Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Mennyit tudsz játszani jelenleg egy átlagos single player játékkal? 10-20 órát? Ennek valószínűleg a többszörösére lesz jó az OW, szóval én nem keveslem, de ha kilóra mérjük, akkor az SC2 valóban többet ad. (Bár ott kell az első 2 rész is a harmadikhoz, tehát nem 40 euró a teljes ára, ha utána számolsz.)
-
F-ECT$
titán
A blizz vagy f2p vagy teljes játék + kiegek vagy teljes játék + kiegek + havi díjas konstrukciókat tolt eddig. Persze lehet, hogy most belevágnak a teljes játék + dlc-k / store vonalba, de attól nem félek, hogy ne adnának annyi tartalmat a játékba, amiért kidobott pénznek éreznéd a 40 eurót.
(Arról nem is beszélve, hogy mindkét f2p játékuk bőven barátságosabb a 0 ft-ot költőkkel, mint a többi cég, konkrétan pénz nélkül elérsz minden tartalmat, 1-2 kozmetikai cuccon kívül, és ha rendszeresen játszol, akkor nem maradsz le a pénzt fizetőktől sem.)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Azért volt top5 mert játszott vele pár nagyobb kaliberű streamer akik fejenként hoztak 10-20ezer nézőt, de ezek sosem maradnak meg ilyen számukra random új játékoknál pár napnál tovább, hanem visszatérnek a bejáratottakhoz és keresik az újdonságot, az hozza a nézőket és a pénzt.
Az persze már kiderült hogy a világot nem fogja megváltani ez a játék, de akinek bejön a játékmenet az egy 6v6ra fog játékost találni jó pár évig, ha csak Heroes of the Storm féle lightos bukás és 180 fokos fordulat lesz a Blizz hozzáállásában akkor is.
-
whitezo88
nagyúr
durva hogy leesett az emberek lelkesedése. Első héten top5 volt Twitchen, jelenleg már csak a 20. Gyorsan elapadt a hype, ezentúl csak a meghívóra lehet várni.
-
-
dargelot
senior tag
Nyílván azért írtam, hogy fizetős game még nem volt nyitott bétában, mert az a kettő amit írtál ingyenes is lett. 40 dollár alap game, 60 dollárért game+21 hős. Tehát könnyen kilehet találni, hogy akárcsak a legtöbb játékban itt is lesz egy virtuális pénz és a játékért kapsz X db-ot, gondolom nem 5 meccs után jön össze annyi, hogy vegyél egy új hőst. (LoL 6300ip egy hős ami nem két óra alatt jön össze, HS 150gold a pakli, ami megint csak nem pár perc, bár gyorsabb mint a LoL, illetve HotS hős terén nem vagyok otthon, de amikor toltam az jött le, hogy a drága hősökért oda kell tenned magad.) Tehát +20 dollárért kapsz 21 hőst, de ha 1-2 havonta jönnek ki új hősök akkor már tolni kell, hogy meglegyen mind. DotA2-ben ha jól tudom minden hős alapból megvan, ez a legszimpatikusabb, avagy SMITE-ban van olyan pénzes funkció, hogy minden hőst megkapsz, azokat is amik majd jönnek. Itt az Overwatch esetében 40 dollárért csak egy üres acc-ot kapsz. Pénzzel és idővel is fizetned kell.
-
nonsen5e
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Hát ki tudja, biztos.
A fizikai autentikátort sosem találtam amikor éppen kellett volna, a mobilos meg csak nyűg volt amikor 2 hetente flasheltem a telefont, így már egy ideje nincs autentikátor.Érdekes dolog is, hogy haver internetén, aki egy kerületben lakik velem össze-vissza lelockolta az accountot, viszont amikor pár országgal arrébb léptem be, akkor meg sem szólalt.
-
nonsen5e
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Amúgy érdekelne mi alapján nézik úgy direktben az account sharinget.
Főként a gépemen játszom (időnként belép ugyanezen a gépen az accountjába öcsém is meg fordítva), de ezen felül léptem én már be laptopon (szintén több account is lépett be már rajta) battle.net-be Európa különböző csücskeiből is. Na most akkor állapítsák meg, hogy éppen csak utazgatok, vagy valakinek bérbeadtam Helsinkiben az accomat.
-
dargelot
senior tag
Ha jól tudom, majd heti hullámokban adják a beta kulcsokat. A nyílt bétát pedig szerintem el lehet felejteni. Melyik fizetős Blizz játéknak volt eddig nyílt bétája? Az ár mizériába meg már bele sem akarok menni, mert még nem tiszta mennyit kell játszani egy hős feloldásához, illetve milyen gyakorta jönnek majd az újak. A riválisok terén a Paladins és a LawBreakers lesz terítéken, de az utóbbi túl pörgős, inkább F2P UT,Quake fix fegyokkal mint csapat alapú, az előbbi pedig titkos favorit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kasya
nagyúr
Brutál árat kérnek a játékért...
Egy játék kereskedő oldal 300-500 dolcsi közt veszi az accot, de havi 250-ert is bérbe lehet adni. Ebayen a licit szintén 100 ezer felett van.
Ismerősöm most adta bérbe... -
Kasya
nagyúr
Rovid velemenyem igy 2 ora jatek utan.
Nem rossz, sot, F2P jateknak tokeletes. Megtalalhatja benne mindenki a sajat stilusahoz valo karaktert. En pl. a Widowmaker-t szerettem meg, igaz, egy jo celzassal one hitel.
FPS-nek kell a 60. 30-on nekem az eger reakcioja lassunak tunt. Ultran elmegy 60+ fps-el (gtx 970).
A grafika szep, hozza a megszokott szineket es ggrafikai elemeket.Hogy is mondjam. A Q3-at nekem nem valtja ki, a CS-hez meg keves. A csapaton sok mulik, hogy mennyire tudnak osszejatszani. Jo jatek lehet ez, de nekem nem vilagmegvalto. Penzt nem er (1 eurot azert adnek erte), de abszolut jo idotoltest tud biztositani.
(#465) Kanczy: hagyom is a jatekot, letorlom es megyek vissza LoL-ozni

Keves idom lesz ra a hetvegen, de ma es vasarnap azert lefog foglalni
-
Kanczy
veterán
Száradjatok el mindketten
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
salytmasztor
aktív tag
Tegnap kaptam beta kulcsot a játékhoz.

Túl sokat még nem játszottam, de rövid vélemény:
A játék jó / nagyon jó.
Már most elég jól össze van rakva, szinte ki is lehetne adni "előrendelőknek" vagy "előfizetőknek".
Ha össze kellene foglalni, akkor kb valami UT/QUAKE + TF2 + MOBA/DOTA2/LOL keverék.
A játék jól néz ki (azért nem egy SWBF), szép simán fut (mondjuk elég erős PC-m van, de szerintem közepes gépeken sem lesz gond), jók a hangok, a fények és szuperek az animációk.
Ami külön tetszik, hogy van killcam és a meccs végén egy best of the match akció, általában valami multi killről.
Van több játékmód, elég jók és érdekesek... Majd kialakul melyik tetszik legjobban.Ami nem tetszett:
Szeretem az UT/Quake gyorsaságot, de sokszor mintha már túl pörgős lenne a game.
Néha túl kicsi és szűk egy-egy map rész és túl sok minden történik, amit nehéz átlátni és pontosan értelmezni (ugye a gyors játék és sok-sok különböző skill miatt).
Később, ha minden karit kiismerek, akkor biztosan jobban át fogom látni a harcokat, de akkor is lehet picit már túl tömény marad az egész.
Emellett pár skillel talán túl gyorsan (vagy instant) lehet ölni / halni.Ettől függetlenül a játék nagyon jó és biztosan tolni fogom a betaval és a véglegessel is valószínű.
Ingyenes játékkánt durván tarolna, de még 15-25 Eurot is simán megérne, de 40 Euro az már talán túlzás érte...
Így is meg fogja érni sokaknak, de ez az ár már kicsit lehúzás szagú. -
Kasya
nagyúr
Ma du/este írok, ha az otthoni gépen is kipróbáltam.
A cégesen az irodai egérrel nem jött be annyira full low grafikán
Csapatot gyorsan talált, one hit annyira nem volt jellemző az első meccs alatt. Az első meccsen szt láttam, hogy mindenki a helyét kereste a játékba, tehát újoncokat kaptam (nem meglepő módon). A tutorial egy kalap kaki.A játék telepítése azt hiszem 5,3 gb.
-
Kasya
nagyúr
Valami csoda folytán kaptam beta kulcsot. Ez rohadt nagy mázli, vagy csak szórja a blizz? Nem nagyon szokott ilyennel szerencsem lenni'..
-
wjbhbdux
veterán
A CS a legnagyobb ellenfél, hiszen az a legnépszerűbb FPS nyugaton, keleten meg a klónjai mint a Crossfire. Akik puhányak voltak FPS-t játszani eddig, azok most is azok lesznek miután ebben is elgyepálják őket 2 kör alatt. A legjobban teszi a blizzard ha onnan próbálja elszívni a harcedzett játékosokat. És ezt csinálják is, pl már megpróbálkoztak felbérelni ismert CS-s kommentátorokat, hogy legyenek Overwatch közvetítők a kibontakozó esport sceneben..
-
Madwe
nagyúr
Tudom, csak azt mondom, h a 7.5m beta jelentkezés még a 40 euros ár elött történt, utána kevesebb lett volna.
Abban igazatok van, h kb bárhol máshol jobban élnek az emberek mint nálunk, s ők kevésbé árérzékenyek mint mi, DE nem véletlen a f2p modellek szárnyalása manapság, ezt azért be kell látni.
AAA címek esetében inkább b2p híve vagyok, de sok esetben a f2p jobb tud lenni - esetemben így lett volna az OW-val is. hots féle ingyenes, termeled a goldot s veszed a hősöket/pénzért unlockolsz 1et 2őt jobban tetszett volna nekem. Ha tetszik, akkor biztos hagyuk náluk pénzt hősökre skinekre, valszeg többet is mint 40 euro. De látatlanban nem fogok érte pénzt adni...
Volt szó a demorol, az nem tudom hoyg képzelitek hogy működne? Többi játékuk esetén alap volt a dolog, de egy csak multi fpsnél? botok ellen mehetsz csak? vagy mehetsz pár kört? utóbbi lehetséges, de furcsa lenne...
-
Madwe
nagyúr
Én kapásból 4 accounttal iratkoztam fel a bétára, azt mégse fogom megvenni - akkor még azt hittem hogy f2p lesz... szóval az a 7.5m szép szám, de tekintve h nem lehetett róla semmit se tudni, sokat nem jelent - legalábbis azt semmiképp nem, h 7.5m potenciális vevője lenne releasekor.
-
warcat
veterán
Szerintem már igazából körbejártuk ezt a témát nem lehet újat mondani:
-tf2/cs:go ezeréves játékok,aki akarta már halálra játszhatta magát velük,az árukat visszahozták,természetesen lehet ott maradni
TF2 b2play volt vagy 4 évig, counter továbbra is modból nőtte ki magát,egyből ládázós modellel nyitott-ha havi 2000+ eurót keresnél,nem lenne sok agyalás rajta.A mi szégyenünk,hogy 25 év és tengernyi EU pénz elherdálása után itt tartunk és kb azon megy a marakodás,hogy ki lopjon első körben.
A Blizzard és minden nyugati fejlesztő ezeknek a vásárlóknak áraz (ha már egyszer eldöntötte,hogy b2p modellt használ) hülye lenne másképp tenni,egy német azért nem fog magának duplán játékot venni mert olcsó,viszont a világ csóróbb része még mindig esélyes,hogy behúzza,ha máskor nem is, majd féláron akciózva.Demóval kapcsolatban: esélyes,hogy megjelenés után is folytatódnak az ingyenes hétvégék,vagy lesz trial.
Az már mindenkinek a maga dolga,hogy elég infót kaparjon össze arról,hogy jó-e neki amit kínálnak.
Ha végül bejön(elismerve a ha kitétel létezését),több száz órát bele lehet ölni,amikor is már mindegy hogy 20,40 vagy 100 euró volt-e eredetileg,mert az egy órára leosztott összeg még nekünk is triviális. -
Razzul
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Az egész hősrendszer, képességrendszer a TF2-ben és a MOBA játékokban fellelhető rendszerek vegyítése. Ez az a jellemző ami miatt párhuzamba állítható az Overwatch a MOBA-kal és pont emiatt szállhat versenybe velük. Ezt tagadni felesleges. Igaz, hogy valamennyire légüres térbe érkezik a játék, de a Blizzard nem találta fel a spanyolviaszt. Bőven van hasonló játék a piacon.
-
Telda
addikt
Az hogy mennyi a blizzardos játékosbázis semmit nem jelent, én akárhány régi-új wowos ismerősömet megkérdeztem, senkit nem érdekelt a játék. Főleg miután kiderült hogy nem f2p lesz
.
Nem hinném hogy az elvesztett wowos játékosok megfogása lenne a cél.
Két külön műfaj, ég és föld. -
Skillerz
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz
Mister_X
üzenetére
/agree. A leírtak mellett: a CS egy teljesen más világ, csak a TF2 az igazi konkurencia, az meg 8 éves. Kvázi légüres térbe érkezik az OW, úgy hogy mögötte van egy elég masszív Blizz játékosbázis, ahol is a WoW folyamatosan veszíti a játékosokat, a D3, SC2 szintén nem a régi, a HS-ből most kezdenek kiábrándulni a pro-k, a Hots meg messze nem futott fel annyira, mint várták (szerintem). Így egy új címre biztos, hogy millió fölötti eladást tudnak produkálni már az első napokban még 40-60 euróért is.
-
Razzul
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Szerintem nem a CoD-hoz kéne viszonyítani. Nem a CoD a fő konkurencia, és mellesleg az is egy rablás. Ennek a játéknak a fő ellenfele a MOBA-k lesznek és a TF2. Esetleg még az olyan kompetitív shooterek mint a CS:GO. Nos a MOBA-k mindegyike és a TF2 is ingyenes.
A CS:GO Steamen pedig 11€, ami már alapból feleannyi mint az Overwatch, ráadásul rengetegszer lehet leárazva hozzájutni. Véleményem szerint ezekhez az árakhoz kell viszonyítani. De mondom, van még esély rá, hogy én is beruházom, de csak kipróbáltam, átgondoltam és tényleg jó, tetszik.(#427) TBT: Értettem, úgy legyen. Kipróbálnám még a megjelenés előtt a játékot.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Azt majd meglátjuk, hogy mennyire lesz az az összeg egyszeri (és most nem a skinekről beszélek).
Viszont remélem, hogy akár már miután kijött a játék, lesz ebből is valami trial mód, mert vakon (videók nekem nem számítanak) nem veszek meg egy játékot sem, max humbe bundle-ből. -
Razzul
őstag
Kezdek letenni erről a játékról. 40€-t nem ér meg nekem a dolog, ráadásul beta access nélkül. Van egy tippem, hogy az open betába is azok fognak bekerülni, akik előrendelték a dolgot. 20€-t még simán kicsengetnék érte, de ez így eléggé kapzsiságnak tűnik a fejlesztőktől.
Jelenleg inkább megvettem Humble Bundleben az Insurgency-t 1 dolcsiért, ezzel pedig még várok. 2016-ig van még lehetőségem eldönteni, hogy melyik multis játékba fektetem az időmet és esetleg a pénzemet. Van egy pár konkurens, ami egyelőre csábítóbb mint az Overwatch. Például a Blade & Soul.
-
Redcaster
őstag
Elvileg küldtek újabb meghívókat mind EU, mind NA szerverekre... Elvileg ez az eddigi legnagyobb hullám, amiben én persze nem vagyok benne

-
Telda
addikt
-
-
wjbhbdux
veterán
Ez azon múlik is hogy ki játszik vele, a twitchen népszerű arcok nem hagynak ki egy ilyen játékot mint a cod, majd pár nap múlva lelépnek. A profik meg mindig is ott vannak az MLG.tv-n.
Overwatch betat viszont főleg wowosok meg starcraftosok kaptak, akiknek semmi köze egy FPShez és akiknek egy játékra rögzült nézőközönsége van nehezen válthatnak rá.
A lényeg hogy egy stream közönsége sose tükrözi azt, hogy mennyien játszanak vele. TF2 streameket se néznek sokan, mégis a 2. legnépszerűbb FPS PC-n, SC2 streameket meg többen néznek mint ahányan játszanak vele
-
Kanczy
veterán
Meglepően kevesen néznek Overwatch-ot streamen

-
Wolverine
félisten
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Az "adjunk mindenkinek bétát" akcióval a Blizzard már megégette magát a WoW-ban, szerintem sokkal óvatosabbak lesznek.
-
CooLM@$TeR
tag
Köszönöm a választ, pontosan erre voltam kíváncsi. Nem lesznek később sem jobb ajánlatok ezek szerint, így az egyetlen kérdés az maradt, hogy vajon az előrendelők kapnak-e előbb béta hozzáférést, vagy pedig a még hezitálókat akarja bevonzani a Blizzard első körben. Egyelőre még nem nyomom le a rendelés gombot amíg nincs újabb információ ...
-
warcat
veterán
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Azóta kiderült,hogy a PC-s alapcsomag ami 40 dollár/euró,az csak digitális, a Blizzard boltjában kapható,így ebből kedvezmény nem lesz.Minden régióban ennyi ráadásul.Amikor ezt megtudtam,én megvettem az Origins kiadást.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Majdnem fél év van a release-ig. Nem kell rohanni.
-
CooLM@$TeR
tag
A boltokban nem lesz a 40 dolláros alapverzióból, van esetleg más lehetőség a Blizzard Store-on kívül? Feljebb írt valaki 26-29 euróról, eddig ahol néztem g2a-n csak 1-2 dollárral volt olcsóbb a hivatalos shophoz képest. Talált valaki ennél jobb ajánlatot, vagy később sem lesznek olcsóbb kulcsok?
-
MaYDaN
tag
válasz
whitezo88
üzenetére
A végén a Roadhog-os gyerek nem sz@rral gurított.
Egy költői kérdés:
Vajon, ha megrendeli az ember akkor nagyobb esélye lehet arra, hogy béta kulcsot kapjon. Esetleg nézik az accountokról beérkező előrendeléseket és attól függően esetleg nagyobb kedvel osztogathatják azoknak a usereknek?

Persze vágom, hogy alapból nem jár hozzá semmilyen hozzáférés, de ez azért úgy felmerült bennem.

-
whitezo88
nagyúr
Overwatch Epic Moments Ep2 [link]
-
Mister_X
nagyúr
válasz
whitezo88
üzenetére
Aztán kiderül, hogy a lottóra extra szelvényeket kapnak az Origins preorderesek
LotV-re is első nap jelentkeztem, Dio2 és Dio3-at kivéve megvan minden Blizzard termék (SC, W3, WoW, SC2), elvertem irgalmatlanul sok eurót HS-re és elég szépet HotS-re, de nem adtak accesst, csak mikor elővásároltam."Szervert ke kiépíteni" meg "stressz teszt" a rákot, milliós bázist mozgat meg a Blizzard megaszerver Dio3-HS-HotS-WoW négyes által.
-
whitezo88
nagyúr
azért nem kell feladni, hogy valamikor lesz bétájuk az előrendelőknek, ha folyamatosan eresztik rá az embereket a szerverekre addig. Amint ez biztos lesz, én is rendelem máris, addig biztos nem. Végülis még legalább 4-5 hónap a release, akiknek meg van lottóból access, az meg majd fél évet ingyen játszhat vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

TBT