- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
-
Cadal
őstag
válasz
intuicio #22119 üzenetére
Sorry, de én hasonló probléma miatt monitort és egy GTX275-öt cseréltem le, a legnagyobb szívfájdalmam mellett. Pedig próbáltak segíteni, de nem lett meg a megoldás...
-
TTomax
félisten
válasz
intuicio #22121 üzenetére
Ja hogy driver ujratelepitéskor.....jaaa akkor mindent lenulláz ez a dolga,nekem is mindent újra kell kalibrálni,persze hogy nem marad meg semmi,hiszen nem biztos hogy az új driverral kompatibilis...erre nincs megoldás,de szerintem nem túl nagy gond az a 3perc kalibráció
-
Cadal
őstag
válasz
intuicio #22107 üzenetére
A 65°C az nagyon jó érték játék közben. Nekem ennél sokkal magasabb szokott lenni GTX260-al. A drivr telepítést én win7-re váltást követően le egyszerűsítettem.
1; letölt (az új drivert)
2; feltelepít
3; újraindít
4; örülMár csak azért nem szoktam letörölni, mert uninstalt követően újra kell indítani a rendszert és a win7 egyből feltesz a karihoz egy WDDM (vagy milyen) drivert. Ráadásul, amíg ezt telepíti, el sem engedi indítani a frissen letöltött driver telepítését. Szóval mire el tudod indítani az új driver telepítését, már van egy a gépen.
physX pedig ahogy előttem Qru írta bent van a driverben, települ az magától.
és hogy bírja-e a kari? Az attól függ, abban a játékban ami támogatja a physx-et milyen részletességet állítasz be.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
intuicio #22100 üzenetére
Lehet az új driver miatt. Nekem is volt hasonló gondom már, hogy az újabb driver a régebbi játékban grafikai hibát okozott.
A physX driver benne van az nV driverbe, nem kell külön letölteni, de lehet azt is persze az nV oldaláról itt.
Nem, tudsz még húzni a kártyán. Legalább 685MHz-es GPU órajelet bírnak ezek a vasak, csak a hőfokra is oda kell figyelni, ha húzod jobban is melegszik.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
intuicio #17150 üzenetére
Valahol 120-130 foknál kezdenek el károsodni a GPU-k odáig meg úgysem jut el a hővédelem miatt. Meg azért sem mert 85 fok felett nálam megugrik a venti fordulatszáma ami visszanyomja a 70-es tartományba. Másrészről meg gyártói élettartam garanciám van és ha ők így gyártották le akkor én így használom. Ha bedöglik cserélik. Ugyis előbb váltok egy éven belül valami ütős dx11-es ATI-ra.
-
rb26dett
aktív tag
válasz
intuicio #17146 üzenetére
Elkél a 12centis venti a házra, de hűvösebb nemigazán lesz a kártya tapasztalataim szerint. nekem van egy 12centis meg 2db 9centis venti. A 65fok meg még alacsony is, látszik hogy nem dolgozik a kártya... Codnál nekem is ez van. Crysist próbálj
amúgy tényleg 80fok körül van az üzemi hőfok uh semmi gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest