- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
CoolMan #22368 üzenetére
Hát kb annyi fps-ed lenne mint a 260-al csak dx10-be mert dx9-be akadozik a vga-val, és félgázon megy ellenben a gtx2xx-ekkel ahol rendesen fut a játék.
Jelenleg nincs driver bc2-hőz én is szívok vele, sli-ben rosszabb mint 1 vga-val a játék szarul van megírva ha ahhoz kell vga akkor 5850 de arra már sokat kell dobnod nagyon. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
CoolMan #22083 üzenetére
Hát nem szoktam frissítgetni (nem is tudom így hirtelen melyik van most fent), nem nagyon játszom, vagy ha igen akkor is régebbi játékokkal. Újabb játékoknál szokott hozni pár %-nyi gyorsulást, de nagy előre lépést nem kell várni. Ha nincs grafikai bug akkor nem érdemes vacakolni nagyon vele.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
CoolMan #21390 üzenetére
Szerintem nem ér meg plusz 20 rugót, hogy 260-ról, 285-re válts. Amikor 260-asom volt elég sokat vaciláltam én is hogy lecserélem 280-ra vagy 285-re.
Egyszerűen túl sok a különbözet és nem hiszem, hogy ez összhangban van a teljesítménytöbblettel. A mai napig birizgálja a fantáziámat egy 285 de inkább várok. Most már kivárom a második generációs DX11 vasakat.....de az is lehet hogy egyszerűen befejezem ezt a kattogást az állandó hardver csere-berén. Elmúltak már a 20-as éveim. Baromira más dolgok lettek fontosak az életben és nem is jut időm játszani annyit amennyibe ezek a vasak kerülnek. Az tuti, hogy soha többet nem fogok 360 dollárért VGA-t venni mint annó a 8800GTS 512-t. -
mr_bass
csendes tag
válasz
CoolMan #16468 üzenetére
Vistán is ugyan úgy ment... és ugyan azon a vistán volt előtte 8800gt az tökéletesen ment, semmi baja nem volt, csak mióta bentvan ez a sz@r... egyébként néztem gridet alapórajelekkel... már az is belassult 3-4 mp-enként csak nem nagyon lehet észrevenni... húzott órajelen meg szinte semmi feltünő nem volt... szóval lehet minden játéknál akadozik, csak van amelyiknél nem feltünő...
A prociról meg annyit, hogy hiába van húzva a stabilitásteszten simán átment, nem szokott kifagyni semmi, és abszolút nem melegszik...(alapból 32 fok, de terhelés alatt is max 45-50) a gpu meg alapból 40 fok, terhelve 50-70 és nagyon gyorsan visszahűl terhelés után.
Kevés áramot sem kaphat, mert egy 700 w-os OCZ táp van a gépbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest