- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40835072 #21780 üzenetére
A végét még nem teszteltem ki, mert 700 fölött már eléggé fel kell szabályozni a ventit, hogy ne melegedjen nagyon. A hangos venti zajt pedig nem komálom. 720MHz-en még vígan játszottam vele, feljebb egyelőre nem próbáltam. A memóriák kb 1200MHz-et tudnak, 1250-en már hibáztak. Pontosabban ezt sem teszteltem ki, mert nem hiszem hogy mem. sávszél limites lenne bárhol is. Ilyen a tiéd is?
-
válasz
AdamMcKraken #4588 üzenetére
Ne az órajelet nézd, hanem a teszteket. Az órajelnek másodlagos a szerepe a mai kártyáknál.
-
válasz
AdamMcKraken #4585 üzenetére
Nézd át EZT és EZT a cikket és rájössz, hogy nem gazdaságos 2 kártyás rendszert épiteni. A teljesitménye erősen ingadozó, és ráadásul elég komoly(értsd: drága) tápot és alaplapot kell alá rakni. (erős táp kell GTX-ek alá is)
Henk:
Amúgy a 280-as ha most 80-90k körül kapható akkor pár év múlva tudsz 30-40 körül venni mellé még egyet.
Szerintem egy év se kell hozzá. Ha kijön kisebb csikszélen, akkor a kutyának nem fog kelleni a "régi". -
válasz
AdamMcKraken #4582 üzenetére
Szerintem felejtsd el a 9600GT SLI-t. Ha mindenképp Nvidia kártyát akarsz, akkor GTX260 vagy GTX280. Ha a legjobb ár/teljesitményt akarod akkor pedig ATI 4800-as széria....
Egyébként a becopyzott kártya leirásban tévesen tüntetik fel a 10.1 directx támogatást. Az Nv még csak dx 10.0-nál tart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Mobil flották
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest