- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
WongFeiHong #20409 üzenetére
35C az tökéletes alapon
És nyugottan felnyomhatod 100%-ra a ventit, attól nemlessz semmi baja
-
TTomax
félisten
válasz
WongFeiHong #20389 üzenetére
Alaplapi driver....de csak egy tipp,de már jártam így...
-
Kommy
veterán
válasz
WongFeiHong #20339 üzenetére
Lehet kényszeríteni, hogy ne működjön a powewrplay, vagyis nem veszi vissza az órajelet és a feszültséget, tehát többet fogyaszt. Ha adaptive-on van akkor működik a powerplay.
-
Gyula84
veterán
válasz
WongFeiHong #20284 üzenetére
Ha éppen nem csinálsz semmit akkor jó, de az én BIOSom át van állítgatva, mert a gyári venti szabályzás nekem nem tetszett (ne akkor induljon meg mikor 75f fok a GPU).
-
Alister71
nagyúr
válasz
WongFeiHong #20262 üzenetére
Nézzél utána, nincs-e a kártyádra új bios, ha van rakd rá, meg fognak szűnni az új driver miatti hibák.
-
Henk
veterán
válasz
WongFeiHong #20255 üzenetére
Az órajeleket felemeli 3d-re ilyenkor mikor ennyire akad? Mert ennyi driver-t kipróbáltál meg szinte minden játékban csinálja az fura.
-
odorgg
addikt
válasz
WongFeiHong #20255 üzenetére
Nekem egy sima uninstall/ régi reinstall is segített
-
odorgg
addikt
válasz
WongFeiHong #20253 üzenetére
Persze hogy jó, ha nem melegszik
-
Gyula84
veterán
válasz
WongFeiHong #20232 üzenetére
Idáig nekem is ez a véleményem a 196-os sorozatról
-
Gyula84
veterán
válasz
WongFeiHong #20210 üzenetére
Próbáltad a 190.62-es drivert is ? Nekem a feletti drivernél akadás van, most leszedem a legújabbat tán lesz valami, de nem hinném.
-
AtG
aktív tag
válasz
WongFeiHong #20192 üzenetére
Felvált 3D-s órajelekre? Nekem megint elkezdett hülyülni, hiába állítottam be a driveren belül is az energiagazdálkodást maximális teljesítményre, úgy tűnik hanyagolom egyelőre az új drivereket. Visszaraktam a 182.50-est, és azzal tökéletes lett megint. Érdekes módon egy barátom 9800GT-je is ilyen gyermekbetegségekkel küszködik, szóval nemcsak GTX-et sújtó jelenség.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
WongFeiHong #20188 üzenetére
Sokmindentől lehet. Teleszemetelt Windows okozhat ilyet. A driverhez kötődő 3rd party programok is eredményeznek hasonló problémákat. A driversweeper például mindent eltávolít, még azt is amit nem kellene.
Esetleg szimplán driverbug. De nyilván ez már nem fog kiderülni, mert a driversweeper legyalulta a megfelelő működéshez szükséges bejegyzéseket, és a régi driver nem hozza őket létre újra, mert látja, hogy nem először lesz telepítve a gépre, és abban a tudatban él, hogy az összes nem törölhető bejegyzés megvan. -
rumkola
nagyúr
válasz
WongFeiHong #20188 üzenetére
feladatkezelőben nézd meg, hátha eszi valami a procit....
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
WongFeiHong #20163 üzenetére
Amúgy a 196.34-es driver még beta. Én is föltelepítettem, és nem is volt vele semmi különösebb bajom, csak bosszantott, hogy a Mass Effect 2 alatt végig ott volt a bal felső sarokban egy PhysX - CPU kiírás, amit sehogyan sem tudtam eltüntetni, csak másik driver használatával szabadultam meg tőle. Valahogy mindig idegenkedni szoktam a beta driverektől, pedig alapjában véve nem szokott baj lenni velük.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WongFeiHong #20161 üzenetére
Mindíg a legújabbat?
Ez kb olyan mint amikor otthon akárhányszor elmegyek a ruhásszekrény elött, mindíg felveszek egy tiszta polót.
-
TTomax
félisten
válasz
WongFeiHong #20158 üzenetére
Még mielőtt kockásra installálnád magad.... próbáld meg ezt felrakni hátha neked is segíteni fog... addig hagyd fenn a drivert.... szerintem be fog jönni...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WongFeiHong #20158 üzenetére
Driver uninstall, majd restart és driver sweeper és biztonság kedvéért valami registry tisztitó. Aztán ismét restart és be csökkentett módba és ott ismét driver, reg tisztitás. CCleaner-t szoktam használni meg még egy másik, ingyenes registrytisztító progit aminek a neve most nem jut eszembe.
Ha ezekkel megvagy akkor restart és telepítsd a drivert amivel nem volt gond.Ha egyszer egy driverrel minden szinten elégedett vagy akkor miért cseréled le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest