- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
odorgg #20976 üzenetére
DX9-ben high beállításokkal kb ugyanúgy fog kinézni a játék csak nem 30-40 hanem 70-80 fps-el fog menni
, DX10 csak akkor ha elengedhetetlen számodra az élsimítás
Sztem inkább nagyobb fps legyen mint olyan részletek amiket nem is látszviszont grat az MSI GTX-edhez, nagyon szép órajeleken jár
-
pcsabat
őstag
válasz
TTomax #20973 üzenetére
amúgy meg ha DX9 very high beállításokkal tolod kb kétszer nagyobb fps értéket érhetsz el és annyi a difi a DX10-hez képes h nincs élsimítás, az meg már full HD-re amúgyis kicsit pofátlan
, én is így játszom mert a DX10 élsimítással akármennyire van húzva a quad-om meg a GTX260-am, megfekszik....
-
pcsabat
őstag
1440*900-ban elzötyög azért szépen. Sztem sem egy nagy játék, de jobb mint a legtöbb mint ami mostanában kijött, egy fokkal jobban le tud kötni (talán a bad company 2-t leszámítva). Meg úgy igazából azok közül a játékok közül amik fenn vannak nálam ennél jön ki a legjobban a különbség teljesítményben az előző 8800GTX-em után
-
pcsabat
őstag
sziasztok!
Azt nem tudja valaki h miért csinálja azt a kártya hogy játék közben visszaáll 2D-s órajelekre? Elindítok egy játékot, játszom egy darabig és egyszer csak megáll egy pillanatra és visszaáll a 2D-s órajelekre... Driverben már az energia takarékossági funkciókat kikapcsoltam. Már 2 drivert is próbáltam és mindkettővel ez van...
üdv!
-
pcsabat
őstag
válasz
7600 GS #20884 üzenetére
na ez elég fasza. Ekkora órajeleken már ott körül van mint egy GTX280 kb, nem? NA majd holnap tesztelgetek én is kicsit
Kleroo: nekem egyébként borzasztóan sokat gyorsult a Dirt 2 quad-al, érdekes, hisz elvileg ki sem használja. Előtte C2D-t hajtottam 3.2 Ghz-n, sztem ki sem hajtotta a kártyát az lehetett a baj...
-
pcsabat
őstag
válasz
Kleroo #20850 üzenetére
Tényleg kicsit érdekes amit a Dirt2-nél írtál, annyit még az én régi 8800GTX-em is majdhogy megyegetett
. Nekem pénteken érkezik az ASUS GTX260, kíváncsi vagyok hogy a tuningot hogyan fogja bírni és mit fog menni, meg persze, hogy a jóöreg 8800GTX után mekkora teljesítmény többletet fogok érezni. Majd beszámolok
-
pcsabat
őstag
sziasztok!
Úgy néz ki hamarosan egy Asus GTX260 SP216 fog a gépembe csücsülni. Az érdekelne hogy ez a kártya általában tuningban mit bír? Melyek azok az órajelek amiket még szeretni szokott?
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest