- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Németh Péter #14162 üzenetére
ó, az a baj, hogy ott még fele annyi összetartás, összmunka, koordináció sincs, csak mindenki rohan a saját feje után, ott egyesével tépném ki a hajszálaimat valószínűleg
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Németh Péter #14162 üzenetére
Azért mégiscsak a comp a játék sava-borsa. Persze ha valaki jól elvan qp-ben és arcade-ben, az is rendben van
Én előző szezon utolsó hetében már nem is játszottam. Majd' kipottyantam platiból. Inkább nem kockáztattam. Most szerencsére jól sikerült a besorolóm, bár így egyedül a dia sajnos elérhetetlen.
-
saen
veterán
válasz
Németh Péter #13917 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Németh Péter #13912 üzenetére
Nem tudom mi van, de már a régi 17.7.1-es driverrel is kifagyok meccs közbe 2x...
-
Pocok256
veterán
válasz
Németh Péter #8845 üzenetére
Természetesen.
-
Rathrol
senior tag
válasz
Németh Péter #8706 üzenetére
Blizzard tudja a problémát, még sincs megoldva..., és csak annyit találtam hogy ellenőrizd a kapcsolatot ami probléma mentes, és ethernet kábellel van csatlakozva a konzolom.
-
Joezyka
senior tag
válasz
Németh Péter #8459 üzenetére
compban mindig is elhagyásnak számított. (ha nem comp akkor sry)
-
nonsen5e
veterán
válasz
Németh Péter #8421 üzenetére
Ez tényleg megmagyarázza a Hanzo-t, ahol elég csak nyomnod nagyjából (értsd ellenség +-180°) a bal klikket, hogy garantáltan oneshotolj random embereket.
-
MK VII
veterán
válasz
Németh Péter #8336 üzenetére
Húha. Az kemény.
Én is Soldier párti voltam. Illetve most is a kedvenc, de belejöttem Lucióba, Widowmakerbe, Bastionba, Winstonba, Reinbe, stb-stb. Egyre jobban ráállok másik karakterekre is. Jobban kézre állnak már mint az elején.
Én azt javaslom, hogy merj játszani másik karakterekkel is.
Jó érzés mikor tudod, hogy mivel vagy hasznosabb a csapat részére és tudsz váltani és nem kell szégyenkezni, hogy csakasoldier'...Menj be botozni easy-ben. Nagyon jó gyakorló hely. Xp-t is kapsz és gyakorolsz is. Esetleg haverokkal csináltok két csapatot meg tesztek be botokat aztán ismerkedj a többi hőssel...
Isten lássa lelkem nem oktatni akarlak, mert én is ilyen voltam kb mint Te, de tök mókásak a többi karakterek is. Én pl Luciót azért szeretem mert jók a hangeffektjei, amikor pl átváltasz erő vagy élet közt. Jó kis zene meg alatta, és szeretem healelni a csapatot vele.
Winstont azért szeretem, mert mikor meglátom, hogy a kapunkat telerakja az ellenség a symmetrájával ilyen lézercuccal, akkor azok hatástalanítására is pl tök jó.
Stb-stb. Nem sorolom.
Próbálgasd őket. -
Ellia
addikt
válasz
Még jó, hogy S76-en kívül van másik 22 karakter...
-
headhunter86
senior tag
válasz
Még egy only Soldier. Azt hittem nincs több ilyen ember. Beszarok hogy valaki tud így élni, hogy a többit ki se próbálja. Pls többen ne tegyetek ki ilyet, mert gutaütést kapok.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Talán akkor nem kellene main-elni a soldiert...? Ha DVA/ Roadhog/ Reinhardt/ Zarya/ Ana/ Soldier/stb.. felállás van (vagy hasonló) ahogy írtad, akkor nem ragequit-elni kell, hanem counter-pickelni.
(#8331) oxox:
ahol widownak van gold elimje, ott nagy bajok vannak mára gold medál témához annyit, hogy azok inkább csak jelzés értékűek... illetve arról se feledkezzünk meg, hogy ha valaki kilövi a másik csapatot azzal is segít a társainak (nincs ellenfél aki tolja a kocsit / foglalja a pontot, stb.....)
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Pont tegnap írtam asszem Pocok-nek, hogy 2700-as szinten nekem már játszhatatlan a solider. Egyszerűen semmit nem tudok csinálni vele ilyen felállás ellen. Vagy DVA védi ki a lövéseket, vagy rein, vagy zarya shieldje. Ha meg mégis történik valami, akkor jön a healelés és kezdődhet elölről.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Németh Péter #8116 üzenetére
Hát, most nem tudom eldönteni, hogy vicces vagy merész - annyira engem sem érdekel, de kicsit azt jelzi, hogy nem a komoly háttértörténet irányába akarnak elindulni az Overwatchal. Azért a nem hivatalos verzióban hátha magyar művésznők játszák majd őket.
-
Edem05
őstag
válasz
Várj, kitalálom... Zayra pedig transzszexuális, csak még nem alakult át teljesen.
-
torik
senior tag
válasz
Hát nem tudom. Most úgy érzem mintha erőteljes indulatokat kéne ennek kiváltania belőlem, de valahogy tökre nem tud érdekelni a dolog
legyen az.
Sokkal nagyobb hatással vannak rám azok az életképek amiket bemutat a képregény (10/12 oldal) hogy töltik egyes karakterek az ünnepeket, egy ilyen néma állókép többet elmond mint egy egész képregény. Zseniális.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Az Orosz dög a nője
-
MK VII
veterán
válasz
Németh Péter #7953 üzenetére
Akkor nem vagyok büntiben.. Sehol nincs ilyen írva nekem...
Más.
Ohh srácok.. Arcade-ban az a winteres, de rakat kalap kaki..Mindig más karaktert ad be... Egy meccs elég is volt belőle..
-
Maxtreme
addikt
válasz
Németh Péter #7893 üzenetére
újra kell tölteni az adott hókupacoknál.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Németh Péter #7793 üzenetére
A csapattársak akarnak, mert szerintük gyenge dps. Azt persze elfelejtik, hogy igazán "support" (hack medipack, stb) a karakter és nem hagyományos értelemben vett dps karakter... dehát sok a gyerek és a retardált. Csak kicsit bosszantó a folytonos toxic chat-et olvasni mikor nem is vagyok béna vele...
-
brumi1024
veterán
válasz
Németh Péter #7787 üzenetére
Persze nehezebb, de már csak ha zavarja is jobban járunk, senki más nem volt a csapatban, aki képes lett volna rá és nem volt más dolga (Rein-D.va-Junk-Mercy-S76-Ana volt a komp).
-
brumi1024
veterán
válasz
Németh Péter #7777 üzenetére
Meghívott a groupjába, elfogadtad, de a meccs amin épp játszott tele volt, így az első lelépő helyére fogsz beugrani.
-
saen
veterán
válasz
Németh Péter #7699 üzenetére
-
xenom0rph
őstag
válasz
Németh Péter #7572 üzenetére
Német a tisztességes neve.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Németh Péter #7182 üzenetére
Soldiert én is szeretem, szerintem (is) az egyik legjobb támadó karakter. -
MK VII
veterán
válasz
Németh Péter #7182 üzenetére
Akkor Te is "kál of gyutin" nevelkedtél?
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Németh Péter #7049 üzenetére
Reflink: referal link, olyan link amely tartalmilag olyan egyedi oldalra vezet, melynek használata valakinek az érdekéhez fűződik. Itt nemes egyszerűséggel arról van szó, hogy mindenki beszúrhatná a saját kis recruit-a-friend linkjét (amit a Blizzard generál számára), hogy alá regisztráljanak be a HotS-ba és ha összejött 3/5/10 ember akit ő "hívott" meg, akkor azért kap valami kis jutalmat a játékban.
-
leviske
veterán
válasz
Németh Péter #6867 üzenetére
Szerintem a shiled/barrier hiány minden dps karit fel fog értékelni.
Viszont úgy is csak gyakorlatban dől el, hogy kire milyen hatással lesz és milyen combo az ideális vele.
Amúgy a PTR-t szerintetek van értelme leszedni, vagy Sombra miatt annyian lesznek, hogy úgyse lehetne játszani?
(#6866) mongoose123: Köszi!
-
MaYDaN
tag
válasz
Németh Péter #5989 üzenetére
Jaja, utána láttam én is, köszi.
Sokkal nem jobb a helyzet eddig, sajnos.
-
MaYDaN
tag
válasz
Németh Péter #5986 üzenetére
18:30-kor kezdődik a Magyarország vs. Izland mérkőzés
Nem tudom, hogy fel fog-e utólag kerülni, de valószínűsíthetően, igen. -
saen
veterán
-
bodo753
tag
válasz
Németh Péter #5942 üzenetére
ha jól tudsz lőni a lábát lőheted,bár inkább csak a lábfejét
-
bodo753
tag
válasz
Németh Péter #5939 üzenetére
iszonyú gyorsan lóbálja maga előtt a kardját,távolról nem biztos hogy kiszúrod
-
válasz
Németh Péter #5939 üzenetére
Hadonászik a kardjával össze vissza maga előtt. Miután ez lejárt, odapörkölhetsz neki nyugodtan.
-
válasz
Németh Péter #5936 üzenetére
Ebben a játékban az összes offenzív hős.
-
Orgi
addikt
válasz
Németh Péter #5934 üzenetére
DPS
Used in MMORPGs, DPS stands for Damage Per Second, and has two meanings. 1) As an adjective, it describes how much damage a weapon or spell does each second. 2) As a noun, it refers to a character class or specialization which focuses on doing a lot of damage quickly, or in bursts.
1) A dagger has a rating of 112 DPS. That means that the damage it causes per hit, divided by the time it takes to swing with it, comes out to 112.
2) Mages, Rogues, Rangers, and the like focus on dealing a lot of damage, as opposed to tanks who take damage, or healers, who heal damage. Therefore, they are referred to as DPS classes -
leviske
veterán
válasz
Németh Péter #5913 üzenetére
Ilyenkor szokás karaktert váltani.
-
knoxhu
senior tag
válasz
Németh Péter #5336 üzenetére
Milyen grafikai beállításon játszik? o_O
Nincs is sötét rész a pályákon. -
Hunner
senior tag
válasz
Németh Péter #4378 üzenetére
Hearthstone-ba azért nem kaptunk éveken át több kártyapakli helyet (hogy több különfére paklink lehessen), mert a Blizzard szerint összezavarná a játékosokat.
Most gondold el, mit mondanának erre a felvetésedre
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Németh Péter #3027 üzenetére
"Hanzo nem néz ki japánnak, hanem valami görög istennek." - na ebbe a kijelentésbe nemcsak az Olympos, de a Fuji is beleremegett
A szeme ferde, karján yakuza tetoválás jellegzetes motívumokkal, ruhája is tipikus. Mi rajta a görög?
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Németh Péter #2934 üzenetére
Na nekem is annyi pont. Mondjuk L4D 1 óta nem nagyon toltam semelyik FPS-el 1-2 napnál többet, emberek ellen meg talán a Q3 aréna volt az utolsó. 1-2 hónap és meglesz a 3, addig jó nekem az autoaim Symmetra és a tankok.
Amúgy ha valakit érdekel az ilyesmi, itt vannak a pro-k által használt cuccok és ami az érdekesebb, a dpi/sens beállítások. Nekem pl sokat segített, hogy emiatt visszavettem a 3200 dpi/30 sensemből, és néha már el is találok valamit.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Németh Péter #2934 üzenetére
Még a 2-es K/D is "gyenge", ha nem átlagos, de semmiképp sem jó
-
Kanczy
veterán
válasz
Németh Péter #2862 üzenetére
Mind a hármat adja, csak más sorrendben. Értelemszerűen ha nem jut el három pontig a meccs, akkor csak az első kettőt
-
kemotox
addikt
válasz
Németh Péter #2857 üzenetére
Meivel még nehezebb is. Most próbáltam S76-al és elég könnyű megcsinálni. Valamit rosszul csinálsz.
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter #2857 üzenetére
Soldier még gyorsabban is tud futni -> nagyobbat ugrik -> igen, megy
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter #2853 üzenetére
Ja, Mei-vel próbáltam, annak nincs gyorsítója se.
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter #2851 üzenetére
Most kipróbáltam, működik, bár könnyü elrontani az ugrást.
-
saen
veterán
válasz
Németh Péter #2770 üzenetére
Van, igen, és rettentő rossz aránnyal váltja őket pénzre...
-
Madwe
nagyúr
válasz
Németh Péter #2766 üzenetére
Dobhat a gép olyat is ami már megvan, nem?
-
Telda
addikt
válasz
Németh Péter #2549 üzenetére
Az valóban jó lenne, ennek és is örülnék. Ha nem is 60 perc, de egy 20-30 perc is már bőven elegendő lenne.
-
kzolee216
senior tag
válasz
Németh Péter #2549 üzenetére
Akkor rosszul valasztottal. Irany doomozni.
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter #2545 üzenetére
Akkor te rossz játékot választottál..
-
torik
senior tag
válasz
Németh Péter #1993 üzenetére
Van, több is
[link]
-
sirszevenap
addikt
válasz
Németh Péter #1993 üzenetére
Őőőőő
Még a hideg is kirázott ettől az ötlettől!
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Németh Péter #1896 üzenetére
Lassan telik a két hét az biztos. A Doom még lekötne, de nincs fölös 33 euróm arra is. (g2a)
-
.LnB
titán
válasz
Németh Péter #1291 üzenetére
Privátba válaszolok nem itt offolok tovább inkább.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Németh Péter #1269 üzenetére
nemcsak McCree-nek hanem Soldier-nek is aimbot az ultija
-
warcat
veterán
válasz
Németh Péter #1267 üzenetére
Nehéz így leírás alapján,de talán ez lehetett: Mercy staffja két üzemmódban működik,a sárga sugár gyógyítja a célpontot,a kék meg a sebzését növeli.
Szóval simán lehet,hogy felgyógyította közben aztán meg már a sebzésnövelőt adagolta,ha az rajta van akkor stimmel hogy egy (fej)lövéstől halsz -
whitezo88
nagyúr
válasz
Németh Péter #1258 üzenetére
Roadhog ulti
-
k-adi
nagyúr
válasz
Németh Péter #1176 üzenetére
Rájöttem, hogy ha Tracernél folyamatosan nyomom az egér gombját, akkor folyamatosan lő .... ?
Minden hősnél van egy "hős infó", azt olvasd el mikor kiválasztod a karaktert és akkor nem ér meglepetésként, hogy pl. Tracer tud.... teleportálni.
-
saen
veterán
válasz
Németh Péter #1184 üzenetére
Köszi!
Nemrég volt egy olyan meccs amit nyertünk és én voltam a legtöbb kill-lel rendelkező
Sikerült némi fejlődést elérni reggel óta, persze van azért még bőven hová
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter #1178 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a team kill itt annyit jelent hogy a teljes ellenséges csapat meg lett ölve.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Németh Péter #1145 üzenetére
na de ez minden idők legjobb FPSe vagy kiégett a blizzard?
-
pohár
félisten
válasz
Németh Péter #1145 üzenetére
tényleg tud?
-
válasz
Németh Péter #1139 üzenetére
Elkelt
-
saen
veterán
válasz
Németh Péter #1126 üzenetére
Szerintem nincs pontos magyar szó rá, vagy legalábbis én még nem hallottam
-
tepenzed
őstag
válasz
Németh Péter #1119 üzenetére
ja, hogy te 29-én rendelted elő, akkor nem szoltam
-
tepenzed
őstag
válasz
Németh Péter #1115 üzenetére
reddit overwatchon van egy PSA.
amúgy nagyon szomorú vagyok, hogy csak péntek este érek haza
kimaradok a jóból
-
tepenzed
őstag
válasz
Németh Péter #1107 üzenetére
akinek eddig nem küldték, annak már nem is fogják, írták, hogy az írjon a supportnak
-
pohár
félisten
válasz
Németh Péter #1072 üzenetére
én a Media Marktnál rendeltem elő még a hét közepén gyorsan, hogy kapjak egy kis plusz bétát, de utána le is fogom mondani a rendelést, sajnos most anyagilag nem állok úgy
de remélem, hogy azért mostanában küldik majd a kódot
-
warcat
veterán
válasz
Németh Péter #1076 üzenetére
Az elég kései, a sor végére kerültél de szerintem bőven elintézik keddig - viszont nézegesd a spam/promóciós részt is mert esélyes,hogy oda kerül.
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter #1074 üzenetére
Ha tegnap vagy az előtt rendelted akkor kapnod kell majd nemsokára. Azt írták hogy lesz aki csak 2-án fogja megkapni. Ha ma akkor már nem fogsz.
-
zola09
aktív tag
válasz
Németh Péter #1072 üzenetére
Hol rendelted elő?
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Németh Péter #999 üzenetére
Elég szétszortan hevernek az információfoszlányok, úgyhogy összefoglalva:
-Május 3.-ig nincs béta, csak azoknak, akik kapnak meghívót. Mivel akiknek a véleményére kiváncsiak már úgyis tesztelik fél/egy éve, így a többiek bekerülése lottó alapon megy. Ha kapsz hozzáférést, aktívvá válik a battle.net Launcherben az Install gomb és jön e-mail is. A béta jelentkezést a battle.net webes felületén, az Account management->Games&Codes->Beta Profile Settings fül alatt találod.
-
Május 3.-tól 9.-ig nyílt béta teszt, azoknak, akik már április 29. előtt előrendelték a játékot (minden platformon). A különbözöő kulcsvásárló oldalakon vett licenszek nem biztos, hogy élhetnek a lehetőséggel.
-
Május 5.-tól 9.-ig azok is csatlakozhatnak, akik eddig nem kötelezték el magukat pénzügyileg (minden platformon). Ehhez nem kell béta jelentkezés.
-
Béta végén minden addig elért eredményt törölnek.
-
Megjelenés: május 24.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Németh Péter #999 üzenetére
Nem kaptál meghívást rá, így az open bétáig nem is fogsz tudni játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest