Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kell kulcs? Van 1db ha gondolod vagy neked mar meg van?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mai napi WTF. Kaptam Overwatch early access kódot, holott nem is rendeltem elő. o.O
-
Redcaster
őstag
Ha van valakinek egy fölös invite, annak nagyon megköszönném ha küldene nekem
: Terwet#1414 -
JSaN
addikt
Meg jo hogy irogatjatok ezeket, majdnem toroltem spam mapat ott volt kozte a kodjaim.
(origins edition bnetrol 2 honapja meg veve) -
horvi0813
tag
9.én vége a BETAnak mindenkinek? Vagy aki már megvette annak marad?
-
F-ECT$
titán
Ha van beta (friend) invite, arra én is bejelentkezek: fects#2557.
-
Telda
addikt
Köszi!

-
Telda
addikt
Ha ma megveszem bnetről még bejuthatok a keddi bétába?
Tudom hogy péntek volt a határidő, csak mondom hátha. -
pohár
félisten
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
hm, ha még szabad, akkor elkérném tőled, a sajátjaimat meg majd felajánlom akkor másnak

-
pohár
félisten
válasz
Németh Péter
üzenetére
én a Media Marktnál rendeltem elő még a hét közepén gyorsan, hogy kapjak egy kis plusz bétát, de utána le is fogom mondani a rendelést, sajnos most anyagilag nem állok úgy

de remélem, hogy azért mostanában küldik majd a kódot

-
warcat
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Az elég kései, a sor végére kerültél de szerintem bőven elintézik keddig - viszont nézegesd a spam/promóciós részt is mert esélyes,hogy oda kerül.
-
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Ha tegnap vagy az előtt rendelted akkor kapnod kell majd nemsokára. Azt írták hogy lesz aki csak 2-án fogja megkapni. Ha ma akkor már nem fogsz.
-
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Hol rendelted elő?
-
Még nem jött meg a nyílt bétához a kulcsom, pedig előrendeltem. Tiszta idegesítő!
Remélem megjön másodikáig! Járt még így valaki? -
[Prolixus]
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jah, én is azt várnám, hogy a nyílt bétához jön majd egy újabb...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
hát....de?

gondolom most a béta miatt elfelejtették vagy arra koncentrálnak inkább...... bár egy kisfilm nagy marketing lenne a bétához pl.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ötöslottó nyerőszámait ne mondjam meg?

Passz. Recall - Alive között 2 hét volt. Alive óta majdnem 3 hét telt el...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
animációs kisfilm mikor jön legközelebb?
-
[Prolixus]
addikt
Elérhető a második minicomic, ha valakit érdekel. Főszerepben Reinhardt, az igazság nulldimenziós papírmasé bajnoka.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
saen
veterán
Megjött a beta kulcs az early access bétához, már installálom a játékot
Kedden kezdés, nem tudjátok pontosan mikor? -
Bad Pritt
félisten
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem régiózáras a játék?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az mindenképpen üdvözlendő lenne, ha nem cyka byat lenne a csapatodban mindenki rajtad kívül...
-
F-ECT$
titán
válasz
tepenzed
üzenetére
Casual alatt nem azt értettem, hogy egyáltalán nem lesz esport része, hanem azt, hogy olyan lesz, mint a hots. Lesz néhány Blizz által rendezett bajnokság, de azokon kívül kb a 20-ik nézettségben a twitchen. Pedig a hots-sal is több millióan kezdtek játszani, még most is több százezer ember tolja, de valahogy elmaradt a robbanás, meg se közelíti a lol vagy a dota népszerűségét. (Ok, az utóbbi kér cím már elég régi, a hots meg még csak másfél éves, szóval előzheti őket később.)
-
tepenzed
őstag
hát szerintem komoly szerepe lesz az e-sportban, izgalmasabb csapatjátékok kerekednek belőle mint egy codból, de a cs helyét nyílván nem fogja átvenni, nem egy műfaj, de ranked is lesz a játékban, szóval casualnak nem hívnám
de majd meglátjuk, nekem több haverom is előrerendelte, akik sohasem vesznek játékot, a bétáért is meg voltak őrülve az emberek (persze közrejátszik,hogy zárt volt), attól nem félek, hogy üresek lesznek a szerverek, mint a pvz gw 2 esetében megjelenés után 1 hónappal
-
tepenzed
őstag
hát a hots túl későn készült el ahhoz, hogy versenybe szálhasson, azért a lollal egy időben nagyot tarolhatott volna. Nézegettem az Overwatchoz hasonló játékokat, de nem nagyon vannak, a team fortress azért nem egy mai darab, a Battlebornba meg szerintem nem fognak nagyon bizalmat fektetni az emberek
lehet az őszi Battlefield kicsit megszorongatja majd, de az fps huszároknak CS mellett/helyett szerintem must have
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
tepenzed
üzenetére
Hogy lesz-e új hős, azt még ők sem tudják. Szándékukban áll egyenlő számú supportot, tankot, defense és offense herot szerepeltetni, de minden attól függ, hogy be tudják-e passzírozni a balanszba. De ha lesz, az ingyen lesz.
Skin meg mikrotranzakciós in-game shop dolgok ellenben lesznek dögivel, amiatt nem aggódnék. -
tepenzed
őstag
amúgy úgy tudom, hogy a fejlesztők megjelenés után is fognak még néha kidobálni hősöket, arról tudtok valamit, hogy skinek azért jelennek -e meg majd havi gyakorisággal? Mert eddig még csak pénzért sem lehet őket venni, amiből arra következtetek, hogy túl sokat nem nagyon fognak csinálni, ha úgy sincs pénzük belőle
-
tepenzed
őstag
De kihalt a téma, remélem megjelenéstől folyik majd a spam

sőt, igazából már jövőhét keddtől
-
tepenzed
őstag
valaki aki benne volt a bétában és cs:gozik is meg tudná mondani, hogy itt is a 400 dpi és 2-es érzékenység körüli értékek a nyerők? Itt azért jobban és sokkal gyorsabban kell pörögni nem?
Félek, ha itt feljebb veszem az értékeket a pörgős játékmenet miatt, akkor elszokok az alacsony érzékenységtől és a cs:go nem fog menni

-
törölt tag
Hol és mennyiért lehet legolcsóbban előrendelni a játékot? Lehet vótmá, de nem tudom az egész topicot végignyálazni, bocsi. Köszi! +Dobozosba megjelenik?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
The Story of Overwatch: 21 Hero Salute
Befejező része a "doksinak".
-
[Prolixus]
addikt
The Story of Overwatch: Return of the 90s Shooter
2. része a "doksinak".
-
TBT
Topikgazda
-
Telda
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
Ő volt az eladó, de ha jól látom már abbahagyta vagy nem tudom, mert nincs aukciója.
-
tepenzed
őstag
nem tudjátok, hol lehet venni legalább egy méternyi széles overwatch posztert? Blizzard shopban sohasem elérhető.
Végső eset,ha nyomtattatok magamnak, elég drágán, valakinek ilyennel van tapasztalata?
-
[Prolixus]
addikt
Elérhető az első miniképregény. Kemény 10 oldal, főszerepben
Clint EastwJesse McCree. [link] -
JSaN
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
No akkor jol emlekeztem, ha meg kapom akkor ide ki rakom.
-
gpvd
csendes tag
Hali. Futna az ow egy i3 4gb ram GeForce 840m laptopon?
-
tepenzed
őstag
srácok ha megveszem lemezesen a játékot, ugye nem muszáj beraknom a lemezt? Blizz játékoknál elég a cd key nem? Nincs optikai meghajtóm

-
[Prolixus]
addikt
Na csak utánakerestem, ez vagyon írva a hivatalos oldalon:
Pre-purchase the digital version of Overwatch or Overwatch: Origins Edition for PC via the Battle.net Shop. We'll send two early-access keys (PC) to your Battle.net email address—one for you and one for a friend—before the Open Beta begins.
If you've already pre-purchased digitally through Battle.net, you're good to go. We'll send you two keys before the Open Beta early-access period gets started.
-
JSaN
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
No errol en nem hallotam hogy behivhatunk egy baratot. Amugy nincs semmi bibi a behivassal, a stormnal mar bent voltam alphaban is, es mikor korai betara valtottam accountos emailomra kuldtek a barat meghivos kulcsokat, rogton 4darabot, ezt pedig annak osztottam ki akinek akartam. Szerintem itt is igy lesz ha lesz ilyen opcio.
-
zola09
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Akkor gondolom aki bneten vásárolta meg annak nem küldenek hanem alapból él az accon, erre gondoltam csak mondom biztos ami biztos alapon bekérdezek nehogy 3-án szembesüljek azzal hogy esetleg nincs early access.
-
JSaN
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
En is bneten vettem origint, nekunk majd automatikussan aktivalodik majus elejen.
-
TBT
Topikgazda
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én CE-t vettem, a bolt küldte ma az early access kódot a bétához.
-
TBT
Topikgazda
Április 25-én véget ér a Zárt bétateszt.
-
TBT
Topikgazda
Meg is érkezett az Early Access kódom az Overwatch májusi bétájához.

Akkor még két hét...
-
Viper26
nagyúr
Itt lesz nagy bejárható terület, vagy egymás után kell rohangálni olyan UT / Quake stílusban?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
hahh ez valami NATGEO narrátor?
amúgy okosakat mondd (taktika)az én linkemen lévő kommentátor a tipikus casual noob, de poén szerintem

-
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Köszi az infókat!

-
F-ECT$
titán
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Instant Gaming-es kulcs tuti nem jó: "Beta access not included with the pre-order. You will have access to the open beta on May 5th on battle.net."
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Igazából minden megtalálható könnyen, ha keresi valaki, csak keresni kell ugyebár.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Elég szétszortan hevernek az információfoszlányok, úgyhogy összefoglalva:
-Május 3.-ig nincs béta, csak azoknak, akik kapnak meghívót. Mivel akiknek a véleményére kiváncsiak már úgyis tesztelik fél/egy éve, így a többiek bekerülése lottó alapon megy. Ha kapsz hozzáférést, aktívvá válik a battle.net Launcherben az Install gomb és jön e-mail is. A béta jelentkezést a battle.net webes felületén, az Account management->Games&Codes->Beta Profile Settings fül alatt találod.
-
Május 3.-tól 9.-ig nyílt béta teszt, azoknak, akik már április 29. előtt előrendelték a játékot (minden platformon). A különbözöő kulcsvásárló oldalakon vett licenszek nem biztos, hogy élhetnek a lehetőséggel.
-
Május 5.-tól 9.-ig azok is csatlakozhatnak, akik eddig nem kötelezték el magukat pénzügyileg (minden platformon). Ehhez nem kell béta jelentkezés.
-
Béta végén minden addig elért eredményt törölnek.
-
Megjelenés: május 24.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Pff, ezt benéztem, le is töröltem ezt a battle.net appot akkor. köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
örülj neki
aztán nyomassad a videókat nekünk szépen 
.
: Terwet#1414
(origins edition bnetrol 2 honapja meg veve)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)