni az ultit. Most, hogy ennyi kezdő beszabadult a játékba lehet vele aratni /elmúlt napokban volt pár 4-5ös killem/, de ez annak köszönhető, hogy még nem ismerik a karaktert és egy egy védelmi ponton magasról le lehet őket aratni. Mire körbenéznek, hogy honnan jön a high noon, addigra halottak

Ezt mondjuk closedben nem lehetett ellőni így, elég gyakran leszedtek közben, akkor meg 50%-ról gyűjtheted be megint.
Amúgy ha csak most open bétában játszottál vele, az valóban kevés szerintem, hogy teljesen átlásd a játékot + vannak olyan kombók /pl amiket itt is említettek Reinhardt + Bastion/, amit casual team-el nem fogtok feltétlen leszedni. Emiatt nem szar, csak persze idegesítő. Mondjuk megértem a kezdőket is, hogy sokan Bastiont választják, azzal könnyű streakelni, megvan a sikerélmény. /mondjuk én pontot Bastionre kb sose adok a végén, az menjen a healernek, vagy mondjuk az mvp Genjinek amihez skill is kell (:/ -
Closed béta óta játszom azóta sírnak a MCree ultira, de nem értem miért. Ott tényleg az van, ha meghallod a high noon, máris takarodsz be vmi fedezék mögé. Egyik legtöbbet játszott karakterem, de ha nem agyhalott az ellenfél, akkor elég nehéz 1-2 embernél többet leszedni vele..
A bastion dologgal 1et értek, mert qm-ben sajna random emberkékkel nem fogod tudni kiszedni, vagy az van mint tegnap, hogy Hanamura map-on 2 bastion hátul 1et kiszedek a másik megaláz. /hja és hiába magyarázod a csapatnak, hogy mondjuk jó lenne egy Pharah akivel ki lehetne szedni őket, nem váltanak/-
Ennek ellenére én továbbra is élvezem a játékot, egy-egy melósabb nap után kellemesen kikapcsolódás a no brain lövöldözés. -
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Megfelelő kezekben minden erős tud lenni. Gyakorlatilag a teleporttal ügyesen bánva elég durva meglepetést tudsz okozni az ellenfél csapatnak, ha gáz van akkor shadowstep-el nagyszerűen lehet menekülni /keresztül tudsz menni a játékosokon is/. Az alap dmg nagyon durva, közelről 1-2 lövéssel kifilézel szinte bárkit. Az ulti képességgel pedig simán teamwipe-t lehet tolni pl control pályákon.
-
Sometimes lucky

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Bastion meg a Torbjorn vmi embertelen. Az olyan pályán ahol te támadsz és ez a két hero van ellenetek, ott elég sokszor már vége is a game-nek, mielőtt elkezdődne. Persze elhiszem, hogy vannak olyan pro-k akik meg tudják oldani, de a playerek nagyrésze nem.
Vmelyik nap volt pont egy ilyen meccsünk Hanamura mappon. Gyakorlatilag az ellenfél sokkal jobb volt, mint mi, de mikor a végső helyre beszorultunk 2en váltottak, Bastion-re. Innentől hiába ostromoltak, nem tudták bevenni a bázist és bukták a meccset. /pedig kb 5 percig se tartott nekik mire elgyalultak minket a pálya végébe/. Persze ez még csak béta, lesz még balance-olás ezerrel.. -
Törpe meg Bastion is op szerintem ha defeltek. Bastion minigunként ledarál mint a mákot szokták, ha meg vam még mellé törpicsek a saját turrettel akkor kb gg. Ezen imho mindenképp kell vmit változtatni.. /az kb minden elmond, hogy törpével első játékra 19es streak-et sikerült hozni, amit jópár nap Genji játékkal még meg se közelítek/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE B650 EAGLE AX + bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köv hétre is meg kéne beszélni kinek mikor jó /részemről hétfő szerda néz ki egész napos trógerkedésnek/

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pár embernek itt erőteljesen lottózni kellene 

Béta alatt nekem is volt ilyen, hogy dupla legót nyitottam (:

TBT