- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
válasz
GabN73 #16526 üzenetére
Szerintem addig, amíg nem fagy és nem hibázik.
Ha túlhúzod, akkor lassabb lesz, és fagyni fog. A számokat én nem tudom, nekem 260 van. Én megnéztem mi a max a karinak, picikét visszavettem belőle, és úgy használom.
Teszteld a FURMARK nevezetű progival, utána meg 3dmark, és játékok. Ha a memori-t túlhúzod, akkor olyan hangyásszerűen fagyás lesz, ha a GPU-t akkor csak fagyni fog, ha a Shader-t akkor vibrál a kép.
-
TTomax
félisten
válasz
GabN73 #16482 üzenetére
Persze hogyne.Ha ez mégsem segit akkor elsö körben proci/ram alapra,feszek idözitések szorzok minden kézzel beállitva (nem auto,fix érték).regtakaritás,vinyo töredezetségmentesités...PCIE freki fix 100-ra fixálás.Ha a hiba akkor is megmarad,végsö esetben oprendszer reinstall,(az uj oprendszer lehetöleg ne "buherka xp" legyen... és lehetöleg csak a 182.XX driverekböl egy WHQL....
(#16483) mr_bass
Nagyon szivesen! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
GabN73 #16340 üzenetére
Nem bíznék már egy 10 éves tápban akkor sem ha pl mint esetemben Seasonic beles Corsair. Bár az legalább nem nyírja ki a gépet ha kipukkan, ha meg vmi noname eléggé esélyes (abban mondjuk 0 évesen sem bíznék
)... Feszt meg sztem újkorában sem adta le pontosan ha rendesen megterhelted. Nem arról híresek a Codegen-ek. Az egy ipari hulladék kategória de ezt te is tudod sztem.
Arról nem is beszélve, hogy vajon ha a memók kapnak élettartam gart akkor a tápok vajon miért nem?!
Ez csak az én véleményem term. Cseréltem az 550-es Chifi-met is 4 év után, nem azért mert hangos volt vagy vmi baja volt (a feszeket is pontosan adta).rup1u5:
Jó majd lőjj SS-ot.
Yorkot kihagyom, ahol kevés lesz már a 3,6GHz-es Q6600-om ott már a York se csinál nagy csodát. Szóval i7 lesz majd ha leesik az ára és szükségem lesz nagyobb procira.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
GabN73 #16338 üzenetére
Minek 1000-es táp? Már egy TX750-es Corsairt sem fogsz meg semmivel kb (sőt talán még a 650-es TX-et sem), felesleges pénzkidobás. Főleg hogy a gyártási csíkszélesség csökkenésnek hála egyre kevesebbet esznek majd a mainstream kártyák, procik stb.
10 évig nem cserélsz tápot?! Szted a bennelévő kondik kibírnak annyit (főleg hogy nem is szilárd elektrolitosak)? És a venti sem lesz ám csapágyas 10 év után...mod:
rup1u5: Sztem akkor is marad vmi progi ami hajtja a gpu-t. De elképzelhető, hogy a driver csinálja. Majd kiderül ha másik driverrel is ezt csinálja akkor jó eséllyel nem a driver lesz a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest