Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
balcsy #21951 üzenetére
magas sípolás az... zizegnek a tekercsek, főleg játékok menüjében hallani... kapcsold be a vsync-et...ez nem fog elmúlni ilyen darabot fogtál ki...ha nem 2000fps-t tol hanem csak 60-80-at akkor elmúlik vagy mérséklődik.Tipikusan crysis menüben hallani pl... de cod4.ben is igaz ott a játékban...
(#21953) balcsy
Szerencsére én megúsztam a 280-al,viszont a GTX260SLI-böl az egyik ilyen volt... a gyári ref asus...
Most a 460SLI-ben mindkettő csendes... ha van gari cseréltesd ki. -
balcsy
aktív tag
válasz
balcsy #21728 üzenetére
vagy te valami ilyesmivel hűtöd? ArcticCooling Accelero Xtreme
-
Laraxior
titán
válasz
balcsy #21624 üzenetére
sima referencia.
Leveszed a hűtőt a kártyáról teljesen,majd megfordítod a,és ahol érintkezik a kártya és a hűtő ott lesznek még pici csavarok,azok fogják a műanyag burkolatot,amit ha leveszel megkapod a csupasz bordát és egy ventilátort
viszont tényleg nagyon aprók a csavarok,nekem pl nem is volt olyan pici csavarhúzóm...érdemes meglazítani az összeset mielőtt kitekergeted. Nehogy úgy járj mint én. Kitekertem majdnem az összeset és az utolsó meg meg kifogott rajtamsebaj azóta már másik VGAm van,jövő héten vizesblokk és kész is.
egyébként porszívóval kijön belőle minden ha a végéhez tartod, ki sem kell kapcsolni a géped,ha azon múlik. -
-
sestertius
őstag
válasz
balcsy #21606 üzenetére
Valóban az AC-ról jót hallani... csak kicsit húzós, használtam meg nem tudom, lehet-e kapni... Ha igen, nem kizárt, hogy még én is teszek egyet az enyémre...
Az új driver: nekem vannak vele gondok, amit igazából nem tudok, hogy ennek az oka-e...
A lényeg, hogy rendetlenkedik a kártya bizonyos helyzetekben, és még nem jöttem rá, miért... de azóta van, mióta ezt feltettem. Majd kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest