- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
no, 3 stress tesztelő progin vagyok túl, egyik se ad hibát, se 3dben se 2dben, se dxben se openglben... Egyre jobban nem etezsik ez nekem. Lehet megejtem a win reinstallt, és akkormár 64bites rendszerrrel tesztelem le.
Köszi a választ. Várok tovább
Amugy vicc, me azóta meg minden megy. Minddig az első bekapcsolás után csinálja, majd egyszercsak megszünik a problema :S
-
bishopx2
tag
38-ért nem fogok venni olyat...
...nem is akarok átpártolni....
Amúgy nem a bolti árát kéne nézni a kártyáknak, ez akkora hülyeség...
GTX 280 is van már 45k-ért és a boltba még mindig 80k+....275 45k-ért szerintem jó vétel van a ph-n most vagy 3db szétnézek majd....
mondjuk most van egy gtx260 34-ért azt is meglesem...
-
bishopx2
tag
Épp, ez az, hogy nem lehet kapni, de akkor is az lenne a reális ára nekii, ha egy 4870-es
24-26k akkor annak se szabadna annyival drágábbnak lennie...viszont 35 fölött már tényleg nem éri megvenni szerintem...csak az alatt meg nem lehet
találni vagyis csak ritka nagyon ezért valszeg inkább 275 lesz.. -
ADAM1337
nagyúr
Én is unom már a soc-os témát.
Amúgy jó meleg az a soc kártya, az én palit-om full load 65fokos..
Igaz ez nem ref hűtős és az olcsóbbik 260-ak közé tartozik mégis tud annyit stabilan menni mint a soc tuningolva.. -
rup1u5
nagyúr
Valami nagyon nem stimmel nálam. Bios buhera elött, új driverrel dirt 2 alatt 60fok környékén volt a kártya tuningal és fix 70%-os ventivel.
Miután sehogysem akart 3D-ben működni a visszaflesselés után sem, most visszaraktam a 182.50-et és erre alapórajeleken, szintén fix 70%-os ventivel 85 fokig ment fel a gpu. Szóval valami nagyon el lett baszva nálam a flashelgetéssel.
Baromi meleg! Most miközben ezt írom 300/600/100-on áll és a gpu 62 fok fölött! Azelött 2D-ben 48 fok volt. Olyan mintha most kapna magas feszt a gpu pedig már az eredeti biost is visszaraktam és a drivert is visszacseréltem.
Nyomok most egy restratot hátha az segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gurulunk, WAZE?!
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest