Hirdetés
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
-
oxox
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
földim Te előrendelted, vagy mész bemenni megvenni?
Úgy tervezem, hogy kedden reggel beslattyogok az europark-i 576...ha gondolod (és persze ha lesz nekik készleten, akkor vehetek neked is.) .megvalva nem tudom mennyi ott, de másnem ha nincs, vagy drága, akkor megyek tovább a cd galaxisba...ez persze függ még a honkongi kollégáimtól is (mikor engedik el a repcsimet), de ez a terv.
-
-
pohár
félisten
válasz
tepenzed
üzenetére
ez így van szerintem minden játéknál, plusz a szerződés is köti a boltokat, nem adhatják oda előbb senkinek, csak a futárnak
de ha nem kell a plusz skin, meg a többi Blizzardos játékban felhasználható bizbasz, akkor 3k-t simán spórolsz, 11k körül megveheted az amerikai marketről 40$-ért
-
tepenzed
őstag
tudtommal minden boltban csak 24-én lehet ávenni, iponnál pl 14:00
Kiszálíltani meg biztos, hogy nem fogják előtte lévő nap -
MeghaL0L
addikt
Aki 576-nál veszi/akarja venni annak mondom. Felhívtam őket és a 23.-a nem opció. 24.-e reggel kapják a készletet, tehát onnantól tudják odaadni személyesen. Ha házhoz szállítás van, akkor is leghamarabb 24.-el.
-
Redcaster
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tracer is ke tud teleportálni, valamint Genji ki tud dasholni... Tehát ezt az ultit is lehet counterelni néhány hőssel.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Legtöbb ulti elől ki tudsz sétálni (rakéta, cowboy, Mei ha mákod van, reaper ha lelövöd/stunnolod, stb.) de ha a gravitációs gömböt benyalod akkor pápá
talán reaper ki tud teleportálni? vagy a rakétás csaj felugrik? de ha jól emlékszem akkor ilyenkor a képességek is lockolva vannak, szóval nincs menekvés 
-
Ellia
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem is pont azt írtam, hogy OP, csak max annak aki ismerkedik a játékkal, kb mint Bastion amíg nem jönnek rá, hogy célszerű kiiktatni. Amúgy ahogy észrevettem lényegében minden karakter ellen megvan a megfelelő megoldás.
Mondjuk a ruszki csaj ultija védhető valahogy?
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
.LnB
titán
Gyönyörű wombo combo-k! [link]
Be kell látni, hogy Zayra alap embernek kell, hogy legyen minden értelmesebb LU-ban.
Ő kb mindegyiknek az alapja. Vagy a Reinhardt ulti + valami. -
MaYDaN
tag
Igen, értem. De erre írtam, hogy már magában ez is nagy dolog, hogy legalább még akkor meg tudja fordítani. Utána tény, hogy mindegy mi van ott a sárkány mindent visz.

Így azért felmerült bennem a kérdés, hogy más karaktereknél, hogy viszonyul ez a dolog vajon?
Például egy Zarya, D.va, Winston ha pont akkor nyomja be a pajzsot és olyan távolságban ahol még nyíl formájában éri őket az "áldás" akkor mi történik vagy mivel azt is olyan objektívának veszi, mint bármelyik más tereptárgyat csak simán átmegy rajta?
-
Pedro78
senior tag
En ugy gondolom az 576-nal eri meg most.(meg ugye gyorben ez az opcio van csak.)Elo is rendeltem tegnap en is.
-
Heavyrain
őstag
Overwatch jelenleg hol a legolcsóbb ?
Nem muszáj,hogy dobozos legyen, illetve elég a legalapabb változat, nem szükséges az Origins Edition.
(Szürkeboltok kizárva) -
MaYDaN
tag
zola09: Nem gondoltam volna. De ettől függetlenül fenntartom a fenti állításomat, hogy nem kevés mák kell hozzá.

sirszevenup:
Az a sárkány megy át mindenen, ha kell, ha nem.
torik: Na ne, ez komoly? Éreztem én hogy ez a Genji jó gyerek...

whitezo88: De már ez is nagyon jó, ezt végképp nem gondoltam volna.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
A süsü aoe, az ellen semmit se ér, a High Noon viszont 1 db töltény. Sőt, ha McRee 3 embert fogott be, és az első Genji aki reflectel, akkor meghal és a többiek és túlélik. Épp a napokban láttam erről videót.
mod: lol azt is vissza, de ahogy nézem csak még nyíl állapotában, ha már megy akkor nem.
-
MaYDaN
tag
Én is elodáztam a megvásárlást eddig és az a baj, hogy már jóval előbb kellett volna megvennem, mert most naponta változik az ára, ahogy minél közelebb kerül a launch. A G2A-n már 49,99 EUR, az Instant-Gaming 44,89 EUR-ra tartja jelen pillanatban az Origin verziót. Más kulcsos oldalaknál sem más a helyzet nagyon. Úgyhogy én úgy döntöttem, hogy a Battle.net-en vettem meg a sima verziót. Nekem az 5 plusz skin (Widowmakert én is megkapom az előrendelés miatt
) nem ér meg annyival többet így már. Mivel a többi extra dolog engem nem érint, mert nincs meg semelyik másik Blizzard játék, így az ottani dolgokat amúgy sem kapnám meg.
Amennyiben online akarod megvenni és az Origin-t, akkor siess mert egyre többe kerül.torik: Ez jó kérdés, nem próbáltam, bár így látatlanban azt mondanám, hogy nem védi ki. Ettől függetlenül, ha működik is nem kis időzítési szerencse is kell hozzá.
Ugyanis nem tudod pontosan mikor lövi el az 5 vagy 6 másodpercen belül amíg céloz. 
-
torik
senior tag
Azt próbálta már valaki hogy a Genji féle reflect működik-e McCree ultija ellen?
-
-
TBT
Topikgazda
A Lore szerint Soldier 76 az Overwatch alakulat megalkotója, így ő a főgóré. A következő animációs filmben erre is kitérnek majd. Nem véletlenül Soldier 76 lett a CE-s szobor. Winston csak újra összehívja a csapatot a megmaradt tagokkal, ellenben Soldier 76 volt az Overwatch tényleges alapítója.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Arnold2
üzenetére
Szerintem is túl van dimenzionálva a Bastion ereje. Olyan ellenféllel szemben, aki tudja mit csinál ott már kvázi lassú és túl statikus. Ha a pontosságát is elvennék senki nem választaná be. Több karakter eleve counterelni tudja, van amelyik jobban, van amelyik kevésbé.
-
torik
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Szerintem előbb-utóbb minden karakter kap egy videót, vagy legalább egy apróbb szerepet ahogy halad előre a történet. Kapásból ott van Junkrat, nem tudni mi az a nagyon fontos dolog amit felfedezett és mindenki rá vadászik miatta. Valamikor biztos központba kerül majd emiatt, ezen kívül meg ki tudja mit tartogat még a történet.
-
Arnold2
őstag
WoW!
Ez a videó iskolapéldája sok mindennek:
1. Azt a pályát attackerként nagyon nem könnyű megnyerni ha egy olyan csapattal állsz szembe, aki érti a dolgát.
2. Bastiont márpedig meg lehet ölni, bárki bármit mond.
3. Keresek egy ilyen kedves hangú healer leányzót akinél le-deployolhatnám a Bastionom
-
Ellia
addikt
Honnan ajánljátok a megvételt? Dobozos verzió nem kritérium. Illetve jó a sima verzió - szerintem nem éri meg az origin a felárat.
-
Kanczy
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
Ez rendben is van, de Winston majdnem mindenhol ott van, ő hívja újra össze az OW-t, stb. stb.

-
.LnB
titán
Édes jó istenem ha gazdag lennék....!!!4!!
Elég nagy fail szerintem, hogy a CE-ben Soldier figura van. :/
-
fuvi
senior tag
-
MeghaL0L
addikt
-
Redcaster
őstag
Ha minden igaz, 24.-én 01:00-kor nyílnak a szerverek

-
MeghaL0L
addikt
Elhiszem, hogy messze még a jövő hét kedd, de kicsit átmentünk OFF-ba. Bár nincs most sok új infó a játékról, de próbáljunk témában maradni.
-
.LnB
titán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Én alapjáraton kivagyok a magyar youtuberek 99%-tól. És ilyenek miatt. Otherworld The Division videóján is kész voltam, annyira balfasz a srác. Meg úgy az összesen. Ma láttam zsozeatya The Division, és Doom videóját, na azokon szakadtam.
Az se tud játszani, de a dumája... kész! 
-
MeghaL0L
addikt
De rosszindulatúak vagytok ejnye bejnye!
.... Gondoltam elsőnek, mikor csak olvastam mit írtok és nem kattintottam rá a linkre. Aztán megláttam, hogy paplovag és meglepődtem! Azt hittem valami 10 éves srác lesz a videón, nem egy neves youtuber. Hát megvan a srácnak a stílusa, viszont elég sokan szeretik, egy két videót én is néztem már tőle és semmi bajom nem volt a minőségével.Jó, most néztem meg!
Azért az tényleg zsibbasztó, hogy a continue-t nem találja el! 
-
.LnB
titán
Én vonzom az ilyen nyomi streamereket. Gondoltam belelesek már hogy játszik. Nem ismerem, nem tudom ki ez. De úgy látom már minden tanyasi streamel össze-vissza. Mikor nem tudja elindítani a Quick Play-t, meg nem tudja skippelni a tutorialt... tényleg ez a szint?!?

-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Engem is felírhattok a listára: Benny#2463 -
Srácok! Aki jön majd játszani felkapna friend-nek? mobal#2813. Csak kérem írjatok privátot mert sok a scam mostanság - yayy mennyi baja van!

Köszi!

-
-
torik
senior tag
Egyébként most hogy túl vagyunk a bétán és láttuk a karaktereket élesben, így sokkal élvezetesebb animálva látni őket. Itt például Hanzo bizonyította hogy nem csak fapofát képes vágni

-
oriic
HÁZIGAZDA
Overwatch Cinematic Dragons - Órákig tudnám nézni ezeket a videókat. Ezért is sajnálom hogy csak multi játék lett az Overwatch-ból
-
whitezo88
nagyúr
messze még a jövő kedd... [link]
-
-
MaYDaN
tag
Egy kérdés. Az létezik, hogy B.net-en azért nem tudok acceptálni egy barát felkérést, mert már meg van a maximális "barát létszáma" az illetőnek, legalábbis ezt írja. Máshol ilyet még nem láttam és a Battle.net nekem csak az Overwatch miatt van fent, eddig nem használtam.LoL, mire megírtam a hozzászólást Edem05 meg is "válaszolta".

Akkor storno!

-
whitezo88
nagyúr
és ez megért +24-5 ezret?
kicsit megszaladtak az árral, a szobor se rézből van szerintem, ahogy néztem.Én is vettem már CE-ket mind3 SC2-ből, de az csak +10 volt, és ugyanúgy zene, nagy könyv, behind the scenes, WoL-ban pedig fasza pendriveon a komplett sc1 is rajta volt jogtisztán. Meg egérpad, meg képregényfüzet.
-
Edem05
őstag
Gábor#2905-nek itt üzenném, hogy nem tudom elfogadni a barátkérelmét mert elérte a maximális barátlétszámot.
-
válasz
headhunter86
üzenetére
Én pont ma töröltem le a bétát és aktív volt a play gomb, de csak annyit mondott, hogy sorry nem vagyok meghívva a játékra most. Jelenleg nem tudsz játszani ezzel a játékkal. Majd csak május 24-től...
-
torik
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Nekem nem enged semmit telepíteni, szerintem ha fel is rakod nem történne semmi, a szerverek esélyes hogy le vannak kapcsolva. Béta előtt is még el lehetett indítani de csak szervert keresett és ennyi.
-
headhunter86
senior tag
Nálam le lehet tölteni az Overwatchot. De ez vajon még a BETA? Szóval nincs értelme letölteni ugye? Még nincs meg, csak elő van rendelve 576-nál.

-
TBT
Topikgazda
válasz
whitezo88
üzenetére
Jelen, bár csak a Visual Sourcebook és OST miatt, a szobor nem igazán érdekel.

Amúgy 37 000 Ft volt CD Galaxisnál, de ennyi a Konzolok szervizinél és a Konzolvilágnál is. 576-nál drágább, de ott miden az.
Aqua-nál 29500 Ft-ért hirdetik, ám nekem azt írták vissza, hogy még közel sem biztos, hogy tudnak CE-t szerezni. Így inkább a drágább, de biztosabb utat választottam. -
whitezo88
nagyúr
van aki CE-t vesz? 39 ezer csak bár csomó helyről elfogyott.

-
zola09
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ctrl + shift + R gombkombó hozza elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Chieftec GPS-450AA-101 A 450W ATX tápegység
- KERESEM - Sony MDR-MV1 / Edition XV / HEDDphone D1
- Eladó MSI Z790-A Pro Wifi alaplap + Intel I5 13600k processzor
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg mondjuk az Origins skinek is jók, most hogy láttam már az eddigi kisfilmeket (végre behoztam a lemaradást) értelmet is nyernek.

talán reaper ki tud teleportálni? vagy a rakétás csaj felugrik? de ha jól emlékszem akkor ilyenkor a képességek is lockolva vannak, szóval nincs menekvés