- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
válasz
Bundás22 #739 üzenetére
Ezt még ne vedd készpénznek, engem igencsak emlékeztet ez a kártya egy Galaxy 8800gt-re..
Hogyha mégis igaz, akkor viszot kb a 200 dolláros szegmensbe kell, hogy érkezzen, kb úgy fogja váltani a 8800gt-t, mint a 8800gts 512mb-ot a 9800gtx- -
Zso2
őstag
-
r-chee
őstag
válasz
Bundás22 #644 üzenetére
Aki 8800GTX-et vett anno, annak épphogy nem porosodik ott a VGA-ja sehol sem, mert azóta is maxon visz minden játékot, akár 1680*1050-ben is (tapasztalat), kivéve persze a Crysis-t, amit (felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a következő mondatrész 30 éven aluliaknak nem ajánlott) én speciel egy látványtúltengésben szenvedő dögunalmas pixelcsoportosulásnak tartok
.
Tavaly márciusban 132E-ért vettem a 8800GTX-et, és azóta sem bántam meg, mint sokan mások, akik emelett döntöttek. Minket nem sújt le annyira az elavulás ténye. -
Fulter
csendes tag
válasz
Bundás22 #638 üzenetére
"a spekulációk nem jók"
sztem ezt csak megjelenés után tudjuk megvitatniPont azért emeltem ki hogy spekuláció, mert nem biztos
"1,5szer erősebb streamprocik (bár annyival alacsonyabb az órajel is :S)"
Bocs a pontatlanságért: 1,5szer erősebb streamprocik és valamivel alacsonyabb az órajel isAmúgy én is ugyanezt várnám, mármint hogy 2xes teljesítménye azért legyen az új atik ellen, de sztem a mai grafból nem ez látszik...
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Bundás22 #602 üzenetére
Tudod akit nem ismersz, azzal lehet h nem kéne vitázni
De nem megyek bele ilyenekbe, ha gondod van, privi. RV770 topikot így offolták szét..
Am nem tudom hanyadszor írom, de az új radeonok és a GT200 nagyon nem egy kategóriában indulnak, ennyi erővel a 8800 Ultra ~1800%-al jobb mint a 7300 GS
mod: a 9800 GT = G92b
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Bundás22 #598 üzenetére
Schneller nem schlechter
schneller -> gyorsabb
schlechter -> rosszabbNem mindegy.. Még jó h én linkeltem be ezt az RV770 topikba
Am hiába ad ki ilyen-olyan gyors vga-t az nV, 100k felett nem sokan költenek vga-ra, ha pedig az amd sikeres lesz a középkategóriában, övé lesz a piac nagyobb része => vége az nV egyeduralmának.
-
keIdor
titán
válasz
Bundás22 #590 üzenetére
Na ezeket még SLi-be se érdemes kötni, nemhogy Tri-SLi-be.
Egyik amit mondtál is, hogy nincs proci ami kihajta játéknál a másik meg a fogyasztás
Annyit fogyasztana, mint egy mosógép, vagy egy erősebb klíma.BloodyEddie: Azért ha ez tényleg ilyen lesz, akkor brutális lesz. Azt hiszem gyűjtök szeptemberig egy 55nm-es GTX-280-ra... remélem egy QX9650@4GHz elég lesz hozzá.
-
Fulter
csendes tag
válasz
Bundás22 #590 üzenetére
[OFF] kicsit azért pontatlan a számolásod
Örülnék neki, ha sli-ben a 3. kártya hozná az első 75%-át
a 3. kártyával jó, ha plussz 30%ot tudsz hozzáadni, és azt se az előző 2 30%-a, hanem egy kártyának (elsőnek) annyiad része
mert ugye ahogy te számoltad első kártya 1x teljesítmény, 2. kártya plussz 50% = 1,5x, 3. kártyával meg nem 1,5*1,5x=2.25x , hanem mondjuk kb +0,3mal lesz 1,8! és ezt beleillesztve a számolásodba 1,8*3*88gts=5,4*88gts, és emellett még azt is illik kiemelni, hogy
3*gtx280 (ugye a tri sli) = 5.4*88gts (ezen az oldalon meg ugye 1 gts teljesítményének a többszöröse)Bocsi az offért! [/OFF]
-
Power
senior tag
válasz
Bundás22 #507 üzenetére
Ez kb. olyan, mintha azt írnád, hogy nem jelenthetsz ki semmit, mert biztosan semmit sem lehet tudni soha semmiről.
Felesleges tartom mindig leírni, de akkor a kedvedért a jelenlegi információk alapján, szerintem. Fogalmam lehet, legfeljebb távolabb/közelebb van a valósághoz, mint gondolod.
-
-
leviske
veterán
válasz
Bundás22 #487 üzenetére
Azért a HD2900XT-n a Crysis elfut olyan beállításokon, hogy még különösebb optimalizációra se legyen szükség. Az Xbox-ban pedig tudtommal a R600 rokona van (Xenos), tehát meg van az esély, hogy tudná futtatni.
És ha jól tudom, akkor a Crysis 2 nem új motorra épül, de lehet, hogy tévedek.
-
leviske
veterán
válasz
Bundás22 #392 üzenetére
(#390) gduck: nem hinném, hogy 1 hónapon belül jönne az 55nm-es változat, akkor inkább eleve 55nm-en adnák ki. Senki nem sietteti őket...
Szvsz fél éven belül várható 55nm-es GT200, mint ahogy a G92 is 6 hónap után kap frissítést.
Esetleg még egy olyan alternatíva lehetséges, hogy a GT200 eleve 55nm-en készül.
És mivel annyira nem ismerem a vele kapcsolatos pletykákat, lehet, hogy így is lesz.
-
janos666
nagyúr
válasz
Bundás22 #236 üzenetére
Az igaz hogy filléres dologok a sorozatgyártás alkatrészei. Viszont tetemes összeget nyelnek le a kereskedők mire a felhasználóhoz kerül, sokba kerül a szállításra, raktározásra, stb. költött mellékes költségek. Szóval tényleg töredéke legyártani 1 VGA-t annak amiért mi megvesszük, de a negyedév végére kicsi lesz rajta a gyártó haszna, így a filléres apróságok is számítanak, hogy 1,5x annyi kopik-e el egy nyersanyagból...
-
leviske
veterán
válasz
Bundás22 #216 üzenetére
Azért egy hatalmas vicc, hogy te mondtad nekem, hogy álomvilágban élek.
Honnan veszel ekkora marhaságot, hogy a R700 leveri a GT200-at? Mégha véletlenül sikerülne is... a nV nem tud semmit tenni!
Kiadja a GX2-t? Tessék! Nem fogja befolyásolni a HD4870X2-t, mert a GX2-t csak olyan áron tudnák kiadni, ami duplája a X2 árának.Fogd már föl ember, hogy nincs az a hülye állat, aki képes beletörődni, hogy a kártyája melegszik, mint a hülye, rohadt sokat fogyaszt és közel 1200$!
Hány éves vagy ember, hogy ezt nem tudod felfogni??? Szerinted hány ember venne egy olyan kártyát, amit nem tud kihajtani a jelenelgi processzorokkal? És még DX10.1 sem lenne benne, hogy valaki hosszú távra vegye...
Több, mint fél éve figyelem munkásságodat a ph!-n (azóta vagyok itt), viszont eddig csak nagyon limitált darabszámban láttam tőled értelmes hsz-t...csak folyton állítod a magad hülyeségét a hozzáértőkkel szembern (és itt nem magamra gondolok).
Elnézést kérek az off-ért... több nem lesz.
-
leviske
veterán
válasz
Bundás22 #207 üzenetére
"egy szó mint száz, ha képes az emberi agy holdra küldeni embereket és visszahozni 40 éve, akkor most nem lenne képes egy rohadt VGA-hoz hűtést tervezni, miért olyan lehetetlen könyörgöm "
Azért az egyszerű okért, amiért még crysi alá sem tudnak kártyát kiadni nV oldalon, pedig nekik kedvezne a játék.
Még nem tartanak ott... ha a Sapphire(Zotac) beszállkna a hűtés tervezésébe a vaporX hűtéssel, akkor talán...
Egyébként a GTX280 ára már kiszivárgott? Mert a GTX260 áráról már olvastam pletykákat, miszerint 499$ lesz.
-
leviske
veterán
válasz
Bundás22 #205 üzenetére
Na akkor sorolj már fel nekem érveket a GX2 mellett légy oly kevdes.
Pro: nagy teljesítmény
Kontra: borzalmas fogyasztás, nehéz hűthetőség>>>Xbox360 szindróma, magas ár, driver gondok, valószinűleg kevés felhasználó és még sorolhatnám.Egy ilyen kártyával nagyobbat szívna az nV, mint az ATi.
Hol veszélyeztetné az ATi-t egy olyan kártya, ami annyit fogyaszt és annyiba kerül, mint egy átlagos számítógép konfiguráció?
MOD: szvsz egy GT200 GX2 nem olyan mágától értetődő, mint annó a G92 GX2...
A G92 relative alacsony fogyasztással rendelkezett és aránylag olcsó volt, ellenben a GT200...
-
Laraxior
titán
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bundás22 #107 üzenetére
Nézd csak!
Mellesleg multhéten láttam médiaMben a kiállított Xbox360 és PS3 valamelyikén Crysis trailert futni. Nem tudom melyik konzolról ment de a grafikán látszott hogy alaposan "konzolosítva" van. Egyelőre elég hitetlenkedve kezelem, hogy valóban meg fog e jelenni. -
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bundás22 #109 üzenetére
Köszönöm, hogy megmutattad, hogyan illik "beszélni", itt a PH!-n, de ha megengeded nekem a szabadságot, én nem a Te stílusodat használnám a továbbiakban sem, inkább maradnék a sajátomnál. Idézd légyszíves bármelyik hsz-emből azokat a szavakat, amivel bunkó voltam. Én idézek egy-két szót a Te hsz-edből:
"bunkó, arrogáns, lekezelő, kis hülye"
A másik, hogy hozzád a kutya se szólt, elolvastam pár hsz-ed, és eddig se voltál szimpatikus, de mostmár végképp van rólad egy véleményem. És, hogy ne érezd, hogy ezt magamra veszem, itt egy hsz-ed része, amit nem nekem címeztél, az én hsz-em elött született, és itt is kiütközik kellemes stílusod:
"krájszisz-t miért nem tudják kiadni a konzolokon?
használd az agyadat"Örülök, hogy ismét kedves voltál valakivel.
És csak a Te kedvedért. Nem fogok bocsánatot kérni olyanért, amit jogosnak éreztem (és továbbra is annak érzem). Nem hiszem, hogy egy szóval is lehülyzéztem, becsméreltem, vagy bármilyen formában megaláztam volna a hsz íróját. A véleményéről alkottam véleményt. Ennyi.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bundás22 #100 üzenetére
arról azért ne álmodj hogy 2600XT-n maxon fog menni a farcry2.
szerintem hasonló gépigénye lesz mint a crysisnak. talán picivel jobban odafigyelnek az optimalizációra presztizsből, hogy ráverjenek valamit a crysisra gyorsaságban de nagy különbségre gépigényben nem számítanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest