Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Nem kell letenni róla,de még nem állnak készen arra,hogy potenciálisan milliós tömeget rászabadítsanak a bétaszerverekre.
Játékélmény szempontjából már nagyon jól összerakott játékról beszélünk,de abszolút nincs még készen!
Az előbb vettem meg a Legiont meg az Overwatch-ot,4-5 másodperc volt a két rendelés végigkattintása között,mégis a rendelési számok alapján közben leadtak 33 rendelést... -
warcat
veterán
Köszi,na ez nekem kimaradt,jelentősen megkönnyíti a választást akkor,ha nem is észbontóak az extrák,mivel megvan a többi játék amihez bónuszt adnak,azt a pár ezret megéri.
Persze nem taposom a sarkakat a pénztárig míg nincs béta hozzácsomagolva,mert csak a pénzedet használják![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
Nem lesz, mondták is BlizzCon-on, hogy az alapkiadás csak PC-n lesz elérhető és Digitális formában (Battle.net Shop). Az Origins Edition lesz a dobozos változat, ami konzolokra is kapható lesz, a Collectors Edition mellett.
Alap változat: 40 euró (12 500 Ft)
Origins Edition: 60 euró (18 500 Ft)
Collectors Edition: 130 euró (40 000 Ft)De a CD Galaxisnál a dobozos Origins Editiont "csak" 15 990 Ft-ra jegyzik jelenleg. Így a dobozos változat olcsóbb lesz ismét, mint a digitális. Gondolom ez lesz a revans a magyar nyelvű dobozkáért.

Már várom milyen fordítás lesz a dobozon!
Zúzd össze Winston szemüvegét!
Szárnyalj az égen Tracerrel vagy iktasd ki ellenfeleid messziről a hálószövő Widowmakerrel.
-
warcat
veterán
Amúgy érdekes,lehet,hogy nem lesz dobozos "sima" kiadás? Lehet,hogy még korai persze,de sehol sem láttam neten csak Origins/CE verziót,akkor bizony nem lesz olcsó OW

-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Altair77
üzenetére
Az elmúlt héten keményen költöttek: film/tv produkciós céget alapítottak, + King felvásárlás.
-
Wolverine
félisten
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Elfelejtesz egy apró dolgot. A WoW - és azóta a Battle.net - iszonyatosan zabálja is a pénzt. Szerverek, sávszél, áram, a kisebb hadseregnyi GM, a BlizzCon vesztesége, a Titan fejlesztésének vesztesége... Nyilván összességében nyereséges a WoW, de pl. a befolyt összegből azóta építettek egy tök új bázist maguknak a nulláról Irvine-ban, az sem lehetett két fillér. Szóval volt ott dollárdump az elmúlt években.
-
Altair77
tag
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Az Overwatch a Titan pvp modulja lett volna több helyen is írták és nem hivatalosan ez a Blizzard részéről is megerősítést nyert

-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Igen, ez is elképzelhető. Azonban már a Titanba is azért kezdtek bele, mert a WoW-ból egyszerűen akkora pénzmennyiség folyt be (és folyik be még ma is), hogy muszáj visszaforgatni, hogy nézne már ki, hogy csak dobálják a kiegészítőket és ülnek karbatett kézzel a lóvén, mint aki jól végezte dolgát (rövidéletű üzleti modell volna). 10 év alatt sikerült összehozniuk 4 címet: SC2-t, Dio3-at, egy brawlert meg minimál költségvetésből egy kártyás arcade játékot - ez még kiegészítőkkel eggyütt sem túl nagy játékáradat. Ja, s amúgy mind szintén vastagon nyereséges volt, tehát még több pénzük van, amiből megint játékot kell gyártani (bár ha a Warcaft film bejön, lehet, hogy terjeszkednek majd a szórakoztató ipar más területeire, de ez már nagyon off).
Azt szinte biztosra venném, hogy most is fő 1-2 teljesen új világon alapuló játék a boszorkánykonyhájukban, amiknek jó esélye van arra, hogy eljusson a kiadási fázisig (jó komótos Blizzard tempóban). Titanból, vagy nem Titanból, de erős koncepciót tudtak összehozni - nem lehet azzal vádolni őket, hogy egy az egyben koppintottak volna valahonnan. -
Wolverine
félisten
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Nem, annak sokkal prózaibb oka van. Az Overwatch az, amit nem dobtak a kukába a Titanból, ami a nextgen MMO-ja lett volna a Blizzardnak. A világ megvolt, a karakterek megvoltak (akár játszhatóként, akár NPC-ként), és szerintem ez eredetileg a PvP lett volna, vagy annak egy része. Ami nem működött, azt eldobták (illetve talán felhasználják a tapasztalatokat a WoW-ban és a D3-ban), a maradékon ujjongunk a topicban.
-
TBT
Topikgazda
A Panelen elhangzottak összegyűjtve.
A közös múlttal rendelkező karakterek között itt is lesz egy kis eszmecsere meccs közben, mint a Heroes of the Storm játékban.
-
Altair77
tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Gyanítom,hogy az első stressz teszt után ez változni fog legalábbis ha van egy kis esze a marketingeseknek.
Ezt érdemes elolvasni.
https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/3ruy1i/roverwatch_qa_with_jeff_kaplan_genji_discussion/ -
Telda
addikt
Overwatch panel, ha valakit érdekel.
-
-conrad-
addikt
Nem jar betakey esetleg az elorendeleshez?

-
TBT
Topikgazda
Várhatóan lesznek itt még új karakterek a jövőben is, már csak arra leszek kíváncsi, hogy azokat ingyen kapjuk-e vagy sem:

A kép a 2014-es BlizzCon videóból származik. Bár mondjuk a 2015-ös karakterek nem szerepelnek a képen (csak McCree és Genji), szóval lehet hogy ezóta már változtak a dolgok és tényleg csak 21 karakter lesz mindvégig.
Szívesen megkérdezném Jeff-től, hogy mi lett azokkal a karakterekkel, akik a képen szerepelnek, de mégsem kerültek bele a játékba. -
Feketelaszlo
senior tag
Bocsánat, jogos, rosszul fogalmaztam. A role az valóban egy tágabb fogalom, mindenesetre csak azt akartam mondani, hogy bár a Blizzard is hősként hivatkozik rájuk, ez a kifejezés minden játákban valami részben/egészben egyénre szabható, customizálható valamit jelent (talent/itemek/stb.). Egy FPS-nél meg nincs ilyen, akármennyire is vett át MOBA-s elemeket, én pontosabbnak találom a kaszt/karakterosztály és hasonló megnevezéseket, mint amiket TF2-ben használnak rájuk, megszemélyesítés ide vagy oda.
(#366) TBT: Amélie LaCroix, alias Widowmaker. Háttérsztorikat el lehet olvasgatni - vannak annyira jók, hogy kárpótoljanak a single player hiányáért. Blizzardnál sok kreatív arcnak tele lehett a töke azzal, hogy mindig csak Warcraft/Starcraft világhoz kell szövegeket írni, aztán a sok "ölj meg nekem 10 disznót" quest kerettörténetének megalkotása után eldurranhatott az agyuk és ennek lehetett az eredménye az Overwatch popkulturális utalásokkal teli világa.
-
Viktor77
titán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ami a WoD megjelenése vitt fel 7.5-ről 10-re. Így, ha az új kieg miatti hypetól eltekintünk, akkor 7.5-ről lett 5.5.
De, minden kiegkor ennyire elégedtelenek voltak az előfizetők.
Ha nem vagyok indiszkrét, mutatsz magadról valamit? Kiváncsi vagyok, hogy egy veterán WoW-ossal vitatkozom, vagy lelkes amatőrrel, akinek vannak elképzelései.
Ha lehet, akkor a WoW topicban folytassuk, ez itt már eléggé OFF. -
TBT
Topikgazda
Naná, Tracer mellett ő a kedvencem!
Először azt hittem, valami másik játékra, esetleg filmre gondolsz.
Még mindig sajnálom, hogy a CE mellé nem Tracer szobor jár!

A CE-ben lévő szobor is biztosan jó lesz, de ennek az egésznek Tracer a kulcsfigurája, illő lett volna őt beletenni a dobozba.
-
JSaN
addikt
Pedig te is ra vagy izgulva, linkleted is par sorral feljebb, Amélie Lacroix

Latom leesett, nekem nehanynal a civil neve jobban megjegyezheto. -
TBT
Topikgazda
Jah, a Widowmaker (Amélie Lacroix). Basszus ki nem találtam volna, még szerencse, hogy a karakterek adatlapjait nézegetem.

Ezen nem kell csodálkozni - Dat Ass mindenhol jelen van:

Amúgy nekem ez a fekete-piros rucija nagyon bejön, sokkal jobban, mint az alap skin. Már emiatt megéri előrendelni.

-
wjbhbdux
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
na de nem 10 éve, hanem háromnegyed éve volt 10 millió előfizető, most pedig van 5.5 millió. Ez teljes csőd, soha nem voltak ennyire elégedetlenek a Blizzard munkájával a játékosok, mint most. 2020ban is biztos lesz, 1-2 serveren talán találsz majd embert. Sokon most is nehéz, még egy 2.5k rating feletti 3v3 arena meccset sem lehet napközben összehozni, mert csak este vannak fent elegen hozzá..
hogy tartom meg? nem egy sz*r kiegészítőt csinálok ahol a babaházamban kell egy tabletes játékot játszani, hanem valami értelmeset amit nem ragequitel mindenki aki valaha szerette a játékot.
és akkor megint jönnenk a 10 hónapos update mentességgel, úgy tűnik maga a Blizzard akarja megölni ezt a játékot, hogy inkább menjenek a mikrotranzos címeiket nyomatni.. -
Viktor77
titán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Mi bukott? Ne beszélj már hülyeségeket! Egy 10 éves játék esetében hogy tartasz meg 12milla előfizetőt? (Amúgy milyen előfizetők felét? Most tartunk 5.5 milliónál, WoD kezdéskor nem volt 11 millió.) Megsúgom, sehogy.
Ha a fene fenét eszik is, ez a szám csökkenni fog. Nagyjából olyan 500K ember kell, hogy életben tartsa a játékot, így 101%, hogy lesz WoW 2020-ban is.
Az előfizetéses modell ideje lejárt, a Blizz sokkal többet keres a shopból mint az előfizetésekből. -
JSaN
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Szerintem PC-n is tarolni fog nem kicsit, bar mivel alapban fizetos az egy kicsit ovatossagra int.
De nem mindig ezen mullik minden, ott pl a storm, free es ingame goldal is meglehet mindened idoraforditassal. Ennek ellenere valahogy nagyon nem akar beindulni az egesz, twitchen is alig nezik stb. Meg nekem a dizajn sem tetszik igy omlesztve minden vilag karaktere, meg az ilyen ponis garden mapok.
Heartstone ellenben nagyon sokan nyomjak, de amugy nagyon megy a panasz a deck balanszokra.
Ellenben az Overwatch egesz atgondolt lestisztult sajat vilag, a karaktereket vegig nezve mindegyik egyedi jol atgondolt es hamar megszerethetoek. itt is sokan ra vannak izgulva Amélie bor rucijara.
En mar nagyon varom hogy toljam egy jo kis csapatba, tokeletes lesz, estenkent hosszu vagy rovid par koros menetekre. -
wjbhbdux
veterán
Van egy olyan érzésem hogy ez inkább Xboxon lesz nagy esport, ha már a CoDot elvesztették kell egy helyettes.
-
TBT
Topikgazda
-
Rayner
őstag
Jelenlegi formájában szar, illetve nekem nagyon nem jön be. Normál halandó játékosként kb. élvezhetetlen.
100% eSport-ra lett ez tervezve, mert ha megvan a fix csapat akkor oké.Ez egy sima FPS MOBA semmi több ja és 60 ojró lesz
itt inkább majd a blizz az online közvetítésekért fog bazi nagy pénzt akasztani és 1-2milla dodót odaadni a versenyzőknek
-
SLYM
veterán
értem, csak furcsa ezt olvasni egy olyan játékról, aminél csak a havidíjakon keresett a blizzard 15 milliárd dollárt, és ebben még nincs benne a játékok és kiegészítők árai, ami még pár milliárdocska. ennek a közelében sincs semmi a szórakoztatóiparban, legyen az film, játék, akármi. és ha ezzel az 5 millióval számolok, az is havonta 75 millió dollár
-
-
Ch0b
tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Pedig van ami sikeres MMO régóta, pl. az EVE, és az nem egy alacsony minőségű játék. Viszont én nem akarok ennyire eltérni a témától ebben a topikban, szóval részemről ennyi.
Ez az Orgins Edition kell, bár van olyan bónusz ami nem érdekel belőle, viszont a Tracer és Pharah skin nagyon tetszik ( a többi szerintem nagyon rossz ) . A diablos szárny is igen jól sikerült, bár valami OW portrét is adhattak volna. A másik meg ugye Widowmaker előrendelői skin, az is nagyon jó. De azért még várok vele 1-2 hónapot, vagy legalább addig, ameddig nem jár hozzá béta hozzáférés.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
MMO piac igazán sose létezett a wowon kívül, alacsony minőségű probálkozások voltak/vannak csak. Egyszerűen már sajnálom azokat, akik nem tudnak elszakadni tőle és mindig azt az élményt szeretnék visszakapni, amit a WoW nyújtott először gyerekkorukban. Olyan sose lesz, de a szerencsétlenek mégis megveszik ezeket az új rossz ázsiai átirat MMOkat hogy hátha, ez a reménykedés tartja nyugaton életben az egészet. Most is megy a "majd a bland and soul megváltja a világot" azán játszanak vele 1 hónapot és ráköltöttek 2 wow kiegnyit

-
Mister_X
nagyúr
-
TBT
Topikgazda
Már megéri előrendelni!

Dat Noire Widowmaker Skin! Állati jól néz ki!
-
Madwe
nagyúr
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Roleból biztos sok, heroból pont kellemes

-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
21 még gombócból is sok, nem hogy roleból. Egyszerűen nehezen tudom elképzelni, hogy egy multi FPS-be ennél több egyedi karakterre legyen szükség, ez nem MOBA. Gyártsanak szépen pályákat meg skineket, de ha egyszer kihozzák az összes kasztot, ahhoz már nagyon nem kéne hozzányúlni.
-
Mister_X
nagyúr
-
zola09
aktív tag
Mindjárt bele kell látni mindent. Starcraftnál vagy Diablonál miből fedezik a szerverek működését? Ott még skineket se lehet venni és mégis jön az ingyen tartalom folyamatosan. Mapeket tuti ingyen fogják tolni, hősöket meg vagy odaadják vagy játékbeli pénzzel lehet majd értük fizetni.. Aztán ha kell majd nekik extra lóvé a szerverek üzemeltetésére 1-2 év múlva tolnak egy kieget. (+ arról volt szó ugye hogy jelenleg nem is terveznek a 21-nél több hőst a játékba)
-
P00By
nagyúr
Jó becézéseket olvastam. Overpay, Onlywatch

-
TBT
Topikgazda
Jeff azt monda, hogy a 21 hős és az eddig megjelent térképek fognak szerepelni az alapkiadásban.
Szóval a későbbiekben érkező hősöket/térképeket majd egy Expansion/DLC formájában lehet majd behúzni a Battlenet shopból?! Mert nem hinném, hogy azokat ingyen adnák - így is a szerverek 0-24 órás folyamatos működését kell kifizetnünk és nem a játékot.
Jajj Blizzard, látszik, hogy az Activision nagy hatással van rád! -
wjbhbdux
veterán
na most az Overwatch panel kérdezzfelelekben nagyon elkerülték a választ, azt mondja hogy még nem gondoltak rá hogy mi lesz ha több hős lesz

-
wjbhbdux
veterán
a heroes már bukott, na meg a wow:wod is pár hónap alatt leépítette az előfizetők felét.. csak a Hearthstone maradt kiemelkedően népszerű a blizzardtól.
így ránézésre nem fognak csak úgy hősöket kidobálni, hanem gyűjtik kiegészítőbe aztán ott majd elkülönítve lesznek azok akik megveszik, de ki tudja. konzolon sem szokás csak úgy nyomatni a content patcheket.
-
Ch0b
tag
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Én is úgy vagyok vele, hogy jobb, ha fizetni kell érte, de azért azt tisztázzák, hogy jövőbeli új karaktereket hogyan kapjuk meg. Amennyiben minden egyes új karakterért fizetni kell, akkor az Evolve sorsára fog jutni a játék. Félek, hogy ez lesz talán a Blizzard első olyan játéka ami bukni fog, de remélem, hogy rosszul látom a dolgokat.
-
Madwe
nagyúr
Nem játszottam tf2vel, azt se tudtam h anno fizetős volt. De ma nem az, s az ellen mennek.
Ugyanakkor részemről más az oka van, nagyon nem vagyok már tizenéves, de jó is lenne
Anyagilag nagyon is jól állok - idővel kevésbé, szóval nem erről van szó. Egyszerűen ezért ennyi pénz szerintem sok, főleg nekem, ingyen érdekes kikapcs lehetett volna néha, de pénzt nem adnék érte. Ugyanakkor aláírom nem én vagyok a célközönség, csak csalódott lettem, mert érdekelt volna valamilyen szinten, s konkurenciához képest szerintem túlárazott - mert annyival nem ad többet.Ugyanakkor igaz h más üzleti modell, szóval nem feltétlen jogos azt felróni neki h túlárazott.
Az oroszok nem a f2p játékokat lepik el, hanem mindent.. Attól mert fizetős valami, ugyanúgy ott lesz az önfejű csapatra szaró nekemvanigazam vérszergej. Amit a f2p pluszba hoz az a tinik, akik teljesen más mentalitásúak, esetleg nem beszélnek angolul stb - legalábbis én ezt így vettem észre... Ettől függetlenül a szűrőben igazatok van, csak kár h nem jár mellé még egy russianfilter is
Mondjuk pont a wowos példa szerintem pont a legjobb példa rá, h attól még h fizetős, sok a barom ott is, legalábbis tbc idején az volt, az biztos...
Ugyanakkor ne lepődjetek meg ha megjelenésekor fent láttok majd, simán benne van, csak most hőzöngök részegen

-
Feketelaszlo
senior tag
Minden f2p játékban azon megy a sírás, hogy tele van oroszokkal, trollokkal, komolytalan alakokkal. Részemről üdvözlöm a döntést, hogy fizetős lesz és nem is a legolcsóbb kategória, távoltartja a nemkívánatos embereket. Én is voltam csóró tizenéves, aki nem engedhetett meg magának akármit, de azt is be kellett látnom, hogy ha valamiért pénzt kell adni, messze jobb közösség fog kialakulni (ez sokmindenre vonatkozik, nem csak játékokra). 60 euró az egyébként egészen pontosan 4 hónap WoW előfizetés, szerintem lófütty, ha azt nézzük 4-5 év biztos játékidővel kecsegtet az Overwatch (ennek ellenére szerintem nekem a 40 eurós verzió is bőven megteszi).
-
JSaN
addikt
Egyszeri 40 euro az alap game, ezert ugyan ugy meg kapjuk mind a 21 herot (nem tudom hogy vegleges szam vagy kesobb lesz e meg) es teljes erteku a game. tobbi csak skin. Most vegig gondolva en kicsit azert orulok hogy "normal" fizetos a geme, nem f2p meg microtrnsaction stb.
Anno a tf2be par szaz orat betoltam, jo kis kasszt es csapat fps, itt is ilyet varok es ahhogy latom meg is lesz. Nekem a tf2-t pont a f2p tette tonkre amivel boldog boldogtalan bejott a sok idiota hulye jatekosokkal meg 10 eves oridabokkal amit a kalap buzulassal tovabb novelte a hisztit naluk. Fizetos leven ez egyben egy kis szuro is az ilyenek ellen, mert nem jon be a sok megboldogult hanem aki komolyan gondolja fizet es tolja. -
warcat
veterán
Ahogy érzed,de nyilván nem a magyar csóróságra fogják belőni a haszonkulcsokat(meg ne sértődj én sem taposom a buy now gombot,szerintem ez tiszta),egyébként is amcsi fizetést adnak a készítőknek.
Nem véletlenül írtam korábban,hogy 39.90et adnék érte,annyi is lett nagy meglepetés nincs.Ahogy már jeleztem korábban,kulcsboltból várhatóan 26-29 euró környékén kényelmesen meg lehet venni úgy,hogy megkapod 1-2 nappal a kulcsot megjelenés előtt,amivel ugyanúgy fogsz állni,mint a battle.net-es vásárlók,hiszen perpill semmi béta nem jár az előrendelés mellé.Ráadásul Blizzard figyelmes a retail/dobozos dolgok felé,ezért például a Diablo preorder bónuszokat is megkaptam,kb borítékolható hogy itt is ez lesz.Ha nagyon megtetszik a játék,bármikol upgradelheted a sima kis olcsó retail verziódat 20 euróért Originsre a boltjukban.
Furcsa a tf2 példád nekem: 4 évig a megjelenés után az is b2play volt erősen,utána lett ilyen skines/boltos/mikrotranzakciós.
Értem én,hogy azt majdnem ingyen tolod,de ott is kifizette az árát,csak nem te hanem más.
Ez egy vadiúj játék,bétázók nekem meg azt mondják,hogy annak ellenére,hogy szerintem nézni se rossz,játszani vele sokkal nagyobb élmény...
Ha tényleg beválik,akkor sokszáz órát bele lehet tolni, filléres költség jut órákra lebontva,ezért a világ egyik legolcsóbb szórakozási formája a WoW pl.És persze megkapjuk a battle.net infrastruktúráját,ami bizony stabil,lagmentes környezetet jelent,kivéve megjelenési napok körüli gigatumultust.
Részemről Enemy Territory/Bad Company 2 óta keresek új otthont,nagy reménység az OW számomra -
-
Madwe
nagyúr
Most komolyan 60 euro lett az ára? AAA ára lett??? fizetős skinek pipa. Havidíjat nem akarnak még mellé esetleg? amikor tf2 ingyenes, cs 10 eur de általában 3-5 között akciózzák, ezt belővik 60ra??? vagy valamit félreértek? ingyen megéztem volna, 20at lehet max adtam volna érte, de ennyit... maradok a hotsnál + blade and soulnál, ez így nekem kimarad...
Amúgy közvetítések csak engem nem kötnek le egyáltalán? látom rajta h fun játék s kipróbálnám, arra jó, de a játékmenet mivoltából nem lehet olyan jól követni a történéseket mint egy mobánál mondjuk... tf2-t se követtem mondjuk... szóval egy bajnokságot nem tudok elképzelni h hogyan tudnám rendesen átlátni mi a helyzet... meg pont a gyakori folyamatos akciók miatt nem is nagyon van dinamikája. ami játszva jó, de nézve annyira nekem nem adja. ezen most csak azért bosszankodom, mert az ára miatt játszani biztos nem fogok vele, nézni meg nem élvezem

-
JSaN
addikt
-
nonsen5e
veterán
Mostanában én is 11k vagy drágábban látom, de amikor kijött, akkor egy jó darabig a legtöbb helyen 10k volt.
Lehet van akinek megérheti, de én 1) szeretem a dobozt 2) 2 percre lakom egy 576-tól, így a játékok többsége (hacsak éppen nincs valami nagy sale) bolti, dobozos vétel.
-
warcat
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
Nem 10 az,hanem 10990 még most is,bár aláírom,hogy nem tudom volt-e valahol akció megjelenéskor,továbbra is tartom viszont,hogy ez csak azoknak spórolási opció,akik helyben át is tudják venni - rádobod az ezrest és 12k
(bár kétlem,hogy a helyi közlekedésnek ne lenne pénz és időigény vonzata)
Az Origin kiadás is 51.25€ +szállítás ha tartják az árat,ezt nem nevezném best buynak (vs kattintasz 3at a shopban) -
warcat
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Kb borítékolható,hogy nem lesz olcsóbb,már a WoD sem kapott különösebb kedvezményt ,ez már megszűnt.
Kulcsboltban még van,nem tudom melyik régióból szerzik persze,de ahogy írtam legacy of void ~ 25€,nekem a WoD meg még 22€ volt,bár azon buktak,mert alábecsülték a megjelenési árat (34.99 volt addig a szokásos,ugyebár) most már nincs ilyen,alapból 38.99ről indult de most hogy van fix ár,szerintem lesz olcsóbb is.
Szóval ami battle.neten 39.90,az kulcsboltban eléggé könnyen 27-28€ lesz,mivel nincs béta hozzáférés ezért ráér a kulcs érkezése a megjelenési nap előtt kicsivel és azt tartani szokták.
Cdgalaxis árat 11990-re jósolom
Szerk.: az Origins már van becsült árral 15990.Bár ez ugye bizonytalan,ennek tükrében talán engednek egy ezrest a simából,viszont arra rámegy a szállítás,illetve várni kell rá,nem nyűgöz le opcióként
-
JSaN
addikt
válasz
Redcaster
üzenetére
Szerintem ne webrol vedd meg, hanem magabol a bnet2.0 kilensbol a shop reszlegen. Ott nincsenek ilyenek kivalasztod hogy normal vagy origin es kesz, nekem bank adatok is bent vannak mentve, de egyelore nem nyomok a buy gombra, amig valami info nem lesz arrol hogy kapunk betat es mikor?
-
Redcaster
őstag
Egy kérdés:
Előrendelésnél meg kell adni az országot, de MO nincs benne... Mit csináljak szerintetek? -
nonsen5e
veterán
Ez szerintem eléggé a megvalósítástól és a játékos stílusától függ.
1-2 hetente fellogolok 1-2 matchre a HotS-ban is. Szép lassan meglett az a 3 hero akikkel szeretek játszani és arra meg nem érzek késztetést, hogy skineket vagy "fölösleges" hősöket vegyek, szóval nekem teljesen jó így ahogy van.Mondjuk a 3 szint után 2 percenként spammelő, vagy a funkciók 95%-át letiltó f2p címekkel én is haragban vagyok.
-
AS
félisten
Jobb is mert valójában Free To play 1000 * nagyobb lehúzás mindig...
-
-
JSaN
addikt
-
Wolverine
félisten
Most eléggé meg vagyok lőve. Az Overwatch semennyire sem érdekel, extrám unalmasak nekem az fps-ek általában, de az a Baby Winston... az nagyon kell.
-
TBT
Topikgazda
A 3 új hős:

-
P00By
nagyúr
Oprendszert meg némi hardvert is fejlesztenem kell, hát-hát... Még van idő

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Régen boldog-boldogtalan WoW-ozott, ismerősi körömből is rá tudok mutatni, hogy ki játszott vele (lányok is, igen), eredeti szerveren. Mára "megkomolyodtak", a mi időszakunkban volt a legnagyobb hátszele a játéknak.