- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
Laraxior #21972 üzenetére
én sem tervezek 775 fölé menni egy ideig mert ezt a gépet sem használom ki ami most van , ép ezért árulom én is a kártyát
Nvidia nForce 790i azé nem egyszerű az érkező lapodbanés a 2 VGA között van is benne elég hely a szélőzésnek el fog férni a 2db 280 as de a vizezés nem rossz ötlet ha zaj érzékeny vagy
-
hermanyi
addikt
válasz
Laraxior #21969 üzenetére
idővel biztos elkel
de az tényleg szépen nézne ki 2160 alapon az 1.8GHz-al a 2 db GTX el
ha mégis netán így alakul teszt eredményeket jó lenne látni azzal a procival mit tud egy SLI rendszerrup1u5 ha tudsz 35 ért azt jelezd nekem légyszíves mert annyiért érdekelne engem is mert akkor csinálok én is egy SLIt
-
hermanyi
addikt
sziasztok
lenne egy elég számomra idegesítő problémám , mégpedig ,hogy van egy GV-N28-1GH-B kártyám amin ugye nincs HDMI kimenet amit átalakítóval pótoltam és úgy kötöttem össze a tv-vel ami egy (LG) nos a probléma az lenne ,hogy kép tökéletes hang nincs olvastam a fórumon ,hogy a VGA-t kéne összekötnöm az alaplappal
szoval amit nem tudok az az ,hogy a VGAn levő gumiborítással ellátott elviekben hang csatlakozó az SPDIF vagy milyen
mert az alaplapomon van SPDIF de az 3 tűs míg a VGAN levő csak 2vagy valami megoldást a hang problémára
előre is köszönöm a segítséget
-
hermanyi
addikt
egy kérdésem lenne lehet alapvető lehet nem nem tudom
a lényeg az ,hogy a 280 as kártyával lehetséges e egyszerre a több megjelenítős megoldás ugy ,hogy a monitoron mondjuk nettezek és a tvn mondjuk a gépről filmet nézek
a gép és a tv s videón keresztül kompozit kábellel van csatlakoztatva -
hermanyi
addikt
sziasztok lenne egy kérdésem a vga hűtéssel kapcsolatban ,hogy van e valakinek tapasztalata ezzel a hűtővel " Alpenföhn Heidi " ,hogy mennyivel tud kevesebbet vagy esetleg többet a Arctic Accelero Xtreme GTX280 nál
mert sehol nem találtam olyan összehasonlítást ami segítene egy kicsit is -
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
na mint kiderült nem veszi vissza az orajelet
-
hermanyi
addikt
Arctic Accelero Xtreme GTX280,et szeretnék a kártyára
a ház szellőzés meg tényleg nem elhanyagolható az enyém viszonylag jól szellőzik a 4db 12 es ventilátornak hála de a kártyám még igy is melegnek tartomGPU 60 °C (140 °F)
GPU memória 52 °C (126 °F)
GPU környezete 50 °C (122 °F)
GPU VRM 48 °C (118 °F)
és ez nem terhelt állapot és a gyári hűtő ventilátor 40% on pörög 1460 at -
hermanyi
addikt
válasz
Levi's #19709 üzenetére
nem tudom az én vgam alapon szinte zajtalan ami 1460 as fordulatszám körüli értéken pörög ami igaz igaz ha kicsit meg van terhelve akkor a fordulata 1000 el emelkedik és akkor viszont a hangja is megjön elég szépen ami már sztem zavaró it irtak olyat ,hogy ugy sem arra figyelsz , ebben van valami ha nagyon leköt ami terheli a kártyát
de a megoldás amire én is most gyüjtögetek az Levi's irta kell venni rá egy rendes hütöt ami persze nem mindig olcsó esetemben is 13000 körül mozog de halkabb lesz mint a gyári és jo 10-15 fokkal alacsonyabb értékeket fog produkálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest