- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
tepenzed #16059 üzenetére
Én tényleg nem értem, hol vagyunk az őskorba? Aztán meg megy a sírás, hogy pusztul a playerbase. Nem tudják a vásárlókat kiszolgálni, ez 2022-ben már röhej kategória. Lehet tőlem, DDOS meg Greta Thunberg, nem hat meg.
Gomez86: Ja, tegnap óta dolgoznak rajta.. Engem meg az egész csapatot már biztos kirúgtak volna a munkahelyemről ha ilyeneket engednénk.
-
Hannibhál
őstag
-
oxox
addikt
válasz
tepenzed #11216 üzenetére
akkor mesélj melyik topicból is ismersz még a horgászon kivül??? merthogy az irod megismertél már pár topicban....és ha azzal jösz, hogy starcraft topicban azt mertem irni, hogy csökken a szinvonal, most szólok, hogy közel 10.000 játékot letoltam, van némi véleményem/ismeretem a játékról, vagy arról sem alkothatok véleményt?
csak és kizárólag blizz játékokkal játszok jelenleg (4-el egész pontosan, tegnap is toltam sc, tegnap előtt kicsit diot, hearthstone-t meg minden nap), heroes minden percét utálom.
ha heroes olyan jó játék lenne nem haldokolna, nem próbálnák igy életben tartani, és nem mondanák a többiek akik játszották, hogy lassan vége.
tavaly augusztus óta nem szóltál hozzá a topichoz, és pont most, pont az én kommentemre kellett reagálnod? mesélj még, hogy ez nem szemészelyeskedés, a stilusról nem is beszélve....vegyél kicsit vissza pls.
szvsz
-
oxox
addikt
válasz
tepenzed #11195 üzenetére
vicc vagy komolyan mondom...szvsz egy vicc
a többiek kedvéért, a csávó úgy látom a horgász topicból követett ide, hogy kicsit oltson...
ohh bocs, tavaly augusztusban volt az utolsó ow hozzászólása, de biztosan aktivan olvassa a topicot, és egy másik játékért olt...úgy látszik felvett kedvencek közé
story
horgász topicba beirtam, hogy én nem fogok halat visszaengedni (most akarom elkedzeni a pecát), amig nem lesz otthon tele a frigo, és a rokonoké sem...persze közelenség lettem (mert ott a tömegek sporthorgászok, némileg kiforgatták a mondandómat....szvsz a fele csak álszenteskedik, ill próbáltam megvédeni MK VII-et, mert őt meg kikezdték, mert felrakott a fogásáról néhány képet amin volt némi vér is a még egyben lévő halon....ohhhjaj szegény hal.....én meg beirtam, hogy a hal feldolgozás is része a pecának.
szóval nem szeretnek ott...onnan követ a gyerek...jahh kiegészités, hiába irtam, hogy természetesen a szabályokat betartom, és úgy értettem az nem nagyon érdekelt senkit.tepenzed
szvsz a heroes egy fos...remélem igy elfogadod, mondom ezt úgy, hogy végigszenvedtem anno genji skiért a 10 játékot (amiben volt néhány órás kör is, ill. azóta megcsináltam a 2x5 játékot). Akikkel játszottam (és ők játszották korábban huzamosabb ideig, azok szerint is halálra van itélve, és nem azért mert olyan jó a játék)személyeskedés
Amúgy meg ha majd bemegyek a heroes topicba is ott irom, hogy egy fos, akkor kezdjél oltogatni, addig szakadj le rólam kispajtás, mert most visszanyalt a fagyi, és itt magadat járatod le. (jópár emberrel vagyok itt napi kapcsolatban, jó kapcsolatban, nagyon sokkukkal játszottam korábban, valakit már személyesen is ismerek...., és senkivel sem váltam el haraggal). -
sirszevenap
addikt
válasz
Részben igazad van, részben nem. Én is szoktam védeni azokat a játékokat amik tényleg nem ütik a mércét nagyon sok ember számára, de nekem tetszik és rosszul esik, hogy fikázzák. No de a hangnemedet kicsit válogasd meg. Azért merem ezt mondani, mert én Ox-al rohadt sokat OW-ztam / zok és elég korrekt és rendes gyerek. Ha neki nem tetszik, hát nem tetszik. De a mondanivalódat kulturáltabban is közölhetted volna vele, mivel ez így elég támadó és személyeskedő. Egy játék miatt ne "alázzuk" már a másikat.
De ha érdekel a véleményem, 500 óra dota után azt tudom mondani, hogy ez a HOTS egy végtelenségig lebutított MoBA , amit képtelen vagyok élvezni, ha benne van Genji ha nincs. Egyszerűen nincs meg az ami a kategória királyait azzá teszik amik.
Ez a HOTS utálat koránt sem divatból van, hisz Blizz gém, inkább Isteníteni divat a játékaikat. Amikor a Blizzard játékára ennyire negatív a visszajelzés és érezhetően az OW-s társaságot akarják belecsábítani , akkor ott már valami baj van. Ha jól futna a szekér és úgy lennének ezek a csálendzsek akkor aztmondom jófejségből van. De nem. Itt csak a HoTS életben tartása a cél. Mit szépítsük? Ez van.
Ui:. Se a genji se a d.va skin nincs meg. Pedig kellenének. De valószínűleg nem is lesznek. Szerinted miért? Elkezdtem a Genjiset annó, csapattal. Valamiért nem lett meg, de a játékot sem találtam a gépemen. Misztikus...
-
knoxhu
senior tag
válasz
Én is számtalanszor adtam már esélyt a HotS-nak bevallom, most csak a "kurválkodás" miatt. A játék egy csőd, amit a Blizzard próbál foggal, körömmel életben tartani. A jelenlegi akcióval legalább annyit sikerült elérniük, hogy valaki végre játszik a játékkal. Ha valaki lát majd egy statisztikát, hogy mennyi volt a játékosbázis az akció előtt-után és közben, ne legyen rest megosztani velem.
-
MK VII
veterán
válasz
Na mer' aztán annyi játék után neki nem lehet véleménye miszerint nem jó a játék?
Én játszottam a HOTS-al illetve próbáltam megszeretni.. Egyáltalán nem a mostani "akció" miatt... Sőt ez nem is érdekelt.. És mégis az a véleményem, hogy önsanyargatás a játék...Személyes véleményem szerint! Ideírom, mert úgy látszik számodra nem egyértelmű, hogy amit valaki leír az a saját véleménye. Mintha késsel a torkán írna mindenki aki nem írja oda ezt? Vagy, hogy gondolod? -
saen
veterán
válasz
tepenzed #5801 üzenetére
Ma mi is nyomtunk pár meccset, én főleg Reinhardtoztam, míg Mortel pár meccsen Anázott mögöttem. Lett néhány potg szerencsére, meg Mortinak összehoztuk az Anás achievmentet is
Ana szerintem nem rossz, de kevesen játszanak vele jól. Az üvegcsét azért érdemes a többieknek is megmutatni néha, ha csak sniperkedsz az szerintem nem elég.
A nano boostolt Rein pedig igazi öröm, hatalmas rendet lehet vele rakni a pályán -
cuebler
senior tag
válasz
tepenzed #5506 üzenetére
ja, hát kb azért kérdeztem itt, mert nem tudom. korábban olvastam egy-két játéknál (origin-nél asszem), hogy néha-néha kiszórták a más helyről származó kóddal játszókat vagy egy részüket, már nem emlékszem a konkrét sztorira...
jó a sima verzió is a gyermekemnek, játszani akar, nem tükör előtt álldogálnimég egyszer köszi a válaszokat, ennyi ismeret birtokában biztosan meg tudom hozni a megfelelő döntést
-
warcat
veterán
válasz
tepenzed #5506 üzenetére
Ahogy leírtam feljebb is, a 40 eurós az a sima változat az extra skinek nélkül.
Ne mondjátok már nekem,hogy nem számít,hiszen meg sem lehet venni játékban későbbEz a fenti ár kijön egyébként ha a dobozos változat árából levesszük a kereskedő részét - nem lopott dolgok ezek (ezért felesleges csalót emlegetni) mert akkor visszavonogatnák a kifizetetlen kulcsokat és az oldalt elsöpöné a népharag (épp ezért jó,hogy követhetőek a szociális médián keresztül).
Ha nagyon tippelnem kéne,miért éri meg ennyiért adni,akkor:-vagy van valahol egy komolyabb regionális kedvezmény a dobozosra
-vagy pedig pénzt mozgatnak így
Vásárlóként nekem mindegy melyik az igaz -
saen
veterán
válasz
tepenzed #5243 üzenetére
Van köze a játékidőnek, mert aki napi 10-14 órát gyakorol azzal esélyed sincs felvenni a versenyt ha csak napi 1 órát játszol. A profik simán nyomnak annyit, amelyik streamet most nézem (Mendo) épp 13 óra 20 perce tart. Rendszeresen ilyeneket tol és béta első napja óta saját bevallása szerint napi átlag 12 órás gyakorlás megvan, emellett négy éves kora óta játszik FPS-eket. Egy átlagember hol tud ezzel versenyezni? De tényleg? Szerintem sehogy, lehetsz akármekkora tehetség...
-
Pocok256
veterán
válasz
tepenzed #5243 üzenetére
Egy szóval nem állítottam hogy lenne köze hozzá. Azt írtam vagy. Nem pedig kizáró módon beszéltem, én pl láma vagyok viszont mivel napi 6 órát átlagosan beletolok ezért szépen haladok fel ettől függetlenül láma maradok. Azok akik keveset játszanak és mégis magas rangon vannak azok pedig őstehetségek kategóriában vannak
Persze vannak az őslámák is akik hiába tolnak bele rengeteg órát gyíkok maradnak ezt aláírom, de legtöbb esetben a munka meghozza a gyümölcsét.
-
torik
senior tag
válasz
tepenzed #4419 üzenetére
Az ultinak akkor van a legnagyobb esélye 1-2 embernél többet leszedni ha hátulról mész nekik miközben a csapat többi tagjával vannak elfoglalva, és/vagy sikerül esés közben bemérni az ellent (ez utóbbira pl. Lijiang Tower féle Control Center erkélye megfelel). Ha ezek a tényezők megvannak akkor onnantól kezdve reménykedj hogy nem szúrnak ki időben
-
-
torik
senior tag
válasz
tepenzed #4184 üzenetére
Szerintem is abszolút érdektelen rewardok, de már csak a miheztartás végett illene kiszedni egyet, hogy nekem ilyenem is van
ki is néztem ha esetleg valami véletlen folytán meglesz a 300 akkor a Mercy botját fogom kivenni, talán nála ütne el a legkevésbé, amber skinnel párosítva meg még korrekt is lenne
-
kuLi_
tag
válasz
tepenzed #4050 üzenetére
Pont ez a lényeg, közel sem volt fullosnak mondható a csapatom, különösen úgy, hogy a team fele csak a klasszikus "csés" hősöket ismerte igazán; Widow, Soldier, Tracer és csókolom.
Amikor még csak négyen voltunk az elején, a "random" két ember is önként és dalolva váltott át akármire, amit csak megkívánt a helyzet, a nagy elbaszások ellenére is (mert amúgy hármat lossoltunk a tíz meccsből) teljesen konstruktív volt az egész, illetve az ellenfelek sem spamelték, hogy "ez". Öröm. Este lehet hogy el is kezdem ezeket streamelni, mert nagyon messze van attól a fertőtől, aminek manapság ezt mindenki beállítja.
-
f3rdzs0
senior tag
-
sirszevenap
addikt
válasz
tepenzed #3768 üzenetére
Ugyan az szerintem a koncepció. Throttlestop nevű programot szedd le és pontosan így állítsd be:
A jobb oldali ablakot a TPL -re kattintva éred el. Ott TDP level control PIPA, érték 2, Lock PIPA és APPLY.
Ezután nem fogja visszavenni az órajelet, amint eléri a 72 fokot. De vigyázz, legyen laptophűtő alatta, mivel így 105 fokig fog melegedni és kikapcsol. Tehát végig melegszik. Nem mondom, hogy egészséges, de én a sajátomat 3 éve így használom és semmi baja, máskülönben semmit nem tudnék játszani normalisan mivel semmire se elég az a 1,8 GHz.
-
saen
veterán
válasz
tepenzed #3692 üzenetére
Erről több ismert játékos is beszélt már. Volt aki csinált egy tesztet, hogy folyamatosan beszélt a többiekhez, egy délután, de aztán megunta egy idő után, mert senki nem szólt vissza
PTR-en viszont állítólag már használják az emberek a chatet a competitive módban. Persze lehet ez csak időleges
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tepenzed #3461 üzenetére
volt ma olyan Numbanim, ahol 4 WMjük volt... aztán "csak" 3. simán nyertünk, végén azt mondta onnan valaki azért mert erőltették a dupla Wmet aztán betrollkodták, hogy tudják meg, milyen ha valaki baszik a kompozícióra.
Aztán volt egy R66 defend, gondoltam Bastion, aztán meglátjuk. Nyertük 2. check előtt, 3 arany medál, közte 17,5k DMG done, ami rekord is lett nekem (előző 12,5k volt)
-
saen
veterán
válasz
tepenzed #3414 üzenetére
Az én MMR-om sose lesz nagy, nem vagyok én se profi. Csak amikor még csak lassítani se tudjuk őket akkor elgurul a gyógyszer. Védekezésnél előremegy néhány szóló hős, persze meghalnak anélkül, hogy csinálnának bármit, utána a fél bandára ráesik egy teljes csapat és onnan eldőlt a meccs. Utána se pontokat akartak védeni, hanem ahogy feléledtek futottak bele a halálba. Szóval ennél azért több ész kéne, főleg mondjuk a törpétől aki szintén előrement...
Köv meccs, Hollywood defense, én ismét tank, ketten Hanzo, ketten Reaper, egy kilépett. Így kezdtük a meccset, mondom ez is bukta. Szerencsére megjött az eszük és váltottak + aki bejött az is értelmes lett, így az ellenfél az első pontot se tudta elfoglalni -
saen
veterán
válasz
tepenzed #3363 üzenetére
Widow nerf tetszik, ha jól számolom akkor a body shot 120-at sebez majd 150 helyett, a fejlövés pedig marad 300-on. Emellett a géppuska sebzés is 20%-kal csökkent. Ez még simán használható kategória...
McCree-t majd tesztelni kell, azért ott sokkal durvább a beavatkozás.
-
saen
veterán
válasz
tepenzed #3351 üzenetére
"We should also have a minor balance patch (hopefully) this week."
Amikor ezt mondta akkor az volt a terv, hogy mindkettőt nerfelik. Múltbéli tapasztalatok alapján csak óvatosan fogalmaznak, mert még meggondolhatják magukat. Jelenleg akkor is az lenne a meglepetés ha ez nem következne be.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tepenzed #3339 üzenetére
Soroljam? 200 elet mint pl soldiernek, lmgje majdnem olyan eros de tobb loszer, hookja nemcsak felmenesre jo hanem instant menekulesre, a csapdaja flank vedelemre (latod ha aktivaltak) es agresszira is jo, tul gyorsan tolt a snipe, instant es vegtelen tavu szinte, 150 dmg ami egyhitel ket host is testre, valamint egesz csapatos wallhack szinte 24/7. Nincs hatranya, legjobb countere sajat maga. Hanzot ha nezed 125 dmg a nyil es esik a tavval, ultijat meg max a bastion meg a toloszekesek nem kerulik ki. Redditen is folyton frontpages hogy miert op a WM. Nem fun ellene jatszani.
-
kemotox
addikt
válasz
tepenzed #3339 üzenetére
Most akkor realisztikus legyen a játék, és legyen halálos a fejlövés, vagy ne legyen, és jó az otromba elkúrt hitbox? Esportra készül a játék, igen is legyen balanceolva a sebzés, még ha ez azzal is jár, hogy nem hal bele mindenki egy fejlövésbe, és igen is legyen nehéz eltalálni a másikat.
-
Jim-Y
veterán
válasz
tepenzed #3188 üzenetére
&whitezo88
Köszönöm,
Értem, nekem pl azért lett volna jó, mert néha segítene dönteni, hogy kire fókuszáljak (a.k.s carry), de meg lehet lenni nélküle is.
Hadd kérdezzek még valamit, próbáltam rákeresni, hogy van-e valami leírás a post-game statokról, hogy melyik mit jelent, mi számít bele stb. Gondolok itt pl olyanra, hogy az Objective-kill az pontosan mi. Mármint.. neve alapján azért lehet sejteni, hogy olyan kill amit egy objective-en belül csinálsz de azért örülnék egy leírásnak a post-game user interface-ről. Illetve a választásnál, hogy kiket dob be választhatónak az mitől függ? Gondolom annak is köze van az objectivekhez, csak mert volt olyan meccsem ahol 5 arany medállal végeztem nem dobott be a választhatókhoz, de egyik csapattársamat bedobta azzal, hogy 6% kill participation. Úgy érzem, hogy teljesen mindegy, hogy mennyire vagyok jó, sosem dob be választhatónak :/
-
Ellia
addikt
válasz
tepenzed #2900 üzenetére
Szerintem nem és, ha egy ügyetlenebb játékos hozza akkor még idegesítő is lehet a saját csapatban.
Ma történt a görög pályán, elég jól álltunk Pharahval lökdöstem mindenkit a kútba akit lehetett, erre mikor sikerült hármat tökéletesen eltalálni egyszerre és mentek volna a lyukba, Mei felhúzta a jégfalat... Ilyen apróságok azért vannak
Az a fal sok mindenre jó de figyelni kell mikor mire használja valaki, védekezés, menekülő előtt elzárni az utat vagy csak szimplán trollkodni vele - ügyesen WM alá tenni...stb
-
Zedz
addikt
válasz
tepenzed #2885 üzenetére
Nem, semmi tuning. 3 éve teszi a dolgát, más játékok vagy grafikai terhelés alatt sem jelentkezik a hiba, az OW-nál 10-20mp elteltével kinyírja a gépet. Érdekesség, hogy ha egyszer túl lép a holtponton onnantól órákig fut minden gond nélkül. Hőfok is rendben van.
Most egy kicsit utánanéztem, és elv. több embert érint, főleg NV kártyákkal. De betalált pár AMD-t. is
-
prokxy
veterán
válasz
tepenzed #2716 üzenetére
Lvl7 és lvl37 közt van különbség, ne mond már, h nincs. Azért kíváncsi lennék, hogy Te lvl7-en mennyire ismerted a pályákat, mennyire tudtad a sunnyogó helyeket, láttad a pályában a fantáziát, h legközelebb hova teszed le a turretet vagy a csapdát, tudtad, h melyik kasztnak mi az ulija, sorolhatnám...
Most nem olyan lvl7-esről beszélek, aki a YT celebekre nyáladzik és az ő taktikájukat csinálja, hanem olyanokról, mint én, aki nézi a pályán, h mit merre kellene, nézi a "nagyokat" hogy hová rakják le a kütyüket és a meccs után azon agyal és megy fel a trainingre, hogy az a sniper hogy a picsába ment fel oda kempelni, ahonnan alig tudta a csapat kiszedni.
Mint írtam is és mások is, a tapasztalat a lényeg az egészben. Megmondom őszintén lvl9 voltam tegnap este és tank kellett legyek, a srácok mondták, h reinhardtot válasszam, végig kellett nyálazzam, h mit hogy csinál, stb és mivel lövésem nem volt, h honnan jöhet az ellen, így szerencsére segítettek, na most egy lvl37 jó eséllyel nem így tett volna.
Persze amit írsz, lvl37-en is megtörténhet, hogy 1x nem volt még a supp kaszton kívül mással, de valljuk be, az elég ritka lenne és itt most általánosságban beszéltünk! -
-
pohár
félisten
válasz
tepenzed #1789 üzenetére
ez így van szerintem minden játéknál, plusz a szerződés is köti a boltokat, nem adhatják oda előbb senkinek, csak a futárnak
de ha nem kell a plusz skin, meg a többi Blizzardos játékban felhasználható bizbasz, akkor 3k-t simán spórolsz, 11k körül megveheted az amerikai marketről 40$-ért
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tepenzed #1597 üzenetére
nem szól hogy nem stimmel valami? Bár ez csak +1 miért is gyanúsak ezek az oldalak. Végül konzolokszervizén előrendeltem, kb +1500 ft még így is ha ott 0% de tiszta és van doboz.
Aki boltból rendeli, hogy jön a Noire skin kód? Amikor átveszed adják pluszban? Fizetni is csak akkor lehet, 24én.
-
.LnB
titán
válasz
tepenzed #1528 üzenetére
Tipikus, most az elején gyorsan akarnak szakítani. Meg az elején még nem figyelnek fel annyira az emberek az ilyen dolgokra. Nincs akkora nézettsége egy egy versenynek. Könnyű nyeremény. De majd Lan-on, ott meg majd 0-ba lövik.
Egyébként szerencsétlen egy gyökér az a Surefour gyerek. A hülyéje Titanfall streamelés közben is aimozott. (Ki az a hülye aki Titanfallozik kezdjük ott
)
[link]Azon a meccsen meg McCree-vel, de legcsúnyábban Tracer-rel csalt. Arról is van csomó videó és gif.
Az ilyen hülyék hamar kihullanak majd a scene-ből. (Kivéve mikor nem, lásd CS:GO fnatic.JW, meg úgy a komplett fnatic CS:GO squad-ja.. )
(#1530) saen Blizzard szerencsére ügyes ilyen szempontból. Jön a Banhammer majd 'oszt odab*sz. Ők nem szoktak tökölni az ilyesmivel.
-
oxox
addikt
válasz
tepenzed #1478 üzenetére
thx mindenkinek.szerintem semmi akadálya nincs a teamdeathmachnek...most is az megy sok esetben (van, hogy a fél csapat nem is törtekszik a pontra csak aprit)....káosz...toltál cod-ot FFA-ban shipment pályán???...az a káosz, nem az ami ittvan
én meg pont a classic s&d-t (1élet) nem érzem idevalónak...ez inkább árcádos játék, és leülne három tank, meg két sniper hátul, és kb pont nulla esély lenne betörni...meghát most is a háromból kettő s&d jellegü..árkádositva (végtelen élet)
ami itt engem zavar, hogyha A-B pontot kell megsemmisiteni, akkor is baromi messze van a spawn ha B pontot kell már foglalni.ha ma estig lesz, akkor azt hiszem még nem tudom kiismerni az összes karaktert
(mondjuk nekem a support publicon nem fekszik)
-
-
.LnB
titán
válasz
tepenzed #1385 üzenetére
(#1387) fuvi Kitöröltem, hülyeség volt. a szint +dmg. Tracer nerf-ről olvastam, eddig oké is volt, de az Hots Tracerre vonatkozott.
+600XP-t jelent a win. Az nem túl jelentős szerintem. Vagy van ezen felül a győzelemért valami plusz?
Szeretném leszögezni, hogy nem céltalan fikázás volt a célom. Csak elég nagyot csalódtam. És lehet védeni akárhogy a játékot. Ez akkor is egy "hülyebiztos" alkotás a Blizz részéről. Ettől függetlenül lehet megveszem. Csak szerintem nem most.
-
.LnB
titán
válasz
tepenzed #1380 üzenetére
Ez a moba hasonlat nagyon jó. Én is így gondolom, csak nem mertem felhozni. Én elég sok órát beletettem Dota 2-be, sőt imádom azt a játékot. És sokszor észrevettem a hasonlóságot a képességek között. Csakhogy, egy moba teljesen más játék, más játékstílus. Szerintem itt nem működnek annyira jól ezek a skillek. Túl pusztítóak.
A másik amit előbb elfelejtettem még, hogy a játék semmiért nem büntet. Nem baj ha kikapsz kapod az XP-t dögivel.
(#1381) Raysen623 Eleinte szinte csak Mercy-vel mentem, hogy nézzem a játékot és tanuljak mellette meg nyomtam a heal-t. Jó karakter. Healre az egyetlen értelmes szerintem. Szóval nem rossz, csak lassú mint írtam. És nagyon is kell Mercy szerintem szinte az összes game-be. Mert az elején mikor Mercy-vel mentem 9/8 win-em volt. Aztán ugye próbálgattam a többi karaktert is, de ritkán használják az emberek. Ha meg használják akkor elkövetik azt a hibát, hogy leragadnak egy embernél és csak őt healelik. De ez csak pub, semmit nem jelent. Én nagyon szeretek supportolni, és ha megvenném a játékot, lenne csapatom, akkor szívesen tölteném be ezt a szerepkört Mercy-vel.
(#1383) Madwe Igen noob vagyok. Ez van. De még így noobként is belövöm neked azt a Hanzo ultit 5/5 úgy, hogy rohadtul nem mész te előle sehova.
Szituáció, és hely függő.
-
warcat
veterán
válasz
tepenzed #1356 üzenetére
Olyan mint Mercy staffja a Caduceus, ha lenyomva tartod magától keresi a célt és rátapad aztán.
Csak lenyomva kell tartani a gombot,közben meg körbe-körbe ugrálni.Csak a LOS (line of sight) elvesztése szakítja meg (ha elbújik tereptárgy vagy fal mögé pár pillanatig).Nyilván ez megint olyan,hogy ha közben másnak a célpontodon kívül van ideje téged lövöldözni az jelentősen rontja az esélyeket.A távolság meg azért nem olyan kicsi,reaper értelmes hatótávján pl kívül tudsz táncolni,messzebbre meg ott a gömb.(Amit persze fel kell tölteni és csak akkor elereszteni,hogy nagyot üssön)
-
k-adi
nagyúr
válasz
tepenzed #1347 üzenetére
A gömbös robot jobban sebez ez igaz, de ugyanakkor kevés az élete és Mercy-nek hasznosabb az ultija + jobban is gyógyít, ha meg kell akkor damage boostot is tud adni, tehát kb. mindenben jobb.
Ha kifejezetten gyógyítós hős kell a csapatba nem csak "támogató", akkor egyértelműen olyan hőst érdemes vinni, aki erre specializálódott és nem csak félig-meddig passzív képessége a gyógyítás, mint Lucionak vagy az általad említett gömbös robotnak.
-
Raysen623
addikt
válasz
tepenzed #1331 üzenetére
Miért kellene a többségnek egy szük 144hz-es kisebbséghez idomulnia???? Jó hogy nem egy ember miatt legyen mindenki hátrányban mert neki 200hz-es monitora van...ez engem baromira nem érdekel. A 144hz-ét majd használja máshol, de nem multiban ami mindig is kompromisszumokkal járt PC-k esetében. LAN partikon is szándékosan nem hagytuk a legerősebb gépet szerverként működni.
(#1334) Reno7: csak a magad nevében beszélj!
Nálam Lucio és Zenyutha rulez. Velük lehet counter attack-ot csinálni elit skillel. Sokan pont emiatt szeretik őket.
(#1336) k-adi: meg kell tanulni velük játszani és jók lesznek.
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
tepenzed #1305 üzenetére
+1 Hammarabb is párologhatnának innen....
Valakinek esetleg van valami ötlete hogy álltalában milyen összeállítás mellé milyen tankot érdemes hozni?
Nem voltam ezért a szerepkörért sose oda túlzottan. HotS-ban konkrétan nem játszok meleet, de itt legalább a tankok lőnek isSokszor marad rám ez a szerep mert ha egyedül megyek fel akkor gyakran nem hajlandóak hozni
Zarya és D.Va akik tetszenek eddig. Illetve a Reinhardt nagyon jó Bastionnal vagy Torbjörnel. -
DaveNo1
veterán
válasz
tepenzed #1298 üzenetére
Nem érdemes foglalkozni vele, minden Blizzard topicban elmondja hogy az adott játék mennyire szar + így szar úgy szar Blizzard.
Skillerz: Az utolsó "map" ARAM-osoknak került be, de valami új komplexebb nagyobb pálya tényleg nem ártana.
Azzal viszont egyetértek, hogy nem éri meg az árát az OW jelenleg, mert kb. olyannak érzem mint a D3-at az elején. Szóval majd 1-2 év múlva kiforr, és ráérek akkor megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest