- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Simán használható halandók szintjén is, nekem goldban nagyon jó meccseim voltak vele. Persze amikor jönnek a trollok akkor mindegy... Szerintem játszható minden szinten, erős karakter.
(#13024) KisTücsök: én is a köv szezonban bízok. Szeptemberben elindul a suli, megpróbálom újra a comp-ot, most szigorúan soloQ-ban.
-
Swinegod
őstag
"Sombra nálam annyiból áll hogy lecsapom a bíkönt egy lehetőleg biztos helyre, beszaladok látatlanba, hack pakkra vagy ellenre, lövöm kicsit őket hátba míg rám fordulnak, majd teleport vissza és kezdem elölről"
Én is így voltam vele, kb annyira voltam hasznos, mint egy csak speedboostoló Lúcio solohealerként, Sombrával agresszíven kell játszani, főleg tankokat fókuszolni, azon belül is D.Vát főleg, elég jó társebzése van kis Uzinak, DPS-e is 160. Lehet nem tudod, az EMP a Harambe shieldet is eltünteti + a Sound Barriert isSajnos igen, én szopok szerintem itt a legjobban, az összes mainem csapatfüggő, non-carry hős, mint Zenyatta, Orisa, Bastion, mostmár Sombra. El kéne kezdenem ilyen fosokkal játszani, mint Soldier, Reaper, Pharah, Tracer
Soldier és Reaper csak simán jól solocarrynek, Pharah Mercyvel arat Master alatt mindenhol
Tracer meg pszichológiai hadviselés, nem azzal hasznos, hogy hasznos, hanem annyira rák, hogy egekbe emeli az enemy vérnyomását és így rosszabbul játszanak (rip minden Mercy main aki ellen Tracer van)Elég szomorú, hogy egy csapatalapú, kompetitív only-multi fps-nek a legnagyobb hibája a csapat
-
Lokids
addikt
Ne is mond. Tegnap 2x is eljátszotta a csapat egymás után, hogy szóltam, bemegyek ultizni. Voskaya B ponton. Mikor elnyomtam, rámfordul az összes ellen, még halál előtt tp vissza hp packra. És akkor nézem, hogy a csapat még mindig az ajtóban dekkolva néz farkasszemet az ellennel.
-
-
horvi0813
tag
Mint Mercy main ( tudom te is az vagy), azt kell, hogy mondjam Mercy az egyik legkönnyebb support heal szempontból addig míg csak healelni kell, viszont ahhoz, hogy valaki tényleg jó legyen vele életben kell maradni, Gold tetején játszom legtöbbet meg Plat közepe és meccsenkén max 2-4et halok de sokszor egyszer sem, még ha más hozza legalább 8at 10et. Tudni kell helyezkedni meg a kispisztollyal lőni repülni stb. Rez meg szerintem az egyik legnehezebb ulti, ha hasznosan akarod ellőni, sokan várnak mindig a 3as 4es 5ös rezre pedig ha az ellenfél megöl nálunk 2 embert mi szintén 2-t már mehet is a rez mert egyből 6v4 lesz javunkra erre sokan nem gondolnak és pont emiatt néha a 4es rez sem éri meg mert utána egyből meghal mindinki. Szóval nagyon kell tudni mindent ellenfélnél mennyi Ulti maradt bent nálunk kinek van ultija megéri e a rez egyáltalán vagy bukott a teamfight mindenhogy.
Najó a pisztoly lehet OP kicsit:[link]
-
kazuma921
aktív tag
Hogy őszinte legyek, már nem sok kedvem van hozzá. Az elmúlt 1 hét napról napra rombolta le bennem a játék iránti kedvemet, először a smurf accountok, aztán a 10-20-as losing streakek. Barátnőm és haverja nem csináltak semmit, és bekerültek ezüstbe. Én a tüdőmet kiköptem, mindent megpróbáltam, hiába pofáztam, írtam, már azon gondolkodtam postán küldöm el nekik hogy takarítsák el a Genjijüket mert az ellenfél Winstonja 2 másodperc alatt szétrázza a robot s***gét, de semmi reakció nem történt. Persze le is lettem b***szva valami gyökér által hogy Mercyként nem nekem van arany medálom eliminationból, meg amúgy rohadt igazságtalannak érzem ezt az egész rendszert. Hogy a fenébe tudná eldönteni a rendszer hogy milyen vagyok, ha folyamatosan csak steam roll meccsekbe dobál be? 2 meccset azért buktam mert kiléptek, 4 natúr steam roll volt pár perc alatt ahol megmozdulni se lehetett, 2 meg előre rakott group ellen akik kinevettek minket, és megbeszélték a taktikáikat. Sokszor meg sz**r is voltam én is. Nem az én idegzetemnek való ez, én azért játszom, hogy valami jót tapasztaljak a valóságon kívül, nem azért hogy a játékokban is a valóságot lássam. Na, ennek aztán nem volt köze semmihez és senkihez csak hozzám,
bocsánat az offért, de ha már leírtam, nem akarom kitörölni. -
oxox
addikt
jó a szó Teso'! ...meg nem az van, hogy könyörög az ember, hogy váltson már le xy mert semmi haszna, és persze beirja, hogy hát gold killje van, és b.szik váltani...tudjuk kitől mit várhatunk, és nem is szokott sosem probléma lenni, ha váltani kell (legalábbis ezzel a mostani csapattal sosem szokott gond lenni, sőt legtöbbször nem is kell szólni senkinek, mindenki érzi ha nem megy az adott karakterrel.)
este lesz mindenki?
saen (#11760) - ez van, hogy igaz, de legtöbbször nem...két napja simán kikaptunk, és nyugtáztuk, hogy jobbak...nálunk tényleg nem szokott menni, hogy kinek a hibája...főleg mióta nincs Raszpi, mert akkor Ő miatta nyertünk, de bukni sosem miatta buktunk
-
oxox
addikt
jaja nagyon tetszik....
rajta vagyok... hanamurán azért megváltozott a támadásunk dinamikája (Robot meg is jegyezte, hogy jót tett Orisa)...jó mert a törékeny karaktereket (meg a baszogatósokat, tracer, genji, stb) vissza lehet rántani, és máris nincs akkora kedvük (életük) ugrabugrálni, mellette blockban sem rossz...plussz ha map engedi lehet szivatni a lerágnatással is.pl. Moszkván voltam vele potg, kezdő lerántással
picit lenne gyorsabb csak....
-
xPraetoriaNx
senior tag
Nem tudom miért vagytok meglepve, sokan mondták (köztük én is), hogy ha a jelenlegi weapon spread mellett 2 méteres távolság kell a oneshothoz, akkor 75%-al messzebbre a 20%-al csökkentett szórás kevés lesz... És akkor még a cooldown-t is csökkentették rajta. :'D Nem szeretem amikor igazam van.
Csak tényleg azért nem értem ezt az egészet, mert (mint ahogy ezt is sokan sokszor elmondták már) Roadhog a nyomorult hookból él... Sima lövöldözéssel kb csak akkor öl ha a közelébe téved valami lowhp-s ellenfél.. Vagy ha valaki pixelre pontosan olyan távban van, hogy a jobbgombos lövéssel oneshotold.. Minél jobban nerfelik a hook-(nontank)oneshot kombót annál inkább kihúzzák a méregfogát és annál inkább useless karakter lesz.
(Most ide akartam írni egy "képzeljétek el X hőst szarrá nerfelt Y képességgel" összehasonlítást, de arra jutottam hogy egy karakterrel se tudnám ezt érzékeltetni, mert egyik se annyira egy képességére épül, mint Roadhog a hookjára...)
De persze továbbra is rendben vannak az olyan dolgok, minthogy Ana healer-support létére 3-4 lövésből (vagy 2-3 lövés + gránátból) megöl minden nontank hőst, vagy Hanzo "négyszer akkora a hitboxod mint amekkora vagy amúgy" megoldása, Genji "visszaütöm az elvileg kontaktra robbanó dolgokat, majd aztán a kardommal úgy csaplak agyon, hogy igazából méterekkel vagy messzebb mint ameddig az elér" mibenlétéről nem is beszélve.
Bár nem tudom minek koptatom a billentyűzetet, már most látom hogy megint csak a szokásos lesz, miszerint az anti-Roadhog tábor tagjai kifejtik nekem hogy lévén "Roadhog main" vagyok igazából kussoljak, és amúgy is tulajdonképpen még nerfelni kéne rajta nagyjából mindent.
-
brumi1024
veterán
Játszottam vele négy meccset PTR-on, normál compokkal (megbeszéltük a teamchatben a többiekkel, hogy ne hülyüljünk), mind a négyszer gold elim (30 körüli egy Gibraltar attacknál), és egyszer sem léptem be turret módba. Az elég gyenge lett, de a recon mód, a szaladgálva (jobbklikkes) heallel beteg. S76-nak sokkal jobban szór a fegyvere.
-
saen
veterán
Nano boostolt bastiont nem lehet megölni ha tank/sentry formában van. Talán az egyetlen ult ami megöli az a pharah ulti, de az is csak épphogy és a teljeset be kell kapnia. Tracer ulti sebez bele kb 30-at, Reaper ulti is 100 alatt, stb. Közben a játék messze legnagyobb sebzését osztja ki, totál balansz.
-
sirszevenap
addikt
Barátom el kell, hogy mondjam hogy amiket mondtok az false. Ha szerencsétlennek a hitboxa nem ilyen lenne, egy darab hitje nem lenne. Rohadt nehéz vele úgy lőni (igen, így is!), hogy hasznos tagja legyél a csapatnak és ölj is. Próbáljatok vele játszani kicsit és rájöttök, hogy mi lenne ha....
-
saen
veterán
Nálam 3 event-es legend esett (piros Mei, Roadhog, Rein). Cserébe viszont rengeteg régi skin is jött, pl csak Sombrához kettőt is bontottam. Ilyen szempontból eléggé peches volt a bontás.
D'Vát vagy Zen-t mindenképp megveszem, lehet mindkettőt. Talán 1-2 dobozt még nyitok a vége előtt, túl sokat már biztosan nem. -
-
xPraetoriaNx
senior tag
Én korábban párszor felvetettem, hogy Ana kicsit "eőehárárá", mert a jelenlegi állapotában fullhp-ról oneshotolni se tudom (Roadhoggal), s mire újra lesz hookom addigra lepüttyinget, de hát megkaptam hogy "nem sokan tették eddig szóvá szóval ez nem szorul balanszra"... Mindezt közvetlenül a több oldalnyi "Pharah-t Ana-val lehet leggyorsabban leszedni" vita után.
Meg úgy általában azon tény után, hogy Ana minden DPS-t maximum 4 lövésből vagy 3 lövés + gránát / melee kombóból kiszed.
De hát ez egy healernél teljesen természetes úgy látszik, és csak mi ketten vagyunk ilyen faszlámák, akiknek ez nem tetszik.
(#8974) brumi1024 --- Na igen ez az ami elszomorít engem... Emberek nagy része nem a fun miatt játszik, hanem hogy a "legjobb legyen", ergó ha egy hős (vagy class vagy fegyver vagy bármi, játékfüggetlen amit most mondok) már nem OP akkor szökőévente egyszer látni
-
fuvi
senior tag
én úgy látom (szvsz), minél feljebb ér az ember, elkezd utánanézni a dolgoknak, nézeget videokat etc, egy kényszerképzet uralkodik el rajta, hogy namostmár szinte pro vagyok, ezért pro pick lesz, mégha nem is értek hozzá. magyarán tudja h minden setupban kell egy rein (persze ez nem igaz), ezért ő feláldozza magát és azt pickeli, pedig nemkéne, mert nem ért hozzá, vagy csak rég játszott vele stb.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Mondjuk ha Hognak arany a healingje, akkor gáz van.
Soloqueue-ra nekem a módszerem: Instant kiszedem Soldiert, várok a pick végéig és ha túl sok a dps a végére, leváltom. (Egyébként rohadjon meg a bejőttje annak, aki úgy pickel DPS-t, hogy már van 2.)
Kanczy:
Ja, arra a rating-re már lehet építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest