Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Attól még, hogy béna, játszhat bárki DPS-t, erről szól a játék. .
Nem, erről a quick play szól pl... nem a comp. Rankedet "kicsit" komolyabban kéne venni, és aki tudja magáról hogy nem jó tank/dps/support az ne jelölje be azt a kockát.
Aki meg jó az meg megy majd felfelé...
Kivéve ha vesztesz a többiek miatt. Hiába számolja külön role-onként a score-t, hiába vittem a csapatot road-al, full gold minden kb, mégis csökkent a rangom száma.
-
Hannibhál
őstag
Hát ha ezt végig akarják tolni....Akkor lehet én is inkább battlefieldezni fogok, pedig ez az endorsement rendszer vagy mi eddig nem néz ki rosszul, sokkal jobbak a meccsek mióta ezt lehet osztogatni, mármint ugyanúgy veszítünk meg nyerünk, de sokkal normálisabbak az emberek
-
L4mie
veterán
én is teljesen kivagyok.... oké legyen harci gömb, de 2 perc alatt hihetőbb story-t kitalálok mint ez a nyomoronc pocok amelyik beszélni se tud, de ennek ellenére winson legjobb barátja volt a holdon....na persze....
facebookon meg látszik azért kiknek szánták....tini gamer csajok meg fiúkák, akiknek Genji meg Hanzo nem úgy megy mint twichen a pro-knak és Bastionnál már utálják medium AI ellen tolni a bal gombot.... a gyermeki énjüket is kiélnék végre.
-
TBT
Topikgazda
Köszönöm a hasznos tanácsokat.

Valószínűleg hagyom az egészet a fenébe, az én egészségemet ne tegye tönkre semmilyen játék.
Inkább megyek játszani mással kevése szabadidőmben, ezt a PvP mocskot pedig meghagyom a feledés számára.
A karaktereket és az univerzumot kedvelem, de a játékot már annál kevésbé. Remélhetőleg lesz belőle animációs film vagy PvE móka, mert azokban még van valami érték, ha már a PvP módban nincs.
-
TBT
Topikgazda
Tavaly április 11-én indult. Szóval csak 1 nappal indul korábban. Amúgy lehet azért, mert az előző event hosszabb volt, ez is hosszabb lesz, a tavalyihoz képest. Vagy csak rájöttek, hogy az egyes eventek ideje alatt nagyobb az aktív játékosbázis, mint egyébként (a loot miatt).

-
VoidXs
nagyúr
De ez a probléma szőnyeg alá söprése, rengetegen vannak nagyon rossz helyen. Ma egymás után két meccsen teljesen máshogy éreztem magam, az egyiket megnyerték nélkülem, a másikban pedig csak én csináltam bármi értelmeset. Így mi a valós helyem? Nem fogok azért tiltogatni embereket, mert rosszak, a rendszer dolga lenne másokkal párosítani. A throwereket és idegbetegeket bannolni kell, előbb azt a rendszert kellene jól megcsinálni. Ha egy elmélet hibás, nem a rossz eredmények kukázásával oldod meg.
-
saen
veterán
Ja és a PTR patch notes, sok buff/nerf.
-
brumi1024
veterán
-
Joezyka
senior tag
a comp CTF nálam is jó volt. 3400-ra berakott, felmentem 3600-re és 3500-3600 között ingáztam végig.
ezt úgy a többi hsz-re:
sima compba meg gold teteje, plat alja vagyok. De biztos én vagyok a béna. De mint mondtam nem is lenne ezzel baj, ha nem a cancer csapattársakat kapnám
-
VoidXs
nagyúr
A comp CTF-nél teljesen tiszta lappal indult mindenki, így durva volt látni, ahogy az amúgy full gold group-unk 1200-tól 3400-ig mindenhova esett, és utána is 100-akat dobált meccsenként. Én 2700-ra lettem beosztva, most 2900-on állok, de sehogy nem tudom elérni a diamond-ot.
-
Joezyka
senior tag
én letoltam a placementeket, berakott 2460 körülire (nem emlékszek pontosan). A placementek végére folyamat jött a cancer comp, csupa idiótákkal voltam (nem nem bénákkal, idiótákkal). Gondoltam semmi gond, lesz ez majd jobb is. Nem lett. szép hullámvasút után (értsd 2460->2344; majd vissza 2480-ig és szinte végig csak az idióták. Ezek után úgy döntöttem, hogy adok az ow-nak egy SHIFT+DEL-t.
Nekem nincs szükségem az agyrákra. A játékot nagyon szeretem, de ennyi hülyét egy helyen nem bírok egyszerűen már elviselni.
Neked kitartást
-
VoidXs
nagyúr
Azt kizárólag azzal lehetne orvosolni, ha a skill rating tényleg skill rating lenne, tehát győzelemtől független, viszont akkor mindenki kihasználná és team compok még ennyire se lennének. Nem össze-vissza rak a játék, hanem szándékosan úgy, hogy az egyik csapatnak brutális győzelmi esélye legyen, mert szerintük akkor jó a rendszer (ez egy dev update-ben konkrétan elhangzott), ha 50%-on tart.
-
VoidXs
nagyúr
Nem ezzel van a legnagyobb probléma, hanem ami tényleg undorító, hogy erővel 50% win rate-en tart. Egyáltalán nem attól lesz fair egy játék, hogy pontosan a meccseid felét nyered. Kb. 50 meccsből 1 olyan, ahol a csapatok tudása közel egyenlő, azon kívül vagy mi alázunk, vagy minket aláznak, és ez teljesen független attól, hogy van-e 1-2 retardált mellettünk.
-
Hannibhál
őstag
Azért mondom, biztos van haszna, csak ha pl vki 1-2-őt kap egy season alatt akkor azt nem nézik, mert már én is kaptam reportot azért mert widowwal nyomtam, s nem váltottam, de nem az egész csapattól, hanem a hanzonktól, mert h amikor kért, nem váltottam, a csapat meg mondta h hülye vagy bazzeg, jól nyomta, te voltál a gondXD erre reportolt engem h bad teamworkXXDD
-
freeknight
őstag
Jézusom

Hihetetlen hogy egyeseknek semmi nem elég, eddig akik utólag érkezett karakterek, egyetlen fehér van köztük, a többi mind etnikum (kivéve orisát, mert ő robot, bár a hangja legalább néger
), nem elférne egyetlen fehér nőci? Meg egyébként milyen legyen torb lánya, már nem egy trailerben láttuk.TBT: eddigi példákból semmit nem fog kapni egy jó ideig, sombra és ana kapott új skineket
-
-
VoidXs
nagyúr
Most már én is, valószínűleg a jobb+bal klikkje fog bármit is érni, mert a repair pack édeskevés (Ana 2-3 lövése), az a pajzs max egy D.Va ulti ellen hasznos a csapatnak (amennyiben bárki is mögé tud állni olyan gyorsan), a lóbálós hülyeség meg elég meh. Viszont az nagyon tetszik, hogy DPS-re healel, ilyesmivel lehet javítani a megszokott compos helyzeten.
-
freeknight
őstag
Akkor javaslom vegyünk ki minden hőst dva, majom, tracer, genji, zen, mercy kivételével, mivel a profik csak ezeket használják, ők értenek hozzá.
Szerintem kifejezetten hibás megközelítés a játékosbázis legkisebb részének igényeire szabni egy játékot, de ez csak az én véleményem.
-
brumi1024
veterán
A tankok erősek, Hog nagy király ebben a módban. Sokszor fordítottam vele 2 zászló bevitelével, ha van alternatív út a pályán, és a csapat kompetens annyira, hogy egy 5v6-ot ki tud tartani amíg átérek, már sima ügy. Meglátják, hogy gond van a zászlónál és szétesnek.
A 4 heal + valami tank kombót akartam még kipróbálni, az is bevált pár embernél.
-
oxox
addikt
CTF-et nem toltam...nem vonz.
phara, zarya, mercy...régieket nem néztem, hogy mi hiányzik (majom nincs meg azt tudom)már elkezdett duplázni, de néhány voice még hiányzik úgy látom (icon, spray-t már duplázza)
Te tudod, hogy miért nem mozgat most ez az event annyira, de ha nem lenne most más dolgom az életben, akkor sem lennék odáig ezért az eventért...genji skin tetszik (azt meg is veszem, meg talán mcree-t...de azt is inkább csak azért mert megint van csomó pénzem...22-23k körül, és minek tartogassam, meg lehet megveszem a hiányzó tavalyikat)meddig tart amúgy ez az event? már1?
-
Hannibhál
őstag
én is szívesen nyomnám vele, soldierrel is mindig sombrasan nyomom(flankelek mint atomXD) de azért jah

Amúgy overbuff-on lévő skill rank az egyes hősöknél(az a százalékos érték) az mennyire jól mutatja szerintetek az adott hőssel való teljesítményt? Mennyire adja vissza a valóságot? -
TBT
Topikgazda
Illetve elindult az Update is.
-
Rigormortiis
veterán
Mi a mained, hogy ennyire örülsz a nerfnek?
Érdekes, hogy mennyire nem érdekel senkit a dps-ek kemény ultija (hanzo, diva), de azért muszáj volt az egyetlen valamennyire népszerű supportot a földbe döngölni. Ez nem nerf volt, hanem kasztrálás...vagyis az ő esetében kipakolás.
De ettől mit várnak amúgy? Hogy majd átszokunk Anával snipkedni? Vagy Lucioval falat mászni

-
brumi1024
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TBT