- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Nem is tudom hova írjam problémámat. Ha Off lenne, szóljatok.
Vidikarim: Gigabyte GV-N260OC GTX260OC 896MB
Minden játék pöpecül fut. a problémám a filmek terén van inkább.. ,de gondolom a vidikari miatt van. Tehát:
TV-m:Panasonic FullHD
A gépem kivan kötve a TV-re. Legfrissebb nVidia driver, friss Win7 x64. De valamiért a TV-n laggol a kép, ha 720p, vagy 1080p filmet játszok le. Mitől lehet ez? A gépemnek simán bírnia kéne. Vagy 10 lejátszót kipróbáltam már. pl.: CyberLink Power DVD 11, SplashPRO, Media Player Classic HD. stb....
Valaki tudna nekem segíteni, vagy olyan topicot,embert adni, aki ezekben nagyon otthon van?
Jövök annak egy sörrel! -
intuicio
aktív tag
-
intuicio
aktív tag
Nagyon szépen köszi a gyors korrekt választ
Még valami... Miért van az hogy:
22"Samsung moncsi,és egy 94cm KATT
Amikor felteszek egy új drivert,akkor a TV-n mindig elálítodik a felbontás.. beállítja (1920x1080)-ba, de a TV-ből mindig kicsuszik a kép..Pl nem látni az órát,Start logót,és mindig vissza kell állítanom a TV-n a felbontást,elég vicces felbontásra manuálísan azthiszem ilyen (1876x1072) re.. Ezt a beállítást mivel lehetne megjegyeztetni? Van esetleg olyan nVidia progi, amivel a felbontást lehet egyszerüen kézi beállítással megoldani? -
intuicio
aktív tag
Épp azt írtam, hogy 4-5hónapos a driver, ami fent van a win7 x64bites oprendszeren... És gondolkodom, hogy feltegyem e az újabb drivert.. Csak akkor megint be kell állítani a FullHD-tv-n a felbontást :S Elég ha csak 1:\ leszedem a drivert,és elinditom? nem kell 2:\ elötte uninstall a másik? Mert anno úgy csináltam ahogy a 2:\ írtam, és nagyon nem akart normálisan működni a driver.
Akkor nem tuningolom.. Minden maxra (CoD_MW2) húzva játékoknál eddig a max hőfok az kb. 65°C volt. Az magas?
Gondolom a PhisyX-et is érdemes felrakni, és bírja a vidikari?
Köszi a választ
-
intuicio
aktív tag
Szia!
Én is GTX260 tulaj vagyok, csak OC-s.. Konfigom az adatlapomon.
Szóval 3hónapja frissítettem utoljára a vidi drivert. Minap tapasztaltam Prince of Persia FS-nél, hogy a grafika szétesik,Meg még jónéhány játéknál vannak problémák a grafóval.. Ez lehet azért, mert nem frissítettem a drivert? (Patch kizárva)
Gondolom ez lenne az én driverem: KATT
Viszont egy valamit nem találok.. mert ugye ez csak a driver. De honnan lehet leszedni a PhysyX-et?esküszöm nem lelem meg
2.Kérdésem.. :
OC a karim.. álltalában max felbontás 1650x nem akad, szép graf.. Lehet még ezen a karin valamit tunningolni? Vagy gyárilag ez a max?Választ köszönöm előre is
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok! 2hónapja vettem egy gépet, amit felhúztam kicsit.. Adatlapomnál látjátok..
Ebből csináltam egy 4magos procit stb...
- GIGABYTE GV-N26OC-896H-B GTX260 896MB PCIE [link]
A kérdésem: COD: World at war 1órás játék után 65° melegszik... Ez nem túl sokkk egy kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest