Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
M^xx
aktív tag
válasz
MK VII
üzenetére
Valamit kezdeni kellene ezzel, nagyon idegesítő a pharamercy páros. A mercy ultiról nem is beszélve, kicsit frusztráló mikor a mi csapatunkban nincs mercy az ellenfelébe pedig van. Legalább ne írná ki neki mikor mennyi embert tud feléleszteni, kicsit túlzásnak tartom a megbújó mercyt arra várva mikor hal le a team és ha a számláló 2 fölé megy jön a res. Legalább ott kéne lennie és a szemére hagyatkozva döntést hozni és akkor reselni.
-
saen
veterán
Új rekord, 6 leaver zsinórban comp-on
Szerencsére 5 elmaradt emiatt, a hatodik meg az ellenfélnél volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MK VII
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
Igazad van.. Nem fogalmaztam pontosan.
Ma magamhoz képest viszonylag sokat játszottam Mercy-vel... Mivel nehezen tudok elszakadni a Soldier énemtől ezért sokszor battle Mercy-ztem.
Meglepően jól lehet vele darálni is.. Természetesen nem az az erőssége, de bizonyos helyzetekben sokszor jól jön.. 
-
MK VII
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen.. Én is előbb Mercy-re szoktam menni... Viszont ugye ahogy healeli Pharat úgy saját magát is szóval szinte ugyan olyan nehéz kiszedni Mercy-t mint Phara-t... Nehéz ügy ez a Pharah-Mercy páros.. Sokszor két ember kell hozzá, hogy le lehessen kapni őket, de nem feltétlenül éri meg a csapatból két embernek rájuk menni... Maximum akkor, ha az ellenféltől épp 2-3-an meghaltak.. De a fene sem nézi sokszor darálás közben, hogy épp ki hol van, él-e vagy hal-e. Mész aztán adod neki.

-
AD4MINATOR
nagyúr
Én azt vettem észre hogy nagyon sokan azt a hibát követik el, hogy Pharat támadják Mercy helyett... Így meg ugye lényegében ingyen ultit kap Mercy idővel...
Ha látod, hogy PharaMercy van és látod a zöld,kék csíkot Phara seggében DE a mercyt nem, akkor nem is érdemes támadni, mert csak beaggrozod úgymond. Olyankor én megpróbálok sunyítani vagy mögéjük, melléjük kerülni, megtalálni mercyt ha nem látható. -
BaLee
addikt
válasz
MK VII
üzenetére
Pont most lett vége egy ugyanilyen meccsemnek...
Soldierrel voltam, esélytelennek tűnt leszedni Pharat a folyamatos Mercy heal miatt, de Mercyt sem tudtam lelőni, mert közel kerülni sem tudtam. Kaptam néha az osztást, hogy szedjem már le. Elnyomtam 3 ultit nagyrészt rájuk, akkor azért haltak, 3-4x sikerült leszednem a párost vagy legalább Phara-t. Simán betolták a payloadot, egyszerre jöttek a gz Soldier meg hasonló beírások. Beírtam nekik hogy próbálják meg akkor ők leszedni ezt a párost bármilyen segítség nélkül. Na, nem is kapkodtam a pick-el, a legnagyobb hangú pickelte előlem, hogy majd ő megmutatja. Hát jött a szokásos forgatókönyv, szívtunk ahogy kell, nagyszájú barátom talán 1x tudta leszedni, max 2, itt már csendben volt, majd a meccs végén ő lépett ki elsőnek...
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem kiesett a hanzo, genji, mei event skin (egyikkel se nagyon játszok), egy csomó eventes tánc, illetve megvettem a symmetra skint. Ez a termés jelenleg.
-
Bazsi1987
őstag
Nekem 28 ládábol egy régi mei legend meg most utoljára a lucio skin amit akartam nagyon😊
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
DJGABI
üzenetére
Én meg most kinyitottam újra a Bastion új skint.
Egymás után 2x az új Orisa skin, most meg újra a Bastiont... Hihetetlen mennyire szar ez a lootbox open rate. Most vagy direkt szivatják a népet hogy többet játsszon és megvegye aranyból ami kell neki vagy tényleg ilyen fos a kód -
Pedro78
senior tag
Ha van kedvetek felvehettek, bar en most majdnem letoroltem a jatekot, az utolso boxnyitas ota (kepet lasd lejjebb) s2-ben 2000 korul voltam, most sikerult 1300-ra bedobnia a rendszernek. :s Proba szerencs, hatha kijutunk

-
Lokids
addikt
válasz
MK VII
üzenetére
Legutolsó gameben egy reaper volt olyan f@sznoob, hogy egyszerűen nem volt hajlandó váltani. ellenban phara simán kiszedte mindíg, és nem volt hajlandó dps-t váltani, hogy leszedje. Zen-el kellett megpróbálnom, sajnos elég kevés sikerrel. És még neki állt feljebb. Az ilyen gyökereket addig ütném még mozognak.
-
brumi1024
veterán
válasz
ADAM1337
üzenetére
Pedig pont jól próbált korrigálni a játék, nem talált 4300 körüli SR-es six stacket így azzal akarta ezt korrigálni, hogy egy 150-nel magasabb SR-rel rendelkező csapatot hozott ellenük (azért 150 SR különbség az átlagban ezen a szinten nem kevés). Arról már nem tud (és nem is tudhat), hogy az adott six stack a jelenlegi legjobb pro csapat. Ez ugye nem jelentkezik az MMR-jukban, mert az esetek nagy részében custom game-eket játszanak a prok, meglepő lenne, ha HarryHook, Taimou és Cocco kevesebb játékórával rendelkezne, mint én.
Tehát lehet szidni a matchmakinget, de szerintem hamar elég jó pozíciót tölthetnél be a Blizzardnál, ha adnál egy algoritmust, ami ezt kezeli, tetszőleges időpontban, valószínűségi függvényekkel jellemezhető felhasználóbázisra, kellően rövid idő alatt, 10 alkalomból 10-szer. Néha érdemes belegondolni a másik oldal kihívásaiba is.
-
MK VII
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Srácok...
Most már tudom miről beszéltetek mikor a sok retard szóba került Competitive kapcsán...
Ehcenwald védők voltunk..
Mindenki szépen választott... Én jöttem Soldierrel...
Gyönyörűen ment a meccs egy darabig aztán elkezdtek hullani csapattagjaim meg persze én is és nekem ugrottak..
Tudni kell, hogy, ha pharah van az ellenfél csapatában akkor én mindig rámegyek Soldierrel... Most sem történt ez másképp, de képtelenség volt leszedni, mert Mercy folyamatosan rá volt tapadva.
Szóval elkezdtek osztani, hogy Soldier kill pharah.. De már ilyen flood szerűen.. Ennyit lehetett látni Team chaetben..
Közben velem voltak elfoglalva, hogy miért nem szedem ki Pharah-t, annyira, hogy közben szépen betolta payloadot az ellenség szinte úgy, mintha ott sem lettünk volna... Enyire retardak sokan, hogy nem esik le nekik, ha Mercy rá van tapadva Pharah-ra akkor az isten sem szedi le az égből?
Komolyan ez kell? Mondjuk tipikus... Mindenki mással foglalkoznak csak a saját játékukkal nem... -
pohár
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
meglett az első win is, kaptam 45 pontot érte

bár lehet azért, mert Nepalon Junkrattel mocsok módon lehet aprítani, már csak egy kis figyelemelterelés kellett a csapattól, hogy tudjam szórni az áldást állat módjára

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
MK VII
üzenetére
az igen.. nekem 5w-5l -al rakott be kicsivel feletted pedig 2000 fölött zártam előző szezont

(#12077) pohár válasza: eleinte nehéz lesz, nekem is hozzá kellett szokni a sok noobhoz mert maguktól nem váltanak hőst, neked kell alkalmazkodni.... azóta már 1700ról felmentem 2300-ra, itt már azért érezhetően jobbak a meccsek és jobban hajlandóak a kompromisszumra is.
Igazából a legalja ligában is kihívás a nyerés, mert mindig alkalmazkodni kell az adott helyzethez&noobokhoz ami sokszor nehéz... Másféle kihívás ez

-
Pedro78
senior tag

-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nyomhatjuk még, ebben a szezonban többet tervezek játszani. A McCree-re meg kiváncsi vagyok.

Más: Ha ma csak egy GM meccset néztek meg, akkor ez legyen az. Normál comp meccs, az egyik oldalon csupa top 500-as illető, a másikon EnVyUs csak EFFECT helyett Seagull van. Egyrészt mókás, ahogy végigtrollkodja az Envy a meccset, másrészt a másik csapat is meglepődött, hogy mennyire nem tudtak megmozdulni. A calloutok külön viccesek.
Pharah az orruk előtt repked: "Nincs már Pharah-t, már 3 dps-ük van." - "Van Pharah-juk" - "Ja nincs már Zarya-juk, Zarya-t mondtam." - "Pharah-t mondtál" - "Ohh, Zarya, asszem. Balszerencsém volt.". Tracer a pálya szélén flankel: "Tracer a bal oldalán a...a helynek." 
-
pohár
félisten
jézus fasza... Volskaya attackra hoznak Hanzot 6 óra playtime-mal, meg Junkratet 21 perccel... az ilyen köcsögök miatt volt a lose-ok nagyobb része, kíváncsi vagyok, hogy hova sorol be a játék ezek után

-
MK VII
veterán
Na mondom letolom a rankedet, ott egye meg a fene, most végeztem.
8lose 2 win 1614 SR...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
brumi1024
üzenetére
Simán játszhatnál többet rankedet, mert amit láttam, azt jól toltad. Roadhog/pharah
Tippre kis munkával meglehetne a diamond is, bár ha játszunk még, akkor tudom biztosra megállapítani
Én már kimostam az egérpadot, lehet készülni, hogy Mcree visszatér! (Anubisra viszont reaperként
) -
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Season 3 - 58.3 %
Season 4 - 40 %
Season 5 - 50 %Quick - 50.1 % (ez kb 2000 meccs, így elég pontos).
(#12058) MK VII, (#12059) Jinxb1rd, (#12063) ADAM1337: Köszi

(#12066) Jinxb1rd: Ez igaz, az előző szezonban az utolsó két nap játszottam le 15 meccset, aminek a vége 6w - 9l lett, ez 40 %-os winrate és olyan 40 ponttal magasabban végeztem, mint a besorolás. Most az 5w - 5l-es besorolók 100 ponttal az előző szezonvégi eredmény fölé raktak. Valószínűleg kellett az előző szezonnál, hogy nem trollkodtam el az olyan meccseket, ahol a csapattárs attackTorb nagy erőkkel védte az spawnunkat.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Igazából innen lehet jól látni, hogy a matchmaking pontozó rendszere jól működik:
Annak ellenére, hogy 50% a win-lose arány, mégis az első szezonban 400 ponttal magasabban zártam, mint ahol kezdtem. Miért? Mert ha jól játszol, az enemy hősét és a globális hősök átlagát is felülteljesíted az adott hősöddel, akkor többet kapsz win-ért és vesztésnél kevesebbet von le. Így az 50% megtartása véget előbb-utóbb oda kerülsz, ahol a helyed van.
Szóval így lebukva 2700-ra játszottam egyet normálisan mcree main-nel, nyertünk és rengeteg pontot is kaptam. Tracerrel viszont tilted is voltam, plusz counterek ellenére is maradtam tracer folyamatosan, ami azt eredményezte, hogy kimaxolt csíkjaimból a linkelt statjaim átlagos, itt-ott magasabb, de inkább alacsonyabbak lettek.
-
pohár
félisten
válasz
errorcode06
üzenetére
nekem eddig valami 6l/2w a ranked besorolásos állásom, geciszarul ment eddig... abba is hagyom a picsába, ha bedob gold alá

-
errorcode06
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Teljesen jó. Legalább valakinek megvan...
pohár: 2700 körül hagytam abba előző szezonban. Nagyjából ott ahol Jinx.
Letoltam a besorolót, 7w/3l, és 1630-ba dobott. Sikerélményt akar adni a shitzárd?
Hát kösz, de ha olyan balf... kapok akik nem mennek be a pontra miközben az üres, én ott már nem tudok többet tenni. Háromszor is eljátszották hogy 4 v 1 ben inkább ölni mentek mint pontra objectivre.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Season 3 - 51,5%
Season 4 - 50,5%
Season 5 - 46,6% (de csak mert elkezdtem tracerrel játszani, gyakorolni
) -
errorcode06
őstag
Mai mérleg: 20 meccs, 5 win. Tisztán látom az 50% winrateet...
-
Lokids
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
CTF csak olyan gamekben működik jól, mint a Quake, vagy az UT.
-
MK VII
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
Competitive-ben is olyan játékmód van mint Quick Play-en nem? Területszerző/foglaló/megtartó, 3 pontig menő darálás... Na erre gondolok..
Egyetlen egy meccsen voltam Compban az előző hozzászólásomban leírtam, hogy miként sikerült... Nem dobott ki, nem lettek krixkraxok, szóval végigment szépen a meccs.
(#12052) torik
Ízlések és pofonok...
Mostanában kezdtem lemondani az egész játékról míg el nem kezdtem játszani CTF-el.. Azóta mintha kicseréltek volna... Nem idegeskedek, nem húzom fel magam. Végre egy játékmód ami fekszik és élvezem is..
Változatos. Azt csinálsz ami jól esik.. Ha kell védesz, ha kell támadsz, ha kell viszed a zászlót..
Nem az a darálás, meg mindenki mindenkinek nekiugrik mint QP-ben meg a többi játékmódban, sokkal változatosabb .
Az elején mikor elkezdtem vele játszani még nem is annyira tetszett, meg sok volt a draw, de ahogy belejöttem egyre többet nyerek már, sokkal kevesebb a lose meg a draw is... Szóval részemről lehetne akár csak CTF az egész OW..
-
torik
senior tag
válasz
KisTücsök
üzenetére
CTF rankeden, na akkor vágnék eret
akárhányszor beléptem CTF módra vagy stomp, vagy döntetlen lett a vége. Nagyon kevésszer volt hogy tényleg jó meccset toltunk, de ahogy észrevettem ez az egész arcade módra ez jellemző (kivéve 3v3 de az is csak ha hárman megvagyunk rá). -
MK VII
veterán
válasz
Lokids
üzenetére
Nekem még a ranked előttem van. Egyik nap csatlakoztam egy csapathoz Arcade-ban...
Aztán vége lett a meccsnek és utána nem indított semmit a a főkolompos... Picit kiugrottam a konyhába aztán mire beértem a Competitive elején találtam magam a csapattal... Még, jó, hogy nem is lett megbeszélve, hogy oda mennek baszki.. Természetesen buktuk is.. Szóval az első meccsem lose... Majd valamelyik nap megpróbálom lenyomni egyedül... Sajnos haverok akikkel néha játszok nem akarnak Compozni szóval magamra kell maradjak.
Nem tudom, de mostanában divat lett nem Competitive-ezni... Bárkit megkérdezek csak az elutasítást kapom... Szóval így nehéz is összeszedni egy csapatot.
Tényleg, ha már így "összejöttünk" felvehetnél.. MKVII#21708
De bent van az összefoglalóban is. -
MK VII
veterán
válasz
Lokids
üzenetére
Különben meg, gondolom te sem egy összeszokott bandával tolod hanem szólóban random playerekkel..
Na akkor vannak ilyen szar winrate-ek.
Nagy skill, ha van egy csapatod akiknek minden rezzenését ismered és félszavakból is tudod ki mit fog csinálni...
Én mikor kezdtem, akkor Arrow segített meg Brumival játszottam, egy két meccset, de aztán lemorzsolódtam, mert nem fogott meg annyira a játék... Azóta nincs csapat akikkel tudnék játszani és ismeretlen emberek faszságaira kell hagyatkoznom... Szóval ez egy ilyen játék...
Szeretném, ha lennének haverok akikkel összejövünk aztán toljuk, akkor talán több kedvem is lenne hozzá..
Egy-két cimbi van akikkel manapság játszok, de összességében max. ketten, hárman vagyunk egy csapatban... Az meg a semmivel egyenlő kb...Szóval ne is várj, jobb winrate-et, ha egyedül játszol.
-
Lokids
addikt
Na megnéztem a statisztikát. 64 játékból 27-et nyertem.
Méghogy közelítenie kellne az 50%-hoz... na persze... -
MK VII
veterán
Nincs tervben, hogy Compban lecserélik a QP módot mondjuk, CTF-re?

Vagy betehetnének oda is más játékmódot.
Feláll a szőr a hátamon a QP-től komolyan mondom... Annál frusztrálóbb és idegesítőbb játékmód talán nincs is. -
Lokids
addikt
Az arcade módban nyerni kell a ládáért? Mert játszottam most egy 1v1-et, és nem adta meg. De semmi kedvem azokkal szenvedni.
-
torik
senior tag
Emlékeztek még a kínai bootleg változatra? Megjelent

-
MK VII
veterán
-
cattus
addikt
Nemrég megvettem én is a játékot. Eddig inkább csak QP-t meg Arcade-ot toltam, a Comp-hoz inkább megvárom a következő szezont. Viszont 1v1-ben a velem egy szinten lévőket eléggé alázom.

Tegnap meg kreatívkodtam kicsit és csináltam egy ilyet:
-
MK VII
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bizony... Én is csípem őket.. Jó lett ez a videó is

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
ez poén
én nagyon bírom az Overwatch Voice actor csapatát, sokat hülyülnek (viszont sajna kimaradt jó pár hős tánca még
junk, hanzo, stb) -
freeknight
őstag
Kellemes szombat délutáni videó:
A szinkronhangok eltáncolják a karaktereik emote-ait
-
MK VII
veterán
Na.. Kiesett a Genji skin...
Még jó, hogy kb 5 percet játszottam vele összesen.
Bár nagyon jól néz ki.
-
Jinxb1rd
addikt
Hétvége van.
Tegnap én is csak folyamat vesztettem, valahol 2700-nál vagyok. Mondjuk tény, hogy tilt állapotban nem kellene játszani.

-
torik
senior tag
Magyar idő szerint mikor ér véget az event?
-
brumi1024
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
1098.
-
MK VII
veterán
No.. Csatlakoznék most egy picit az elégedetlenkedők közé.

Szóval... Valaki, ha tud adjon magyarázatot nekem erre...
Reggel 10 CTF meccsből 9 win 1 draw.
Most este 10-ből 10 lose...
Reggel a legszarabb karakteremmel is tudtam nyerni, most a main karakteremmel sem tudok szinte megmozdulni a pályán és egy skulóktól halok...
Reggel száz feletti szintűek ellen simán nyertünk..
Most este 13-as, 22-es, 38-as, 60-as szintűek úgy elpicsáznak, hogy köpni nyelni nem tudtunk, ilyesmi felállásban.
Konkrétan ezt a csapatunkat úgy picsázták el, hogy az ellenfélnek nem volt 100-as szintű játékosa sem.
Nem hinném, hogy fél nap alatt elfelejtenék játszani... -
KisTücsök
addikt
Nem hiszem el, hogy mindig egy meccs kéne a season high-hoz, és pont akkor jön a vereség. Ráadásul olyan értelmetlen vereségek... Szezon kezdete óta 60-70 ponton belül ingázok. Már vagy 10x meglehetett volna.

___Lokids: 20%? Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz.
-
Lokids
addikt
Ez a Season valami mocsok. Nem tudom mi van, de egyszerűen nem bírok nyerni. Oké van a lose streak meg hasonlók, de lejátszottam legalább 100 gamet és nincs szerintem 20%-os winratem se. Ez azért eléggé kiakaszt. Lassan 1700 alá esem. Oké, hogy már nem vagyok a régi UT huszár, hogy a légy f@szát is kilőjem a pálya másik végéről, de ez azért durva, hogy szinte csak vereség van. Ráadásul mindíg beledöngölnek a földbe. Közel sem egy erős a team.
-
saen
veterán
válasz
MK VII
üzenetére
Én túl vagyok a napi adagon. Persze semmi jó nem esett, cserébe az utolsó comp meccs keserű szájízzel ért véget. Oasis-on játszottunk, első két körben stompoltunk, majd a harmadikban egy szoros menetben kikaptunk. Ekkor a csapat összeveszett és elkezdtek trollkodni, simán 2-3-ra kikaptunk innentől... Imádom amikor megnyert meccset dobunk el... Mindegy, gyakorlásnak jó volt...
-
MK VII
veterán
Mi ez a nagy csend? Minden ki farmol?

Nemsokára én is.
-
torik
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
brumi1024
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Persze és jó, csak meglepő a tény, hogy eljutott ide. #1 Tracer volt elég sokáig.
-
torik
senior tag
Ejj, kinn ültök a szabadban amikor kockulhatnátok..

-
MK VII
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Ohh... Igazad van.. Nem is figyeltem...

Most egy boxból két legendary Emote.. Pharah meg Lucio..
Alakul ez... Tetszene, ha mindig dupla exp lenne.
-
Hunbeast87
senior tag
-
freeknight
őstag
Annak örülnék, ha lenne summer games, akkor még nem játszottam, de van pár skin (pl a dva), ami nagyon kéne onnan. Csak sajnos egyáltalán nem biztos, hogy lesz megint.
Én február-március óta játszom kb, eddig azt figyeltem meg, hogy az eventek alatt nagyon felmennek nálam a droprate-ek, de az is igaz, hogy amúgy sem rossz, mert ahhoz képest, hogy még csak 94-es vagyok, szinte az összes karakterre van már arany skinem (genjire pl kettő kivételével az összes megvan, bár minek, mert nem használom
)Jinxb1rd: szerintem lehet hétvégén is jókat játszani, éjfél után, mikor a fogyatékosoknak anyu lövi a pizsit
. De volt már, hogy hajnal 3-kor játszottam egy kb 10-12 éves héliumhangú gyerekkel, az ilyennek az apja helyében olyan pofont meg gépeltiltást levernék. Nem értem.MK VII: azért valljuk be, ez se rossz, több száz ládát nyitottam már, de még soha nem volt olyan, hogy egyből 2 arany skin esett volna

-
saen
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Droprate-ek nagyon furák. Nekem pl tavaly játék indulás után überpechesen adta a legendeket, vagyis egyeltalán nem adta. Aztán jött a Summer games, ott végig három ládánként legend, túlzás nélkül. Azóta meg minden event más, vannak ahol nagyon jól dobják, vannak ahol pocsékul. Ez most a nagyon vacak megint, illetve az előző se volt igazi. Summer gamesnél meg majd jönnek a duplicate-ek

-
Jinxb1rd
addikt
Kár, hogy olyankor duplázódik meg az xp, amikor az értelmi fogyatékosok száma is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerencsére 5 elmaradt emiatt, a hatodik meg az ellenfélnél volt ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egymás után 2x az új Orisa skin, most meg újra a Bastiont... Hihetetlen mennyire szar ez a lootbox open rate. Most vagy direkt szivatják a népet hogy többet játsszon és megvegye aranyból ami kell neki vagy tényleg ilyen fos a kód

+5€

TBT