- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
sirszevenap #16001 üzenetére
Alapból korlátozva van, kattints a 99.05 KB/S-re és akkor ott tudod beállítani.
-
TBT
Topikgazda
válasz
sirszevenap #16001 üzenetére
Nekem nagyon gyorsan lejött, de nincs esetleg korlátozva a letöltésed a Launcherben?
Alapesetben korlátozva van 100 KB/s sebességre. -
ManUnited
aktív tag
válasz
sirszevenap #15552 üzenetére
1-2 perc alatt mindig talál meccset, szerintem pörög rendesen.
-
Swinegod
őstag
válasz
sirszevenap #15494 üzenetére
Az Overwatch életem első igazi kompetitív játéka, és imádom a legelső open beta óta, fáj látni mit műveltek vele. Amit a Blizzard csinál az szánalmas, minden erejükkel próbálják szétszedni a GOATS-ot, tekintet nélkül arra, hogy mind a Junkrat mind a Reaper undorítóan erős lett
Bapstite egy fos lett, Bastion még mindig fos, Mercyt minek játszana akárki mikor van Moira és Ana, a retardált golyó csak egy szutykabb Winston, Sombra még mindig nem ér semmit, Symmetra se túl "viable", Lúciot csak és kizárólag a GOATS miatt nerfelni... Szörnyű látni mi lett a játékkal
-
skitzoo
senior tag
válasz
sirszevenap #15488 üzenetére
Már sikerült megcsinálni azóta. De nemtudom már, hogy hogy.
-
ManUnited
aktív tag
válasz
sirszevenap #15366 üzenetére
Valami más baj lesz ott, nekem még soha nem kellett 2-3 percnél többet várnom, de általában max fél perc és már dob is be a meccsbe. Quick play, arcade, comp, egyedül vagy haverokkal hármas kötésben, nem számít mindig hamar talál meccset.
-
L4mie
veterán
válasz
sirszevenap #15277 üzenetére
talán, ha nem ilyen hulladék design hősöket raknak bele mint a patkány akkor lehet, hogy játszanának többen.
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #15282 üzenetére
200 órád...de édes
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #15280 üzenetére
Azért egy egész kellemes évet töltöttünk vele
-
Puma K
nagyúr
válasz
sirszevenap #15277 üzenetére
Ezmiez?
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #15024 üzenetére
támadnak a kobrák... GIJOE-K figyelem
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #15009 üzenetére
Te kivagy?
-
zerdelyi
tag
válasz
sirszevenap #14605 üzenetére
De amúgy nem segítesz?
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #14580 üzenetére
cimbi kérlek ne etesd...inkább gyere ow-zni
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
sirszevenap #14580 üzenetére
Ez se jó összehasonlítási alap, mert a játékok HDD-ra rakhatásáról beszélünk, nem az egész rendszer HDD-n való futtatásáról. De nyugodtan csinálj videót, mert én is csinálnék, ha nagyobb lenne az SSD-m.
(#14581) freeknight:
Látod ez a baj. Állítasz valamit, ami nem igaz. Nem töltögetek földet érésig, a repülőút elején jutok be a játékba. Azt követő meccseknél meg visszaszámol 30 másodperctől, maptól függetlenül. De fogok csinálni videót tényleg, ha nem hiszed el.
Másik, elolvasod a profilomat, látod a konfigom.Másik, elolvasod rendesen a hozzászolásaimat, láthatod, hogy SSD-ről is játszani szoktam, ha például optimalizálatlan gagyi játékkal kell játszanom, mint ami a PUBG volt 1.0 előtt.
-
saen
veterán
válasz
sirszevenap #14568 üzenetére
Nálam most pihen a PUBG. Igazából már egy vasra is alig van időm, túl sok a meló mostanában...
-
Chumlee
senior tag
válasz
sirszevenap #14305 üzenetére
Ugyan úgy lehet ,ahogy a többi FPS-sel semmivel nem nehezebb.
-
tiv83us
veterán
válasz
Elvezheto Xboxon is, lehet tolni a headshotokat, de termeszetesen kontrollerrel joval korlatoltabb a tema. Quickplayjel elvagyok, de a competitive-et majd csak PC-n kezdem el, nem akarok azert agyfaszt kapni boxon.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Kollégám boxon tolja, hát mutatott videókat, kb csak csipőből lőnek.
Rendes célzás alig van. -
saen
veterán
válasz
sirszevenap #14180 üzenetére
Én azon csodálkozom, hogy nem dobta ki inaktivitásért...
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #14118 üzenetére
bagoly monjda
felehetne a fene btw...hiányzik a vidéki Jóska' -
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #13971 üzenetére
igen rólad van szó. N'ga
gyere játszani...tegnap belefutottunk egy magyar csapatba....akkora oltás ment 5 mapon keresztül, hogy öröm volt nézni (mondjuk valami 4-1re vertük őket mysteriben), és léptek is a végén.
-
M@rdel
őstag
válasz
sirszevenap #13670 üzenetére
Gondolkodom, hogy megveszem ennyiért.
A Game of the Year Edition, csak skinekel több, vagy van valami benne, ami hasznos is a játékban? -
Pocok256
veterán
válasz
sirszevenap #13672 üzenetére
Savanyú a szőlő neki
-
errorcode06
őstag
válasz
sirszevenap #13670 üzenetére
Max a felét. Többet nem...
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #13629 üzenetére
no a láncdohányos
...kinek mi a félelme.
pókerezni is úgy szeretek ha van bent valami, ill. tét nélkül nem is játszok....ha van 1000ft tétje mindenki másképpen játszik már (pedig egy este alatt 2-3-4ezret simán elpiálunk fejenként (ha nincs tömény
)
azt áruld már el nekem minek vettél erőmüvet ha piphenteted otthon? vagy lesejeltezés volt a hárombetüs munkahelyeden?
figy megveszem egy 20-asért az új vidkártyádat úgy sem használod
-
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #13512 üzenetére
Itt? Itt mindenki.
üvegtigris.
-
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #13507 üzenetére
MK VII: A legtöbb csapat-orientált játéknál ez a helyzet (ráutalva másokra), de pl. tudnék ellenpéldát is mondani: Például r6 siege-ben van rá esély, hogy egyedül lehozz egy 1v5 meccset fejesekkel, ha skilles vagy (vagy esetleg szerencsés), de OW-ben ritkán van insta-kill (kivéve ultimate képesség), így ha 2 de megkockáztatom, hogy akár 1 társad is béna (főleg ha az healer) akkor nagy valószínűséggel vesztés lesz a vége akármilyen pro dps vagy.
stb.sirszevenap
te is ugyanúgy személyeskedsz -
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #13480 üzenetére
Én is kitörölnélek 2-3 hét szünet után.
vagy átraknálak a "ha nincs senki, jó lesz vele is mert legalább tudja merre van az objective" listára
MK VII: ha keveset játszol akkor nagyobb halmazból kell dobnia neked a ládából. Ha sokat játszol akkor idővel meglesznek a spray-ek, hangok és akkor nagyobb a % az evenetes skinekre is. Én úgy tudtam, hogy alapból nagyobb a drop rate event alatt, de lehet mégse és kamu az egész.
-
saen
veterán
válasz
sirszevenap #13480 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy tele van a hócipője a játékkal és reménykedik benne, hogy lesznek változások. A kompetitív rész rendkívül szarul van megcsinálva, gyakorlatilag az idegeskedés melegágya. Remélem előbb-utóbb átdolgozzák majd és akkor lehet érdemben játszani megint. Addig marad ez a pötyögés ami most van, és ehhez meg jó hangulatfokozó a lootbox vadászat
Emellett meg rengeteg játék van még amivel lehet/érdemes játszani, én azokat eröltetem. -
freeknight
őstag
válasz
sirszevenap #13444 üzenetére
Jaja, mai napig elő szokott fordulni a falba beakadás, én csak 9 és háromnegyedik vágánynak hívom
Numbanin még nem láttam, de Anubison első pont mögött már valahogy estem már be a falba soldierrel. EZ win lett volna, ha az ellenfél nem hoz hanzót és ultiz le
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #13423 üzenetére
Jóaz elfér, hogy tetszett a játék igy x hét után?
(láttam voltál fent)
-
saen
veterán
válasz
sirszevenap #13391 üzenetére
-
stefyY
őstag
válasz
sirszevenap #13335 üzenetére
Asszonynak lesz, majd meglássuk.
Mindenesetre köszönöm.
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #13318 üzenetére
És amit én ettől a játéktól kaptam..
Követem az Esport-ot, és olyan szempontból az OW megkerülhetetlen, sokat olvasok róla. Van még pár játék amivel vagy nagyon keveset, vagy semennyit nem játszottam de az Eport híreivel nagyjából naprakész vagyok.
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #13316 üzenetére
Most miva'? Szóltam bármi rosszat?
-
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #13223 üzenetére
-
válasz
sirszevenap #13158 üzenetére
Már húzza le a gamét.
Cirka 11 giga.
-
válasz
sirszevenap #13151 üzenetére
Köszi a segítséget de van egy új probléma...
A te módszereddel akarom csinálni a dolgot. Az account megvan a blizzard app szintén. belépek és ott hol tudom beírni a kódomat? ha a gems menüben rámegyek az overwatch-ra akkor csak megvenni tudom, legalább is mást nem találtam. -
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #13153 üzenetére
Be lehet lépni, épp ez a lényeg. Platformváltáskor indítottam így a játékot. Csak számomra kényelmetlen lenne minden játékindítást loginnal folytatni.
-
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #13151 üzenetére
Szerintem fel lehet rakni nélküle, legalábbis a külön installer erre utal, de nem próbáltam. Elindítani el lehet Blizzard App nélkül, de ilyenkor minden indításkor be kell jelentkezni a játékban.
-
bazs0811
tag
válasz
sirszevenap #13146 üzenetére
Dettó nálam is, solo-ban vasárnap 6 lose 4 win arány mellett, egy szoros meccs volt, a többi sima win vagy 40 másodperces lose. Igazából mindegy lett volna ha leavelnek, hamarabb vége lett voln a szenvedésnek. 2350 környékén zártam, most 2200 körül tett be ami elhanyagolható drop, figyelembe véve a hupákolást amit müvelt a csapat.
Azt figyeltem még meg ha van egy 4-es premade, meg 2 solo az gyakorlatilag 100% hogy lose lesz
Adott ugyanis 1 mercy, 2 dps egy tank a másik két solo tag meg le van sz*rva a csapatban. a 6 lose-ból 5 ilyen 4-5 tagu premade volt mindkét oldalon. Kérdeztem mit hozzak, ha nem müködött váltottam de nem sokat segített...
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #13146 üzenetére
azért mikor a main-eket hoztuk (dps-dps-heal) akkor azért nem volt kec-mec
RavenRise - hosszú ideje a legviccesebb hozzászólás
azt hiszem bemegyek a needforspeed topicba beirom, hogy azt hiszem uninstallálom a játékot, mert utálom a kocsikat, utálok vezetni, a benzingőz csavarja az orrom, a motorzúgástól fáj a fejem....de jó játék -
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #13116 üzenetére
ez félreérthető...nem én vagyok a képen, csak azt próbálja árbázolni, milyen önelégült voltam
(Arrow szerint
)
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #13114 üzenetére
Az a baj, hogy akkor nekem kéne húznom Titeket, nem forditva....ne akard
...hogy mindig én legyek a potg
...bár igy is 4v4-ben lucio potg fotelból
(#13113) Swinegod - áhh csak mondogatták a többiek, hogy kinek veszik meg, én meg pont erre klikkeltem...fogalmam nincs kié lesz a következő, orisa, lucio, zarya, reaper, esetleg zeny....majd hirelen felindulásból döntök.
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #13105 üzenetére
Ez igy van
...annyit leszámitva, hogy ez igy egyelőre jó nekem, és ezért hozok legtöbbször olyat akivel ez (célzás) kevésbé fonotos (sym, lucio, tank...zeroskill junk)
Talán jövőre lesz házátalakitás, és már jeleztem a felsőbb hatalomnak, hogy akkor a mostani nappali lesz a játszó szoba
...kicsit húzta a száját, kiegészitette gardrob-játszószobává
-
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #13081 üzenetére
Én is kb highon játszom Ti mellett.
Felbontást nem írt, azért kapta az ajánlást, 1080p-re hibátlan a 1060.
Swinegod: Már miért lenne jobb?
-
Swinegod
őstag
válasz
sirszevenap #13081 üzenetére
A 6700k jobb, mint a 7700k egyébként
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #13059 üzenetére
nahh most nem tudom, hogy ezt a kedves éned irja, vagy a másik a vidéki jóska?! ...Te kis huncut
aztán ne sirj nekem, ha csak leg fog ezután potyogni
-
Swinegod
őstag
válasz
sirszevenap #12961 üzenetére
Anával inkább már nem
-
torik
senior tag
válasz
sirszevenap #12947 üzenetére
sirszevenap: Gyere, úgyis kell valaki állandó Reapernek
brumi: Arrow mondta hogy neki fent vagy a barátlistáján, majd ő behív ha úgy van hogy mindenki online lesz
Nyx te meg nekem vagy fent, majd dumálunk akkor.
-
horvi0813
tag
válasz
sirszevenap #12892 üzenetére
Nincs az a szerverpark ami elbírna egyszerre ennyi csatlakozást.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
sirszevenap #12890 üzenetére
Nem mondanám a legaktívabb játékosnak magam, hiszen csak 160. szint környékén vagyok. (fejből nem tudom) Viszont talán a megjelenés másnapján megvettem már a játékot, nem egyszer találkoztam már a hibával.
Azt viszont nem értem, hogy ha minden egyes alkalommal előjön és Twitteren is folyamatosan írják, hogy utánanéznek és javítják, akkor eddig ezt miért nem sikerült megoldani a következő frissítéseknél?A tegnapi jelenséggel viszont még sosem találkoztam. A fórumos kolléga szerencsés volt, mert ő legalább játszani tudott. Nálam viszont betöltött a játék és a menübe lépve már játékot keresett. Cancelt nem lehetett nyomni meg úgy semmi mást. Restart nem segített, így hagytam is két próbálkozás után.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sirszevenap #12869 üzenetére
2100-2400-as ligába lehet rendesen aprítani vele, nyilván feljebb azért hamarabb kifocusolják.
-
bombibmw
veterán
válasz
sirszevenap #12830 üzenetére
Minecraft.
De jól megy neki.
Egy csomó videót nézett róla és eléggé kiokosodott rajtuk.
Mikor mondtam neki, hogy mit tanácsoltak itt, már csak annyit mondott, hogy tudja.
Mondom, oké. -
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #12780 üzenetére
egyiknek bánat, másiknak öröm
jó lássuk be kell a négy csillaghoz valami, hogy csak három legyen -
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #12651 üzenetére
az lennék, ha tudnám, hogy csináltam, ill. tudnám rekonstruálni
-
Lokids
addikt
válasz
sirszevenap #12518 üzenetére
A játék megjelenése óta. Persze nem 24/7-ben
Szerintem még nem értem el a 210-es szintet.
(#12519) MK VII: Az csak egy kis utalás volt TheVR Pisti Dark Soulsos játékára.
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #12503 üzenetére
Biztos a Cybergoth skinje volt a szeme elött és onnan jött a szög egyszerűség. Bár, ha pontosak akarunk lenni akkor szeg...
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #12474 üzenetére
De jó, hogy írtál.
Te vagy az az ember akitől bármilyen tanácsot szívesen fogadok. Sosem felejtem el, anno mikor tavaly valamikor elkezdtem játszani és veled játszottunk, mennyire tetszett ahogy kezeled Reapert. Sokszor mondtam is magamban, hogy ilyen nem létezik, ezt a szintet mikor érem el..
Reaper amúgy nem áll tőlem messze "alkatilag", nagyon tettszik a karakter, csak valamiért mindig más mellett kötök ki. Bár így is néha pickelem, de javarészt 1-2 perc után leváltom. Na, de majd most megtanulok vele rendesen játszani. Ami még nagyon érdekel az Junkrat, Zenyatta, Lucio, Rein, Torbjörn, Roadhog (egyre jobban tettszik a módosítás óta), meg persze sok másik karakter, de ezek főleg.
Amelyiket ki nem állhatom, Symmetra, Mei, Winston, Zarya. Ezek a karakterek nagyon messze állnak tőlem. Mondjuk Zarya-val mostanában játszottam párat, de, ha nem muszáj inkább nem. Mistery-t is azért jászom, hogy ne ragadjak le egy-két karakternél. Meg tettszik is. Hamar ki tudom farmolni a ládákat vele. Ctf-ben sok a draw, bár jó játékmód lenne. Kitalálhatnának egy olyat, hogy beleszámítana a winbe az objective time. Talán megszünnének a zászló körüli kempelések és az ilyen betokosodott csapatok is megindulnának támadni. Annál rosszabb nimcs is mikor beállnak zászlót védeni és akkor 99%-ban draw a vége. Szóval akinek több az objective time-ja döntetlen esetén az nyerne... Máris sokkal jobb lenne az a játékmód. Ezt nem én találtam ki, hanem haver akivel szoktam járszani. Én jó ótletnek tartom. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
sirszevenap #12222 üzenetére
Soha nem fogom megkedvelni a karaktert.
-
brumi1024
veterán
válasz
Ha már évad, kedves Topikgazda úr, a 4-est az összefoglaló első sorában a Season után át tetszene írni 5-ösre?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
(Csak jöhetne az új évad mennyit kell várni már.)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sirszevenap #12218 üzenetére
Jó nem egy oliver queen-es megmozdulás volt nah.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
most én is kicsit úgy éreztem, mint múltkor Jinxb1rd
-
KisTücsök
addikt
válasz
Hja.
Így hogy egy helyben álltak... Persze azért szép killek.
Egyébként egy ilyen ranked meccsen elég sokat érhetne. Persze ott talán az enemyben lenne az egyik tanknak annyi esze, hogy kicsit előre megy miközben a többiek foglalnak.
-
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #11917 üzenetére
még mindig hanzo main vagy?
-
Edem05
őstag
válasz
mert arrow a zisten? vagy mi? ilyen jó vagy papi?
-
oxox
addikt
válasz
Arrow nem hal meg magában, sőt egyáltalán nem hal meg...Ő maga az IDDQD !
amúgy meg húzzá' aldni, hogy megint szórakoztató/sziporkázó legyél (ne olyan fáradt mint tegnap)
-
Pocok256
veterán
válasz
sirszevenap #11882 üzenetére
Neki egy OC verziójú kátyája van szóval az a alap órajel nem annyira alap.
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #11880 üzenetére
VGA mindig a gyári értékeken fut.. Mármint nem tuningoltam...
Max 67-70 fok, ha 3 játék megy egyszerre akkor is.
Visszaveszek akkor a gyári értékekből is kicsit aztán meglátjuk... -
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #11671 üzenetére
Nem-e? Bant nyilván nem tudnak jelenlegi formájában osztani érte (a gyártók beleszólása/támogatása nélkül), de amíg ilyen megoldások vannak (nevetséges áron, mókás késleltetéssel), addig a fejlesztők teljes mértékben ellenzik a használatukat.
(Az, hogy egy kiegészítő hivatalos vagy sem nem sokban befolyásolja egy játék szabályrendszerét. Ha a egy cég úgy dönt, hogy kiad egy aimbot programot (tehát ezáltal "hivatalos" lesz) ugyanúgy tilos lesz a használata multiplayer játékokban, mert ütközik a felhasználók által elfogadott szabályrendszerrel.)
-
brumi1024
veterán
válasz
sirszevenap #11669 üzenetére
Van rá mód, ahogy PC-n is aimbotozni. Mindkettő ugyanannyira minősül csalásnak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
sirszevenap #11665 üzenetére
PC-n ugyanúgy van rásegítés, ha controllerrel játszol, mint konzolon? Mert ha nem, akkor még rosszabb lehet célozni. Attól függ mi az emberünk célja, nagyon alacsony rankon szerintem el tudna játszogatni, én nem tuti bírnám ki.
-
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #11634 üzenetére
Ez mondjuk király! Ennek utána is nézek
-
Lokids
addikt
válasz
sirszevenap #11632 üzenetére
Nekem is az a bajom, hogy amire hazaérek, semmi kedvem már munkával foglalkozni. Örülök, hogy 1-2 órát tudok játszani/kikapcsolódni. Jelenleg sharepointban utazom, így sharepoint fejlesztőnek lenne értelme továbblépnem. Az c# meg javascript.
-
Lokids
addikt
válasz
sirszevenap #11624 üzenetére
Én csak szeretnék az lenni. De nem tudom, hogy 30 évesen van-e egyáltalán értelme váltanom.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
sirszevenap #11624 üzenetére
Én meló helyen hs-t tolom sima casuelba farmolom az aranyat
aggro deckel 😁 -
Pocok256
veterán
válasz
sirszevenap #11617 üzenetére
Normalis embernek tartom magam mégis megtehetem, hogy hajnali 2 kor még játszok. Kulcsszó: programozó.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
sirszevenap #11573 üzenetére
Én nem tudom mit keres ott a nevem
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
sirszevenap #11557 üzenetére
Nope. Miért?
-
NandorHUN
addikt
válasz
sirszevenap #11561 üzenetére
Ok, de dobozos itt miért lenne jobb? Úgy is csak 1 acc-ra lehet felhasználni nem?
//Sorry, ha hülyeséget kérdezek, de eddig konzolon multiztam -
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #11541 üzenetére
Jaa én rankedről beszéltem. Azt hittem arról folyik a téma. QP-be azt hozol amit akarsz az nem érdekel, onnan bármikor le lehet lépni. Most a ranked leave-elés és annak büntije volt a téma, nem? Ott biztos ügyesek vele magas szinten, de a középmezőnyben még marhára nem..legalábbis a többség. Persze hanzo néha bemákol párat, junk meg inkább idegesítő, főleg pajzsosok ellen....de sokszor előrébb lenne a csapat ha inkább lenne +1 heal vagy valami más.
-
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #11524 üzenetére
Én egyedül akkor tudom megérteni a leave-et ha már a meccs elején lehet látni (első 1-2 percben) hogy ez esélytelen.. (pl. rossz heroek és nem váltanak, nincs csapatmozgás, nincs csapatmunka, stb).
Ilyen meccsekben bent maradni értelmetlen csak az időd lopja ami...véges.
Főleg ha már felnőtt vagy és kevés időd van játszani munka után, este, stb........Ettől függetlenül én bent szoktam maradni, de sokszor érzem azt, hogy totál felesleges bármit is próbálkoznom 1v5 esélytelen azon a szinten ahol én állok jelenleg és hidd el én is szívesen lelépnék néha már, mert 1) nem szórakoztat - ez lenne az elsődleges feladata 2) sőt inkább már idegesít a sok fogyatékos, még sokszori kérés ellenére is.
Mikor bepickelnek ilyeneket, hogy Sombra, hanzo, junk, stb.........Persze tudom, hogy most meg az a duma jön, hogy ha ő nem lesz healer hero akkor legyek én, stb..... de sokszor ez se megoldás, mert rambókat nem lehet healelni és akkor már inkább leszek dps vagy valami tank, stb........
-
MK VII
veterán
válasz
sirszevenap #11524 üzenetére
Mármint mit ennyiszer?
A szezon bannom ki lett tárgyalva anno... Ott a játékkal volt valami szarság amire a mai napig nem kaptam választ, hogy miért dobott ki állandóan, de nem is érdekel.
Viszont tagadni nem fogom.. Bizony néha alt+f4-ezek.. De akkor is csak okkal... Akármennyire is hihetetlen számodra, bizony vannak helyzetek amikor nem bírok bent maradni egy játékban a sok hülye miatt...
Tegnapi esti sztori.
Pickeltem egy Mercy-t Dorado attack-on. Többiek Reaper, Genji, Zenyata, Pharah meg nem tudom pontosan, de semmi tank.. Aztán mintha valami narniában lettek volna. El voltak varázsolva, mentek össze vissza szinte kill nélkül... Nem mozdult 1 métert sem a payload.
Hámondom ide Rein kell... Hoztam Reint hátha okosak lesznek aztán beállnak a pajzs mögé... Hát nem.. Mentek a szélrózsa minden irányában és haltak folyamatosan.. Én meg szépen Reinnel egyedül betoltam a payloadot egy death-el, úgy, hogy közben még volt 6 killem is. Csapattársak a környékemen nem voltak..
Ez csak egy, ilyen történet.. Amikor a sokadik ilyen retardált társasággal találkozok akkor bizony elszakad a cérna...1v1-re visszatérve.. Tegnap este legalább 10-15-öt toltam és egyszer nyertem. Már kezdtem feladni amikor összerakott egy még nálam is bénábbal és 5-1-re nyertem.
(#11525) sirszevenap
Ehhez csak csatlakozni tudok amit leírtál.. Tényleg jó csapatok jöttek össze és jó a társaság is.. Persze vannak/voltak összezörrenések, de hol nincsenek igaz?
Megpróbálok majd mostanában kicsit többet játszani... Eddig mindig más kötötte le az időm..
Mindenkinek boldog évfordulót. -
Joezyka
senior tag
válasz
sirszevenap #11483 üzenetére
akarod mondani lootboxxal
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #11420 üzenetére
mondjad cicafiú!
csakfelmentem, csakmegmutattam milyen a 100% accuracy...jahh és papucs for potg
jólvan az ultijaid ott voltak, hogy mondjak valami szépet isno most vasárnapig óvatosan játszatok, nem felmenni dia-ba!
-
madexx
tag
válasz
sirszevenap #11420 üzenetére
pedig skitzooooooooo is itt van es rad vagyik
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #11411 üzenetére
xbox...ahan...megy a bannnnnnnnnnn. csak menj el megint csigizni...
"szvsz"
hát olyan érzékenység kell hozzá kontrollen, hogy kell egy mutáns pók ami megcsip, hogy felvesd a versenyt -
whitezo88
nagyúr
válasz
sirszevenap #11411 üzenetére
Én a kontrolleres videóknál mindig azt látom hogy a legtöbb játékos olyan vak és béna mintha bot lenne.
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #11385 üzenetére
az a baj, hogy nincs jobbik bal kezed
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
sirszevenap #11385 üzenetére
"Annyi, hogy én biztosítanék az ilyen OW kaliberű játékokból legalább annyi darabot ahány gép van." Ez jogos, ha érkezni fognak ilyen visszajelzések, akkor nem kizárt hogy ezt meg is teszik. Még fiatal a hely.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
sirszevenap #11383 üzenetére
Lent 10 gép van meg vannak konzolok és 1 óra használat 300Ft/óra általánosan, de 150Ft/óra, ha 300 Ft felett fogyasztasz közben. A népszerűbb játékok le vannak töltve, de ugyanúgy neked kell bejelentkezni pl. battle.net-re, tehát ha nincs meg neked egy játék, akkor azzal nem tudsz játszani. (Konzolokhoz szerintem tuti adnak játékokat, azt nem próbáltam.)
Fent meg társasok vannak mindenféle. Most mikor Szegeden voltam mindhárom nap töltöttem ott időt haverokkal. Én személy szerint nem értem miért ilyen kevés ember társasozik manapság, és miért tartják gyerekesnek egyesek.
Jinxb1rd: Ajánlom a helyet akár kisebb-nagyobb társasággal, csak akkor foglaljatok helyet, mert sokan szoktak lenni. Ha negatívumot kell mondani, akkor az a kézhely mérete (ezen idővel növelni fognak és több gép is lesz, még nagyon fiatalok de az látszik, hogy hallgatnak a kérésekre) az asztalon és a deathadder egér nekem személy szerint nem jött be, vittem az enyémet + egérpadot.
-
Mukih
tag
válasz
sirszevenap #11349 üzenetére
Kicsit előbb is kezdődhetett volna az előző event.. Kellett rá várni 6-7 hetet, most meg csak 2 hét szünet lesz 2 event között. Ami persze nem baj, csak akik az előző eventet tolták éjjel nappal, azok gondolom kicsit megunták a játékot és nem lesz sok kedvük játszani megint (de ha kellenek neki a skinek akkor muszáj lesz).
-
Edem05
őstag
válasz
sirszevenap #11321 üzenetére
Ő volt a figyelem elterelő.
Lefoglalta Mei-t amíg a többiek bementek a másik oldalon.
-
oxox
addikt
válasz
sirszevenap #11313 üzenetére
Tesa' ha végigpergetném a lovacskákat face-en, akkor nem lenne időm még aludni sem
....inkább szaladok fel játékba.
Te voltál az első meg Bocskay akit néztem, hogy fent van-e... gondoltam akkor arcade-olok amig nem jöttök, de nem jöttetek ám' ....ugyhogy 10 előtt le is léptem
sok volt a mystery...bár sajnálhatod, mert nem láthattad a reaper potg-om
gondoltam sunnyogok, mikor beugrott elém egy majom, leszedtem, majd jöttek még 3-an...ugy megijedtem, hogy csak kapkodtam az egeret...erre mind megdöglött (Robot mondta is, hogy már tudom, hogy Te, hogy csinálod)
(#11314) 7 - hát fejben nekem is megy, mondtam is a többieknek, hogy Skitzoo, Arrow beugrik aprit, kiugrik...nahh nekem a beugrásig megy
inkább hozok Zarya-t, és ráteszem a bubit, bár olyanok mint a gumirozott nikkelbolha, és néha lekések róla
-
HoyHoy2
tag
válasz
sirszevenap #11310 üzenetére
nem is biztos, hogy baj ha abból nem tudsz kiszakadni, szerintem ott lehet játszani a legjobbakat
én is ekörül mozgok általában. Nem tudom feljebb milyen, de ha groupba játszok es emiatt 1900-2200 körül játszunk, hiába értelmes 3-4-5 ember, ott "mindig" van egy r***rd. a 2974 az kicsit szerencsétlen
én szívtam volna a fogam, nekem 2850 volt a max az előzőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest