- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nekem volt a GTX280 mellett 9600GSO,de sajnos lőttek a powerplay-nek amíg benn volt... aztán volt GTS250 is azzal viszont szépen ment... a 8600GT kevés lenne,viszont annyira kevés játékhoz kell,hogy nem túl sok értelme...egy GTS250Green a legjobb választás,minél olcsóbban az biztos elég és, a powerplay is megmarad.
-
T.Peter
őstag
Nem ez a szánalmas, hanem az, hogy megveszi, vagy megveteti, és 1 év múlva már az öcsinél van, mert neki jobb gépe van, vagy jobb gép kell. A következtetés csak annyi, hogy nem becsüli meg azt, amije van (szerintem). Juliabrilke hsz-nak a lényege a szánalmas. Az más kérdés, hogy mi mikor jön ki, és mikor veszi meg az illető, mert van vagy nincs rá pénze.
-
Myers
senior tag
-
janos666
nagyúr
A crossfire és SLI támogatás egy olyan lapon ami egyiket tudja már csak papírforma. Moddolt driverrel lehet SLI-zni intel chipsetes lapban is. (fordítva nem tudom, de valószinűleg igencsak, legfeljebb a catalystok kevésbé modder-barátok és emiatt nem oldotta még meg ezt senki, vagy nem is akarta)
Nekem korábban mikor a P35-ről és X38-ról olvasgattam még a megjelenés előtt úgy tűnt inkább az nvidia az aki nem akarja hogy hivatalosan működjön az SLI intel chipseten, mert így több nforce lap kel el. (nem egy ördöngős elképzelés amiatt se hogy jelenleg --pl. míg nincs larabbe-- talán az intel szivesebben támogatná az nvidiát mint az AMD-t...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest