- iPhone topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #13805 üzenetére
Hát igaz ez magán ügy
Csak egyeseknek az szúrhat szemet, hogy azért váltottál mert sz@r volt az E6750-es ehhez a kártyához. Én el hiszem hogy vannak játékok amiben számít a minél magasabb órajel + 2MB L2
Ha 4Ghz+ a cél akkor én is meg venném. De szerintem felesleges pénz kidobás volt (ez meg az én véleményem).
Én mindenesetre teljesen meg vagyok elégedve az E6750-esemmel, bár az enyém sajna nem megy 3,8-on 3,6 a vége
Ha én cserélek akkor az már biztos hogy Corei7 lesz, jól fog jönni a GT300-hoz valszeg -
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #13803 üzenetére
Hát igen főleg az Unreal Engine-s játékokban hozhat gyorsulást a több L2, de ez sajna nem mérvadó. Menyiért sikerült el passzolnod az E6750-est? És menyit kellet rá fizetned az E8500-asra? Mert ha sokat akkor szerintem abszolút nem érte meg. Én a helyedben inkább már ha mindenképpen proci csere akkor már valamilyen Quad procit vettem volna, igaz hogy nem sok játék használja még ki a több magot, de azért jobb vétel lett volna a jövőre nézve.
-
joshua7
veterán
válasz
Sziszifeca #13800 üzenetére
Már ne haragudj, de ez badarság... vagy h használod a játékokat? 640x480, low?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #13800 üzenetére
Menyi az a jelentős gyorsulás fps-ben kifejezve? Mert én nem hiszem hogy 3,8 Ghz és 4,33 Ghz között ennyi lenne a különbség
Szerintem már 3,8-on is bőven kihajtja egy proci ezt a kártyát. Az a plusz 2 MB L2 meg nem számít semmit szinte a mai játékokban. Vagy még is
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #13623 üzenetére
Mekkora gyorsulást hozott az új proci játékok alatt?
-
TTomax
félisten
válasz
Sziszifeca #13623 üzenetére
-
finest
addikt
válasz
Sziszifeca #13621 üzenetére
Az SM3 tesztnek nem sok köze van a procihoz, az alatta levő CPU pontszámmal mi lett? Az HDR/SM3 grafikus teszt, 3D ShaderModel 3.0 és HDR képességeit vizsgálja a VGA-nak.
Ez a hotfix fenn van? [link]
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #13466 üzenetére
Szerintem pénz kidobás volt a cseréd elég jó az az E6750-es, tudom mert nekem is olyan van
, Csak sajna az enyémnek a vége 3,6 GHz
Ha már váltottál akkor én a helyedben már egy négymagost vettem volna. Megvárva az Intel árcsökkentését, de te tudod. Szvsz az a 4GHz amit el lehet az E8500-al érni nem számít már semmit, na jó talán 1280x1024-ben már érződik de e fölött
Úgy hogy szerintem csodákat ne várj max 1-2 fps-t hozhat a konyhára azt ennyi
-
Zin
őstag
válasz
Proci csere mehet
SP verzsön lesz valszeg még 2 telefon,és rendelem.BE-t verni fogom,tiéd is alázza ilyen orajelekkel
-
pigatt
őstag
válasz
Szia!
Ha a 8500-öt felrántod olyan 4Ghz-ig akkor viszont már jobban érezhető lesz a dolog.
-
japy
őstag
válasz
Elvileg igen de szerintem túl sokat ne várj pluszba tőle!
-
mfranky
őstag
válasz
Sziszifeca #13056 üzenetére
Annyi, hogy 2D-ben visszaveszi az órajeleket kevesebb értékekre=kevesebbet fogyaszt, ha éppen nem játszol, csak netezel, stb...
Egy HD film lejátszásához sem szükséges az 576/1242/2000-es órajel...
Ezeket ilyenkor visszaveszi mondjuk 400/800/100-ra.. -
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #13037 üzenetére
Hmm,komolyan?
Akkor én is leszedem,köszi. -
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #13032 üzenetére
Mennyi most a hőfok,hogy ennyire hűteni akarod?
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #13032 üzenetére
Igen gondoltam.Bár a gyári hűtővel amennyire le van burkolva,nem tudom mennyire tudnál rásegíteni.Esetleg ha a hátuljához tennél egy ventit akkor a hátsó memók-nak segítene valamennyit.
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #13003 üzenetére
Én is megtoldottam egy 8-as ventivel a 260 hűtését.Mindig babrálok rajt valamit.
Valahogy így.(sorry a telós képért)
Persze nem biztos,hogy te is így gondoltad.
bim:lehet a 130 fokos vrm tette be neki a kaput nem?
Laraxior:nagyon ajánlgatod,talán nincs rá elég jelentkező.Csodálkoznék,ha ezért az árért nem licit menne érte. -
Zin
őstag
válasz
Sziszifeca #12765 üzenetére
Gigabyte OC-t veszek valszeg.Rem megy 750-et azis
-
oldsaman
tag
válasz
Sziszifeca #12731 üzenetére
Ezt nevezem !!
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #12744 üzenetére
Nem lenne nagy különbség. . .olyan tesztet is láttam ahol a black edition lenyomott egy GTX280-at Crysisban,de persze alapot és nem full HD-ban.
Itt van az a teszt. . .nem tudom mennyire lehet neki hinni mert lehet,hogy csak reklámot akar csinálni a kártyának de mindenesetre eléggé megdöbbentő szerintem.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #12737 üzenetére
Hát igen tényleg örüljünk,hogy nem az van mint az Ati-nál,hogy kb. egy dekát nem lehet rajtuk emelni. . .és így megtuningolva nincs az az Isten,hogy ne nyomnának le ezek a karik bármifajta HD4870-et. . .bármilyen játékban.
A tied most +31%,+21%,+30,5%-os OC azért az tényleg nagyon jó.
Minden tesztelőnek így kéne letesztelni és összehasonlítani bármivel is.Ahogy teszteket nézegettem 1680x1050-ig még a GTX280-al is egálban vannak a meghúzott GTX260-asok persze full HD-ban már nem.
De persze a személyes tapasztalat jobb mint a teszt de az nincs sajnos.
Most néztem az XFX HD4870-es XXX verzióját,a GPU-n emeltek kemény 25mhz-t,bravó.
Nyilván többet ők sem tudtak. . . -
ImI87
őstag
válasz
Ez szép, az enyém is pont ugyanígy ment.
Ezekkel az órajelekkel fullstabil volt, 780/1608/2700 3Dmark06 stabil, és 772/1566/2650 Vantage stabil.
Egyik legroszabb "hardveres" döntésem volt, hogy elkótyavetyéltem ezt a jó kis karit.
Azóta 7600GS..........
-
zsolt1129
addikt
válasz
Ez már szép,gratula
Még szép hogy,ezt csak szeretni lehet -
SSJPeter
őstag
válasz
Gratulálok ez nagyon szép eredmény!
Go XFX! -
Laraxior
titán
válasz
szép...ennyin megy kb az én GTX280AMP!om is vízzel
756/1566/1323 -
törölt tag
válasz
Sziszifeca #12470 üzenetére
vegyél memóriát .
-
zsolt1129
addikt
válasz
Sziszifeca #12479 üzenetére
A legfrisebb driver illetve a Patch. Ha továbbra is jelentkezik a hiba,akkkor passz....
Cyberpunk: 4 Giga Ram nem lenne elég a Warhead-nak
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #12214 üzenetére
Hát nem tudom de nekem is ilyen procim van és nálam a Warhead szaggatás mentesen megy max grafon 3,6GHz-re húzva 1280x1024-ben de elég szépen gyorsul ha húzom a kártyát. De mondjuk ez a játék elég rossz teszt program mert szinte mindig VGA limit-be ütközz az ember
A lényeg hogy ezt a procit semmiképp nem éri meg lecserélni E8400-ra azzal mondjuk nagyobb óra jeleket is el lehet érni, de a kis E6750-el sem lehetetlen a 4GHz. Persze erős hűtés kell már ide mert kell neki feszt emelni rendesen. Jelenleg nálam sem megy 500-as FSB-vel de már várom a tuning ram-okat mert elsősorban szerintem a ramjaim miatt nem megy. (nem bírják az 1000 MHz-et a Kingmax-aim ennél jobban már nem tudom őket vissza osztani 450-es FSB mellet).
Ha meg úgy érzed hogy mindenképp csere akkor már érdemes szerintem valamilyen 4 magosra váltani. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Az 1680x1050-es felbontás nem proci limites. 1280x960, és talán 1440x900 még az.
1680x1050 keményen VGA limites már..proci itt már nem sokat számít, bár 4ghz nem ártana, pl. egy E8500 simán viszi, még többet is ha szerencséd van.
A többiekre meg ne halgass. Ahogy meg van tépve a kártyád simán mennie kellene 1680x1050 full-ba AA nélkül. Nálam megy. Nálad is kellene mennie. Bár RAM-ok terén jóval gyengébb a konfigod, azért mennie kellene. 4Gb RAM 1100-1200mhz között, jelentős többletteljesítményt hozhat nálad. -
Eagl3
veterán
válasz
A ram kevés neki szerintem, nem a processzor.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Sziszifeca #12209 üzenetére
De aludtam...reggel 08h-tól du. 16h-ig kb.
Már nem kell szurkolni mert jó.Nem hinném hogy HDMI-vel szebb lesz.
Mert ha egyszer valami tű éles, azt már nem lehet fokozni.
Neked bevált a 225BW? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sziszifeca #12086 üzenetére
Attól függ, hogy az a 2000:1 dinamikus vagy valós kontraszt értéket jelent. Ha valós, akkor jobb ... de ha dinamikus, akkor gyakorlatilag nem igazán lesz különbség.
-
TTomax
félisten
válasz
Sziszifeca #12083 üzenetére
Én a 22-es samsungot,de a kolléga aki árulja aktív topiclako
a 2ms ne mozgasson,mert parasztvakítás... az én samum is 3ms,de ugyanaz mintha 5ms lenne...mert valami dinamikus vagy hogy is van,nem vagyok otthon benne... a samsungoknak amúgy szép képe van ha lehet ilyet mondani TN-re....
(#12088) Abu85
Én azt hiszem dinamikus,és pontosan így van ahogy írod.... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sziszifeca #12083 üzenetére
Nem hiszem, hogy az emberi agy rendelkezik olyan képességekkel, ami láthatóvá teszi a 12-14 ms alatti válaszidő gyakorlati észlelését.
-
TTomax
félisten
válasz
Sziszifeca #12079 üzenetére
Simán vehetsz 22"-t....
(#12081) Abu85
Nem túl jó taktika.Ha kijönne valami ami 40-50%-al gyalázná a GTX280-at (singleGPU),azonnal vinnék minta cukrot...(a környezetemben azonnal 3-4 lelne gazdára),és hát persze akkor ezen még lehetne ránc felvarrni,finomítani stepping váltással...viszont ha GT300-al egyszerre jön akkor megint elgondolkodok azon,hogy vajon melyikhez lesz jobb driveres támogatás...na mindegy ez még a jövő zenéje,köszönöm az információkat...azt gondoltam az RV870 hamarabb várható,valamiért úgy érzem,hogy az ATI-nak sem lenne jó ha nem lenne az Nvidia,és fordítva is így van ez... -
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #11754 üzenetére
Egyáltalán nem. Nekem is ilyen procim van és teljesen jó, de egy kis tuning nem árt neki az biztos az enyém stabilan megy 3,6GHz-en ezen is járatom állandóan alap fesz-el. Menne gyorsabban is de oda már komolyabb ramok kellenének így is örülök hogy a sima mezei Kingmax ramok mennek stabilan 900-on
ennél jobban meg már nem tudom őket vissza osztani.
Persze a 6600-ast is meglehetne húzni nem is kicsit de az ereje csak azokban a játékokban jönne ki amik ki is használják a négy magot. Szóval az E6750 szerintem simán kibírja még a következő évet Alan Wake és társai meg hát nem tudom hogy mikor jelennek meg már végreSzóval én a helyedben valami sokkal komolyabb procira várnák - gyűjtögetnék Mondjuk egy Deneb-re vagy Corei7-re.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Most inkább Wolfdale-re válts,nagyobb gyorsulást fog hozni és kezd egész jó árban lenni.
-
Skizz
addikt
válasz
Felbontástól függ... Én holnap váltok véglegesen Full HD-ra, úgyhogy erősen gondolkozom a downgradeon (Q6600 -> E8200), mert ekkora felbontáshoz már fölösleges egy bika négymagos.
-
Laraxior
titán
válasz
Hát..csak most kezdődik el a négymagot kihasználó játékok gyártása... (NFSU,GTA4)
később jól jöhet,de arra meg már eléggé elavult lesz a Q6600...ha jó áron be tudod szerezni akkor mindenképpen. Meg az sem baj ha két magot használ a game,kettő marad pluszban. A vantól nem kell félni -
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11716 üzenetére
Sajnálom szegényt.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11699 üzenetére
Szép.
Nekem sajnos úgy néz ki nekem a shader csak 1458-on stabil. . .tehát valószínű van abba valami,hogy több sp kisebb shader tuning de annyi baj legyen.Be-be villanó szürke mozaikokat láttam néha Crysis-ban pedig minden teszt lefutott,de mikor visszavetem 1512-ről, 1458-ra megszűntek.
Arra vagyok majd kíváncsi,hogy nekem is fel fog-e menni a GPU annyira.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11664 üzenetére
Nem lehet mhz-nként belőni. . .szorzók vannak. . .pl.1404mhz felett a következő ugrás 1458mhz a shader-nél . . .az azt következő meg 1512mhz amire most pl. én is belőttem.
Ha beállítottad 750-re még az is lehet,hogy több a valós mhz de az is lehet,hogy kevesebb. -
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11658 üzenetére
Rivatuner --> Customize --> hardware monitoring
Nekem nem tér el semmivel, mert pontosan belőttem azokra az mhz-kre, amiket ott kiír. Mert az a mérvadó.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11656 üzenetére
Megnézted már pontosan milyen értékeken megy a tuningod?
Nyisdd meg a hardware monitoring ablakot és ott kiírja a pontos mhz-ket(ha megterheled 3D-ben),mert amit csak úgy beállítasz,hogy pl. 750mhz,ez kerekített érték. . .
Mellesleg én is kicsit feljebb húztam. . .702/1512/2484-re egyenlőre. . . -
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #11621 üzenetére
Azt nézd meg légyszi,hogy a vrm hány fokos a fánk közben.
Everest írja. -
zsolt1129
addikt
válasz
Sziszifeca #11621 üzenetére
Ezek király értékek
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11616 üzenetére
Akkor zsír.
És a melegedés terén,hogy állsz?
Mármint hány fokos így terhelés alatt? -
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11610 üzenetére
És ez szőrös fánk stabil és artifact mentes?
Én is ki fogom próbálni mit bír de ahhoz először szeretnék 1 jobban szellőző házat.Egyébiránt ez már elég brutál tuningnak tűnik.
-
válasz
Sziszifeca #11513 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor a fánkkal kiteszteled, mekkora fordulat kell neki, hogy 80 fok alatt tartsa és beállítod úgy, hogy idle 40%, terhelve megy a kitesztelt %. Ha másképp szeretnéd, akkor állítsd be eszerint: [Ismét egy ventilátor vezérlés]
Sok sikert!
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #11513 üzenetére
Valamint hogyan lehet ilyen részletesen szabályozni, mint pl:
(#11495) SSJPeter üzenetében? -
válasz
Sziszifeca #11505 üzenetére
Persze, hogy segítek(tünk), csak mond el mi a cél.
Ami nekem kellett, azt 2 perc alatt beállítottam, 60 fok felett 100% és kész. Neked a 260-hoz jó lesz a 60 felett 85%. Teljesen mindegy, hogy közbe esetleg miket állítasz be, mert terhelve úgyis fel fog melegedni arra a hőfokra, ahol már kell neki ez a fordulat. De próbálgasd és meglátod mi a jó neki.
Első körben próbáld meg, hogy auto-ra mész, majd a sorokat beállítod így:
40
100
48
2
a többit mondjuk 50-re (ez attól is függ, hogy mérnek a szenzorok)majd apply windows indulás, save, alkalmaz és indíts egy gamét, ettől fel kell, hogy pörögjön csontra.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #11505 üzenetére
Az ikon mostmár jó.
De a venti szabályzás nem megy. A FÁNK-al tesztelem, és nem pörög feljebb a venti.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Sziszifeca #11501 üzenetére
Tedd fel a 2.21-est!
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11486 üzenetére
Az automata ventivezérlést viszonylag bonyolult belőni.
De erről itt olvashatsz bővebben.
Nekem pl. most úgy van belőve,hogy 75fok felett 70%. . .ha eléri a 80 fokot(amit még soha nem ért el) 80%. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sziszifeca #11441 üzenetére
Ez inkább vicces.
OpenGL 3 már teljes támogatást élvez a zöldeknél, de teljes DX10 drivert még nem nagyon sikerült összehozni.
Engem ez nem zavar ... csak magukat szopatják. Az egy dolog, hogy a játékosok igényeinek megfelel a driver, de a fejlesztőkkel mi lesz? Gondolom az NV sem akarja, hogy mindenki Radeonra váltson a dev körökben.
Fasza a CUDA meg a physx meg minden ... csak rá kéne gyúrni az ipari szabványokra. 100-ből 99 programozó ezt ajánlja. -
válasz
Sziszifeca #11347 üzenetére
-
válasz
Sziszifeca #11332 üzenetére
SSJPeter: De megy ám! Én is ebben játszom. Szebb, mint a vista dx10, viszont sokkal gyorsabb. Ezt a pakkot tedd fel: ultrahighqualitycfg_1.3.1.zip. Végülis csak pár file-t kell felülírni.
Ja és az 1.2-es patch fent legyen azért.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11330 üzenetére
Hát igen,mert nagy is.
De muszály volt ilyet venni,így hát megoldottam.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11328 üzenetére
Láttam a hírdetést,még Up-oltam is és talán engem is érdekelt volna a kari ha nem vettem volna már meg azt a giga GTX-et. . .
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11326 üzenetére
Jó választás volt mert elég jó áron is vetted,láttam.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sziszifeca #11322 üzenetére
Nézd meg már plz. rivatunerben hány sp-t ír ki.
Probléma 1 szál se
,de a feltevésem igazolódott.
Az XXX verzióba nem raknak 216sp-t. . .na nem mintha annyit számítana tényleg. . .de sztem ezt azért csinálták,hogy azért mégis legyen valami értelme Black Edition-t venni. . .mert a +26mhz-ért tényleg nem lenne sok de így,hogy +24sp is így az ember talán gondolkodóba esik.
-
válasz
Sziszifeca #11203 üzenetére
Sziszifeca és SSJPeter!
Grat az új kártyákhoz!
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Képeket ígértél az új kariról...mikor lesz ha lesz?
-
TTomax
félisten
válasz
-
Laraxior
titán
válasz
Riva Tuner a legjobb erre...mindig a legújabbat használd. Monitoroz...tuningol.. mindent csinál amit kell
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #11126 üzenetére
A honlap csak az ADD9-et írja az az XXX verzió.
A másik 2-t nem találtam.Lehet kiegészítőben van különbség,talán game.Valami ilyesmi rémlik,de nem biztos. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sziszifeca #11126 üzenetére
Mintha a kód végén az utolsó szám/betű más lenne...azt hiszem ebben biztos különböznek. Így elsőre...
-
biggamer
veterán
válasz
Sziszifeca #11098 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #11021 üzenetére
olvass vissza.. minden oldalon le van írva... csak referencia kártya van..ugyanaz a hűtés,csak a matrica más..ennyi.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #11010 üzenetére
Erre valaki?
(#11010)
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #10929 üzenetére
A gigabyte oc és a bfg maxcore.De kérdezz rá a boltban,hogy van e nekik mert gyanítom,hogy csak a giga kapható.
biggamer:a bfg oc2 az 192-es. -
NFree
addikt
válasz
Sziszifeca #10929 üzenetére
Én ezt ajánlanám [link] Hívd fel vmeiket kérdezd meg, hogy tuti 216sp-s és vedd meg
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #10885 üzenetére
Hát nem tüntetik fel külön hogy melyik 216sp-s de ami biztos a Giga GTX260 OC, az XFX GTX260 AMP2, BFG GTX260 Maxcore.
Például [link] itt van Giga OC 67.000 ért. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #10879 üzenetére
Hát elvileg már csökkentette az nV a kártyák árát. Én szerintem ha GTX260 akkor az új 216sp-et érdemes venni mondjuk Gigabyte GTX260OC (én nagyon megvagyok vele elégedve hasit mint állat és tuningra is elég jó) vagy XFX GTX260 AMP2 ami szintén 216 sp-s. Szerintem ezeket érdemes venni Már olyan 67.000 Ft-tól van AMP2 azt érdemes venni
-
biggamer
veterán
válasz
Sziszifeca #9179 üzenetére
Azért szerintem jelöld meg olyan helyen, amit csak Te tudsz, mert lehet, hogy visszaadják a régi cuccost azon kijelentéssel, hogy kicserélték.
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #9182 üzenetére
Az egyik kalandom pont az Ipon-nál volt.De nem variáltam rajt mert csak egy bill-egér combó volt és olcsó volt.Az egér kezdettől fogva nem működött rendesen.Visszaküldtem,megnézték és azt mondták jó.Azóta sem használom mert nem az igazi.
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #9174 üzenetére
Beballagsz a boltba és azt mondod cseréljék mi mert sipol a kari?
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #9167 üzenetére
A táptól nem fog változni semmi.
A kari csinálja terhelés alatt és az nem fog változni.Bár olyat is hallottam,hogy valakinek abba hagyta egy idő után. -
mfranky
őstag
válasz
Sziszifeca #9164 üzenetére
Hi!
Komolyan sípol nálad? Itt semmi... egy 600W Thermaltake Toughpower adja neki az adagot, de semmi hangja a kártyának...
Igaz nálam is megfordult már G80 GTS, 8800GT és egyik sem sípolt...
-
_core
aktív tag
válasz
Sziszifeca #9162 üzenetére
En is 550W-os Chiftec tapot hasznalok es siman elbirja a gepem.Max fogyasztas amit mertem 375W volt huzott proc,vga...adatlapomon vagy az alairasomban lathatod a configom.
-
booz
senior tag
válasz
Sziszifeca #9162 üzenetére
mit bir a 12v-os ága
-
ImI87
őstag
válasz
Sziszifeca #9152 üzenetére
Jogod van kicseréltetni, aztán veszel egy másikat, és az is ugyanúgy sípolni fog.....
Úgyhogy ha a kari jól működik, akkor fölösleges. -
Henk
veterán
válasz
Emiatt nem fogják kicserélni.
Nem hibája a kártyának azt mondják.Valamelyik tekercs vagy kondi adja ezt a hangot terhelés alatt.Nekem ez már a 3. kártyám ami csinálja de gondja nem lett soha és nagyon sok embertől hallottam,hogy az övé is.De a mostani lényegesen halkabb,nekem a legdurvábban a 88gtx csinálta,akkor meijedtem én is,hogy elromlott a vga. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Nem csak az NV-nél van ilyen sípolás, a referencia 4870-nél is sőtt 4850-nél előfordult ilyesmi. A tápellátó áramkör környéki tekercsek valamelyike adja ki magából ezt a bizonyos hangot. Ezért valószínű ki sem fogják cserélni. Egyébként pedig ahogyan azt fentebb is írták, valószínű a csere példány is ezt csinálná.
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #9148 üzenetére
Nekem is sipol néha,pl crysis menü alatt.Ezt azzal küszöbölöm ki,hogy a cry-al nem játszom.
De nekem halkan hallani nem zavaró.Viszont már a 88gtx-em is csinálta de az sokkal hangosabban,az tényleg idegesített.
Ez ilyen nem tudsz vele mit csinálni,játékhangok elnyomják majd.
Imi87:nekem is bejött a cod,szeretem a 2vh-ús feelinget.Viszont hosszúnak nem mondanám. -
ImI87
őstag
válasz
Sziszifeca #9146 üzenetére
Sok embernek sípol, köztük nekem is. Már a G92 óta csomó kártyával van ilyen. Azon kívül, hogy néha zavaró, nem okoz semmi más gondot. Nem kell vele foglalkozni.
Most lett kész a COD, hát nekem nagyon tetszett. Ném értem sokan miért hőbörögtek, nincs vele semmi gond. Jó hosszú, élvezetes, nem bug-os, jók a pályák, érdekesek a sztorik, és a szokásos WW2 feeling-en felül tele van jó videókkal. Nekem minden szempontból megfelel. Hard-on csináltam, a vége már nagyon nehéz volt. Játékos pályafutásom során már sokszor elfoglaltam a Reichstag-ot, de a mostani volt a legnehezebb. És mág az utsó pillanatban is volt meglepetés.......
"Egyszóval": -
gr.bence
aktív tag
válasz
Sziszifeca #9148 üzenetére
szia
nekem is olyan vidkarim van és nekem nem volt ilyen problémám......
a vidkarid sipol tuti?
nézz rá hogy a ventivel minden rendbe van -e..........nekem ennyi jutott hirtelen eszembe...ilyen tájt..........
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #9147 üzenetére
nem szünt meg teljesen, de nagyon enyhült a vsync kikapcsolása után. ááá
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #9146 üzenetére
visszaolvasgattam, és a vsync-et ki is kapcsoltam játékban, így megszünt a sípolás.
Mi ez a vsync??
De viszont ha 3d-mark-ot futtatok, akkor is sípol!
Mit csináljak? -
mfranky
őstag
válasz
Sziszifeca #9014 üzenetére
Szia
Pont ilyet vettem 1 hete, tökéletesen működik. Alap 40%, nem is hallod, hogy benne van a gépben. Egyáltalán nem hangos. Hőfokok, alap nagyjából 50 fok, igaz én a gép hátuljára raktam egy 92mm-es ventit, hogy húzza a kártyáról a levegőt, ha rányitom kicsit az ablakot, akkor 47-48 fok. Egy Crysis Warhead alatt megy fel 73 fokra kb. max. Terhelve tényleg max 76 fok. DE a gyári hűtést nem cserélném én sem le.
Egyenlőre nem teszteltem ki a végét, annyit adtam neki próbaképp, amin a Guru3D teszten is járatták, 655/1228, ezen szépen tette a dolgát.... -
schwartz
addikt
válasz
Sziszifeca #9012 üzenetére
Hutest nem kell cserelni. Halk es jol vegzi a dolgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest