- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Laraxior #18614 üzenetére
Huha... a kérdésekre nem tudom a választ, sőt én is bizonytalan lennék hasonló esetben.
A biztonság kedvéért a "gyárit" raknám vissza, a letöltöttet. Ha az jó, akkor kisérleteznék a többivel. (mindig lenne hova visszatérni, vagy viszonyítani)Mindkettőtőknél melegedés lépett fel a vissza flash után.
Ez nagyon fura.....
Csak restart volt, vagy a gépet teljesen leállítottad? Áramtalanítottad?
Esetleg Te is kivehetnéd pár percre a kártyát.(vudu!!!)Mittomén.. addig elszívsz egy cigit, vagy egy üveg sört megiszol....
A hétvégén én is Biosolok, de ha az enyém is melegszik utána, akkor.. ez valami GTX260 ficsör vagy átok lesz. -
Laraxior
titán
válasz
Laraxior #18612 üzenetére
valami csak történt ezzel a szeméttel mert sosem láttam még 70 fok felett a GPU-t..most meg felmegy
fsb1000: maga a bioscsere igen,végülis ugyanazt tettem rá ami rajta volt eredetileg is csak én ezt netről szedtem le. sajnos a hőfokon kivül semmi sem változott
érdemes lenne másik biost rátenni? egy másik gyártóét? vagy maradjon az XFX csak másik ugyanilyen feszültség kiosztású VGA-Bios-t? mert ez csak 1.12V-ot kap de sok olyan bios van ami 1.18Vot ad -
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Laraxior #18608 üzenetére
ajaj!
csak óvatosan mert én épp a napokban szoptam win764bites bios flash-eléssel.
örültem, hogy sikerült visszacsinálni az eredeti állapotot.
most biztos nem fogom buzerálni egy darabig de azért egy superclocked gyári biost lekapok és megnézem ott mennyi feszt kap a gpu. -
rumkola
nagyúr
válasz
Laraxior #18603 üzenetére
Mehet. nvflash for windows kell neked, és így műxik a flash:
http://prohardver.hu/tema/nvidia_geforce_9900gtx_gx2/hsz_18521-18521.htmltuti a gyárit tedd rá, mert ha nem az elbasz/hat/od
-
rumkola
nagyúr
válasz
Laraxior #18596 üzenetére
rivában meg lehet változtatni a minimum és maximum értékeket tudtommal, a power user fülnél (hogy meddig engedje a csúszkát)
mellesleg a képeden a 3D profil van lehúzva órajelileg teljesen - mi lenne ha a 2D fület néznéd, és ott állítanád be az idle órajeleket?
Vagy pont az a gondod, hogy rivával sem lehet 2D órajelet állítani? -
-
Henk
veterán
válasz
Laraxior #18200 üzenetére
De mikor lesz szükség 1000W-ra, hány év az még egy átlagos felhasználónak? Addigra a táp is leadja a szerelést. Ezért érzem feleslegesnek ekkorát. Az, hogy elég 400W az rendben, de hírtelen beesik egy visszautasíthatatlan ajánlat, hogy vegyél még egy vga-t és kiépüljön az sli akkor nem hátrány az a 600-as.
De az 1000 még akkor is túlzás.
bognar110: nem, az egyikben egy 8800gt volt a másikban meg valami Ati. De arra is rá van számolva, közel sem fogyaszt annyit. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Laraxior #17966 üzenetére
Csak nem DX11-esek ugye és 3Way sli-ben a 3. slot/kártya csak 4 sávot kap, vagyis PCI-E 1.1 szabvány szerint 8-at. Meg a házamba nem erőszakolnék be 3 GTX260-at, mert kicsit melegük lenne... Sztem el sem férne a házamban 3db GTX260. Bár nekem kicsit csalódás volt a 4850 ezért, egyenlőre nem váltok semmire.
-
AtG
aktív tag
-
laragirl83
őstag
válasz
Laraxior #17848 üzenetére
Megy az 2500-on is, sokáig úgy használtam, csak mindenből visszavettem mikor BIOS szinten beleégettem órajeleket. (700/1400/2500 volt amúgy...)
Most néztem egy FurMark stability tesztet, 1024*768-ban, 8*FSAA, Post-Process, extrem burning mode, ment 5 percet:
GPU 46 fok
VRM-ek viszont nyaldosták 70-et... bár ez még mindig csak stock cooler szint, szóval elégedett vagyok maximálisan! -
-
-
mandju
senior tag
válasz
Laraxior #17583 üzenetére
Hali!
én is a héten vettem egy gtx 260-at. feltettem itt hasonló kérdéseket a tiedhez és egyik fórumtársunk jól a közepébe lőtt.
nekem sem vette vissza az órajeleket és azt javasolta, használjam csak egy megjelenítővel.
most csak a monitor aktív, ha filmezek, akkor meg kiterjesztem a tv-re. azóta pakolgatja vissza szépen az órajeleket 2d-ben.legújabb driverrel, és win7-tel. a win7 nem lehet probléma.
-
Chalez
őstag
válasz
Laraxior #17583 üzenetére
Én is kerestem a megfelelő biost, kb 6-ikra ráakadtam a BE biosra, amivel tökéletes volt a ventivezérlés...sőt most jut eszembe az eredeti bios az órajeleket sem vette vissza, amit rátettem az pedig igen. Nincs NiBi-n kívül más bios editor?
Magyarán nem a kártya volt elcseszve, hanem a biosa.
-
-
Henk
veterán
válasz
Laraxior #17569 üzenetére
Nekem is a 38 volt fent most feltettem a 190.63-at,de ezzel sem jó.Utoljára a 182.50 volt fasza.A win7-re nem tudok mit mondani nálam el sem indul,feltettem már 3 fajtát,de a telepítés után mindig egy fekete képernyő fogad,ennyi.Semmit nem tudok ezután kezdeni vele.
De elméletileg a 7-el is működnie kéne az órajel visszavételnek. -
GabN73
addikt
válasz
Laraxior #17392 üzenetére
nekem ilyenem van
szerintem kicsit fűt,de alapból ütős... -
eladohardver
őstag
válasz
Laraxior #17283 üzenetére
na majd meglátjuk... a képen gtx 275 van fent.. mindenben ugyanaz csak a vrm ek elhelyezkedése.... a magas hőfok meg a vastag hőleadólapka miatt van... majd ráeszkábálok valami tutit
Ja az biztos úgy is van ahogyan írod... nincs olyan venti ami azt lehűtené.... ha nincs valami nagyobb hőleadófelület a hűtendő terület és a venti között...
-
stol
addikt
válasz
Laraxior #17201 üzenetére
A 15 fázis alapjaiban semmit se jelent, ha nincs rendesen pufferelve, ugyanúgy bezajosodik terhelésre.
Képről elnézve előszűrés okés, de a VRM kimenetén nem látok szép nagy kapacitásokat.
A fizikában és elektronikában pedig régóta nem találtak fel semmi újat.
Kerámiakondit látok a szekunderoldalon, de mást nem. -
csucsu69
tag
válasz
Laraxior #17210 üzenetére
Köszönöm ,a legújabb gpu-z. nek az eredményével a legújabb everest már megegyezik,rev2 a kártya,csak az a furcsa , hogy a volt tulaj azt mondja ,hogy amikor tavaly júliusban vette a kártyát elméletileg még nem volt forgalomban 216sp-s.Lehet, hogy ugyanaz van ,mint a másik oldalon amikor kiderült, hogy jópár 4830-as 800sp-s.Ezzel vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest