- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
!!! FIGYELEM !!!
!!! FIGYELEM !!!
!!! FIGYELEM !!!Sziasztok emberek!
A szemetek egészsége érdekében olvassátok el!
Még régen amikor megjelent a BETA 257.15, már akkor feltünt a probléma, írtam is de senki sem reagált rám... De most a 257.21 WHQL drivernél is alig észrevehető picike kis laggokat produkál ami elsőre fel sem tűnik. A lagg CS1.6 ban, és CS sourceban a leg észrevehetőbb. De a gépemen fenn lévő összes játékomban észrevettem Gta4 + kiegek, Assasin's creed, Starcraft2, Bad company2 és a Furmarkban is. A Nejem is észre vette rajtam, mert mondta, hogy "mitől ilyen vörös a szemed?"... Hozzáteszem, hogy régen 8 óra intenzív game után is fehér maradt a szemem, most meg 30 perc után bevörösödik!
A probléma csak úgy orvosolható, ha a régi 197.45öst teszed föl!
Kérk mindenkit adja tovább az ismerőseinek, a szeme épsége megóvása érdekében!
Ezt be is írom több NV-s topicba! Kérem nem törölni!
És ha valaki tud angolul, kérem írja meg az Nvidiának is! -
megint én
őstag
Emberek, mi a túrótól lehet??? azt írja hogy -11°C Gép RR után is maradt... ilyenkor meg mi a teendő? Eddig nem csinált ilyet...
Most már -20cBárcsk... Rólam folyik a víz... És nem hidrogénnel hűtöm...
-
megint én
őstag
Hali!
Valaki használ közületek valaki 257.15 drivert????
Nem tapasztaltatok ilyesmit link
Ezen a videón ATI kártya csinálja, de nálam a 257es driver, és csak úgy jött helyre, hogy totál mindent le kellett vakarni ami Nvidiás, és utána megint feltakni a régi drivert... -
megint én
őstag
Hali, kissé rég írtam ide...
Kijött ez a beta 257.15 azon a napon amint kijött fel is raktam.
Viszont nem tudom miért, de CS:source alatt megvan a 300-600 fps, de néha megakad ilyen 0.5 secekre... Amit eddig nem csinált. Minden más játék 110%osan teljesít, de ez nem... Lehet, hogy valami nagyon furcsa egybeeséstől épp attól a pillanattól laggol az UPC hogy felraktam, de nem valószínű... Először gondoltam, hogy akad a régi driverral, mert amikor megnéztem a mappáját, fennvolt a régi is. Fogtam, leszedtem ezt is- azt is, uninstallal, és a mappa is SHIFT+DEL és úgy raktam újra a drivert, talán csak beképzelem, hogy picit ritkábban csinálja, de csinálja... Mi legyen ötlet???SZERK: még azt szeretném kérdezni, hogy adtok-e feszt a karinak amikor húzzátok? Mert nekem 700/1220on szépen hasít, de néha kidobja hogy az Nvidia illesztőprogram levált a rendszerről, és biztonságosan 700/1190en megy.
-
megint én
őstag
válasz
ghostmat #21281 üzenetére
Haverom most vett egy 5770-t, és mit ne mondjak, nagyon őrülök, hogy NV-s vagyok
Olyan gagyi, már az is, ahogy a drivert felrakja... Egyfolytában kérdezget, meg minden, a Gamek alatt is a 260 stabilabb fps-t jelent... szóval erről ennyit! NV hű maradok! Alig várom a 465-öt... xD -
megint én
őstag
Talán az a leg könnyebb, ha neteszel a grafikonon 2 pöttyöt, az egyik 40°C foknál 40% pörgés a másik meg 75°Cnál 100% pörgés. A köztest meg kiszámolja amúgyis maga... TÖKÉLETESEN megy!
-
megint én
őstag
Meg érdemes beállítani manuálisan, hogy milyen hőfokon mekkora fordulaton menjen a propi...
-
megint én
őstag
Értem!
Köszi!
Amúgy én a 675-ön alapfeszen használom 24/7be csak azért dúrva a GTA4ben 17-ről 25-re ugrott az FPS! amikor 700/1509/1225 ön mentDe ez a tuti: 675/1455/1150 alapfeszen. A propi meg nem engedi 70° fölé lásd a grfikont
-
megint én
őstag
Re!
GTX 260-asomat meddig érdemes húzni? Azt kaptam, hogy
Voltage: 1125
Core: 700
Shader: 1509
Memory: 1100
Ez jó, bevállt. Csak tovább szeretnék menni. Próbáltam
Voltage: 1137
Core: 720
Shader: 1552
Memory: 1200
De egy idő után a Kombustor kifagyott...
Itt a fesz a kevés, vagy túl sok valami más?Amúgy ami tökéletesen bevállt az:
Voltage: 1125
Core: 675
Shader: 1455
Memory: 1150
Ez fél órát ment terhelés alatt...
Amúgy nagyon jó, soha sem megy 70-72c° fölé. Hála az MSI manuálisan állítható propiszabályozónak! -
megint én
őstag
Emberek már csak ezért is jobban tetszik at MSI afterburner Mint az EVGA
Azt a Propi görbét olyan szépen be lehet állítani rajta...
Itt:Érdemes megnézni, milyen szép görbét ír le ténylegesen a VGA amikor terheltem 100%on lassan, lassan, ahogy ment föl a hőfok, úgy ment fök a fordulatszám, és ahogy kikapcsoltam, lassan visszaállt! Nagyon odavág ez a progi! Ez nagyon tetszik benne...
Jah, +0.1v-t is adtam neki, ne sírjon a szája...
Hagy kérdezzem már meg itt is, hogy nincs-e olyan progi, ami írja a CPU hőfokot Ingame -
megint én
őstag
Amugy ez nem jobb 1 fokkal?
msi afterburner
Mivel itt a voltaget is lehet húzni...
Aki ilyet használna, megírná nekem, hogy mennyire érdemes rakni???
Nekem most a mag 700mhz amihez ashader automata, a Ram meg 1225mhz és jó... Csak nem tudom meggig lehet biztonságosan feszíteni a húrt... -
megint én
őstag
válasz
zippofcy #21195 üzenetére
Ez totál így van!!! Szinte minden kihasználja a 4 magot manapság, de szerintem, ami hivatalosan nem, az is valahogy kihasználja, PL. az ősrégi CS, még ott is egy 4 magos procivan 3500fps... fele akkora órajellel is, mint egy agyonhúzott C2D
Mellesleg most próbálgatom, és a vidkarnak a memjét még szeretném húzni, de meddig szabad??? most 1200on megy
-
megint én
őstag
Szerintetek, meddig biztonságos feltolni?
tednap olyan 630/1300 körül mozgott, és nem volt baj. A ram meg 1110 -
megint én
őstag
Meg most néztem,neked alapból OC kártyád van. Ráadásul a 216 procis, amíg az enyém, valami 192, vagy mi... :S Meg amúgy, most megy, ha egy picit rápakolok, de ne rakjam följebb a memória órajelét???
Amugy jó a géped... -
megint én
őstag
Ezt Zotac GTX 260-nál is lehet használni??? mert én amikor a saját firestormján húztam, kipattant, és újraindult a gép, pedig épp egy kis minimálisat húztam, és ment a propi is rendesen, de igazság szerint azonnal kipattant, ugyhogy nem is melegedhetett volna....
SZERKESZTVE:
Amugy intel Core 2 duo E8400 E0 @ 3.78 GHZ
+OCZ Reaper 4GB 1150 MHZ kit @ 1120 Mhz 5-5-5-15
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest