-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
-
sirszevenap
addikt
Juj valóban, reggel volt még!
(#9793) Jinxb1rd: Na ezt ne várd! Épp az ellenkezője! 5 Meccsből 3-ba a következők történtek:
- Attack Bastion Nepalon. Az csak a pláne, hogy lőni nem lőtt, csak szaladgált és aközben sem lőtt. Mikor többször kértük, hogy váltson a válasz ez volt: Im good! Oké , a @&*@& anyukád!Természetesen bukó, de éppenhogycsak. Mi lett volna ha nem 6V5 lett volna?
- Aztán Genji. Ugyan ez. Kísértetiesen hasonlított az előbb említett Bastionra. Kérleltük, semmi reakció. Egyszer csak round 3-ba.... Im good.. Egyszer sem ultizott.
-3. : Nem részletezem. Hanzo. Megörültünk mivel 35 órája volt benne compba. Egy ultit sem lőtt ki. Itt még volt egy Soldier is aki kilőtt egyet, afk, kilőtt egyet afk, Leave. Gondolom itt más gondok voltak.
-
Jinxb1rd
addikt
Pedig valós probléma a péntek estétől vasárnap estig tartó időtartam. Ilyenkor rengeteg a troll, meg a piás ember, akik simán felbosszantják a másikat, nem érdekli őket a loose.
A saját grafikonomon is jól látható, hogy általában ilyenkor esek le. Hétköznap este 5-ig, illetve este 10-11 után érdemes játszani, hétvégén meg max vasárnap este 10-től.
-
-
saen
veterán
Ma én is összehoztam -100 rangot, meg még jópáran itt a fórumból. Csúcspont az volt amikor a platinum srác hozta a silver barátját és ő volt a DPS, ráadásul Tracer. Amikor a végén szóltunk, hogy elég gyengus volt, akkor felháborodott, mert neki volt 5 elimje és ő volt az ász
Holnap majd jobban megy -
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Úgy hogy nem cover-ből játszottál Roadhogot és az enemy rajtad töltötte fel az ultiját?
Sokan úgy játszák Roadhog-ot, hogy mivel tudják magukat healelni, így bátrabban játszanak, úgy vannak vele, hogymindegy hogy mennyi sebzést kapnak. Ezek tipik leállnak a csatatér közepén low hp-val hp-t tölteni, ami mint tudjuk, majdnem semmire nem jó az enemy ultijának töltésén kívül.
-
-
0karmacoma0
senior tag
Mint írtam én se vágnám máglyára ezeket az embereket, csak kilépek időben, mielőtt rámegy pár perc az életemből egy ilyen meccsre. Szimplán kíváncsi voltam mi ebben a jó. Az viszont dühít mikor sunyin bepickel egy tankot/supportot aztán uccsó pillanatban vált ezekre. Ilyenkor már nyilván nem lép ki az ember, de végigszenvedni ezeket az életet is kiöli belőlem. Főleg ha KOTH-en kell néznem ahogy 2-3 meccsen keresztül próbál eltalálni valakit.
-
leviske
veterán
lesz mögötte, mégpedig elvileg olyan formában, hogy sokkal finomabb eloszlás legyen, mint jelenleg.
a tier szintek csak azért lesznek, hogy azzal azonosítsa magát a játékos és ne a kapott skillel, aminek az a dolga, hogy folyton változzon picit.
MÁS: komolyan egyszerre jön az új map és a season 2? örültem volna, ha előbb valamennyire ki lehet ismerni a pályát. bár gondolom lesz rá brawl, de akkor is.
-
knoxhu
senior tag
Én nem hisztitek, csupán arra bátorítom a kedves olvasót, hogy mielőtt valami sületlenséggel égeti magát, inkább tanulmányozza a korábbi hozzászólásokat / hozzászólásaimat a témában. Ezzel a logikus ám de igen kiszámíthatatlan lépéssel, könnyedén el lehet kerülni a topik szemetelését.
-
törölt tag
"Arról nem is beszélve, hogy a te csapatodban a nagy számok törvénye alapján kevesebb kell legyen a casual / rossz játékos, mivel te ott vagy." Pontosan. Ha meg duózol valakivel, még jobb az esély. Aztán valahogy mégis veszít az ember, mert lehet, hogy mégsem olyan jó, mint amilyennek gondolja magát.
Olvastam egy olyan tanulmányt, aminek az volt az eredménye, hogy a valamilyen területen jobb képességgel rendelkezők rendszeresen alulbecsülik magukat, míg a gyengébb képességekkel rendelkezők felülbecsülik. Pókerezem, és ezt rendszeresen tapasztalom, hogy mindig a leggyengébb játékosok írják, hogy mennyire rossz vagyok és szerencsés, csak csal az rng, miközben minden 3. leosztásban olyan hajmeresztő dolgokat csinálnak, hogy a fejemet fogom.
Nem véletlenül mondják, hogy minél többet tudsz, annál inkább rájössz, hogy mennyire keveset is tudsz valójában.
-
Edem05
őstag
Nincs semmi, lehet így is. De mint mondtam én is inkább már a kalapossal megyek.
(#5015) Ellia: Pach előtt én szinte csak Pharah-val mentem, ha volt Widow és Soldier az ellenséges csapatban akkor sem volt sok esélyem, de megpróbáltam érvényesülni. Ha nem ment váltottam másra. Most már meg sem próbálom elsőre bepickelni Pharah-t mert tuti van egy McCree a másik csapatban is. Az meg 2-3 golyóból leszed azt kampó.
-
pachito
őstag
A-t valóban egyszerű beszedni, 2. pontot viszont...eleve az egyik oldalról nem tud minden karakter támadni, csak akinek van dash/jump, front bejáratra minden rálát és övék a magaslati előny, marad a jobb oldal, amit ezek után nem olyan nehéz bevédeni, kell egy csipa/pharah szembe és mehet a spam.
-
.LnB
titán
Egyszerű, szórakozni akarsz? Vagy nyerni? Engem a győzelem szórakoztat szóval sokat Mercy-zek randomokkal. Meg is van az eredménye. örömbódöttá'
Mondjuk, alapjáraton supportnak indultam, élvezem is, van is benne kihívás. Csak néha beficcen egy egy "lagzilajcsi" Reaperkedés.
-
saen
veterán
Én most kezdem el azt, hogy azt választok ami érdekel.
Gyakorolni gép ellen nincs értelme, teljesen más világ. Ott pl Bastion a legerősebb hős, mert vakon belemennek a tűzvonalba, minden egyes alkalommal. Emberek ellen ez még a hülyék esetében sincs így. Ma is játszottunk premade-et, de egy idő után rájöttem, hogy mindenki csak szórakozni akar, elkezdtem én is kedv szerint választani. Egyébként ha látom, hogy valaki nyerni akar akkor beszállok én is, de őszintén, hol lehet gyakorolni? Szerintem csak a quick game-ben van értelme. -
prokxy
veterán
Nem 1x lettem már elutasítva, nem 1x lett semmi válasz, kicsit ciki már, mert azt sem akarja az ember, h tolakodó legyen. Emiatt...
Tehát akkor:
Keresek magam mellé, átlag este 8-as kezdéssel, TS-sel, minimum 5 embert. Szint, tudás tökmind1, játszunk, mókázunk, ha lehet nyerjünk.
Vannak itt olyanok, akik vér komolyan veszik, esport álom és társai (NP ezzel), meg húh, ha a mittudomén melyik karival nem tudsz felugrani a kesztyűtartó tetejére, akkor már szar vagy típusú emberek, azok kíméljenek, köszönöm! -
pachito
őstag
Valóban nincs sok lövésem
Ezzel csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy nekem, egyszerű dolgozó parasztként nem sok befolyásom van a dolgok felett e tekintetben.
demerion: a kommented csak úgy bűzlik a kénkőtől
HáGé: egyetértek, csak szerettem volna nagyjából semleges maradni.
ÉS HOL VAN A MULTI-QUOTE? Elég zavaró ez már...
-
0karmacoma0
senior tag
Na az tuti.
Mi ketten játszunk haverral a legtöbbször, és gyakran maradunk úgy, hogy mi viszünk Lucio + Winstont king of the hill-re, vagy Reinhard+Winstont tologatásra, ha nyerni is akarunk, és mei egy az egyben countereli a tankokat. Főleg Winstonnal idegesítő, mert minimum el kell ugranod, de inkább a fagyhalál a jellemzőbb.Amúgy elég beteg, hogy jelenleg Symmetra a legjobb wr-el rendelkező hero. Nekem is 75% fölötti wr-em van vele. A def küldetéseket majdhogynem egyedül hozza le pubban.
-
Edem05
őstag
-
-
saen
veterán
Abszolút egyetértek.
Néztem hétvégén a profikat, olyan playeket meg összejátszást én még itt nem láttam és nem csak azért, mert nekem nem megy. Napi néhány óra játékkal ez a különbség sose lesz behozva, egyszerűen lehetetlen. Szóval a játékban mindig lesz nálunk jobb csapat, ezt el kell fogadni. Mondom ezt úgy, hogy én is nyerni szeretek és mindent megteszek, hogy ez sikerüljön. Természetesen sok hibával játszom és csinálok hülyeségeket, de a lényeg az, hogy ebből tanuljon az ember és fejlődjön.
-
.LnB
titán
-A ki hibázott téma nagyon kényes. Én pár év wow raidelés alatt megtanultam, hogy a kritikát meg kell fogadni. És tűrni kell. Ennek ellenére nem szokásom kiborulni (nyilvánosan
). Kétszer fordult elő (egyszer véletlen), hogy valakinek mondtam ilyesmit.
-A stratégiák amiket felvázoltam általánosak, ezek az alapok. Pl ha megnézed a legutóbbi versenyt ott is rendszeresen előjönnek. Ezeket kellene elsajátítani aztán a szituációkhoz alakítani. És igen, a profiktól kell lesni mert hiába nem megy elsőre flottul minden, az irányt ők diktálják. Mi annyit alakítsunk rajta amit az egyéni stílusok megkövetelnek. De (pl.) ez nem azt jelenti, hogy Soldierrel előremegyek egyedül meghalni. Abba semmi egyéniség nincs.(#2615) Mister_X Kisebbségben, de nem egyedül. Nem is értem a többséget, hogy miért olyan nehéz kicsit odatenni magunkat és megpróbálni komolyabban venni. Pont azért írtam le elég terjedelmesen, hogy én hogy gondolom, hogy találjak társakat. És szombaton valami megcsillant. Mert játszottunk pár igen durva meccset egymás után.
Nyugi tudok veszíteni. Játszottam már világszintű játékosokkal és megtanultam. A kelleténél jobban is. -
warcat
veterán
Annyi kb a droprate de persze vannak peches szériák, nekem a 15. vagy 16. ládában volt az első,azóta esett még kettő vagy 3.De igazából lényegtelen,ha azok esnek, amik nem érdekelnek
Ki van ez találva,hogy elcsábítsanak egy kis pénzköltésre (5-10 eurón nem sokat gondolkodnak nyugatabbra,legalábbis kevesebbet mint mi).
-
BandiHUN
veterán
Én is jövök majd,de nekem ez túl sok egy TF3-ért...majd később.
Nem mondom,hogy ezt is ingyenes modellel kellett volna,de egy multi játékért,ami ennyire koppincs,mégha szép és jó is,ennyi pénzt...Felét simán adnám érte.Bár a Doomba várósan ölt pénz megmaradt,mert nulla a multi,de akkorse jó biznisz ez most.És remélhetőleg az élettartama se lesz olyan kevés,mint egy átlag játéknak.Videókat megnéztem,gyors TF2,az extrák miatt sok káosszal nyakon öntve és kész.Nem látom az újítást.Ugyanúgy tolják a cartot,a nyilas nyomja,mintha egy TF2-es sniper videót néznék...ninjázni majdnem olyan,mint egy TF2-es kém videó...akkora koppincs az egész....bocs,ha kritikának veszik a nagy fanok.Mondjuk nem mindegy,hogy van,akinek van felesleges 11-13 ezre egy klónra,vagy nincs,mert üvölt a copy-paste...
Viszont 2016-ban eddig multiilag tényleg ez még a legnyerőbb.Bár jön majd a BF1,de az még soká lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest