- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Edem05 #12101 üzenetére
Röviden összefoglaltad, hogy miért utálok Mercy-vel játszani értelmes ellenfél ellen. Ilyenkor kb. olyan a játék vele, mintha valami menekülős jumpscare game.
Ha nagyon rád utaznak (pl. Winston, Genji, Tracer, csakhogy pár példát említsek), akkor néha érdemesebb Ana/Lucio-ra váltani, mert velük legalább a játékban töltöd az időt, és nem a hullaházban vagy onnan visszafelé futva. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Edem05 #11964 üzenetére
Pedig ha hozom a Sym main-t, illetve Pocok meg a Tjorb main-t, akkor általában 90% win megvan.
Természetesen védekezésnél, és az annak megfelelő mapokon.
A baj csak akkor kezdődik, ha más kipickeli és már kezdésnél látom, hogy fosul rakja fel a turreteket a sym vagy a tjorb...
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
Edem05 #11743 üzenetére
Én általában mystery-n szoktam megcsinálni, azzal elég vegyes, de hős gyakorlásra jobb. Tegnap lenyomtam kivételesen 3v3-ban, azt hiszem egyet vesztettem csak. Akkor is már folyamatban lévő meccsbe dobott be.
Egyébként jók lettek a változtatások ebben a módban. Lehet többet fogom én is nyomni most már.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Edem05 #11743 üzenetére
Én azzal nagyon sokat szívtam eddig, de rájöttem hogy nem CTF-et kell nyomni
ott sok a gyökér.... 1v1 duelben meg mindig az utolsó mákos lövés az ellenségé és ott meg azért tépem a hajam... Nálam a bevett gyakorlat ilyenkor a 3v3... és ott is mindig healert pickelek, mert sokszor ezen múlik a meccs (azaz senki se support és mennek előre a hülyék heal nélkül).
Amióta rendszeresen healert pickelek 3v3ban, szinte mindig nyerünk. Persze van amikor lealáznak, de egyre ritkábban van ilyen. Most lehet azért, mert béna dps voltam és akkor már a semminél jobb a healervagy kva jo healer vagyok
nem tudom eldönteni
-
leviske
veterán
válasz
Edem05 #10820 üzenetére
Amúgy később esélyes, hogy jön Undead is. Bár lehet vele többet beszéltél mostanság, mint én.
(#10819) ADAM1337: Akkor szükséged lesz egy bandára, mert olyan nincs, hogy soloban egy role segítségével felmászol. Nagyon sokszor olyanokkal fog összedobni, akiknek azonos a main karija a tiéddel. Ráadásul eredményes offenzív karakter se tudsz lenni, ha nem tudod a csapattársaid karakterből fakadó határait.
-
saen
veterán
Nem tervezek QP-t játszani, már próbáltam, semmi értelme. Senki nem veszi komolyan, értelmetlen mód. Egyébként így is jobb szoktam lenni, mint a többi DPS. Annyi van csak, hogy nem vagyok elég jó, hogy carry-zem a meccset, ahhoz néhány száz meccset bele kell tenni. Szeretnék megtanulni egy picit nehezebb hőst is, majd idővel fejlődök.
-
Jinxb1rd
addikt
Tegnap első meccsen ana-t hoztam illiosra. Enemybe volt egy genji, widow, pharah és asszem majom is.
Mindhárom elsődlegesen a supportokat, engem céloztak meg, természetesen nulla healt kaptak így a társak, fullan rektelve volt az egész csapat. A negyedik insta halálom után elváltottam d.va-ra, egy healerünk maradt, ha kellett védtem, egyébként meg vadásztam a majmot, widowot és simán hoztuk onnan a kört.
Full flanker csapattal nem fognak semmit csinálni, miután nincs kit one hitelni. Idomulás kérdése az egész, ők nem voltak képesek erre, tipik l2p. Mire elkezdtek idomulni már 2 pontot nyertünk, szóval kb throw a részükről.
-
saen
veterán
Ma is 1-8 voltam comp-on, tudnék mesélni
Az egy meccs amit megnyertem az egy KOTH volt, Zennel gold elim, damage és heal, mindent nekem kellett csinálni. Az első térképen 18 elimet toltam, utána a két körben már nem is erölködtek
Másik KOTH meccs, Oasis, ott is supporttal kezdtem, már nem emlékszem, hogy második vagy harmadik kör után váltottam Zaryára, konkrétan szétszedtem az ellenfél csapatot, volt team kill is kb egyedül meg ilyenek és ez se volt elég. 53 elimem volt a végére... Beszívtunk egy graviton kombót amivel kikaptunk...
Utána két meccsre megkaptam egy párost, egyik mindig isntalockolta Zaryát, én jöttem hanzoval. Kértem, hogy kombózzunk ultimate-eket, 3 kör KOTH alatt egy azaz egy darab gravitont tolt el, nem is volt szerintem ultija, mert nem csinált semmit. Az a graviton se rántott be senkit... A másik meccsen a térkép végén (Gibraltár) sikerült neki egy embert berántani... Félelmetes mekkora balfékek vannak, minden meccsen arany elim és damage vagyok, semmire se elég...
Sikerült beesnem így 1800 alá, már nem érdekel. Megtanulom a Hanzot rendesen, halomra lövök mindenkit aztán majd visszajövökEgész szezont Rein + supporttal toltam végig, már akarok mást is játszani. Platinumhoz ott se voltam elég.
-
sirszevenap
addikt
Kicsit félreérthetően írtam le, valóban. Tehát arra vagyok(voltam) kíváncsi, hogy honnan rendelte. ( hirdetést láttam egyszer facebookon ahonnan rendelni lehetett ) . Azt, hogy a kép kell csak, azt csak egy gondolatként írtam le, hogy igazából nem kell a rendelés linkje, hiszen elég lenne egy jó minőségű kép is, mivel itt helyben megtudom csináltatni annak birtokában. És mily meglepő, engem sem terhelt le beírni a googleba és minő csoda meg is találtam.
De köszi, megtisztel, hogy itt legalább próbálasz "segíteni" és nem ignorálsz!
-
Jinxb1rd
addikt
Hát nálunk folyamat az volt a vesztes gamekbe, hogy a instant leölték a supportokat és a kutyát nem érdekelte, főleg a majmok nagyon aktívak voltak. Ezeket Roadhognak le kellett volna rendeznie. Ha lett volna vagy foglalkozott volna vele. Vagy egy mei is jól jött volna.
Később Pocok-kal toltam, jött ugyanaz a szitu, meguntam aztán elváltottam a helaerről egy mei-re, mert ha egyébként se tudok healelni akkor majdnem mind1. Meg is nyertük azt hiszem.
-
7
addikt
Én azért elég sokszor látom, hogy az ellenséges Pharaht nem countereli senki, és szabadon szétszed minket; pont azért, mert soldierrel és McCreevel sem szeretek jönni az emberek az én szintemen. Tekintve, hogy én meg többnyire supportolok, és más nem is szívesen áll be healelni helyettem, az én kezem is meg van kötve.
-
f3rdzs0
senior tag
Ana jelenleg ugyanabban a helyzetben van mint anno Genji. a low rank genjiweebek miatt nem tűnt OP-nek, de magasabb szinten ő döntötte el a meccseket, mert túl erős volt
Ana túl jó healer ha jól tud vele célozni az ember, és a tankok miatt annyira nem is kell. miatta van triple tank meta, mert ki tudja healelni azt az 1500 HP-t ami a csatatéren van. a speedboost nerf rontott a helyzeten, mert az véget vetett a beyblade-metának, és Reaper feleslegessé vált.
emellé kapott egy gránát buffot ami meg csak még jobban rásegített erre, mert a (rossz) gamedesign miatt ha a tankok egymás nyakában vannak, nem tud rendesen healelni mindenkit (főleg aki előrébb van). viszont ha bedob oda egy gránátot, a nagy sugara miatt mindegyiket elkapja, és onnantól kezdve Lucio is fel tudja őket healelnia gránát tuti kap nerfet, és szerintem a fegyverét is változtatni fogják. vagy kisebb tára lesz, vagy alacsonyabb HPS-e
-
saen
veterán
Pedig nagyon sanszos az Ana nerf is, a gránátja is iszonyat durva.
Azt kéne alapvetően megérteni, hogy az átlagember és a profi is egyaránt dps-t szeret legjobban játszani, erre azok a leggyengébb karakterek és belőlük van a legtöbb. Azért ez így nagyon nincs rendben. Mondom ezt úgy, hogy játszottam már sok Roadhogot, Anát meg úgy kb minden tankot/supportot.
-
Sirandrish
legenda
Én még gold sem vagyok.
Ez az első seasonom...2en haverral próbáltuk. 1960ra rakott minket. Onnan lebuktuk 1600ra, mert senki sem akart support lenni, és mi választottuk folyton a healereket, ami nem lett volna gond, ha a többiek ölnek. Akkor elkezdtük a DPS-t játszani, úgy felmentünk 1900 felé, de én még a 2K-t nem tudtam elérni.Van egy egészséges önkritikám, és tudom hogy messze nem vagyok top player, de az ziher hogy a silvernél többet tudok, a játék mégsem enged 2K-ra, mert inkább megkapom az olyan embereket akik "bocsika...nem váltok mert Hanzo main vagyok és simán lelövök 2 embert is egy meccs alatt".
Nem is teljesen értem hogy az ilyenek minek mennek competitive-t. Hja meg a Symmetra aki a szakadékba rakja a portált mert az vicces...meg hasonlók.
Jó lenne feljebb jutni és megnézni hogy ott mi a helyzet, de nyilván ez sosem fog bekövetkezni, mert 1-2 nyert meccs után KÖTELEZŐ a 2-3 lose
Tudom hogy vicceltél, meg nem is igazán válasz akart lenni, csak leírtam a tapasztalataimat
-
alpihun
senior tag
Halik!
Gondoltam karácsonyra megdobnám magam valami multis mókával s van egy csomó jó game, pl az ARK vagy a H1Z1, de ezeket már most sem tolják olyan sokan s az ilyen játékok hajlamosak kihalni, szóval kezdek az Overwatch fele hajolni, mivel szinte biztosan időtálló.
Viszont a másik kettőhöz képest, meg úgy amúgy is, ez a blizz oldalon 30 euró picit sok. Szóval a kérdés, hogy tudtok valami más helyet ahol lehet kulcsot venni vagy akárhogy olcsóbban?Boldok karitgyúljon rátok a fa! -
leviske
veterán
EMS-nek az OW patch időpontját tekintve még lehet igaza.
Szerk.: Közben elkezdődött az Overwatch maintance is, szóval így már ebben se lehet igaza.
(#7016) DaveNo1: Jól értem, hogy ez akkor is működik, ha nekem már lent van a gépen a HotS és csak ezen a linken keresztül (is) bejelentkezek? Mert, ha igen részemről +1.
-
leviske
veterán
Persze, hogy befértek.
Asszem 5 fős egy match, szóval rajtatok kívül még befér egy ember (pl brumi1024, ha végül szeretne jönni
). Ti mikor lesztek kb?
(#6995) brumi1024: Én se. Egyszer toltam dota2-vel egy matchet, több moba élményre nem is vágytam.
Raszpi délutánra mondta, nekem lehet, hogy abból inkább estefelé lesz. Ritka, hogy hétköznap du.9 előtt online lennék bnet-en.
-
leviske
veterán
És neked mikor jön meg az új videokártyád, hogy másokat vonsz kérdőre ez ügyben?
(#6970) Maxtreme: A lvl számít a legkevésbé a játékban. Egy komolyabb kompetitív meccsen Torbjörnnel nem könnyű érvényesülni. Az is nagy szó, amikor az ember nem -1 főnek számít vele. Persze vannak pályák, ahol le lehet rakni gonosz helyre a turretet. Azonban az általános helyzet az, hogy nála vannak sokkal biztosabb def hősök is a játékban.
(#6971) Dani82: A 80-90%-os defeat ráta már azért eléggé arra enged következtetni, hogy nálad van a gond. A kellő fps megvan a játékban? Illetve a ping hogy áll? PC-n már messze nincs az az esélyegyenlőség, amit konzolon igyekeznek nyújtani.
-
-
leviske
veterán
Mondjuk, ha a Bliz venné a fáradtságot és nem a win/loose alapon osztaná a rankokat (magyarán pl 4-5 gold medalt bezsebelt emberkéknek már alapból nem mínusz rank menne egy vesztes meccsért), akkor még lehet, hogy a trollok is hamarabb kisöpörnék magukat a felsőbb kategóriákból.
Persze, tudom, hogy önmagában a medál-központúság se lenne megoldás, de mégis jobb, mint ez.
-
-
torik
senior tag
Hát jó, a koreai gamer egy külön állatfaj
bármit csinálnak biztos könnyűnek tűnik az ő kezük alatt, de élesben megcsinálni, na az teljesen más kérdés
Az ázsiaiaknál alapból van egy ilyen "hive mind" felfogás (nem tudom szerintem nincs rá konkrét magyar szó), például azért is vannak tele a keleti mmorpg-k töménytelen mennyiségű grindeléssel mert náluk alap dolog hogy közösen mennek neki és csapatmunkával kiszedik amit akarnak. Ugyan ez érvényesül a pvp játékoknál is, egyszerűen alapjáraton vannak olyan szinten ahova ha mi el akarunk jutni azért meg kell küzdeni, összeszokni, stb.
nem beszélve az ottani gamer kultúráról, nem véletlen a hírnév
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest