- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
GeForce GTX 280 3-way SLI: őrült túlhúzás és 3DMark Vantage rekordok
3DMark Vantage: 29.416.pont...
(Folyékony Nitrogénnel tuningolva).
-
Vistaboy
veterán
Olcsóbb lett a GeForce GTX 260!
A HOC szerint az ATI Radeon HD 4800-as sorozatának kedvező árai miatt mérsékelte a gyártó az összeget. Bár a GTX 280 ára ettől sem változott.
-
Vistaboy
veterán
plusz
Utóbbi hírnél működés közben leshetjük meg a GTX 280-ast, valamint annak a gépben elfoglalt helyét.
-
Vistaboy
veterán
Rendben, mester, te vagy a szaki...
Amúgy én fogalmaztam eltérően. Az azt megelőző hsz-ben úgy értettem hogy csak a csúcskarin lesz ez a fajta brutális hűtés, a lassabb változatokra tuti nem fogják ezt rakni. Szóval én írtam rosszul az előző hsz-emben, amikor az emelt órajelekről beszéltem. Igazság szerint a lassabb változatokra gondoltam...
-
Vistaboy
veterán
válasz
janos666 #357 üzenetére
Hát, kivételek mindig vannak. Mindenesetre én végig aggódtam, amíg meg nem jött a kártya, és láttam, hogy TÉNYLEG a Zalman hűtése van rajta. Ha ezen is a referencia hűtés lett volna, azt hiszem, adom is vissza kicserélni.
Crytek: Szerintem arról van szó, hogy hardveresen gyorsítja a fizikai számításokat, mint ahogy azt az Ageia kártyája is teszi. De azért szerintem nem lesz a kártyára egy PhysX chip integrálva...
-
Vistaboy
veterán
Még nem volt olyan eset, amikor valamelyik gyártó (Ha más nem is, a BFG, vagy valamelyik tuningolós cég) ne adott volna ki emelt órajelű változatokat extra hűtéssel.
Vagy ha nem, akkor tényleg nagyon jónak kellene lennie a hűtésnek. Vagy a kártyákat kell olyan órajelre beállítani alapból, hogy emelni lehessen őket a melegedés túlzott kockázata nélkül.
Vagy csak szimplán olyan chip-et kell készíteni, ami nem melegszik.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Laraxior #347 üzenetére
Persze az sem kizárt, hogy csak a csúcsmodellen lesz ennyire állat hűtés. És hát ugye lesznek a referenciától eltérő megoldások is jócskán.
Pl. nekem a Gigabyte 8800GT kifejezetten kicsinek tűnik a 7800GTX után. Zalman hűtő van rajta, nem a gyári hangos "egyslotos" hűtés. És tényleg semmi hangja nincsen.
-
Vistaboy
veterán
válasz
cowboy_bebop #344 üzenetére
Látom, a VGA-k mérete nem nagyon akar csökkenni.
Bár ennek a méretnek a kétharmada a hűtés... -
Vistaboy
veterán
Mondjuk engem nem nagyon érint a dolog, nemrég vettem a 8800GT-met, de érdekességképpen betettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest