- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ediva8
tag
válasz
TTomax #22156 üzenetére
Nekem is ilyen GTX 260 GS-em van. Én nagyon megvagyok vele elégedve.Az órajeleket is 3 fokozatban szépen állítja 3D és 2D között.A hűtése pedig nagyon jó,ezzel a két ventivel.
Sosem tuningoltam,mivel gyárilag már az,de a kérdésem az lenne,hogy ezeknél a kártyáknál meddig lehet elmenni amit még biztonsággal stabilan bírnak fesz. emelés nélkűl? Expert tool úgy tudom a Gainward saját tuning progija,ami nekem fent is van a gépen.
-
Ediva8
tag
válasz
Gyufaaa #18356 üzenetére
Nekem ugyanilyen ventivel van egy GTX 260-om. Szerintem nincs gond a hűtéssel.Alapon olyan 42-45 fokos,persze szépen visszaveszi az órajeleket 2D-be.Másokkal ellentétben nekem ezzel sincs gondom.Tökéletesen vált 2D és 3D között, játékok után is.Én jelenleg a 191.07 drivert használom.Játékok alatt sem megy a 75 fok fölé.Furmarkba tesztelve is 85 C-nél megállt. A ventiket alapjáraton kb 40%-on pörgeti,így hangjuk szinte alig van,játékok alatt sem sokkal hangosabb,nekem még nem volt zavaró egyszer sem,igaz én még nem tuningoltam,mert alapon OC verziós.A házam viszont jól szellőzik,elől és hátul is van házventim.Összességében én eddig megvagyok vele elégedve,és a 450-e Chieftec tápom tényleg röhögve elviszi a VGA -t.
-
Ediva8
tag
Gainward gtx 260-as Gs verziós kártyának milyen hangos a hűtője?.Mivelhogy 2db is van rajta.Hatékonysága elfogadható,megfelelően lehűti a vga-t?
-
Ediva8
tag
Sziasztok GTX-esek! Miután megnyugtattatok,hogy elég a 450-es Chifi táp,ma megrendeltem egy Gainward GTX260 896MB, HDMI, DVI, Golden Sample verziós kártyát. Remélem jól döntöttem.Ez már úgy néztem,hogy tuti 55nm-es és 216 SP-s. Esetleg akinek volt már ilyen kérlek,mondjatok róla pár szót. /Hűtés milyen hangos?Rendesen lehűti a két venti?,stb./
-
Ediva8
tag
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat a 450-es Chieftec-ről,akkor lehet,hogy benevezek egy Gainward GF 260GTX GS PCIe 896MB-re. Véleményetek szerint milyen,hűttését látva nem lehet gond a dupla ventivel,de nem hangos,vezérlést a driver megoldja?Úgytudom,hogy ez már 216 SP-s.
-
Ediva8
tag
Most olvastam egy oldalon, hogy a régebbi 192 magos gtx 260-ok többet fogyasztanak mint az újabb 216 magos verziók. Ti mit tudtok erről? kb úgy 30 W a különbség. Igaz ez?
-
Ediva8
tag
Köszi a választ.Nekem egy E8400 procival menne, ami úgy tudom 65W TDP-s,így gondolom tényleg beleférek a 80% hatásfokba ami ugye a legjobb esetben is egy 450 W tápnál, 360 W lenne.Egy vinyó,meg pár ventilátor+ két optikai meghajtó,ami még mellette van,már elenyésző pluszt jelenthet fogyasztásba.
-
Ediva8
tag
Ja van ahol,azt mondták,hogy 550 W. táp alá ne is menjek,ha stabil rendszert szeretnék.Hivatalos kártya leírásoknál is úgy láttam,hogy tényleg 500W. táp a minimum. Tényleg ennyi kakaó kell a Gtx 260-nak?
-
Ediva8
tag
Köszi,megnyugtattatok,de egy eladó itt a PH-n,akitől épp egy GTX 260-ast szerettem volna venni,azt mondta,hogy igen kevés a Chieftec 450-es táp /nagyon is! / Ezért kérdezem,hogy gondolom ti tapasztalatból mondjátok,hogy bőven elég,mert nem szeretnék úgy járni,hogy játékok alatt elfogy a kraft.Hol van akkor valójában az igazság?
-
Ediva8
tag
Sziasztok GTX tulajok! Vásárlás előtt állok,és kérdezem,hogy a jelenlegi Chieftec 450 wattos tápom kiszolgál egy 260 GTX-et,vagy felejtsem el,mert kevés.Procit nem húzom,egy E8400 Core 2 lenne hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest