- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
markknight
veterán
válasz
Bazsi1987 #16192 üzenetére
Persze, így működik. Kövi szezonra ez biztos változni fog, nem hagyják így, az 100. Biztos csak túllihegik a cikkben, de én kizártnak tartom, hogy bronze 5-ben legyek. Aki nem csinál semmit és csak veszít az is ide kerül.. Apexet folyamat diamond szinten toltam, ez meg azért jóval casualabb gém.
[link] -
markknight
veterán
válasz
Bazsi1987 #16190 üzenetére
Engem inkább az frusztrál, hogy rankedbe nem haladok tovább a nyert meccseim ellenére se. Ez az ami rányomja az egészre a bélyeget. Tisztában vagyok, hogy mit jelent randomokkal játszani, meg persze értem én mi, hogy működik de egy igazságtalan szerencsekerék ez a kompi így.
-
Gomez86
őstag
válasz
Bazsi1987 #16167 üzenetére
Szerintem az Orisa is... ha kap egy dedikált healert kb megállíthatatlan... amúgy is tank main voltam szóval ez az "én világom" lenne, de őszintén kicsit talán túlságosan is nagy a hangsúly most a tankokon.
Támadóként, vagy ellenfeleknél is azt látom hogy mostmár nem az van hogy ki kell szedni a healereket és akkor meg lehet törni a védelmet, hanem hogy ki kell szedni a tankot és akkor lehet menni a másik tankkal keresztül mindenen mint a kés a vajon. kb az van hogy amelyik csapatban a tank tovább él az nyer.. -
-
MaYDaN
tag
válasz
Bazsi1987 #15943 üzenetére
Arról nincs információ, de ez biztos, hogy hosszabb lesz. Mivel a fenti belinkelt "FAQ-s" képen is írják, hogy több hullámban fogják beengedni az embereket június 28.-án az első szűkebb kör aztán az első nagyobb hullám július 5.-én csatlakozik, ahogy fejlesztik a szervereket stb.. Sőt még az is írva van, ha július 14.-ig regisztrálsz a bétára akkor nagy eséllyel be is fogsz kerülni, mert az addig jelentkezőket, mind be akarják vonni.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Bazsi1987 #15795 üzenetére
Hát a várakozási idő mindenképpen jobb lett! Barátnőmmel játszogattunk tegnap, talán 1.5 perc volt a max. amennyit várni kellett. Bepipáltuk mindhárom role-t (többnyire supportra tett). A játék 3-2-1-gyel olyan mint role queue előtt volt.
Kaotikus, sokkal inkább fps így mint Overwatch.
-
skitzoo
senior tag
válasz
Bazsi1987 #15720 üzenetére
Hát én se. Megveszi az ember egyszer. És konkrétan ugyanazt eladják mégegyszer. Mert ugye a PVE modok most is benne vannak + ugye ez a Hero Ability Costumize ez hajaz arra, mikor behozták azt, hogy tudunk modot csinálni. Magyarul valakinek volt egy jó ötlete a Blizz meg lenyúlta.
-
saen
veterán
válasz
Bazsi1987 #15675 üzenetére
Álláshirdetések alapján készül másik ow-s játék, ez tuti. Hogy ez pontosan mi lesz az passz, meg ügye attól, hogy dolgoznak valamin, még nem 100%, hogy megjelenik.
Emellett én nem hiszem, hogy elégedettek a mostani játék sikerével. Jól indult, de ráférne egy reset a játékra és a sok hibát amit elkövettek azt egy sima patch-csel nem hiszem hogy orvosolni fogják, új játék kell. -
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
válasz
Bazsi1987 #11594 üzenetére
pedig bastion király.. főleg payload mapokon a kocsi tetején
de ha ügyesen tudod pozicíonálni magad akkor cp pályákon is jó..
én sokszor vagyok vele (top 3 karaktereim egyike), hidd el, hogy lehet vele rendesen darálni, főleg mióta 300 lett a 200 ammoból...bár a range csökkent sajna, emiatt már inkább mid-range ajánlott vele
a lényeg, hogy agresszívan kell vele játszani, a campelés nem jó, ez nem Torb
-
knoxhu
senior tag
válasz
Bazsi1987 #5863 üzenetére
PC-n azért nem lehet majd ingyenesen kipróbálni, mert ott van aktív játékosbázis. Dupla XP weekendet nem tartom kizártnak, de szerintem amúgy is akkor játszanak a legtöbben, nem biztos, hogy a Blizzard rászorul erre. (egyelőre) A két szezon között tényleg sok ez a szünet, de erre most ők is rájöhettek, hogy mekkora volt az érdeklődés visszaesése.
PS.: a BF1 egy hulladék, sajnálom, hogy elszúrtak egy ilyen jó koncepciót.
-
kuLi_
tag
válasz
Bazsi1987 #5325 üzenetére
Blizzard marketing = erős marketing. Na meg Sombra (?)
Több új pálya is érkezik, azonban elhamarkodott dolog lenne szerintem bedobni a nép közé, a komolyabb ráncfelvarrás - balance patch, pályák, rengeteg értelmes javaslat illetve a competitive coinflip bármivel kiváltása vagy tuningolása - imho szezon végén lesz megejtve.Gabesson amúgy pár napja felvetett nekem egy egész ötletes dolgot a coinflip problémára, ami szerintem egy tök korrekt megoldás lehetne: Sudden death mode maradhat a jelenlegi időkorláttal, viszont az a csapat választhat védekezés ill támadás között, akik időben hamarabb tolták végig a payloadot.
Szerk: Nah, erre ez is. Ügyes...
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Bazsi1987 #4316 üzenetére
hát csak ugye ezzel sokakat elbátortalanítanak a játék mellől, akik már nem maradnak itt season 2-ig :/
amúgy végképp nem értem a rendszert. egy olyan meccsen ahol mérhetően nem csináltam semmit (két silver medalom volt), adott egy egész szintet
mmint konkrétan ültem a payloadon reinhard-tal és nem történt semmi mert a többiek megöltek mindenkit mielőtt odajutottak volna. elég cuki volt, hogy konkrétan ketten üldögéltünk és nem tudtunk mit kezdeni magunkkal
-
prokxy
veterán
válasz
Bazsi1987 #4057 üzenetére
+1.
De azért azt meg kell jegyezzem, hogy amikor 5. alkalommal kapod a DEFEAT feliratot, akkor azért az nem az igazi. Szóval nyerni azért jobb, meg a hangulat is másabb. Van akinek a skill/stat nagyon fontos, én is vártam, h mit kapok, de hát látszik, h balf@sz vagyok benne...
Óóó, azok a cicik elérhetetlenek!
-
knoxhu
senior tag
válasz
Bazsi1987 #3471 üzenetére
Papa Kaplan egy kis önfényezéssel kezdi a videót, marketing szöveggel megspékelve.
Sok dolgon dolgoznak jelenleg, hogy a játék friss maradjon. Új mapok, hősök jönnek valamikor még ebben az évben, nem tudni pontosan melyik szakaszban. Ezen kívül fejlesztésen megy át a spectator mód, hogy alkalmasabb legyen a játék közvetítésére az elkövetkező versenyeken. (Logikusan összefügg magával a kompetitív móddal)
Most jön a lényeg a prioritást élvező " Competitive Play" amit szeretnének Június végéig leszállítani
- Azoknak a felhasználóknak akik szeretnék kicsit komolyabban venni a játékot.
- A bétában szerzett visszajelzések alapján sok módosításon ment keresztül a Competitive Mode
- A szezon hossza 1 hónapról 2,5 - 3 hónapra lett növelve (igazodik nagyjából az évszakokhoz tehát nyár>ősz>tél>tavasz)
- Változtatáson mentek át a bizonyos játékmódok is, ezzel kapcsolatban jelenleg még nem árul el részleteket
- Túl nagy arányban torkollottak a meccsek Sudden Death ( Hirtelen Halál) módba, amin változtattak, hogy csak nagyon ritkán forduljon elő!
Bétában:
Ez arról szól, hogy egy kocsi tolós oldalon mindkét csapat csak 1 - 1 oldalt nyer meg, ezáltal döntetlen alakul ki és a játék besorsol egy random pont foglalós mapot, hogy ki lesz a jobb. Ezt a videót találtam ami szemlélteti a dolgot! (7:10 körül van a Sudden Death)
Most:
A lényeg ugyan az, csak most nem véletlenszerűen dob fel egy mapot, hanem marad az amin a játékosok eredetileg is játszottak.
- Assault Mode-al rendelkező mapok is változáson estek át (tovább tartanak, így több esélyt biztosítanak a csapatok számára), egyéb részleteket itt se tudnunk.
- Competitive Mode-ban nem lesznek Tier-ek (osztályok, csoportok? bocs ezt nem tudom hogy a legpontosabb fordítani.), ehelyett MMR (matchmaking rating) lesz amit átkonvertálnak úgynevezett Skill pontokba (ami lehet 1 - 100-ig). Ezt az értéket akkor látjuk majd először amik a Placement Matcheket (Elhelyező meccseket) lejátszottuk.
- Talán nagy különbség mondjuk egy LoL-hoz képest, hogy az itteni rangsorolt játékban, mindenki értékelését (Skill pontjait) látni fogjuk még in-game is. Személyekre lebontva is fel lesz tüntetve és a csapat átlag értéke is! (6v6 módban) Figyelnek az esetleges egyenlőtlenségekre, így a kevesebb Skill Ponttal rendelkező csapat kevesebb pontot bukhat vereség esetén, viszont több pontot érhetnek el ha megverik a magasabban rangsorolt ellenfeleiket. Ezen felül az is látszani fog, hogy melyik játékosok vannak Party-ban!
Lezárásként arról beszél, hogy ez természetesen nem ez a végleges változata a Competitive Mode-nak, mindig figyelni fognak a visszajelzésekre és véghez viszik azokat a változtatásokat amik szükségesek.
A végszó utáni pillanatban azért meg megemlíti a Competitive Mode által szerezhető jutalmakat (sprays, icons), amik persze csak külsőségek lesznek, mert nem akarják, hogy más jutalmakkal a jobb játékosok előnyhöz juthassanak. Megemlít még egy Customized Golden Gun System-et is (WTF?!) (pl. Reinhardt arany kalapácsa) ezeket a nagyon magasan értékelt játékosok érhetik el, mindenkinél korábban. (Ebből én arra következtetek, hogy valamilyen formában mindenkinek elérhető lesz ez a rendszer a későbbikek folyamán). Illetve még más kiegészítőkkel (icons, sprays, skins(?)) is jutalmazzák a magasan rangsorolt játékosokat.SOON™
Ennyire futotta most, lehet van benne hiba, elütés,nincs erőm átnézni, a videó hallgatása közbe írtam amit tudtam.
-
Arnold2
őstag
válasz
Bazsi1987 #3405 üzenetére
Csak nagyon rövid pontokban kb ezekről volt szó:
-Nagyon sok minden zajlik most, de év végéig és a jövő év elején content patcheken dolgoznak ezerrel.
-Competitiv play az amin most nagyon dolgoznak és mihamarabb ki akarják adni. Zárt bétában az a visszajelzés jött, hogy ami volt az nagyon nem jött be a játékosoknak. Még vacilálnak, hogy kitegyék e PTR-re tesztelni, vagy egyből éles.
-Új hősökön is dolgoznak. Vannak olyanok amikben már rengeteg meló és teszt óra van, de vannak olyanok is amikkel még alig foglalkoztak.
-Új pályákon is dolgoznak.Többet tesztelnek már most is. Van amiből lesz valami van amiből semmi. Volt egy olyan pálya ami rendkívül egyedi volt és menő, de igazából a távolsági karaktereknek kedvezett és egy olyan karakter mint Reaper pl tök haszonlatalt lett volna ott.
-Egyszóval napi szinten megy a munka az új pályákon és új hősökön, de még csak tippelni sem akar, mikor látunk valami újat, mert nem akar hitegetni. Jön amikor jön
-A jövőben szeretnék fejleszteni a spektátor/egyenes adás/megfigyelő módot is. Kaptak egy csomó ötletet és igyekeznek ezekből építeni valamit. Remélik, hogy ez majd javít a PotG-en is. De azért per pill nem ölnek bele valami sok munkaórát.
-Szeretnék fejlesztetni a Highlights és a PoTG rendszert is. Van egy csomó király ötletük, amit szeretnének megvalósítani.
-Megbeszélések folynak a Brawl és a Custom Game javításáról is. Nekik nagyon tetszik, de bőven van mit még kihozni a két rendszerből. A Brawl-ra van még egy csomó klassz ötletük. Szeretnék, hogy a játékosok a barátaikkal (vagy ismeretlenekkel) több Custom Game-t toljanak. Kísérleteznek egy custom game szerver böngészővel is (pl mint a starcraftban). Azt mondja, hogy egy rahedli meló lesz ez, de egy ideális világban 11 barátoddal tudsz majd custom game-ket tolni vicces, szórakoztató szabályokkal és még XP-t is kapsz mellé.
-A fejlődési rendszerhez is hozzá szeretnének majd nyúlni a jövőben. Van pár ötletük, hogy hogy lehetne egyszerre több voice line-ja egy karakternek pl. De ezek olyan kisebb horderejű dolgok per pill, hogy inkább csak távlati tervként tekint erre.
-Egy végtelennek tűnő listájuk van több szociális jellemzőre, de ezeket szép lassan csepegtetik majd bele a játékba. Valami olyasmit ír, hogy a következő patchben, amikor kiadják a competitiv play módot, egy rakat szociális megnyilvánulást tudsz majd a többiekre zúdítani a hős kiválasztásakor, valamint a meccs végén (legyen bármi is ez).
-Egy csomó technikai meló is zajlik a háttérben. Csomó tech dolgot tesztelnek (nem fordítom le), de ami minket is érint, hogy dolgoznak a Match Making Rating jobbá tételén is.
-És természetesen a rakat bug javítás. Pár bugot említett a konzolos változatról.
-Ezen kívül még egy rakat dolgot tesztelnek, találnak ki, törpölnek, de ebből nagyon sok nem fog napvilágot látni és ezért sem mernek túl sok konkrétumot elárulni, mert a játékosok hajlamosak azokat készpénzként venni s ha még sem történik meg, megy a hőbörgés.
Természetesen minden új dolog ami bekerül majd a jövőben, teljesen ingyen lesz.Röviden kb ennyi. Nagyon sok konkrétumot nem mondott, de legalább látszik, hogy mihez szeretnének még hozzányúlni és hogy arra jelenleg mennyi munkaórát szánnak (prioriztál rendesen).
Ami nekem kb lejőtt, hogy most a Comp. Play és az új hősökön/térképeken van a hangsúly a többin meg ahogy csurran cseppen.És elnézést a pongyola, slendriáner megfogalmazásért, csak sietősre fogtam a tempót
-
kemotox
addikt
válasz
Bazsi1987 #3405 üzenetére
Marketing rizsa, leírja, hogy mit fognak fejleszteni. Röviden: Mindent. Tényleg. Mindenre kitér, hogy ez meg az de jó lesz stb...
Lesz majd jobb "testreszabhatóság", a mostani pózok meg sprék meg ilyenek mellé, competetive módot hegesztik, PotG mechanizmuson javítanak.
A lényeges viszont, hogy 2017 elejéig nyomatni akarják folyamatosan a content patcheket, azaz lesz egy csomó új tartalom. Egy map pl már kész van, letesztelték, már csak a művészeken múlik, hogy mikor lesz kész, mikor fejezik be a szépítését.
Hősökre is rengeteg ötletük van, sokat kukáznak, sok prototípust csinálnak, stb stb, szóval megy ez is ezerrel. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Bazsi1987 #3221 üzenetére
Én most hagytam abba, ment rendesen.
@tepenzed: na ne nevettess... ha bár csak UK, de jól reprezentálja, íme az első hétmilliós adathoz: "The best we have so far is the UK retail charts, where Overwatch debuted at number one this week across all platforms, with a split of 47% PS4, 36% Xbox One and 18% PC." - ez alapján Xbox One-on is több játékos van, mint PC-n. Ha köcsög lennék, elhinteném, hogy sok példánnyal ott ketten játszanak (konzolon, PS4+XO) a megosztós kiskapuval. Nyilván nem lehet az angol fogyasztási szokásokat ráhúzni a világra, de lényegesen több konzolos példány kelt el platformszinten is. Mivel a játék még nincs egy hónapos, így nem mutat semmit sem a vgchartz sem (még).
-
sirszevenap
addikt
válasz
Bazsi1987 #2762 üzenetére
Eddig ketten vagytok, tudtok még másról is? Egyébként dobjatok a gamertagetekkel egy privit, megkönnyíti a dolgom, ha nem innen kell kihalászni majd.
Más:
Mikor beindulok! -
Raysen623
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest