- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
hermanyi #21971 üzenetére
a héten jön meg a Striker 2 Extreme. Addig egy ASRock kölcsön lapban vannak szegénykék. A VGA dolgozna,csak éppen nincsen ami meghajtsa
tuningolni sem tudom a procit,mert nem lehet visszaosztani a ramot,ez meg egy ratyi 2GBos 800mhz-es modul
egyelőre így állunk... Q(X)9650 valamelyik,édesmindegy,és egy másik GTX280. Kb ennyit óhajtok a gépre szánni. 2 évig még bőven jó a 775
-
rup1u5
nagyúr
válasz
hermanyi #21966 üzenetére
Pár héttel ezelött még nem volt kint egy sem 50 alatt. Most látom, hogy kint van a tiéd meg Csillag01 is árulja az övét ennyiért. Egyébként nem értem miért nem viszik el 44-45-ért.
Pláne ha garanciás és 10K-s AC hűtő is jár hozzá. Szerintem ez magyar viszonylatban már jó ár. Más kérdés hogy én nem vennék 45-ért 280-ast ha egyszer 35-ért is vehetek.
-
AtG
aktív tag
-
-
vhunor
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest