- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
mandju #17541 üzenetére
Rálehet kötve egyszerre a monitor meg a tv csak a driverben az egy megjelenítős módot állítsd be.Ha meg a tv-n akarsz filmet nézni akkor állítsd át több megjelenítősre.Így mikor nem használod a tv-t akkor visszaveszi az órajelet,ha filmet nézel akkor viszont 3d-ben fog menni.Annyi,hogy állogatni kell,de szerintem nem akkora macera,3-4 kattintás.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mandju #17538 üzenetére
Nekem még 80-85 fokon is 40%-on teker a venti, fölötte kezdi el emelni vmennyire a venti fordulatszámát. Igaz nekem akkor sem hűl le jobban ha 65%-ra veszem a venti fordulatszámát.
Nem kell külön, már régóta bele van integrálva a PhysX driver a vga driverbe és alapértelmezettként engedélyezve is van a driverben.
W7 Aero alatt nekem visszaváltott ha jól emlékszem...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mandju #17534 üzenetére
Riva az újabb driverekkel nem működik csak egy kis buherálás után. Amit előttem ajánlottak drivert azok közül válassz, azok jó gyorsak. Az újak nem annyira jók, legalábbis nekem nem annyira váltak be (egyes játékokban pl textúra hibák jelentek meg az új driver hatására).
EVGA Precision-t használok speciel de ez ízlés dolga is, kinek mi válik be.Lehet vmi progi fut a háttérban ami használja/készenlétben tartja a vga-t azért nem vesz vissza az órajelet. Pl a GTA IV tipikusan ilyen...
Amúgy mivel nézed, hogy nem veszi vissza az órajeleket? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
mandju #17532 üzenetére
Gyári hűtés jó, ha nem tuningolsz akkor maradhat a gyári venti vezérlés (40%). Ha húzod akkor érdemes 65%-ra belőni. Itt még kvázi hangtalan.
Tuningban ha keresed a végét akkor olyan 700-tól keresgélj felfelé, többnyire a 700-on még lazán stabilak ezek a karik. Shader órajelnél 1500 fölött nem szeretnek menni, memóban meg olyan 2400-2500 körül van vége a dalnak. Nyilván ki kell tesztelned mit megy a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest