- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
bishopx2 #20951 üzenetére
Itt nem nézik a realitást, az alap, hogy a high-end vga-k mindig irreálisan drágák hiszen az az aktuális top. A másik, hogy a gyártók nem tudják azonos költségen előállítani a kártyáikat így hasonló teljesítményű kártyák között is lehet viszonylag nagy árkülönbség hiszen bukóval senki nem fogja árulni, legalábbis nem huzamosan.
G4ula84: azért annak simán vinnie kell. Megmértem, hogy ne a levegőbe beszéljek az én gépem idle 100W-ot eszik, a cod6-al próbáltam ott meg 240-250W. Illetve a konnektor felől ennyit vesz fel, proci 3,6-on ( HT off) ment a vga meg alapon. Próbáltam, hogy Linx fusson meg közben a Caps viewer is és itt is 280W volt. Az érdekes, hogy a fánk csak alapbeállításon indul el ilyenkor ennek nem tudom mi az oka de nagyobb felbontáson nem megy. Mindegy a lényeg, hogy még 300W-ot sem kér pedig biztos többet eszik mint a kolléga c2d-ja meg a 260.
-
Henk
veterán
válasz
bishopx2 #20938 üzenetére
Azért a vga-k beárazása nem teljesen így történik. Ha szerintem egy 4870-nek 25k a reális ára akkor mennyit ér egy 88gt vagy 66gt esetleg egy mégkisebb kari. De a másik véglet a 4870-hez képest mennyibe kéne kerülnie egy 5970-nek, megér 140-150k-t? A fermi sokat nem fog változtatni az árakon nagyon magas az induló ára, kicsi a célközönsége így a régebbi vga-k árát sem nyomja le nagyon.
tatamama: ez attól is függ milyen alkatrészek vannak még a gépedben de ha nem lesz húzva semmi szeritnem elbírja az a táp a 260-at. Az én gépem sem eszik terhelve 300W-ot pedig azért nem egy kategória.
Dialovo: nem valószínű, hogy a táp miatt nem megy 700 felett.
-
AtG
aktív tag
válasz
bishopx2 #20938 üzenetére
38e-ért már van 1GB-os vadiúj 4870-es, ha át szeretnél pártolni a vörös oldalra.
Ha meg nem akarsz, akkor kicsit jobban belenyúlsz a pénztárcába. Mellesleg a GTX 275 is eléggé 50e felett van, lehet érdemesebb várnod, és amikor a Fermi betámad a piacra, akkor venni használtan GTX 280-285-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest