- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szatesz
őstag
-
gduck
addikt
válasz
biggamer #1517 üzenetére
Azért nem lesz rossz ez a kártya
mod: jah, látom má vót
-
schwartz
addikt
válasz
biggamer #1230 üzenetére
Tudom mi a kulonbseg vantage score es a GPU score kozott. Ha nagyobb procival latvanyosan javulna (vagy nem) a GPU score is (FPS-ek szama) akkor mondana valamit az a grafikon. Ha nincs viszonyitasi alap (es nem mas konfiggal) ez most sokat nem jelent. (Etsd ahogy akarod.
)
-
Drizzt
nagyúr
válasz
biggamer #1206 üzenetére
A CM
irt úgy tudom több mint egy évvel a Crysis előtt jött, TDU se menne, ha jól emlékszem, pedig az is jóval korábbi.
Attól függetlenül mind1, sok sikert a gépcseréhez. Én 4 év után cseréltem kb., s addig tényleg nagyon jó szolgálatot tett. Egy ideig még a mosatnim is jó lesz, mondjuk addig, amíg el nem kezdek dolgozni, bár az már nagyon a levegőben lóg(egyetemből még 1 év van, de már bőven beleférne mellé a munka, úgy gondolom).
-
janos666
nagyúr
válasz
biggamer #1201 üzenetére
Na azért ne essünk át ló másik oldalára hogy a 9800Pro is mindent visz Crysisen kívül. SM2.0-val már biztos nem volt HDR vagy motion blur se a játékokon, előbbi szerintem elég jó látványfokozó elem. És az 1280-hoz is gondolom inkább medium/low detail társult néhány játékban és ha AF volt is AA már sehol. (Én min. 8x AF, 2x AA nélkül, vagy natív felbontás alatt inkább el se indítanék egy játékot, inkább kikapcsolnám a gépet vagy mással játszanék ; kivétel mikor laptopon CS:S-zek, ott nincs AA a 17"-os 1680-as monitorra mobil 8600GT-vel...)
Én annak örülök hogy 1 évig minden gyönyörűen futott a 8800GTS320-amon amit 70k-ért vetem, és még most új Full-HD monitorral is lazán kihúzom majd vele míg nem jönnek ki az új kártyák.
Egyszer raktam eddig össze jó ár/értékes gépet (F5800 hasraesés után meg prescott időszakban csak egy 6600GT-re voltam hajlandó pénzt adni, meg Athlon64 procira...), az 1 évet se húzott ki és úgy szabadultam meg tőle hogy azon is arányaiban épp annyi pénzt buktam, addig se élveztem igazán míg megvolt, és már alig tudtam játszani azzal amivel akartam mire kijött az új generáció.
-
Bluegene
addikt
válasz
biggamer #1201 üzenetére
Szó szerint ez nem igaz, hogy " behozta " mert kidobott pénz volt ha azt nézzüknem egészen a szórakozás is pénzbe kerül te a szórakozást vásároltad meg
az assassins creed kábé hogy ment rajta?
egyébként én inkább a folyamatos olcsó fejlesztések híve vagyok(szal inkább 3/4 évente veszek egy jó erős közepes tökös kártyát, eddig 12-15K-ból megúsztam a cseréket, és végig modern kártyám volt, nem pedig egy dinosaurus)
#1205: mondjuk úgy h 3 évig tök elég volt, az utóbbi 2 évben pedig már elavult a 9800-as, sztem a 8800GTX is kábé 3 évig jó aztán utána már egyre több játék fogja meg(XP alatt a crysis-t is viszi fullon, very highon), persze függ a felbontástól, mennyi FPS-t szeretsz...stb -
keIdor
titán
válasz
biggamer #1159 üzenetére
Érzem, hogy lassan érdemes lenne kiszálni ebből az egész PC-s dologból... ittvan egy 1,4 milliárd tranyós, baszott nagy, forró kártya nagy, forró GPU-val, több, mint 1TeraFlops-os szar és 10 meg 17FPS-el megy ez a demo? Hova jutunk? Komolyan mondom szánalmas ami itt folyik, egyszerűen hülyítik az embereket össze-vissza drága és mégis lassú szarokkal. És félévente meg cserélj is... undorító. Eddig azt hittem az M**P-nél nincs undorítóbb társaság, de látom, hogy az Nvidia übereli őket!
-
nygma
addikt
válasz
biggamer #1139 üzenetére
A megvárom-míg-olcsóbb-lesz
A megvárom-míg-olcsóbb-lesz vásárlónak soha a büdös életben nem lesz
számítógépe. Az adott idoszakban megvárja, mikor lesz az összes alkatrész a
legolcsóbb. Amikor ez az ido bekövetkezik, akkor kerül éppen piacra a
következo generáció, aminek következtében a már kifutott, olcsóbb
alkatrészeket már nem érdemes megvenni. És ez így megy éveken át, a
megvárom-míg-olcsóbb-lesz vásárló végtelen ciklusba kerül, amelybol nincs
kiszállás...Szvsz egyszer neki kell feküdni és összerakni azt a gépet...
-
Szatesz
őstag
válasz
biggamer #1139 üzenetére
Hát igen bar az nvidia chipsetbol nem olyan surun van ujitás ..Esetleg biosokban...
Hát ha aztnezed hogy 2db 8800gt ha ugyes vagy veszel 55 ért és a 9800 gtx et veri minimum 20% al nagyobb felbontasban meg 50% al azért az nemmind1...
Késöbb esetleg az áruk fog lejjebb menni de ujak szentem egy jodarabig nemjonnek ki.
Hát igen jelenleg 69k a legolcsobb 790i xfx... Jah a ramkezelésük páratlan...Szerintetek mennyivel lessz erosebb az uj gtx280 mint a 9800gtx sli?
-
janos666
nagyúr
válasz
biggamer #1105 üzenetére
Nem gatyáznak, kimondják amire mindenki gondol: "Szark kártya lesz ez a GT280, nekem asztalláb kitámasztónak se kéne ezután. Mi az hogy csak 1920x1200-as felbontásban viszi a Crysist 4xMSAA mellett, a 2560-as felbontáshoz és 2xAA-hoz már kettő is kell belőle. Ugyanmár"
Azért szivesen venném én ha itthon Very High 1920x1200-ban tolhatnám a Crysist 2xAA-val. A mostani gépem még 1440-ben se vitte el AA nélkül -
alien_
őstag
válasz
biggamer #1042 üzenetére
Pont linkelni akartam. Kultúrfórumon szabad olyat mondani, hogy a k.rva anyjujat?
Igaz, várható volt... Csúcskártya, csúcs árral. Úgyis Q3-Q4 körül jönnek ki a jobb játékok idén, addigra szerencsére kijön a konkurens 4870x2, ami jobb esetben árversenyre sarkallja majd az nvidiát. -
válasz
biggamer #1022 üzenetére
Ezekre hívnám fel a figyelmet az első linken:
* 2,5x more threads per chip
* Doubled register file size
* More efficient instruction scheduling and instruction issueEz mindegyik erősen gyenge pontja volt a G80-nak, ha ezeken tényleg jelentősen javítottak, akkor van rá esély, hogy tényleg sokkal gyorsabb lesz az új chip.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
biggamer #1022 üzenetére
for single video card , it is sufficient to use the processor core 2 Duo e6300, but for SLI or 3- way SLI NVIDIA recommended a processor not lower than Core 2 Duo e8500.
gondolom így lesz nagyobb teljesítménye a régiekhez képest? Bár egy 6300 épp hogy megpörgeti sztem...
-
-
keIdor
titán
válasz
biggamer #852 üzenetére
300GB/s sávszélesség igen durva lenne.
(512bit+GDDR5)
nygma: 9800GX2: 2*512MB
így "helyesebb"
gbors: A táblázatról már kiderűlt, hogy Catalyst 8.3-al volt mérve (ami ugye még nagyon bugos volt, főleg ha volt CF) és direkt NV-nek kedvező beállításokat használtak. Állítólag a Catalyst AI is Disabled-en volt. Catalyst 8.5-el és normális beállításokkal kellett volna megnézni.
Alvin_ti4200: Azt a mosolyt igennek vehetem?
-
r-chee
őstag
válasz
biggamer #828 üzenetére
Elég szomorú, hogy az újabb kártyák többet zabálnak. Úgy kéne tenni, mint CPU-knál, kisebb csíkszélesség, nagyobb teljesítmény, kevesebb fogyasztás... De nem. Talán az a céljuk, hogy mindenkinek 1000W-os tápja legyen, és megsüljön odabent a gépe mellett, a hőszennyezés meg csak emelkedjen az egekbe. Lassan már akkora lesz a GPU, hogy külön kártyára kerül és 20+4-es tápcsatlakozó fogja táplálni. Szánalom.
-
ImI87
őstag
válasz
biggamer #672 üzenetére
Hello!
Egyáltalán nem azt mondom, hogy halott legyen, csak itt már olyan nagy a nem témához kapcsolódó hasz-ek aránya, hogy már elég bosszantó. 3 oldalt kell lapozni, hogy legyen egy értelmes hsz, emiatt "szólaltam fel".
Amúgy ne vedd flegmaságnak, de "nagy ne" => hadd ne........
Na de OFF vége, mert pont ezen akadtam ki..........
ImI
-
keIdor
titán
válasz
biggamer #574 üzenetére
Mert van a világon 1000 ilyen őrült felhasználó, aki képes venni 3-at és Tri-SLi-ben hajtani őket. Szerintem csak ezért. Ez is minimális bevétel nekik, de tény, hogy csak az ilyen gazdagok fogják megvenni akik majd ugyanúgy cserélnek 2-3 hónap múlva a jobbra.
Beowulf: Melegedés és kajálás szempontjából szerintem is FX lesz, viszont azoknak több hibája is volt nem csak ez a kettő.
Illetve ott van még az is, hogy az FX nem is volt valódi DX9-es kártya, nos ezek meg ugye nem is DX10-esek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest