- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Chalez #20978 üzenetére
A fejlemény közben annyi, hogy mivel nem tudtam biztosra, hogy mikor akad vevő a 4890-re, így eladtam a GTX-et tegnap. Persze Murphy rögtön közbelépett és azonnal jelentkezett egy komolynak tűnő érdeklödő a Radeonra is így ma azt is eladom és ha minden jól megy veszek egy XFX GTS 250 1Gb-ot. Így nemhogy nem bukok a cserélgetésen de még pénzt is sikerűlne kiszednem a VGA-kból. Ezt a kis pénzmagot félreteszem és kb decemberig rakosgatok még hozzá aztán ha kijön egy jó, javított verziójú GTX 470, normális fogyasztással és moderált hőtermeléssel, csökkentett csíkszélességen, akkor benevezek egy EVGA-ra ismét.
GTS meg jó lesz addig GTA-zni. -
Chalez
őstag
válasz
Chalez #17224 üzenetére
A 185.85 se akarta visszavenni az órajelet, miután nyomtam fél óra rFactort. Előtte szépen 2d-ben ment csökkentett órajelen, de aztán mikor kiléptem a játékból, a 3d órajelei maradtak és nem vette vissza, pedig monitoroztam is pár percig. Valaki valami okosságot esetleg?
-
wednesday
őstag
A Diablo 3 még elég messze van, nehéz még rá alapozni VGA-t. Bár a látottak alapján tényleg nem lesz nagy gépigénye.
Meddig tartanád meg a karit ha most megveszed?
A teljesítménybe nincs akkora különbség akkor egyéb tényezőket szoktam figyelembe venni.
A legfontosabb nálam a melegedés és ebből kifolyólag a zajszint. Vagy pedig, hogy melyik kari az értékállóbb majd, melyiket lesz könnyebb elpasszolni. -
Mans20
addikt
"Gianni megjön szabiról, asszem egyből intézem magamnak a Giga 260GTX-et 52k ért."
Valahogy énis ezt mondom,de remélem lesz elöbb is valakinél emberi áron.
A dx 10.1 et meg leszarom,igyse fog szerintem egyik game se szaggatni,az 55nm esre meg nem várok még 2 hónapot,majd lecserélem a 65 öst az csá. -
boogie84
veterán
okt végén november elején tervezek új gépet venni, és abban biztony a """""kis""""" 260-ra gondoltam 55nm-el, meggyőződésem h csak akkor vennék 280at ha olcsóbb lenne, ugyanis nem jobb annyival mint amennyivel drágább!! egy [EVGA GTX 260 FTW] nagyobb teljesítményre képes mint a gyári 280as. Igaz ez vmivel drágább mint a gyári (és nálunk még nem láttam
) de még mindíg nem annyi mint a 280as...
-
Dare2Live
félisten
Hát erröl csak pletykák vannak elöször Q4volt kijelölve az 55nm es GTnek ezt elörébb hozták októberre ebből még lehet szeptember is de agusztus szvsz kizárt.
Egyébként szerintem a bestbuy vagy a 4850 vagy ha GT280at alázó megabrutál teljestményt akarsz a 4850CF. Nálam pl egy 4850 van ez mindent kihajt és majd a téli játszadozásra veszek mellé mégegyet. Persze mákom volt 15Kért eladtam a DS4et és 20Kért megvettem egy P45ös lapot.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
Szerintem most, hogy kb egy árban vannak nagyon nehéz dönteni.
-Mert ugye a GT260 jobban húzható vs DX10.1 az kb egál. (Ha mondjuk DIO3/SC2 fontos akkor 4870.)
-Érdemes még megnézni, hogy a gamek amikkel játszol azokkal, hogy megy egyik másik.
-Esetleg még az dönthet, hogy egy 20Ks P45 ben szépen megy a CF és késöbb ha kevés a 4870 mellé raksz még1et. Bár SLI se sokkal macerásabb de a P45 az P45.Az egyéni izlés dönt szvsz, hogy ki mit vesz, más nem td helyetted dönteni.
-
janos666
nagyúr
Nekem kéne ecsetelni, sokat próbálgattam és nekem jobb fix 66 FPS-el játszani a 66-tickrates CSS szerveren mint szabadoneresztett 150-300 FPS-el. De a hl2 motor az egy dolog, tudom van ahol számít. De ahol számít ott se amiatt mert azt veszed észre mennyi az FPS, hanem előjönnek bizonyos bugok, vagy másképp dolgozik a játékmotor ilyen FPS-en, attól még nem látsz több képkockát mint amit a monitor kirajzol. (és 60Hz-en 60-at rajzol ki, sőtt LCD-nél sose lehet tudni)
MOD: Én 1920x1200-ban még a játék hevében is meglátom a 0 vagy 2x AA közti különbséget, de játéktól függően még a 2x és 4x köztit is, a 8x-nek viszont már tényleg nincs értelme ekkora felbontásban, akkor is felesleges lenne ha nem lenne lassabb mint a 4x.
-
janos666
nagyúr
Hát attól függ milyen DX 10.1 featureket használ majd játék. Lehet hogy a látvány teljesen azonos lesz, csakis a teljesítmény javul 10.0-hoz képest. (de ahogy selytem ilyen játék esetén mindegy lesz mert még fele ekkora kártyával is játszható lesz max grafikán) Vagy ami legvalószinűbb hogy az élsimítás lesz gyorsabb és jobb minőségű. (de kielégítő lesz 10.0 alatt is mert a kis gépigény miatt lehet neki tolni magas mintavétel számot) Vagy esetleg némi plusz látványjavító effekt is lesz ami csak 10.1-es káryákon kapcsolható be. (de nem vennék rá mérget hogy az nem olyan lesz mint crysis esetén hogy egyszerűen csak nem engedi átrakni a menü veryhighre, de ha kézileg átírod a cfg-t akkor megoldódik a gond és előbukkannak az effektek 10.0 vagy akár még 9.0c alatt is)
Ja, és ahogy előttem is írták ide inkább egy erős CPU-ban gondolkodj. Nem feltétlen quadban, de egy jól meghúzott 2 magos E8x00.
MOD: Most nézem a géped. Mondjuk a Q6600 is biztos elég lesz ha megrántod 3,6-ra kipörgeti a játékot rendesen. (a monitor frissítési frekijével egyező FPS tuti meglesz) -
janos666
nagyúr
XP alól DX 9.0c, DX 9.0b, DX 9.0, DX 8.1, DX 8.0, DX 7.0, DX 6.0
Vista alól DX 10.1, vagy DX 10.0, + a fent felsoroltak
Amit tud épp egy windows az a maximum, és addig fut el a skálán míg a hardver tudja.
Szóval lesz DX 10.0-ád geforceval és vistával, de 10.1-d csak radeonnal, de mindkét kártyával csak dx 9.0c-d XP alól és 7.0-ás Windows 98 alól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- EA Sports WRC '23
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest