-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Lehet majd olyat csinálni, hogy összeugrunk 12-en és nyomjuk két csapatban? Lesz privát game? Beta-ban nem emlékszem, hogy lett volna.
-
vegitossj7
addikt
válasz
sirszevenap #1995 üzenetére
Ha csak soldier 76 van a meccsben, akkor elvileg randomizerbe rakja magát a számozással.
Bot meccsen legalábbis. Eggressus.
-
BandiHUN
veterán
válasz
sirszevenap #1982 üzenetére
Pedig jó volt a TF2,teljesen hasonló a dolog,és jókat játszottunk vele,még volt nem egy PH-s összeröffenés is,annyira.Éppen ezért tetszik ez is.De pont emiatt drágállom is...akkoris,ha még annó az Orange Box-ot,amiben a TF2 volt,teljes áron vettem.Lehet most se bírom ki,és jövő hónapban csak megveszem
Sajnálom,hogy a bétára nem jutottam be,kénytelen voltam csak gameplayeket nézegetni.
A gépemtől félek még,hogy egy 4x3.2-es 775ös Xeon mire lesz elég egy 6850-nel...mert hardverre nem költök még egy jó ideig,akkoris erősen gondolkodom,hogy konzol lesz.Így ebből a platformból kéne kihozni,amit lehet. -
torik
senior tag
válasz
Németh Péter #1993 üzenetére
Van, több is
[link]
-
sirszevenap
addikt
válasz
Németh Péter #1993 üzenetére
Őőőőő
Még a hideg is kirázott ettől az ötlettől!
-
Rankerz
senior tag
1 nap hype
-
De mi értelme van most belerakni indulás előtt még egy hőst, pont amikor lezárult a sok béta teszt. Még a mostani hősöket sem ismertem ki ez alatt a pár nap alatt. Habár én mindig mindig soldier 76-al játszom, szóval kicsit lassan megy amúgy is.
Tényleg, nincs soldier 76 only + no ulti mod? Nekem igazából az tetszene igazán....
-
pohár
félisten
válasz
Redcaster #1988 üzenetére
hétfőn mintha jelentenének be valami új hőst, nem? meg már egy ideje dolgoznak rajta, még egy videóban is benne volt, a karakterválasztó résznél pont ő volt kiválasztva, gondolom, hogy nem lehet túl bonyolult leprogramozni egy új hőst szőröstől-bőröstől
pláne úgy, hogy gyakorlatilag már készen volt, úgy látszott legalábbis a képen
-
Kanczy
veterán
válasz
sirszevenap #1982 üzenetére
Szerintem ne menjünk bele ebbe a vitába, teljesen felesleges. TF2-ben van kb. 400 órám, ebben is lesz. Engedjük el a fülünk mellett azt a kommentet, és mindenkinek jobb lesz
-
-
Heavyrain
őstag
Eddigi legjobb Tracer cosplay!
Hihetetlen, hogy hogyan tudta ilyen élethűre megcsinálni -
whitezo88
nagyúr
hol lehet beállítani amúgy hogy jobb fent mutassa ki kit ölt meg?
-
törölt tag
válasz
BandiHUN #1969 üzenetére
Blizzard mindig koppintott, az RTS-t, hack'n slash-t se ő találta fel. Szerintem a TF2 hasonlaton senki nem lepődik meg, mert tény.
És hogy miért kér érte pénzt a Blizzard, mert amit ki mer adni, annak biztos, hogy tizenX évig lesz minőségi supportja, valamint nem reked meg a játék a kiadás szintjén.
-
torik
senior tag
válasz
whitezo88 #1972 üzenetére
Final combat után szabadon
-
whitezo88
nagyúr
Meg is van az Overwatch killer
[link]
-
BandiHUN
veterán
Én is jövök majd,de nekem ez túl sok egy TF3-ért...majd később.
Nem mondom,hogy ezt is ingyenes modellel kellett volna,de egy multi játékért,ami ennyire koppincs,mégha szép és jó is,ennyi pénzt...Felét simán adnám érte.Bár a Doomba várósan ölt pénz megmaradt,mert nulla a multi,de akkorse jó biznisz ez most.És remélhetőleg az élettartama se lesz olyan kevés,mint egy átlag játéknak.Videókat megnéztem,gyors TF2,az extrák miatt sok káosszal nyakon öntve és kész.Nem látom az újítást.Ugyanúgy tolják a cartot,a nyilas nyomja,mintha egy TF2-es sniper videót néznék...ninjázni majdnem olyan,mint egy TF2-es kém videó...akkora koppincs az egész....bocs,ha kritikának veszik a nagy fanok.Mondjuk nem mindegy,hogy van,akinek van felesleges 11-13 ezre egy klónra,vagy nincs,mert üvölt a copy-paste...
Viszont 2016-ban eddig multiilag tényleg ez még a legnyerőbb.Bár jön majd a BF1,de az még soká lesz. -
TBT
Topikgazda
-
Kanczy
veterán
A biztonság kedvéért előrendeltem két helyen is, hátha elfogyna vagy valami
-
TBT
Topikgazda
-
Redcaster
őstag
Tud nekem valaki valami hivatalos infót adni arról, hogy a standard változatot később lehet-e upgradelni origins-re?
-
JSaN
addikt
Nekem most valamit letoltott hetvegen, ez meg mindig a beta lehet vagy mar a vegleges jatek elotoltese volt??
version 1.0.4.2.29293G. ? -
L4mie
veterán
PDT mit jelent? O.o mi mikortol tudnánk játszani?
-
SAABPEPE
tag
Lehet valahol neten vásárolva olcsóbban ki jönni ,mint ha lemezesen venném ? Oké már tárgy talán a kérdés
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Aki szeretne együtt játszani (akár csapatban) kérem vegyen fel (vagy csapathoz csatlakoznék)!
ID: FuRiONight#2655
Köszönöm!
-
torik
senior tag
-
törölt tag
-
pohár
félisten
ejha, bekezdtek a srácok rendesen (többek közt)
-
tibee77
őstag
Köszönöm az infokat mindenkinek.Sz@ros korom ota nyomom fps jätekokkal, 2006 ota nyomom komolyabban (akkor kezdtem a cod2-vel), aztän ätälltam borderlands-re, mert nem tetszettek a cod folytatäsok.TF2-vel probälkoztam meg de ott az volt a baj, hogy marhära kesön kapcsolodtam be (evekkel a kezdes utän) es eselyem se volt elvezettel kitapasztalni a jätekot.(mindig csak ingyen frag voltam a sok pro-nak)Ezert gondoltam, hogy most elkezdek valamit a kezdetektöl es mivel elegge bejött a videok alapjän a jatek.A legjobban a sniper-es csaj jön be, de a support heal-elös csaj se rossz.Remelem 24-en mär tudom tolni ezerrel.
-
torik
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
válasz
tibee77 #1929 üzenetére
Már tavaly ment a beta, elég nagy előnyre tehettek szert a szerencsések és gazdagok akik bejutottak. A mozgás inkább unreal3 féle játékokhoz áll közelebb, nem olyan pörgős mint a tf2 pár hős néha használható mozgási képességét leszámítva. Célzás TF2/Quake jelleg, sok nem azonnal becsapódó lövedékkel.
-
k-adi
nagyúr
válasz
tibee77 #1929 üzenetére
Bárki kipróbálhatta a játékot az open beta alkalmával május elején, így ha utánanézés nélkül ugrottál bele a vásárlásba csakis magadat okolhatod. Az open beta 3 napos volt de +2 ha volt kódot is hozzá; illetve volt aki closed beta-ról jött openezni, ők nyilván ügyesebbek voltak már alapból. A játék nem bonyolult amúgy, a legtöbb karakter hamar kiismerhető + ha alapból tudsz jól célozni akkor sikeres lehetsz ha kifogsz egy kevésbé ügyes ellenfelet.
-
tibee77
őstag
Szevasztok!
En is megvettem a napokban annak remenyeben, hogy valami levälthatja a diablo-t.(kezd mär nagyon unalmas lenni)Nezegettem a videokat rola es hät lättam mär pär olyan embert aki elvetemülten tolja.A beta ideje alatt ennyire ki lehetett ismerni a dolgokat vagy csak mäs jätekbol hozott skillröl van szo?Egyebkent celzäs, mozgäs, meg hitbox az melyik jätekra hasonlit?Mondjätok, hogy nem tf2-höz mert akkor megbänom, hogy megvettem. -
whitezo88
nagyúr
válasz
#14955008 #1924 üzenetére
Lehetett olvasni lagokrol de en is sokat nyomtam vele most es nagyon pici volt a ping mindig. Amugy ma neztem megy egy (nem mai) videot ahol a kezitok arrol beszelnek hogy a programozaskor (uj motort hasznalnak) figyeltek hogy minden felesleges adatkozlest kiszurjenek (favor of the shooter)
-
tepenzed
őstag
Akit esetleg érdekelne a doboz, a konzolos verzióhoz képest jóval szebbet kapunk pár eddig számomra ismeretlen jutalommal:
https://www.youtube.com/watch?v=drtitWAB7rc2:03 -tól látható a pc-s verzió kibontása
-
Rison77
senior tag
A blizzard megint a helyzet magaslatán van... Előrendeltem a játékot bő 2 hete, sajnos az eladóhoz nem érkezik annyi kulcs mint kellene , sztornó. Ezért csütörtökön inkább előrendeltem a konzolokszervízén, most kaptam az emailt, hogy a feldolgozás során, a vártnál jóval kevesebb példányt kapnak, így nem tudják keddre teljesíteni, persze pozitívum, hogy ha megvárom az utánpótlást ami ki tudja mikor lesz 2500 Ft-os kedvezményt adnak. Lehet ezek alapján jobb is várni, visszatekintve a blizzard játékok startját nem voltak túl fényesek, és még talán nem is volt ekkora érdeklődés irántuk mint ennél.
-
torik
senior tag
Ez áll az óráis dobozok hátulján
-
Tracer járt már Londonban is!
-
TBT
Topikgazda
Minden nagyobb városban elrejtettek egy életnagyságú szobrot egyes karakterekről.
Itt Tracer látható épp!Nem gyenge a marketing a Blizzard részéről.
-
-
TBT
Topikgazda
The Animated Short on Soldier:76 will premiere on May 22
-
TBT
Topikgazda
CD Galaxisba már megérkezett, ellenben kedd előtt senki sem kap semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Ryzen 7 CPU-k
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest